We are hiring!

• Reviews (353)

Hurtig og præcis levering

Vil klart anbefale iMania.dk

Review by confirmed purchaser

Super service - i en fart

Mine varer er blevet leveret hurtigt til døren - til en meget konkurrencedygtig pris.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, og ok vare

Hurtig levering.
Dog ville jeg gerne selv have kunne valgte farven på coveret som billedet bliver sat på. Syntes ikke det er fedt at give et cover som er Hvidt med billede til en sort Tlf. Billedet er fint på, men det burde nok have ventet med at blive pakket ind, da noget af farven sad på plastikken som det var pakket i.

Hurtig, hjælpsom betjening

Super hurtig og hjælpso både med repetition og support

Suveræn service

Tænk afbestille den ene dag efter 12 og modtage sine varer næste dag med posten. TAK

Review by confirmed purchaser

Quick - and just what they promised!

Effektiv behandling og ekspedering af bestillingen - god hjemmeside

Review by confirmed purchaser

God service og effektiv betjening!

Jeg har oplevet overordentlig god service hos iMania. Hurtig og effektiv betjening med gode råd og glimrende vejledning. iMania bliver helt klart stedet, jeg handler næste gang!

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, billigt og godt arbejde

Jeg sendte min smadrede ipad en tirsdag eftermiddag. Onsdag eftermiddag fik jeg en mail om, at min ipad var på vej retur :) Arbejdet er udført utrolig pænt. Har før fået repareret ved irep. Der stak der gummi ud hist og pist ved kanten af glasset. Dette arbejde er gjort både bedre og billigere.

Fantastisk hurtig service

Jeg kan helt klart anbefale iMania.dk. Min søn havde tabt sin IPod på SFO'en tirsdag eftermiddag, og jeg gik straks på nettet for at finde et firma, som kunne reparere den. Jeg sendte IPod'en afsted til Århus fra Albertslund onsdag formiddag, og allerede torsdag fik jeg en sms om, at pakken var sendt retur til mig. Min søn var ovenud lykkelig over, at han fik sin IPod tilbage allerede fredag.

Review by confirmed purchaser

Kan klart anbefale imania. God og hurtig service.

Fantastisk service.

Fantastisk service. Sendte tirsdag og fik retur torsdag med ny front på iPad. Perfekt.

enkelt og hurtigt

Fik varerne dagen efter.

Tæl til 3 og din bestilling er i hus

Masser af muligheder, og hurtig levering!

Perfekt

Der stod at min vare ville komme inde for 1-3 arbejdes dage og den kom på 3.dagen og selvom min varen nemt kunne gå i stykker var der slet ikk sket noget med den :) jeg er rigtigt tilfreds med iMania.dk og jeg vil helt sikkert gerne købe mere der inde fra en anden gang :D

Review by confirmed purchaser

Intet at udsætte overhovedet - meget hurtigt og til særdeles god pris. Anbefales!

Super hurtig service

Fik skiftet skærm på iPad.
Ringede og aftalte jeg kunne komme forbi inden for en time, udskiftning tog 3 kvarter.
Ingen probler, fint service. Vil bruge iMania.dk igen en anden gang.

Fin service

Hurtigt og effektivt

Super god indenfor internethandel

Jeg har haft en god oplevelse hos iMania. Jeg købte kun et iPhone cover, men fragten var billig og levering super hurtig. Der var intet galt med min handel hos iMania og derfor er jeg en meget tilfreds kunde :)

Tilfreds

Hurtig betjening.

Review by confirmed purchaser

Fin service ved reparation af Ipad

Vi fik skiftet en flækket glasskærm på en Ipad 4 i løbet af 2 timer. Vi måtte dog ind med Ipad'en igen, da glasset ikke sad ordentlig fast på grund af nogle små glassplinter, der var blevet overset. Flink og hurtig service.

Skarp pris, hurtig ekspedition

Fik skiftet skærm på en Ipod touch 4, det var det billigste sted jeg kunne finde på nettet, reperation blev klaret på én dag. derudover var returfragten gratis ved køb for >300kr.
Kan klart anbefales

God og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Gode produkter, fantastisk service og hurtig levering!

Jeg har gentagende gange handlet på iMania.dk og har hver gang fået nogle udmærkede produkter til billige priser. Levering foregår fra dag-til-dag, og jeg har altid fået mine produkter dagen efter - som lovet. Derudover har iMania altid vist god service, hvad enten det gælder bytning eller fejl på selve produktet.
Kan kun anbefales!

Review by confirmed purchaser

Ganske enkelt super professionel .

Imania er det hurtigste og mest effektive net firma jeg nogensinde har handlet med. Jeg ødelagde min IPhone tirsdag eftermiddag , sendte den samme dag, og havde den allerede tilbage fredag morgen. Telefonen var repareret perfekt, og så var det BILLIGT !!!! Kan varmt anbefales 😍

Review by confirmed purchaser

Fantastisk hurtig og god service

Det er bare service der rykker

Super hurtig levering

Fint udvalg af varer og super hurtig levering. Modtog min vare dagen efter.

Perfekt iPad reparation

Jeg sendte min iPad 2 til reparation om fredagen, fik den tilbage, onsdagen efter, og til den bedste pris, jeg kunne finde. Resultatet var perfekt, så mere kunne jeg ikke ønske mig. Tak for handlen :-)

Review by confirmed purchaser

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

jeg kan kun sige , at jeg er tilfreds med den vare jeg bestilte 100% iorden , og meget hurtig lev. der er ikk noget at klage over .... ;0)....

Ingen problemer

Bestilte om fredagen og forventede faktisk først levering mandag, men min skærmbeskyttelse lå allerede i postkassen lørdag - og produktet var af langt bedre kvalitet end jeg har oplevet før, så jeg er meget tilfreds!

Review by confirmed purchaser

Rigtig god butik jeg vil anbefale den

Rigtig fin butik. Jeg har bare skulle vente i 4 uger på at få et cover, men det har været godt nok når man kan skrive til dem

Review by confirmed purchaser

Nem hjemmeside og hurtig levering

Jeg kan kun anbefale stedet opg vil bruge det igen

Super godt !!!!!!!!!!!!!!!!!

Sendte min ipod onsdag fik den tilbage fredag mega hurtig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iMania.dk

ELENDIG KUNDESERVICE - INTET SVAR, LIGEGLADE - BRUG DEM IKKE!!

Hurtig leverence, men når tingene er blevet ødelagt i posten er der absolutlig ingen hjælp eller service. Cover var bla lag i alm konverlut og selvsagt mast flad, så det ikke kunne bruges...

De reagere ikke på nogle som helst henvendelsere og er ligeglade - så glem alt om at få hjælp efter du har betalt - fuldstændigt urimeligt.

Brug dem IKKE!!!!

Reply from iMania.dk

Hej Mvh,
Vi har forsøgt at bekræfte hvilken ordre der er tale om da vi ikke har modtaget nogen henvendelser der passer på forløbet, hverken pr telefon eller e-mail og det fakturanummer der er oplyst fra Trustpilot passer ikke på nogen ordrer fra 2012 eller 2013.
Vi sender selvfølgelig nye varer hvis de har taget skade undervejs og det undrer os det ikke er lykkedes dig at komme i kontakt med os.

Har alt til iphone

Jeg er super glad for at handle hos imania de har mange forskællige ting til iphone og de er også billige så man har råd til det.

Review by confirmed purchaser

Fin behandling også selvom bestilte varer ikke var på lager.

Fin behandling også selvom bestilte varer ikke var på lager.

Super flot !

Jeg bestilte min vare kl 1710. Blev afleveret med posten den næste dag kl. 1000. Det kan ikke være mere perfekt. Det er jo næsten som at være i butikken og handle hen over disken !

Fint

Hurtig og billig levering