We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (98)
Inkclub

Super service, kvalitet og pris

Uanset om det er patroner, støvsugerposer, papir, så har kvaliteten altid været god og prisen billig.

ØV.

Min printer ville ikke acceptere de tilsendte printpetroner. Selvom de var tastet rigtigt ind.

Billigt og hurtigt

Virkelig billige blækpatroner og 2 dages levering. Sidst jeg bestilte hos Inclub fik jeg nogle blækpatroner som virkede ret tørre, så skrev til dem og fik lynhurtigt svar - og et tip om at tørre med en fugtig klud der hvor blækket kommer ud.

Gode priser

Gode priser og hurtig levering. Jeg bruger kun inkclub når jeg ska ha nye printer patroner.
Jeg kan godt li at man kan vælge mellem real deal eller miljø venlige løsning.

fup firma

de siger 0,- en man får en regning på 178,-

God pris..

God pris og rimelig hurtig levering...

Super god service

Jeg har bestilt mine varer hos inkclub i over 3 år og har ikke noget
at klage over.Super god service.

Re.: Manglende svar på henvendelse

Under henvisning til min tidligere bedømmelse den 11. oktober 2011 har jeg efterfølgende fået kontakt med Inkclub på min 3. henvendelse, hvor jeg modtog en instruks i, hvorledes jeg skulle returnere mine overskydende farvepatroner. Jeg har derfor besluttet at fortsætte som kunde hos Inkclub og samtidig hæve min bedømmelse.

Godt tilfreds

De er ikke særlige billige. Jeg bestilte mine varer, men fik dem ikke, jeg kontaktet kundeservice, som hjalp mig, og sendte nye varer uden problemer, som jeg modtog 2 dage efter.
Var lidt uheldig, men fik utrolig god service :)

Inkclub

Prisen kan man vist ikke klage over

Altid hjælpsom og venlig personale.
Prisen kan man vist ikke klage over.

Helt fantastisk

Har brugt Inkclub i mange år - det er nemt - billigt - og super hurtigt. Jeg er rigtig glad for Inkclub. Og super service hvis man ringer efter hjælp. Godt gået Inkclub.

Inkclub

Dårlig kvalitet og forkerte farver

Har en enkelt gang handlet med dem, da jeg skulle bruge nogle farvepatroner til min HP printer.

Bestiller det de påstår er originale patroner og modtager dem få dage efter.
Men farverne passer slet ikke når man printer ud. Printer og skærm er sat op og kalibreret, men det der er en ren rød farve på skærm og farvekode er bordeaux på printet.

Melita Bentin found this review useful

Det rigtige farvebånd

Nu behøver du ikke længere gå forgæves i det lokale supermarked.

Rigtig godt koncept

Gode produkter, god pris, hurtig forsendelse og gode tilbud til gode kunder.

Sådan :)

Super godt

Godt sted at handle blæk, det bedste. og service er helt i orden aldrig problemer

Morten Johansen found this review useful

billigt men...

ikke altid lige de mest holdbare produkter efter min erfaring.
men til deres priser, slipper man da for at betale en halv eller hel printers pris bare for en toner.

så kan det nu godt betale sig, selv om der er en defekt i ny og næ.

Inkclub

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg har flere gange bestilt printer-blæk hos inkclub.dk, og er altid endt med den ønskede vare til en lav pris. Jeg bestiller budget-patronerne, da de er meget billige, og har ikke oplevet at de skulle løbe hurtigere tør end de originale.

Jeg har én gang haft brug for at kontakte dem og jeg oplevede deres kundeservice som meget hjælpsom og fik hurtigt svar fra dem.

Alt som lovet

Bestilt, betalt og så leveret.
Det holder

Michael

Prisen, ja hvem ved

Har handlet med ink- battery og dustclub. God service og hurtig levering.

Super

Skulle bruge printerpatroner til skriftlig eksamen. Og fik dem dagen efter de var bestilt så thumbs up fra mig:-)

Godt

Handler altid blækpatroner til min brother-printer hos ink-club. Priserne er gode, dog ikke altid de aller billigste. Dette opvejes dog af at blækpatronerne altid er på lager, og at de altid overholder den lovede leveringstid.

God kundebehandling

Jeg er meget fornøyd med inkclub, men av litt andre grunder end vanligt.
De sendte mig forkert vare, men jeg oppdagede ikke dette før flere måneder efter bestilling, eftersom jeg ikke trengte toneren før da.
Jeg hadde da fjernet toneres beskyttelse og forsøgt at passe den ind i printeren, uden held.
Da jeg kontaktet inkclub svarte de hurtigt at jeg ville få mine penger tilbage/den rigtige vare tilsendt. Dette var jeg overrasket over, siden jeg havde brudt forseglingen,og siden det var så lenge siden jeg havde bestilt. Men det forteller mig at de har rigtig god kundebehandling :)

Super hurtig levering

Har handlet et par gange på inkclub.dk og har altid oplevet en meget hurtig levering.

Tjaaa

Priserne er udemærkede, og deres originalpatroner er fine nok, men kopipatronerne skal man holde sig fra - Så lærte jeg det!

Inkclub

Fik ikke hvad jeg havde bestilt desuden ingen mulighed for kontakt.

Fik ikke hvad jeg havde bestilt og betalt for. Forsøgte efterfølgende pr. telefon og mail men ingen kontakt er mulig.

Inkclub

Ikke super billigt, men har altid mine patroner på lager og sender hurtigt

Har handlet hos InkClub i adskillige år og har altid været godt tilfreds. Jeg køber kun originale HP blækpatroner (efter dårlig erfaring med kopipatroner (ikke fra InkClub)) og jeg synes egentlig ikke InkClub er særligt billige med disse, men jeg er for doven til at køre til en butik for at købe disse hver gang jeg skal bruge dem, så InkClub er en god løsning.

Købte fornylig også fra søsterbutikken DustClub, hvilket udløste gratis forsendelse (dvs. intet ekspeditionsgebyr) som jo også er værd at tage med.

Inkclub

Anmeldelsen står i nedenstående felt.

Jeg bestilte printerpatroner på deres hjemmeside og blev af deres annoncering lovet gratis fragt og en mælkeskummer som gave. Ingen af delene passede. Da patronerne kom, passede de heller ikke, så jeg håber, de nu betaler pengene tilbage - også fragten. Har søgt efter deres telefonnummer, men det findes ikke, og adressen er en postbox i henholdsvis Uppsala og Esbjerg.

Alt i orden

Købte to blækpatroner til min printer hos inkclub.dk onsdag aften. Bekræftelsen var i min indbakke minuttet efter. Leveringsbekræftelsen kom (først) fredag, så blækpatronerne var fremme i dag mandag indenfor den angivne leveringstid på 3 hverdage.

Alt i alt en godkendt oplevelse.

• odense, DK
  • 2 Reviews

Vildledende reklame

Vildledende reklame
Når man bl.a. søger på Kelkoo, oplyser inkclub at priserne er ink. gratis fragt.
Og nå man bestiller varen er der rigtigt nok ikke noget fragt. Men de pålæger et ekspeditionsgebyr på 39 Kr.
Så med et gebyr på 39 kr. var det lige pludselig ikke så god en pris.
For så bliv prisen for en kopi blæk Blækpatron det samme som en original Blækpatron nede i min lokale boghandel
PS.
Det gælder en canon (CLI-8C ) blækpatron

Inkclub

Super service i mange år

Har bestilt blæk og papir fra InkClub i adskillige år, kan dog anbefale at købe original blæk ihvertfald til Canon printere.

Gode grunde til at bestille fra InkClub:
-blæk til gode priser
-fast porto
-gode biprodukter, så som SD-kort, papir og rammer
-hurtig afsendelse
-hurtig besvarelse af mail
-hurtig ombytning (jeg bestilte forkert)

Jeg ved ihvertfald hvor jeg køber mit blæk også de næste mange år.

Udover det kan søstersiderne batteryclub.dk og dustclub.dk anbefales

Inkclub

God service og hurtig levering!

Den hurtigste levering man kan forestille sig!!! Og så sælger de en god, gedigen, billig printerblæk!

Super

Helt igennem en god oplevelse - dejligt er det også, at man kan sende tømte blækpatroner tilbage til InkClub, så de kan recirkuleres til gavn for miljøet :)

Inkclub

Afgivet ordre den 23/9 har idag intet modtaget fordi...

At inkclub kun har sendt EDI ordren afsted til Bring (pakkefirmaet) men de har aldrig givet dem pakken?!? Når jeg rykker for leverancen melder de at kunden selv skal ringe til pakkefirmaet og spørge hvad der sker. De kunne have undgået miseren hvis de selv havde løftet knoglen og undersøgt selv, så kunne de have undgået kun at modtage 1 stjerne og haft en tilfreds kunde.

Positivt overrasket

Det var bedre end forventede. Jeg benyttede mig af deres start-tilbud m. gratis sort til min inkjet osv., og det kom 2 dage efter.

Det var ikke originaler ( det havde de også annonceret, så det er jo helt fair) - men de virker fint, så jeg er happy-happy.