We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (93)
ipcam-shop.dk

This review has been reported to customer service by a Trustpilot user for suspicion of being false.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

Ikke gratis fragt..

Der er IKKE gratis fragt til erhverv, selv om der ved alle vare står GRATIS FRAGT det gælder kun for private.

Burde rettes på hjemmesiden.

Ellers hurtig levering og god vejledning til produkter.

Kære .....

Da alle vores kunder logger ind på samme side har vi desværre ikke mulighed for at have 2 forskellige tekster ved vores produkter (det kunne ellers være rart), men vi syntes nu at vi har skrevet det meget tydeligt, da det står på alle sider under billedet til højre (lige under indkøbskurven). Derudover står det også under vores fragt betingelser.

Fragtpriser
Danmark GRATIS levering til private adresser
Danmark 75,- DKK (Gælder kun levering til firmaadresser)*

*Levering til min arbejdsplads/virksomhed?
Post Danmark har igennem tiden strammet op på reglerne for pakkeforsendelser i Danmark og en af stramningerne går i sin enkelthed ud på, at der ikke må sendes privatpakker til en virksomhed uden at betale fragtprisen som erhvervspakke. Dette bevirker at vores fragtpris er 3 gange så høj ved levering til virksomheder og denne omkostning er desværre ikke muligt at dække ind under "gratis levering". IPcam-shop.dk kører med et fuldautomatisk postsystem og det er derfor vigtigt at du udfylder din ordre korrekt, har du spørgsmål til din levering, kontakt os venligst på support@IPcam-shop.dk eller tlf. 70 70 10 09.

Vi vil fremover forsøge at gøre det endnu tydeligere, da der ikke må være tvivl omkring vores betingelser.

Vi håber trods alt, at kunne servicere dig igen en anden gang.

smidigt snabb leverans

Gick förvånadsvärt bra med hela kedjan från lagd order till leverans.
Var tvungen och ta kontakt efter min leverans via epost och fick svar omgående. Fortsätt så!

Hurtig og god service

Der er mange muligheder for at ramme ens behov her, jeg er tilfreds med mine 2 kameraer

hurtig levering

Utrolig hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

God service. Meget kompetente.

Kontaktede angående hvilke produkt, jeg skulle købe, fik en god vejledning og anbefaling.
Ringede senere angående opsætning af produktet, ingen ventetid og fik en god
vejledning om opsætning af produktet rigtig dygtigt personale.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Helt perfekt

Har købt flere ting hvoraf nogen skulle byttes pga kompabilitetsproblemer. Alt er gået fint. Super support via mail.

Review by confirmed purchaser

IPcam-shop leverer bedste kvalitet og tilsvarende support.

Jeg har købt 4 1megabit cameraer hos IPcam-shop.
Leveringen var hurtig og bedre end lovet, indpakningen i top.
Havde lidt problemer med opkobling, men fik pronto god og effektiv vejledning.
Lidt - kun lidt - dyrere end at købe fra udenlandske (formentligt Kina ) leverandør af ukendt herkomst, hvor der skal svares fragt og told samt moms af det hele.
For ikke at tale om hvordan det mon er med service eller mulig rurnering!
Køb ved IPcam-shop og få hele pakken.

ipcam-shop.dk

Hurtigt svar, god service, hurtig levering

Jamen, denne anmeldelse kan vist nemt komme til at lyde som en gentagelse af en lidt herunder.
Men min oplevelse er den samme: Havde et spørgsmål vedr. pris sammenlignet med en anden kamera webshop. Blev gjort opmærksom på at IPcam-shop.dk jo har levering inkluderet i prisen - og at den anden shop har lidt en kringlet betalingsmetode. Sendte mail lørdag formiddag, fik svar kort tid efter, bestilte kamera og havde det leveret på min arbejdsplads mandag formiddag! Jeg købte et Apexis kamera - og var lidt spændt på hvordan billedet ville være, når det nu kun er 640*480 pixels, men det er et super billede (lige så godt som fra et andet kamera jeg har, som skal forestille at være "HD"). Og ja, så har IPcam-shop.dk endda gjort sig den ulejlighed at lægge en kortfattet dansk vejledning i pakken - super!!

Hej Carsten,

tak for den flotte anmeldelse.

Vi forsøger altid at gøre vores bedste og er super glade for at du er tilfreds med vores service.

Review by confirmed purchaser

Helt uovertuffen Service og responstid!

Fredag aften ca. kl. 20:30 skriver jeg en mail med nogle spørgsmål til supporten og regner med at jeg nok får svar i løbet af mandagen i næste uge. Men nej! Kort tid efter jeg har afsendt min forespørgsel tikker der et svar ind på min email. Efter lidt korrespondance frem og tilbage fredag aften, beslutter jeg mig lørdag formiddag for at afgive min bestilling. Kort efter kommer der en ordrebekræftelse, samt email med T&T nr. Pakken ankommer med Post Danmark allerede om mandagen! Ilagt pakken er en god brugervejliedning på dansk. Jeg har haft mange gode oplevelser med køb over nettet, men denne er til dato den med hurtigst support og levering. Jeg kan helt klart anbefale ipcam-shop.dk.

Review by confirmed purchaser

Fremragende service og support.

Ringet og mailet billeder, og fik support vedrørende hvilken type kamera jeg skulle anvende. Placering af kamera var de ligeledes behjælpelig med, Så en rigtigt god oplevelse.

Hej Claus,

tak for den fine anmeldelse.

Det er altid nemmere når kunden fremsender billeder/tegninger, hvis der er behov for rådgivning omkring kamera-/linsetype.

Vi forsøger altid at gøre vores bedste og er glade for at du er tilfreds med vores service.

Nemt og hurtig levert!

Kan jeg kun anbefaler.

Perfekt

Hurtig og super service hele vejen igennem

ipcam-shop.dk

En del bøvl med opsætningen.

Review by confirmed purchaser

Bestilte varen om eftermiddagen, næste dag var posten med pakken.

Review by confirmed purchaser

Rigtig fin service. Strømstik var gået i stykker. Sendte et nyt med det samme. Desværre nåede det ikke frem, hvorefter et 3 stik blev fremsendt.

Rigtig god oplevelse

Helt igennem en rigtig god oplevelse med god personlig service og hurtig levering
A++++

Hej Christian,

Review by confirmed purchaser

fantastisk kundeservice selvom det var en meget lille order

Her vil jeg handle igen ingen order er for lille

ipcam-shop.dk

Gennemført ordre og forsendelses oplevelse

Super hurtig ekspedering af ordre. Den rigtige vare i den rigtige mængde til tiden. Handler meget gerne her igen.

Review by confirmed purchaser

super netbutik med service i topklasse

En super god netbutik med en god og meget hurtig service. Handler der 100% igen.

Så mangler vi bare lige at post dk behandler alle pakker med respekt.

Bo found this review useful

Hej Michael,

tak for den fine anmeldelse.

Helt enig med at Post Danmark ikke altid behandler forsendelserne som de burde, men desværre er der ikke så mange alternativer, som kan trods alt tilbyde de ydelser som de kan, men der er klart plads til forbedringer hos dem.

God kundeservice

Jeg bestilte en switch, men fik desværre ved en fejl en forkert model. IPcam-shop.dk svarede hurtigt tilbage, og tilbød en anden model i stedet, da de ikke kunne skaffe den model jeg havde bestilt. Efter lidt skriveri frem og tilbage, hvor jeg spurgte ind til forskellige alternativer, endte det med at jeg sendte varen retur og fik tilbagebetalt pengene. De var hurtige til at svare på samtlige mails/forespørgsler og tilbyde alternativer, endda også i weekenden, og det gik nemt med at sende varen retur (de sendte en pakkelabel jeg selv kunne udskrive). Så på trods af at jeg ikke fik min vare, var det en god oplevelse pga. kundeservicen.

Hurtig, korrekt og

lige som det skulle være. Havde et par spørgsmål inden mit køb og de blev hurtigt og professionelt svaret på. Meget kompetent.

ipcam-shop.dk

Super service helt i top

Jeg købte to ipcam efter at Bo havde vejledt mig i telefonen de kom dagen efter det er hurtig service. Det viste sig så jeg havde overset at man kunne købe dem som sampak det skrev jeg til dem og fik hurtig svar der fortalte det ville blive ændret og det for meget betalte ville tilgå min konto og det gjorde det samme dag. Så skal i handle ipcam så skal i bruge ipcam-shop bedre service fåes ikke.
Birger

Kanon service!

Jeg kan klart anbefale IPCAM SHOP til andre da service niveauet er helt i top. Ombytning, betlingsrelateret ting og meget andet er de meget gode til at samarbejde med.

Review by confirmed purchaser

100 % i orden, med super service.

Dog kunne jeg godt bruge "Hent selv pakken på posthuset" Så jeg ikke skal sidde og ventet forgæves, på det elendige pakke post "Uvæsen" .dk!
M.v.h. Kim
fra
3060 Espergærde

Hej Kim,

tak for den fine anmeldelse.

Vi er helt enige med dig i at den mulighed mangler i vores shop, så den er derfor efter snak med Post Danmark, netop kommet på som valgmulighed, så tak for input.

Handla IPcam-shop.dk

Bra och snabb leverans rekomderar med glädje