[REPLY]
Vi fik bedemand Jacob anbefalet, og vil hermed sende anbefalingen videre.
Jacob hjalp os igennem de mange praktiske detaljer på en naturlig og behagelig måde, hvor der var fokus på vores ønsker, men samtidig støtte til hvordan man plejer at gøre.
Vi valgte at lade Jacob stå for blomsterne, da vi også var blevet anbefalet dette. Vi informerede desuden deltagere, der kom langt væk fra, at de kunne benytte denne service fra Jacob. Sådan en situation er altid svær, da man ikke helt kan se dekorationen for sig, selvom man har aftalt hvilke blomster og farver, der skal indgå. Alle var efterfølgende enige om at blomsterne havde været helt perfekte, så dette kan vi også anbefale at lade Jacob håndtere.
En praktisk men vigtig detaljer var at Jacob selv tilbød at tælle antallet af gæster i kirken, og ringe til gravøllet for at korrigere antallet af deltagere.
Efterfølgende arrangerede Jacob blomsterne på graven på en smuk og kunstfærdig måde.
Selvom der var tale om en sørgelig begivenhed, er vi glade for at den blev håndteret professionelt og med værdighed.
Vi kan give Jacob vores varmeste anbefalinger.
Rigtig rigtig rar fyr, som stod for min fars begravelse på bedste vis, og - det er jo dyrt - til meget konkurrencedygtig pris.
Alt tog Jacob sig af på fineste vis, intet spørgsmål forblev ubesvaret.
Jacob tager også gerne ud og underviser fx hjemmeplejen om dødsfald og hvem gør hvad, og det siger jo meget om engagement og lysten til at gøre en forskel.
Vi føler os så fint behandlet; hjertevarmt, lunt og personligt af den topkompetente bedemand.
Og så synger han klangfuldt og smukt med i kirken, også en værdi når vi andre sidder og mumler i gråd.
Det er en tilfredsstillelse i sorgen, når begravelsen inkl. kommunikation, vejledning omkring kistevalg, kirke/krematorium, kirkegård, blomster, annonce osv. varetages så elegant og empatisk.