We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (94)

Sød, men stinkende dyr.

Vi er uforstående overfor, at det ikke er billigere når der ikke skal laves refusionsopgørelse ved overtagelse af ejendom. Det sparer trods alt advokaten for noget arbejde.

Kjølby Juristen ApS

Kompetent,billig og hurtig betjening.

Man bliver godt hjulpet,hurtigt,venligt og fagligt korrekt.Kan man betjene nettet og udfylde de til skødet nødvendige oplysninger, er der ingen grund til betænkeligheder.Billigt er det også.Mine bedste anbefalinger.
Venligst Jan E.Stecher,Sønderborg.

God og venlig

Kan varmt anbefales

Super god oplevelse

Vil til enhver tid anbefale Mette Kjølby. Hun hjælp os rigtigt meget i en svær sitiuation da vi skulle købe hus. Hun er super effektiv.

En tilfreds kunde.

Jeg har været rigtigt godt tilfreds med Mettes arbejde hendes arbejde kan anbefales.

Kan anbefales

Har fået en virkelig fin , sød og kompetent behandling
Kan anbefales

Review by confirmed purchaser

Fuld tilfredshed ved lejlighedssalg - skøde/refusionsopgørelse

Jeg solgte min lejlighed via mægler, men udarbejdelse af skøde, tinglysning heraf og refusionsopgørelse fil jeg lavet hos Kjølby Juristen - det kostede nemlig kun ca en treddjedel af, hvad mægleren skulle have for samme arbejde.

Havde jeg spørgsmål kom der altid hurtigt svar på mail, og hele forløbet var professionelt og problemfrit.

Tøver ikke med at anbefale Kjøkby Juristen, eller med at bruge hende en anden gang.

Hurtig og serieøs sagsbehandling

Jeg har oplevet en sereiøs og hurtig sagsbehandling. Jeg har via mail samtidig fået svar på alle mine spørgsmål.

Kompetent og effektiv rådgivning

Mette Kjølby har hjulpet mig i forbindelse med huskøb. Størstedelen af kommunikationen foregik pr. mail eller telefon. Hurtigt og effektivt. Og hele tiden med en god og tryg fornemmelse af, at der var styr på tingene.

Review by confirmed purchaser

Reel og kompetent rådgivning!

Vi valgte Kjølby Juristen i forbindelse med hushandel og det har vi været meget tilfredse med. Mette er yderst kompetent og havde styr på de mindste detaljer. Vi kan varmt anbefale Kjølby Juristen!

Dejligt nemt

Det gik dejligt nemt med at få lavet overdragelse + skøde takket være Mette Kjølby, dog kneb det lidt med at holde den lovede tidsfrist.

Hurtig og ukompliceret ekspedition

Jeg vil til hver en tid anbefale Kjølby Juristen til andre. Tak for god behandling!

God og venlig service

Vi oplevede at få en god behandling hos Kjølby Juristen. Mette er rar og imødekommende, det gør at man får lyst til at komme igen.

Godt arbejde.

God behandling. Godt at det kan foregå over computeren, så vi ikke skal finde datoer og tidspunkter sammen. Det kan godt være svært at få det hele til at passe sammen og det hele kan tage længere tid, det går jo hurtigt over computeren

perfekt / ok

Jeg har fået en god behaling og kan kun anbefale til ander at de bruger virksomheden .

Effektiv og nærværende

Jeg har brugt Kjølby Juristen i forbindelse med skøde overdragelse og det har været en nem, effektiv og meget professionel oplevelse.

Samtidig fornemmer man at men har med en nærværende person at gøre.

Jeg anbefaler Kjølby Juristen på det varmeste.

Rigmelig prisniveau, gode tilbagemeldinger

Jeg vil bruge Mette igen hvis behov opstår.

Professionelt og seriøst.

Jeg har benyttet Mette Kjølby i forbindelse med oprettelse af ægtepagt og testamente.
Det har været en posetiv oplevelse og jeg føler at jeg har fået de råd og den vejledning som jeg havde brug for, inden for en rimelig tidsramme og til en fornuftig pris.
Jeg kan derfor kun anbefale Mette Kjølby.

Review by confirmed purchaser

God og professionel hjælp.

Jeg fik hjælp til hushandel. Da det var første gang jeg købte hus, var det rigtig godt med professionel hjælp til en del af papirarbejdet, især der hvor jeg ikke selv var opmærksom på arbejdsgange, tidsfrister, tilstandsrapporten, ....
Arbejdet blev udført hurtigt, mails og sms blev hurtigt besvaret til bank og ejendomsmægler.

Effektivt

Rigtig god effektiv og hurtigt.

Kan anbefales!

Kjølby Juristen ApS

Kvalitet til rimelig pris.

Seriøs og kompetent sagsbehandling. Tjaah - hvorfor skal det være så dyrt ? Altså hos andre jurister. Kan anbefale Mette.

kompetent og effektiv vejledning

Vi fik kompetent og effektiv vejledning med klar tale, altså no-nonsense.

Helt helt i top

I 2012 fik lavet testamente og andet hos Mette.

Det var en dejlig oplevelse, at være sammen med hende på hendes kontor.

Vi fik en meget meget fin behandling af vores sager. Var vi i tvivl kunne vi blot ringe til Mette, og var Mette optaget ringede hun selv hurtigt tilbage.

Det hele var bare så dejligt afslappet, og vi kan varmt anbefale hende til alle, som har brug for hjælp til sager, som kræver en jurist.

Får vi brug for hjælp igen, er vi sikre på, at det bliver Mette igen.

Review by confirmed purchaser

Rigtig fin dialog og vejledning

Kan klart anbefale Mette. Vi havde en rigtig god oplevelse uden de store problemer.

Præcis og kompetent

Jeg var rigtig glad for den hjælp, jeg fik, da jeg som førstegangskøber skulle købe min dejlige lejlighed. Mette er god til at oversætte fra juristsprog, så jeg forstår, hvad det er, jeg skiver under på. Hun fortæller om punkter, jeg særligt skal lægge mærke til, siger til, når der er noget, der skal skrives under (og vedlægger en forståelig vejledning) og ordner korrespondencen til mægleren virkelig proffesionelt, kompetent og præcist. Jeg følte mig meget tryg og i gode hænder.

Hurtig og præcis

Fik en god og samvittighedsfuld behandling af en testamentesag, og til en pris der var til at betale.

Hurtig og virkelig professionelt

God, hurtig og professionelt arbejde. God og præcis kommunikation... Vil helt sikkert gøre brug af Kjølby Juristen igen og anbefaler gerne til alle...

Kjølby Juristen ApS

Helt efter"bogen" meget hurtigt arbejde.

Helt efter"bogen" meget hurtigt arbejde. Intet at sætte en finger på.

Review by confirmed purchaser

Problemfri tinglysning ved ejerskifte af bolig

Tinglysning i forbindelse med ejerskifte ved samlivsophør.
Alt klaret over nettet og telefonen, problemfrit.

Kompetent opfølgning

Seriøs, kompetent og hurtig sagsbehandling

super god service

mette er super sød, dygtig indenfor sit område og prisen er yderst acceptabel.

hurtigt

brug trygt Mette hun er dygtig

Review by confirmed purchaser

Vi fik lige lige den hjælp og ydelse vi havde brug for

Jeg kan på det varmeste anbefale Kjølby Juristen. Enkel og letforståelig rådgivning.

Review by confirmed purchaser

Super god og effektivt firma.

De bedste anbefalinger til Mette herfra, hurtig regulær betjening og en fornuftig pris

Review by confirmed purchaser

Aflysning af et gammelt pantebrev

Vi har haft brug for juristfyn til at hjælpe os med en meget gammel pantebrev /ca 6o år)
der var tinglyst på en Ejendom som skulle sælges efter mine forældres død.Den
hjælp vi fik var helt i top. Kan kun anbefale Mette

Billigt og seriøst arbejde

Mette har været præcis, professionel og meget konkret i forbindelse med behandling af vort ferieboligkøb. Stor ros.
Rasmus

5 STJERNET firma

Svendborg den 22-11-2012.
Hej Mette.

Tusind tak for din hjælp i forbindelse med arvesagen. Det var en sand fornøjelse at være i forbindelse med dig under sagen. Du er hurtig, kompetent og altid med på sidelinien. Du kan anbefales med alle de stjerner der er.

Fin og problemfri behandling

Alt foregik over nettet, ingen problemer - lidt langtrukken (kun pga ferier fra begge sider)
Men ellers er der intet at sætte en finger på.
Meget venlig og åben betjening, og følte mig 100% sikker på at spørgsmål osv var velkomne og blev besvaret så vi havde fuldstændig styr på at papirerne var i orden.
Troede virkelig det var et større arbejde at få lavet testamente - men har brugt en brøkdel af den tid jeg troede jeg ville bruge. Meget nemt og overskueligt.. .

Review by confirmed purchaser

brug for advokat så er det juristfyn

Mette kan varmt anbefales af os Fik den hjælp vi havde behov for ,hurtigt og effiktivt.
altsammen via tlf. og computeren,nemt og til en rimmelig pris

god behandling

vi syndes at det var en god behandling vi fik og fik svar på de spørgs mål vi havde vi vil gerne anbefale andrer