We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,610)
kaffekapslen.dk

Super, perfekt, hurtig service.

Jeg kan kun anbefale dette firma til andre. Lynhurtig levering, ingen fejl i leveringen, og ekstra bonus som hyggekager til kaffen. 5 stjerner herfra.

Hej Dorthe

Jeg er glad for at høre at du har haft en god oplevelse med hurtig levering og ingen fejl.

Tak for de 5 stjerner.

KaffeKapslen

Fantastisk!

Bestilte flere forskellige varer, hvoraf den ene var en blandingspakke med 10 forskellige pakker kaffe jeg selv havde sammensat.
Varerne blev bestilt onsdag eftermiddag.
1 time senere fik jeg en mail om at varerne var pakket og afsendt.
Torsdag formiddag modtager jeg mail og sms om at varerne er klar til afhentning i mit lokale supermarked.
Så kan det bare ikke gøres meget bedre!
Vh
Søren

Hej Søren

Håber du bliver glad for de forskellige produkter du har købt til din Nespresso maskine og finder dine favoritter blandt de 4 mærker vi tilbyder.

Husk du kan bestille på hverdage helt til kl. 16.00 og vi sender samme dag.

God weekend.

Mvh.

kaffekapslen.dk

Kan kun på det varmeste anbefales

Nem og overskuelig hjemmeside. Har lige modtaget min Tassimo T42 med 15 pk. Tilbehør, som jeg bestilte søndag.
Har modtaget mail for bekræftelse, mail med faktura, mail for afsendelsen og igen da den var klar til afhentning.
Super nemt og det er ikke sidste gang jeg har bestilt varer hos jer
Mvh
Robert

Hej Robert

Mange tak for din anmeldelse.

Godt at høre det hele har fungeret og du er tilfreds med de opdateringer og informationer du har fået undervejs.

Håber du bliver glad for din nye Tassimo maskine..:-)

KaffeKapslen

Suuuuuuuuper

Jeg kan da ved Gud kun anbefale jer til den helt store guld medalje. Sikke en service både når man ringer og sindsyg hurtig levering og super dejlig kaffe. Kan anbefale cap mundo. Til latte.

Hej Annie

Tusind tak for din anmeldelse - vi er meget glade for at høre du er så tilfreds med vores service, jeg vil give roserne videre til kundeservice og lageret...:-)

Jeg er også rigtig glad for at høre du er glad for Cap´Mundo kapslerne til din Nespresso maskine, det er også en rigtig god kvalitet kaffe der er i dem.

I orden !

har nu placeret min anden ordre hos kaffekapslen.dk - kapsler til nespresso maskine - er meget tilfreds, både med website, leveringstid og produkter.

Kan varmt anbefale Cagliari og Cap Mundo kapslerne - de er af høj kvalitet.

kaffen i Bon Café kapslerne virker ikke som på højde med ovenstående, og kapslerne fra Ethical Coffee Company har det med at sætte sig fast i maskinen (og kaffen er heller ikke på højde med Cagliari og Cap Mundo) - men sitet og servicen er der intet at udsætte på.

Hej Anne

Mange tak for din uddybende anmeldelse, vi er rigtig glade for denne form for konstruktiv feedback - så det er meget værdsat at valgt at bruge din tid på det.

Det er jo altid svært at snakke om kvalitet når det handler om kaffe, for i bund og grund er det jo smag og behag, men godt at høre du har fundet dine favoritter...:-)

Mht. Ethical Coffee Company er det desværre en af udlemperne ved at kapslerne er produceret af 100% nedbrydeligt materiale - der er hårdere og de kan sidde fast i maskinen. Det er rigtig ærgerligt, da vi støtter rigtig meget op om projektet. Når det sker afhjælpes det heldigvis meget nemt ved bare at trykke på "lille kop"(mens låget står åbent), så presser vandet automatisk kapslen ud.

Ved ikke om du har set det, men siden du købte har vi faktisk også som de første i Norden fået te-kapsler som er passer til alle Nespresso maskiner, du finder dem her: http://www.kaffekapslen.dk/nespresso-kapsler/te-kapsler-til-nespresso.html

Måske du skulle prøve dem næste gang.

Endnu en gang tak for din anmeldelse og jeg håber at se dig som kunde en anden gang.

Perfekt handel

Jeg bestilte en Dolce Gusto maskine den ene dag, og den næste fik jeg sms og e-mail om at den var ankommet til GLS Pakkeshoppen. Alt var som det skulle være. De havde endda lagt små Marabou chokolader ned i kassen. Det sidste var prikken over i'et. Flot service, og det er ikke sidste gang, jeg handler hos Kaffekapslen.dk.

Hej Allan

Tak for din anmeldelse og dine kommentarer om vores service.

Vi er rigtig glade for at høre fra glade kunder og høre at vores hurtige levering er værdsat.

God fornøjelse med din nye Dolce Gusto maskine og vi håber at se dig igen når du skal have fyldt op af kapsler.

Super god service

Jeg bestilte Dolce Gusto kapsler den ene dag, og dagen efter var pakken leveret til GLS pakkeudlevering som jeg havde valgt.

Super hurtigt. Ikke sidste gang jeg handler der!

Kære Marianne

Mange tak for din anmeldelse og pæne ord om vores service.

Faktisk kan du bestille helt frem til 16.00 på hverdage og få leveret næste hverdag.

Du er meget velkommen en anden gang...:-)

Super Service og hurtig Levering WOW

Bestilte min Piccolo "næsten" efter lukketid, men hurra for FB....den kom afsted aligevel, og wupti var den ankommet dagen efter, SEJT

Havde et lille problem, og igennem chatten OG bagefter blev jeg ringet op, wupti vi fik løst problemet...hold da op en SERVICE.

Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer, og i er også blevet anbefalet videre til mine kollegaer.

Hej "Solskin"

Tusind tak for dine fine anmeldelse - den blev vi meget glade for!!...:-)

Vi er rigtig glade for at vi fik løst dit problem, så du kunne komme igang med at bruge din nye Dolce Gusto maskine med det samme.

Vi glæder os til at se dig en anden gang, måske når du skal prøve en af de 2 nye varianter af Dolce Gusto vi lige har fået?...:-)

Mange hilsner, Susanne, Kaffekapslen.dk

WOW...super service

Super fast service... ordered yesterday, goods received this morning. Will shop with them again... well worth a visit / Super hurtig service ... bestilt i går, modtagne varer i morges. Vil handle med dem igen ... et besøg værd

Kære Patrick

Mange tak for din anmeldelse.

Rigtig dejligt at du har fundet frem til vores side og at vi kan forvente at se dig dig igen når der skal indkøbes kaffekapsler og vi vil gøre vores bedste til at give dig gode og hurtige købsoplevelser fremover også.

Sådan ! hurtig levering

Dæleme hurtig levering her til morgen :-)
Glæder mig til at komme igang og spare mange penge iforhold til originale Nespresso kapslers pris.

Kære Mads

Tusind tak for din anmeldelse.

Levering inden for 20 timer, ja, så kan det næsten ikke gå hurtigere..:-)

God fornøjelse med dine fyld-selv kapsler til Nespresso, håber du bliver glad og tilfreds med dem.

Perfekt

nem bestilling - meget hurtig levering. Helt perfekt.

Kære Carsten

Rigtig dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os og at både bestilling og levering forløb hurtigt og fejlfrit - ligesom vi gerne vil have det skal være.

Perfekt

Det hele var perfekt og dag til dag levering er genial.
servicen er bare i top.
Jeg takker mange gange for den gode oplevelse. Og den gode kaffemaskine :-)

Kære Marie-Louise

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os og at du er blevet glad for din nye kaffemaskine. Du kan også få dine kapsler leveret fra dag til dag mellem hverdage fremover, hvis blot du bestiller inden 15.45. På gensyn og tak for de pæne ord om vores service.

Fantastisk firma

Seriøst firma der leverer til tiden.
Jeg giver dem mine bedste anbefalinger.
Jeg er fast kunde fremover !

Kære Jan

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du har fundet frem til vores side og at vi kan forvente at se dig som fast kunde fremover når der skal indkøbes kaffekapsler. Du er meget velkommen og vi vil gøre vores bedste til at give dig gode købsoplevelser fremover også.

kaffekapslen.dk

Perfekt dag til dag levering

Benyttede mig af et tilbud på uoriginale Nespresso-kapsler. Har ikke villet benytte Nespressos monopol på markedet med alt for opskruede priser. 90 kapsler + 2 Bodum termokrus for 250 kr. Og så benytter de GLS, der modsat Post Danmark tillader et kommentarfelt hvor du kan uddybe hvor de skal stille kassen hvis man ikke er hjemme ved leveringen. Fri for at stå i kø på posthuset..

Prikken over i'et var så lige en håndfuld Marabou-karameller smidt i pakken..

P.S. Kaffe-smagen lever til fulde op til de originale "Vi-er-simpelthen-nødt-til-at-tage-3-gange-prisen-så-vi-har-penge-til-George-Clooney-reklamerne"-kapsler.

Godt gået.. Keep up the good work..

Kære Jesper Rud

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har fundet et godt og smagfuldt alternativ i de fyldte kapsler fra Ethical Coffe Comapany. Og vi er helt enige med dig i at det er godt at der nu er åbnet op for markedet, hvilket sikrer jer bedre priser samt flere smagsmuligheder. Vi skal gøre bores bedste til at leve op til roserne i fremtiden også og så håber vi at se dig igen.

kaffekapslen.dk

Hold da op det gik stærkt

Jeg bestiller min vare mandag aften og har den onsdag formiddag, mere perfekt bliver det vist ikke. Billige priser, hurtig levering. Flot. Hvis jeg skulle handle mine Tassimo produkter her fremover, skulle der dog være et større udvalg.

Kære Ann

Tak for din anmeldelse og pæne ord om vores levering. Faktisk kan du bestille helt frem til 15.45 på hverdage og få leveret næste hverdag. I forhold til udvalg af Tassimo, så vil du hos os altid kunne finde alle de varianter der er tilgængelige for forhandlere på det danske marked. Og det sortiment udvides jo heldigvis hele tiden. Så vi håber da at se dig igen.

kaffekapslen.dk

Fantastisk hurtig levering indenfor ikke engang 21 timer!! :)

1000 tak for eminent hurtig levering! :) Bestilte i går eftermiddags kl 13.30 og har netop modtaget min pakke, ligeså fint stillet ved min fordør som ønsket. Ikke noget med at skulle flere km til et postudsalg i et fjerntliggende supermarked for at hente en kæmpestor, uhåndterbar kasse. Fantastisk hurtig ekspedition fra jeres side. FLOT!!! :o) Mvh Hanne Andersen, Struer

Kære Hanne

Tak for din anmeldelse. Vi synes lige som dig at det er vigtigt at man får sin kaffe hurtigt - det er jo vigtigt ikke at løbe tør for kaffe. Vi glæder os til at se dig igen.

Nu må jeg grine igen!

Service er ikke chokolade i æsken når man har bestilt en ordre.Service er bl.a. at man får hjælp når noget går!

Kære Brian

Vi vil meget gerne hjælpe dig, men vi er ikke helt med på, hvad du mener med denne nye opdatering lavet her i januar. Vi kan ikke umiddelbart se at du har bestilt noget siden den første gang du bestilte i august måned ved os. Vil du ikke skrive til os på info@kaffekapslen.dk eller ringe på 70 12 7-9-13, så vil vi meget gerne hjælpe.

Fornem kundeservice

Jeg kan kun anbefale Kaffekapslen. Fra jeg har bestilt til ordren står i min carport, går der under et døgn, se det kalder jeg god service. Priserne er meget rimelige, altid gode tilbud, og mange fristelser ;-)

Kære Bettina

Tak for din anmeldelse og ikke mindst din anbefaling. Du vil altid kunne finde fuldt sortiment hos os og samtidigt forsøger vi at sammensætte gode tilbud. Vi er glade for at høre at du har fundet mange fristelser :-) Vi håber snart at se dig igen.

Super Service

bestilte ca kl 15, pakken kom inden 10 dagen efter.

hvis bare alle webshops var som denne.

Kære Toby

Tak for din anmeldelse og pæne ord. Dag til dag levering er en fast del af vores service, så vil du også kunne opleve fremover. Vi glæder os til at se dig igen.

Hurtig og god

Hurtig service og bedre kaffe end den fra Nepresso. De havde endda lagt et par chokolader i æsken :-)

Kære Lars

Tak for din anmeldelse og pæne ord om vores service - dejligt at du ville dele det herinde. Og så er det jo skønt at høre at kapslerne fra Ethical Coffee Company til Nespresso er faldet i smag, så er det jo både penge at spare og bedre kaffe fremover. På forhåbentligt gensyn.

kaffekapslen.dk

Super service til god pris

Bestilte midt på dagen og havde det hele næste dag - kan ikke gøres bedre.

Kære Peter

Tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os at give vore kunde en god oplevelse når man handler ved os med service i højsædet. Din anmeldelse glæder os derfor og vi anstrenge os for at leve op til de frem stjerner i fremtiden også. Vi glæder os til at se dig igen.

Hurtig service

Købte en pakke kapsler som blev leveret dagen efter. God hurtig service.

Kære J.

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har været tilfreds med den hurtige levering. Fremover kan du også regne med at hvis du bestiller inden 15.45 på hverdag, så afsendes din pakke sammen dag. På forhåbentligt gensyn.

kaffekapslen.dk

Man får bare den bedste service

Kære Dorthe

Tak for din anmeldelse og pæne ord om vores service. Det betyder rigtigt meget for os, da vi netop gerne vil adskille os på at altid at yde en god service. Derfor er vi altid tilgængelige på enten telefon, chat, mail, Facebook eller vores blog, hvis man har spørgsmål. Vi håber at se dig igen.

bragende god

næste gang du køber kaffekapsler køb hos kaffekapslen.dk
det er hurtig,nemt

Kære Per

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre at vi har givet dig en god købsoplevelse og at du har lyst til at dele den med andre herinde. Vi takker for din anbefaling og vil gøre alt for at give gode købsoplevelser i fremtiden også.

kaffekapslen.dk

Nem hjemmeside, gode info, hurtig levering

Nem hjemmeside, gode info - og super hurtig levering

Kære Louisa og Morten

Tak for jeres anmeldelse og feedback på både siden og leveringen. Vi synes det skal være nemt og hurtigt at bestille kapsler, så jeres oplevelse glæder os. Vi håber også at få lov til at levere til jer i fremtiden.

KAFFE TIL TIDEN

Jeg er en meget glad og tilfreds kunde.
Altid kaffe til tiden. :-) :-) :-) :-)

Kære Mette

tak for din anmeldelse. Kaffe til tiden er super vigtigt! Så ja hvis man bestiller inden 15.45 på hverdage, så afsender vi samme dag - ingen skal løbe tør for den gode kaffe :-) Vi glæder os til at se dig igen.

Holder hvad de lover

du får hvad du betaler for --stort udvalg og super service --+lidt godter --der gir smil

Kære Helle

Tak for din anmeldelse. Vi er galde for at vi har kunnet give dig et smil :-) Vores mål er præcis som du skriver altid at have det største tilgængelige udvalg samt have en høj service. Så din tilbagemelding glæder os. På forhåbentligt gensyn.

kaffekapslen.dk

Som altid super service og levering!

Vil varmt anbefale kaffekaplsen.dk - nemt at bestille og pakken bliver leveret i nærmeste GLS shop dagen efter, nemmere kan det ikke være! :D

Kære Bo

Tak for din anmeldelse - dejligt at høre fra en fast kunde og endnu mere at du er tilfreds med vores service. Vi håber også at kunne få lov til at levere kaffekapsler til dig i fremtiden :-)

kaffekapslen.dk

Helt og fuldt ud tilfreds...

Meget hurtig levering, stort udvalg, benyttede et super pakketilbud :-) Jeg kan varmt anbefale firmaet til andre...

Kære Karina

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du har været fuldt ud tilfreds. Vi prøver løbende at sammensætte gode pakketilbud og er galde for at høre at du fandt et der passede dig. På gensyn.

kaffekapslen.dk

God service samt hurtig levering:o)

Det er anden gang jeg bestiller hos kaffekapslen.dk og har også anbefalet firmaet til andre.

Bestilte sidst kapsler til min nespresso maskine og var noget bekymret da de virkede meget hårde, men efter at have kontaktet kaffekapslen.dk blev jeg beroliget.

Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Kære Tut

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre at du har været tilfreds med vores service og endda anbefalet os til andre. Det er vi altid meget taknemmelige for. Vi håber at se dig igen.

kaffekapslen.dk

Super god og hurtig service

Her kan man roligt handle.... det er legende let at handle her

Kære Morten

Tak for din anmeldelse. Vi er altid glade for når vore kunder tager sig tid til at anbefale os til andre herinde. Og det er vigtigt for os at høre at du har følt dig tryg hele vejen igennem. På gensyn.

storslående produkter

nemt og praktisk levering

Kære Bjarne

Tak for din anmeldelse.Vi er galde for at høre at du har været tilfreds med de leverede produkter samt vores service. Vi glæder os til at se dig igen næste gang der skal købes nye kaffekapsler.

kaffekapslen.dk

Hurtig levering og god pris

Købte et pakketilbud, og blev leveret tirsdag middags (bestilte om søndagen) - eneste lille minus er, at jeg skulle hente den i en anden GLS pakkeshop end jeg havde bedt om, samt at jeg havde skrevet min kærestes navn på, som afhenter. Det blev bare ikke registreret. Derfor kun 4 stjerner - men kunne sagtens finde på at handle der igen

Kære Morten

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du fandt et godt pakketilbud og var tilfreds med den hurtige levering. Jeg kan ikke lige gennemskue, hvad der er sket i forbindelse med din bestilling. Når jeg kigger på din ordrebekræftelse står du som afhenter og det er bestilt til SOS-kiosken. Så derfor er det sendt derhen. En anden gang og det håber vi besteemt der bliver), så kig din ordrebekræftelse igennem og er det ikke det rigtige leveringssted og afhenter sender du os bare en mail eller ringer, så retter vi det manuelt. Så ikke skal gå forgæves. God fornøjelse med kapslerne og på gensyn.

Perfekt (so far)

Hurtig levering. Alt er godt.

Kære Kasper

Tak for din anmeldelse og pæne ord. Ja så er der lidt at leve op til :-) Og det vil vi bestemt forsøge fremover også. På gensyn.

Perfekt plus lidt mere

Der er ikke meget at tilføre, alt er vellykket og den lille overraskelse gjorde glæde blandt de mindste, en tilføjelse skulle være at det ville være godt hvis man kunne betale med paypal, (så alle kan handle ind selv uden kredit kort) det ville gøre kaffekapselen til mit absolutte favorit sted at købe ind.

Kære Johnny

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har haft en god købsoplevelse ved os og ikke mindst at den lille overraskelse faldt i smag hos de mindste. Jeg kender ikke paypal men vil tage din forespørgsel med videre. Vi er altid galde for gode ideer. På forhåbentligt gensyn.

God og hurtig service samt levering

God og hurtig service samt levering

Kære Mette

Tak for din anmeldelse. Vi synes det er vigtigt at det nemt og hurtigt at bestille kaffe, så vi er glade for at høre om din oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen.

Perfekt.

Det er nemt at bestille sine varer, de bliver leveret hurtigt, og alt er som det skal være i pakken, så alt i alt er der ikke noget negativt at skrive om den handel.

Kære Linda

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at vi har kunnet give dig en nem og god købsoplevelse ved at handle ved os - præcis som vi ønsker det. På forhåbentligt gensyn.

Review by confirmed purchaser

Sytemet virker, men kapslen har svært ved slippe maskinen og bruge fingeren til at udløse den.

Forsendelsen virkede perfekt og man kan lave udmærkede resultater ved selv at male sine bønner. Det eneste problem for mig er at jeg må fjerne kapslen fra maskinen med fingrene,hvorimod de originale kapsler springer ud af sig selv når man fører håntaget tilbage for at lave en ny kop kaffe.

Bo Frederiksen found this review useful

Kære Hardy

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du er kommet godt i gang med fyld-selv kapslerne. Det er helt rigtigt som du skriver at man kan opnå et rigtigt godt resultat med friskkværnede bønner. At kapslen skal have et lille prik bagefter kan godt opleves. Du kan evt. skylle maskinen lidt igennem uden kapslen inden brug. Lad fx. lidt vand løbe ned i din kop og hæld det ud igen. På den måde får du samtidigt forvarmet din kop, hvilket også sikrer en bedre kaffe. Fortsat god fornøjelse og på gensyn.

Lynhurtig ordrebehandling

Har bestilt flere gange hos kaffekapslen. Hver gang er varerne modtaget 1-2 dage efter.

Kære Jesper.

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre fra en fast kunde og endnu mere at der har været tilfredshed. Vi håber også at se dig i fremtiden.

Kaffekapslen er dit valg

ligeledes om jeg har fået kaffe eller te , så smagen den godt

Kære Susanne

Tak for din anmeldelse og rosende ord. Dejligt at kunne forsyne dig med dejlig te og kaffe. vi håber at få lov til at gøre dette fremover også :-)