We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (90)

Fantastisk og hurtigt

Alletiders, nemt og bekvemt. Og så behøver du ikke at have et mim. beløb for der er altid gratis levering.;-)

Review by confirmed purchaser

Dejlig hurtig ekspedition og modtagelse

Helt igennem fantastisk side at handle på .

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, ingen problemer!

De levere hurtigt, og man får den varer man bestilller..
Savner dog lidt man får en mail om at varene er sendt afsted, derfor kun 4 stjerner.

Review by confirmed purchaser

Helt i orden hjemmeside - nem at finde rundt på!

Handler gerne via kantbutikkerne.dk igen næste gang jeg ikke selv kan komme i butikkerne.

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig betjening.

Super positiv telefonsamtale med butikken. Venlig og hjælpsom. Ringede tilbage samme formiddag efter tjek på lageret. Gaven blev endda pakket pænt ind uden ekstraomkostninger.
Kan kun anbefales og jeg handler gerne hos kantbutikkerne igen.

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering

Kan kun give kantbutikkerne.dk min bedste anbefaling. Jeg havde et spørgsmål til mit køb og gjorde brug af muligheden for at kunne ringe og få vejledning. Super service. Hurtig levering og godt udvalg. Ydermere var det en julegave, jeg købte i rigtig god tid (19/11) men fik alligevel gaven pakket pænt ind og den kan også byttes efter jul, hvis det skulle være nødvendigt.

Dårligt!

Skrev tydeligt at bukserne var til gave og der skulle byttemærke på samt pakkes ind, men ingen af delene var gjort!

Hej Susanne.
Vi beklager meget at det er smuttet for os mht indpakning og byttemærke! Vi har som følge heraf mindet alt personale om at være (endnu) mere opmærksom herpå.

perfekt

Hurtig levering, og fin indpakning. Det er ikke sidste gang jeg handler der.

Super nemt

Super nemt og tidsbesparende. Syntes dog godt bytteretten kunne være mere end de 14 dage her i december, hvor det er julegaver. Dette gjorde at jeg kun turde bestille det som jeg ved passer på en prik.

Review by confirmed purchaser

Lækkert udvalg og lynhurtig levering

Bestilte et par toppe - og allerede næste dag, blev de leveret til mig. Det er jo fantastisk service. Og den lille håndskrevne besked trækker bestemt ikke ned;-)

Review by confirmed purchaser

Der var levering fra dag til dag og en lille håndskreven hilsen om, at kantbutikkerne håbede, jeg blev glad for min nye trøje. Det synes jeg var lidt sødt :) Jeg ville helt sikkert bruge det igen.

Super!

God dialog med hurtigt svar på mine spørgsmål, Fri fragt og hurtig levering. I like!!

Review by confirmed purchaser

Vil ikke handle andre steder

Hvis du vil ha en lækker jumpsuit feks som kæresten og jeg ville.. Kan jeg kun anbefalde dette sted..
Vi ringede ind for at høre ang størrelsen for jeg havde prøvet en jumpsuit i en butik og syntes ikke den sad rigtig.. De hjalp os og rådet og vejledet os til at vi skulle bestille i et nr. Mindre end hvad vi normalt brugte i tøj..
Og vi har fået to lækre jumpsuit som sidder super og er i vild god kvalitet...
KØB HER...

Kære Lilian

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe jer med at finde den rette størrelse, hvilket kan være en udfordring at gøre over telefonen. Jeg håber I nyder de kolde december-dage i jeres nye Jumpsuits:)

hurtig og nem levering

Hurtig, nem og sikker levering. Meget tilfreds med produktet, og den søde lille hilsen på kvitteringen

Review by confirmed purchaser

Synes hele forløbet var fint, men jeg savnede at der kom en mail når de sendte varen. Så man vidste den er på vej. Men ellers alt ok.

Hej Lene.
Tak for dine input. Beklager at den automatiske mail der udsendes når varen afsendes ikke har fungeret. Vi har haft lidt bøvl med det pga nogle opdateringer fra Post Danmark som skulle være i orden igen.

Rikke
kantbutikkerne.dk

Fuldkommen elendig service, både fra skrædder, men i den grad fra personale og butikschef!

Jeg købte for et par måneder siden en jakke i Sofistikant butikken i Bruuns Galleri i Århus. Den går så i stykker inde i foret tre steder, og jeg beslutter mig for at tage den lange vej fra Ebeltoft til Århus for at få jakken til reparation. Sofistikant sender den til skrædder og efter en uge ringer de, og siger at jakken er klar til afhentning. Jeg tager så igen turen fra Ebeltoft til Århus, for at hente jakken. Men da jeg står i butikken, opdager jeg, at det kun er det ene sted den er syet.
Jeg bliver lidt irriteret over, at de ringer til mig uden at tjekke op på om varen er i orden. Men vi er alle mennesker, så jeg tager det med et smil.
Men efter en uges tid, og jeg synes, at jeg har ventet længe nok på jakken, ringer jeg derind, og får af vide at de ville kontakte mig, det gør de så. Jeg får af vide, at den kan afhentes den næste dag og det er butikschefen vi taler med, så hun burde vide, hvad hun talte om.
Vi tager så derind for at hente jakken, men inde i butikken kan de ikke finde jakken, ekspedienten som står i butikken, ringer til skrædderen og spørger, men de kan heller ikke finde den.
Jeg ville så egentlig bare gerne have pengene, så jeg kunne købe en ny vinterjakke, da jeg pt. ingen har og virkelig fryser, og ikke orker mere.
Men vi får af vide at vi først kan få afklaring mandag, så nu kan jeg tage derind for trejde gang, fordi at de har elendig service og ikke styr på noget.
En fejl er hvad der kan ske, men når butikschefen ringer og siger man får sin vare, så stoler man som kunde på det. Det viser sig så, at hun ikke er på arbejde den pågældende dag, hvor jakken skulle være kommet, så hun kunne ikke tjekke op på det. Så hun har egentlig lovet os noget, hun slet ikke kunne holde. Vi føler os enormt dårligt behandlet, og ekspedienten i butikken virkede ligeglad, man følte slet ikke som kunde, at der blev taget hånd om en og blev vist en form for forståelse. Hun skyldte derimod bare skylden videre og påtog sig intet ansvar. Som kunde er jeg ligeglad med om det er skrædder eller butik der har lavet en fejl, jeg vil bare gerne have min vare. Derudover er jeg enormt skuffet, og virkelig vred over at man kan behandle folk på den måde. Forøvrigt er det en lidt dyrere butik, så man burde mene at både personale og skrædder var efter samme standard. Men åbenbart ikke.
Jeg vil fraråde alle på det kraftigeste at handle der, for det eneste man får ud af det er en masse bøvl, og for mit vedkommende har det været en utrolig kold november måned.!

Hej Mette-Marie

Da du har lavet denne anmeldelse på webshoppen Kantbutikkerne.dk's side, tillader jeg mig kort at kommentere på din uheldige oplevelse som er foregået i forbindelse med din handel i den fysiske butik Sofistikant.

Personalet i butikken har ladet mig vide at dine penge er returneret, og at du har modtaget deres undskyldning samt forklaring på den ærgerlige oplevelse, som skyldtes fejllevering fra skrædder samt uheldig misforstået kommunikation i butikken. Vi håber du forstår at det ikke er et udtryk for hvordan hverken butik eller webshop normalt behandler reklamationer. Som altid lærer vi også af de fejl der kan ske, og vi har dermed opdateret vores procedurer omkring behandling af reklamationer.

Vi håber derfor alle at du har mod på at handle hos os igen engang.

Review by confirmed purchaser

Absolut tilfreds! Handler her igen....

Hurtig og gratis levering. Personlig håndskrevet hilsen på pakken - fik mig til at smile :-)
Absolut troværdig online-shop som jeg helt sikker handler i igen. Tak :o)

Et god sted at handle

Hurtig levering og ingen gebyr.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god service

Hurtig levering - en lækker pakke at modtage. Der var var endda skrevet en lille personlig hilsen på kvitteringen.

Kan anbefales.

Review by confirmed purchaser

Super god og hurtig betjening

Her kan du roligt handle :-)

Super oplevelse!!!

Kan kun anbefale denne hjemmeside.

Hurtig levering og alt lever op til de forventningere jeg havde/har til denne side.

Vil bestemt bruge dem igen.

Superfin service - lækre varer

Jeg fandt en lækker trøje, som var udsolgt alle andre steder, og så var der oven i købet gratis fragt.
Leveringen var hurtig, og ankom med en fin, lille håndskrevet besked. Dejlig personligt :)
Det er vist ikke sidste gang jeg handler her.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering - kan klart anbefales!

Det er nemt at finde rundt på hjemmesiden. Varen er som ønsket og størrelsesguiden på nettet passer. Fik mine varer 3 dage efter bestilling, så det var rigtig fint. Vil helt sikkert handle ved kant.dk igen.

Fuldt tilfreds

Vil klart benytte kant igen

Review by confirmed purchaser

Hurtig og personlig service!

Super hurtig levering - og endda pakket pænt ind. Som om det ikke var nok, så var der skam også skrevet en personlig hilsen til mig, med tak for købet... Ja selv tak, handler helt sikkert hos kantbutikkerne igen - virkelig god og helt hyggelig oplevelse:)

Review by confirmed purchaser

God hjemmeside, hurtig og gratis levering

Stort udvalg på en meget overskuelig og godt opbygget hjemmeside, der går det rigtig nemt for en mand, at shoppe fødselsdagsgaver til kæresten :o)
Og den hurtige levering, som tilmed er gratis, er bestemt et ekstra plus.

Super

Har leveret som aftalt. Hyggeligt med personlig hilsen på fakturaen:-)

Top - iorden

Meget hurtig svar og levering - lækker hjemmeside..

fin vare hurtig levering

fin vare og hurtig levering - anbefales

Godt udvalg - fri fragt - nem handel

Har absolut ingen problemer haft med Kantbutikkerne.
Nemt site at handle på - godt udvalg af kvalitetsvarer som er både til den store, mellem og lille pengebeholdning - super med gratis fragt! - og altid meget hurtig levering.
Alt i alt en god og 'glat' købeoplevelse.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, bestilte og to dage efter var mine jeans her. Jeg fik ovenikøbet en lille håndskrevet note med!

Review by confirmed purchaser

Ville så gerne kunne have givet flere stjerner..

Glæder mig til at nyde min super flotte jakke til vinter. God service, hurtigt levering. Lever fuldt op til mine forventninger. Og rigtigt dejligt med en lille hilsen ved modtagelsen..Kan desværre kun give 5 stjerner..

Lilian Sode found this review useful

Lyn hurtigt og perfektion

Det var nemt at bestille og inden i plastik posen var varer pakket fint ind i silke papir og der lå en lille hilsen.
-Fri fragt og havde min bestilling efter 2 dage.

rigtig godt

Jeg synes det hele fungerede godt og hurtigt,at købet så også var tilfredsstillende gør jo også meget

Review by confirmed purchaser

Skal man handle på nettet, SKAL man vægle Kantbutikkerne.dk!

Jeg bestilte en jakke og den kom 1 dag efter - super lækkert! Vil helt sikkert handle på den hjemmeside en anden gang ;-)

Lilian Sode found this review useful

Review by confirmed purchaser

Hurtigste lavering jeg længe har oplevet!!

Hurtig lavering, billige tights (10 stk. for 200), og de sidder mere eller mindre rimeligt på. Nu vil tiden blot vise om kvaliteten også er tilstrækkeligt.

Hurtig og gennemført

Virkelig sød og venlig betjenning. En lille sød hilsen i pakken fik mig til at smile da jeg åbnede den. Det var næsten som at have været der.
Der er styr på tingene og endda overskud til lidt ekstra. :) det er da gennemført!

Fantastisk service

Synes det var en rigtig god og hurtig service jeg fik da jeg brugte Kantbutikkerne - det er helt klart et sted jeg kunne finde på at handle igen.

Review by confirmed purchaser

Ingen styr på jeres net-butik

Desværre har jeg bestilt en vare på hjemmesiden der var tilgængelig der inden, men viste sig ikke at være på lager. Da det er en ret efterspurgt vare, er jeg noget utilfreds med det sene svar om udsolgt, da den jo så også er udsolgt alle andre steder!!!
= ingen vare til mig :(

Hej Jannie
Jeg beklager meget at jakken blev solgt i butikken kort inden vi ekspederede din ordre. Det er desværre den risiko der er, når der ligger fysiske butikker bag webshoppen. Lageret opdateres simpelthen først når vi ekspederer ordrerne, og det bestræber vi os på at gøre så ofte i løbet af dagen, som det er os muligt.
Ligeledes er det vores rutine at informere kunderne om dette inden for 24 timer. At du måtte vente ½ dag mere, skyldes som skrevet til dig, at vi forsøgte at bestille ny jakke hjem til dig fra leverandøren.

En anden gang vil vi nu lade kunden vide at vi prøver at skaffe ny vare, så de ikke skal vente så længe på svar. Så tak for dit input.

Bedste hilsener
Charlotte