We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,140)

Hurtig og billig

Prøv det! Det var nemt og billigt. Fik alt jeg bestilt og så var der en overraskelse pakket med :)

hurtíghed

bestilte 13.23. 13.35 var orden pakket. Det er hurtighed. Tak

Perfekt

Fik pakken som lovet dagen efter bestilling.. dejligt nemt man selv kan bestemme hvor man vil hente den henne.

Nemt og hurtigt.

God service, hurtig levering, ingen problemer

Rigtig god handel

Hurtig modtagelse af de bestilte vare. :-)

Lynhurtig

Levering blev som lovet afleveret dagen efter, da jeg bestile før 13. Forsvarligt indpakket osv. Fin service...

Review by confirmed purchaser

De har et godt udvalg og gode priser. Jeg fik en ekstra god overraskelse, da jeg åbnede min pakke, for de havde lagt en chokoladebar ved :-)

Review by confirmed purchaser

Det virker bare hver gang !

Du bestiller dine kapsler - får umiddelbart en bekræftelse - senere en ekspeditionsmelding - og dagen efter en mail om, at din pakke ligger klar til afhentning.

Priserne er OK - så længe de er det - så er vi kapselkunder !

Det er super godt

Vi føler os yderst godt behandlet, og det er en hurtig ekspedition. Det er dejligt at handle med jer

Review by confirmed purchaser

Jeg er rigtig godt tilfreds med produktet.

Jeg er godt tilfreds. Dog syntes jeg det er lidt besværligt at jeg hver gang skal skrive mit navn, sendeadresse, diverse telefonnumre og e-mailadresser. Har bestilt 6 gange ialt tror jeg og sidder og bøvler lidt med det hver gang. Måske man ku søge på sidste fakturanummer og så lave en "kopi" således at oplysningerne automatisk kommer frem.
Ellers er det lyn hurtig levering og altid det rigtige der kommer.

Meget tilfreds

Jeg har nu et par gange handlet hos kapselkongen og det er gået fuldstændig smertefrit begge gange. Jeg bestilte om mandag og kunne hente min kaffe om tirsdagen. Der er ingen tvivl om, at jeg vil vælge at handle her igen næste gang.

venlighed i røret

det virker ikke at bestille over nettet, så jeg ringer istedet. her er hjælp at hente, jeg blev guidet igennem og så gik det glat uden problemer.

er fuldt ud tilfreds

jeg kan kun anbefale at handle hos kapselkongen,da man aldrig skal vente på at ordren kommer i hus i løbet af få dage,det slår aldrig fejl og det gør mig tilfreds.

Fint nok. MEN

Vi har nu oplevet at flere af mælke kapselerne er utætte, så det er et værre svineri. Men det har været en fin service og kapselerne kom dagen efter.

Review by confirmed purchaser

Yderst professionelt firma med hurtig levering.

Jeg fandt siden via Google og må sige jeg ikke blev skuffet. Flot hjemmeside, nem at bruge. Prisbillig produkter og lynhurtig levering. Siden er nu blandt mine favoritsider og jeg bestiller gerne igen :-)

Nemt og godt.

Det er smart at bruge Kapselkongen, da kaffen kommer som aftalt, og man får endda besked pr sms at nu ligger pakken i forretningen, så man kan hente den når det passer.

Fin servis

Fin udvalg og servis

hurtigt levering

Jeg kommer til at handle der igen

Fin service

Hurtig og nem bestilling. Stort udvalg.

Nemt og hurtigt :-)

Nemt at bestille og super hurtig levering :-) Tak for det :-) Dolce Gusto kapslerne er lidt dyre... men billigere her end andre steder.

Superhurtig og lidt billigere

Det er vel egentlig det. Levering er dagen efter, udvalget er godt og lidt billigere. Ganske enkelt.
Jeg har sendt en mail til deres kundeservice, som ikke er blevet besvaret, og det er lidt trist, for ud over det, er jeg 100% tilfreds.

Kan kun anbefale.....

Hurtig og fejlfri levering.

Hurtig levering til tiden

Review by confirmed purchaser

Korrekt og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Super god serivce og hurtig levering

er utrolig posetiv overrasket over den utrolig hurtige levering.. ;-)

God og hurtig ekspedition

Det er nemt og hurtigt at bestille hos Kapselkongen. Kan bestemt anbefales.

Det er SGU` iorden

God og hurtig levering, gode vare og gode priser :-)

levering som aftalt

ok og en lille gave.

alt i orden

alt som det skulle være

Hurtig og sikker service

Det gik pænt stærk fra jeg bestilte til jeg modtog varene.... Dejligt...nu stod vi jo lige og manglede noget kaffe

Review by confirmed purchaser

Proffesionel og kanon hurtig betjening

Kan absolut kun anbefale at handle hos kapselkongen. De har en super hurtig håndtering af ordre, og alt ar i skønneste orden og blev leveret til døren dagen efter. Super dejlig betjening, de fortjener kun ros :-)

Review by confirmed purchaser

Fremragende sted at handle kaffekapsler !

Der er kun et minus... Mælkekapslerne er altid udsolgte (men det kan ikke trække ned, da de også er udsolgte alle andre steder :)

katjiiing!!!!!

mega go service hurtigt levering go indpakning er vild med der ikke er et fastlåst pris grænse vender tilbage elsker det!!!!

Billigste på markedet

Jeg er fuldt ud tilfreds med både levering og pris. Har til dato ikke fundet Tassimo kapsler billigere end hos Kapselkongen.

Review by confirmed purchaser

Jeg var meget tilfreds med leveringen

Jeg er meget tilfreds med den hurtige levering.
Alt var lige efter bogen.

Dolce Gusto kaffekapsler

Alting fungerede perfekt, yderligere kommentar overflødig.

Forkælelse

var vildt spændt på at åbne pakken da den kom, og til min store overraskelse var der en forkælelse ekstra i pakken.... Det var en stor Marsbar... Guf.

super hurtig levering

god oplevelse! havde varen næste dags formiddag super!