[REPLY]
Prøv det! Det var nemt og billigt. Fik alt jeg bestilt og så var der en overraskelse pakket med :)
bestilte 13.23. 13.35 var orden pakket. Det er hurtighed. Tak
Fik pakken som lovet dagen efter bestilling.. dejligt nemt man selv kan bestemme hvor man vil hente den henne.
Levering blev som lovet afleveret dagen efter, da jeg bestile før 13. Forsvarligt indpakket osv. Fin service...
De har et godt udvalg og gode priser. Jeg fik en ekstra god overraskelse, da jeg åbnede min pakke, for de havde lagt en chokoladebar ved :-)
Du bestiller dine kapsler - får umiddelbart en bekræftelse - senere en ekspeditionsmelding - og dagen efter en mail om, at din pakke ligger klar til afhentning.
Priserne er OK - så længe de er det - så er vi kapselkunder !
Vi føler os yderst godt behandlet, og det er en hurtig ekspedition. Det er dejligt at handle med jer
Jeg er godt tilfreds. Dog syntes jeg det er lidt besværligt at jeg hver gang skal skrive mit navn, sendeadresse, diverse telefonnumre og e-mailadresser. Har bestilt 6 gange ialt tror jeg og sidder og bøvler lidt med det hver gang. Måske man ku søge på sidste fakturanummer og så lave en "kopi" således at oplysningerne automatisk kommer frem.
Ellers er det lyn hurtig levering og altid det rigtige der kommer.
Jeg har nu et par gange handlet hos kapselkongen og det er gået fuldstændig smertefrit begge gange. Jeg bestilte om mandag og kunne hente min kaffe om tirsdagen. Der er ingen tvivl om, at jeg vil vælge at handle her igen næste gang.
det virker ikke at bestille over nettet, så jeg ringer istedet. her er hjælp at hente, jeg blev guidet igennem og så gik det glat uden problemer.
jeg kan kun anbefale at handle hos kapselkongen,da man aldrig skal vente på at ordren kommer i hus i løbet af få dage,det slår aldrig fejl og det gør mig tilfreds.
Vi har nu oplevet at flere af mælke kapselerne er utætte, så det er et værre svineri. Men det har været en fin service og kapselerne kom dagen efter.
Jeg fandt siden via Google og må sige jeg ikke blev skuffet. Flot hjemmeside, nem at bruge. Prisbillig produkter og lynhurtig levering. Siden er nu blandt mine favoritsider og jeg bestiller gerne igen :-)
Det er smart at bruge Kapselkongen, da kaffen kommer som aftalt, og man får endda besked pr sms at nu ligger pakken i forretningen, så man kan hente den når det passer.
Nemt at bestille og super hurtig levering :-) Tak for det :-) Dolce Gusto kapslerne er lidt dyre... men billigere her end andre steder.
Det er vel egentlig det. Levering er dagen efter, udvalget er godt og lidt billigere. Ganske enkelt.
Jeg har sendt en mail til deres kundeservice, som ikke er blevet besvaret, og det er lidt trist, for ud over det, er jeg 100% tilfreds.
er utrolig posetiv overrasket over den utrolig hurtige levering.. ;-)
Det er nemt og hurtigt at bestille hos Kapselkongen. Kan bestemt anbefales.
God og hurtig levering, gode vare og gode priser :-)
Det gik pænt stærk fra jeg bestilte til jeg modtog varene.... Dejligt...nu stod vi jo lige og manglede noget kaffe
Kan absolut kun anbefale at handle hos kapselkongen. De har en super hurtig håndtering af ordre, og alt ar i skønneste orden og blev leveret til døren dagen efter. Super dejlig betjening, de fortjener kun ros :-)
Der er kun et minus... Mælkekapslerne er altid udsolgte (men det kan ikke trække ned, da de også er udsolgte alle andre steder :)
mega go service hurtigt levering go indpakning er vild med der ikke er et fastlåst pris grænse vender tilbage elsker det!!!!
Jeg er fuldt ud tilfreds med både levering og pris. Har til dato ikke fundet Tassimo kapsler billigere end hos Kapselkongen.
Jeg er meget tilfreds med den hurtige levering.
Alt var lige efter bogen.
Alting fungerede perfekt, yderligere kommentar overflødig.
var vildt spændt på at åbne pakken da den kom, og til min store overraskelse var der en forkælelse ekstra i pakken.... Det var en stor Marsbar... Guf.
god oplevelse! havde varen næste dags formiddag super!