We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (157)
kitchen4kids.dk

fantastisk kundeservice, hurtig levering og seje varer

Jeg opdagede hjemmesiden lige op til en fødselsdag og bestilte nogle gaver med panik på. Der var super kundeservice og hurtig levering. Vi købte bl.a ægge-formerne til stor hit for datter, som får fuld opmærksomhed i børnehaven omkring hendes æg, som ligner en bamse, fisk, kanin, bil etc.

Det er bestemt ikke min første eller sidste bestilling:-)

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering

Er super glad for mit køb. Varerne lever op til forventningerne, levering og service er i top. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

God og hurtig levering

Ingen grund til andet end en anbefaling. Herlige varer og en hurtig levering - lige som det skal være
Dorte T

supersej biks

Mange sjove gode ting for de små at bruge i køkkenet :) hurtig levering :)

• Taastrup, DK
  • 35 Reviews

Langsom, trækker pengene straks

Fin side, men der gik næsten en uge før jeg fik varerne. Bestilte en fredag morgen, de sender fredag og tirsdag (fint så regner jeg med at det kommer med samme dag) ser senere at de har trukket pengene samme dag (det står også i deres betingelser, selv om jeg syntes det er groft). Da jeg finder ud af at det ikke er sendt fredag regner jeg med at det kommer af sted tirsdag. Her hører jeg heller ikke noget, så jeg kontakter den onsdag og for at vide der er sket en fejl men det vil blive sendt onsdag. Jeg henter det så torsdag. Med de leveringstider bør de først trække pengene når varen sendes.

Super hurtig levering g!

Der var en fin ekstragave med til det jeg havde bestilt og det var super betænksomt! Virkelig en sælger der brænder for at få børn med i madlavningen og ikke mindst gøre det til en sjov oplevelse for alle.

Review by confirmed purchaser

Super vare pg hurtig levering

Købte den blå kniv der skærer grønsager - ikke fingre. Den dur bare og min søn er pave stolt over at have fået sig en "skarp kniv". :-)

Review by confirmed purchaser

Fantastiske vare, super god betjening og hurtig levering, yderst tilfreds

Jeg var meget tilfreds med den kniv og skrællekniv jeg købte, de er blevet prøvet et par gange, og de fungere som de skal, nu skal jeg ikke længere være bange for at de små skære sig i fingrene.

WOW - hurtig levereing

De bestilte varer, kom, så og sejrede :-)

Super god service =)

God service!! Der skete en fejl med overførsel af penge, og hun skrev med det samme. Dagen efter havde jeg mine vare =)

fin og hurtig levering

Jeg bestilte noglr bøgerne i påsken, men allerede tirsdag var de ankommet

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig forsendelse

Fik godt nok leveret en forkert størrelse, men den korrekte størrelse blev straks eftersendt.

Fantastisk.

Super skøn side. Har og vil fortsat anbefale jer til alle, elsker jeres vare, der er så mange inspirerende produkter til os med børn og børn i køkkenet.. Gode priser, hurtig og nem levering, mange gode tips og ideer på jeres facebook side, gode konkurrencer som jeg håber at vinde hver gang og altid dejlige opdateringer.. Dejlig friske produkter som er sjove og nemme at bruge - også for de små poder :) Vil helt sikkert blive ved med at handle hos jer i takt med nye vare og mine børn som vokser :) FANTASTISK SIDE...

Børnesjov

God og hurtig handel. Dagplejebørnene syntes tingene er så sjove, og de er nemme at bruge. :-D

Super betjening!!!

Jeg er ovenud tilfreds med mit køb og varerne liver fuldstændig op til mine forventninger. Det er ikke sidste gang jeg handler her. :-)

Flot og informativ hjemmeside

Dejligt at der nu findes nogle super flotte, farverige og børnevenlige ting til køkkenet.

Ingen problemer

Jeg fik i løbet af får dage, den vare, jeg havde bestilt, så det gik, som det skulle

Perfekt service.

Vil anbefale Kitchen4Kids til alle. De har nogle lækre og anderledes produkter til børn som er glade for at arbejde i køkkenet..:)

Supder duper på børneniveau

Åh, hvor han jeg længe ledt og ledt og ledt. Ledt efter børnevenlige køkkenredskaber når nu ungerne så gerne vil hjælpe til. Og endelig fandt jeg dem. God service og rigtig godt udvalg - særligt til børnehøjden.

Tak for god service

tak for venlig assistance med hasteordre.

God og hurtig service

Hurtig og professionel service. God orientering om status for mine varer undervejs.

Review by confirmed purchaser

God og betryggende handel.

Det var nemt at handle. Jeg var nødt til at ringe ang. betalingen, og fik bare så god og venlig behandling.

Hurtig levering, fine vare

Super fine redskaber til en lille køkkenkarl, ikke noget med pjat-lege-køkkenting, nej rigtig Køkkenværktøj til små hænder :-)

Review by confirmed purchaser

Tilfreds med behandlingen af købet af en hjul pisker

Review by confirmed purchaser

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

Syntes det er et spændede concept - og godt at der "sikre og nemme" redskaber til små hænder..som synte det er sjovt at være med i køkkenet - jeg glæder mig til at bruge dem med min børnebørn!

Fantastisk!

Har fået de helt fantastiske ting som min dreng vil elske at være med til at bruge i køkkenet. Kommer helt sikkert tilbage igen :-)
Kan kun give de bedste anbefalinger herfra :-)

Hits for kids

Fin hjemmeside og service og levering stemte overens med beskrevet - varerne er ligeledes super

alt ok

Godt udvalg. Hurtig levering.

Fantastisk service

Jeg havde desperat brug for et par bestemte kogebøger (var lige blevet brændt af på anden hjemmeside), så ringede og tjekkede før jeg sendte min ordre. Hun skyndte sig straks på lager og tjekkede. Den ene manglede, men i samråd fandt vi en anden der var mindst ligeså god. Dejlig service - og bøgerne kom indenfor 48 timer.

Sikker og god netbutik

En rigtig god oplevelse, de har et stort udvalg og rigtig hurtig levering, kan kun anbefales

Kitchen4kids følger varen helt til dørs

Når du handler i Kitchen4kids får du lige fra ordreafgivelse en god Kundeservice. Der er opfølgning og tilbagemelding og man mærker tydeligt, at der er mennesker bag det firma.
Det giver stor tilfredsstillelse og tryghed.

fin og hurtig handel.

Fin og hurtig handel.

Den bedste oplevelse..

Kitchen4kids er et skønt sted at handle. Der er den BEDSTE service & et super udvalg. De sælger varer man bliver glad af! Jeg bestilte mine varer en aften - fik hurtigt svar på, at en kniv desværre var i restordre (men dog med angivelse af, hvornår den forventedes på lager igen). Jeg skrev, at jeg ønskede resten fremsendt - og så måtte kniven eftersendes. Dette kom der PROMTE svar på (en sen aften!) som så skete. Hurtig levering & gode kvalitetsvarer + god service. Mere kan man ikke ønske sig. Så fedt, at inspirere til, at tage selv små børn med i køkkenet. Jeg handler med garanti her igen..

Nem og overskuelig hjemmeside

Jeg syntes at det er en lækker og spænende hjemmeside. Der er rigtig mange gode ting kan klart anbefaldes.

Review by confirmed purchaser

rigtig god service og mange lækre lækre ting

det er en side der er fyldt med SÅ mange fine ting så det kan være svært at begrænse sig :-) og er der en rigtig god service når man kontakter dem.

En spændende inovativ forretning

Kitchen4Kids er en super skøn webbutik, med nogle fantastisk inovative vare og et super godt service niveau.

Super sej butik.

Jeg har handlet hos Kitchen4kids i deres omline butik.
Det gik nemt og perfekt fra først til sidst, Super SERVICE og de ting jeg købte der, blev mine børnebørn elle vilde med.
Fra afsendelse til modtagelse super god service med informationer pr mail og sms da pakken ville være her! Kan varmt anbefale alle at handle hos:
Kitchen4kids

Service og atter service

Bestilte et armygrønt forklæde til min søn. Rigtig tæt på deadline for julegaver. Forklædet viste sig at være udsolgt, men jeg fik besked med det samme og tilbudt en anden farve. Dette ønskede jeg ikke, hvorefter Kitchen4kids selv tog ud til leverandøren og hentede forklædet og sørgede for det kom afsted, så min dejlige søn kunne pakke det op juleaften. Virkelig god service. Kan varmt anbefale shoppen. Rigtig fint sortiment - og forklædet er SÅ lækkert.