[REPLY]
Altid perfekt service og super flot udvalg. Har handlet her i flere år og aflægger også gerne den fysiske butik et besøg ofte
det er en fantastisk butik med en service man ikke får andre steder, altid god behandling og imødekommenhed.
Hurtig lev, hvis en vare ikke findes pt ringer de altid og giver besked eller fortæller hvad jeg evt. kunne bruge istedet for, det er bare et godt firma super hurtige dejligt er mere end tilfreds hilsen Vibeke i Stensved
Er så positiv overrasket over den venlighed denne forretning tilbyder sine kunder, handler helt sikkert der igen.
Super service, jeg bestillet mine stoffer kl. 1300 i dag, har allerede fået en mail med besked om at mine pakke er på vej med Post Danmark.
SUPER
Jeg bestilte en (stor) ordre tirsdag aften, og desværre viser det sig, at nogle af varerne ikke er på lager. Det får jeg hurtigt besked om (onsdag formiddag) og onsdag aften da jeg ser beskeden, skriver jeg tilbage, om jeg kan være heldig at få leveret det de har nu og så blot betale porto for at få det sidste sendt senere, da jeg er løbet helt tør for strikkeprojekter. Torsdag morgen sender de besked tilbage, at de sender det de har nu, og at resten sendes senere - suuuper god service, og nu glæder jeg mig bare til PostDK leverer garnet, så strikkepindene kan gløde.
Jeg har aldrig oplevet dårlig service hos KreStoffer, og de er altid imødekommende og hjælpsomme. Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg også givet topkarakter!
Jeg har handlet hos KreStoffer for første gang. Men det er bestemt ikke sidste gang.
Jeg bestilte garn til 2 projekter.
Desværre var den ene farve udsolgt. Og efterfølgende i restordre hos leverandøren.
Dette sender en sød medarbejder en mail om.
Denne søde medarbejder har også lovet at eftersende restordren (selvom det normalt ikke er noget de gør).
Det kalder jeg sgu god service.
Jeg glæder mig til at modtage mine varer. Og ikke mindst til igen at handle med KreStoffer.
Rigtig god oplevelse!
Som overskrift og ikke mindst fordi jeg har oplevet kundeservice udover det sædvanlige.
Er særligt begejstret for at beskeder på ordrene omkring disses status underskrives med medarbejders navn, hvilket virker meget personligt og troværdigt.
Vil klart handle der igen. Kan anbefales :-)
Kan næsten ikke få armene ned - bestilte varer i går formiddag og fik besked på mail, at noget ikke var på lager men kom hjem i løbet af 14 dage - om jeg kunne bruge noget andet tilsvarende - og jeg svarede tilbage over middag - og allerede nu har jeg åbnet pakken fra KreStoffer og alt var som det skulle være. Yderst tilfredsstillende sted at handle.
Hilsen Ulla
Nem hjemmeside
Rimelige priser
Hurtig levering af varer der lever fuldt ud op til forventningerne.
Absolut et sted jeg vil handle igen, og forresten tak for bolsjet ;)
Det er bare en ok forretning..man for de ting man bestiller..det er en fornøjelse ;))
Super super hurtig levering, og meget billig garn.
Vil helt bestemt handle der igen.
Kan kun sige at den er billig og hurtig og hvis varen er let får du penge tilbage i porto, sådan :-)
Men det bliver ved de 5 på grund af hurtig, venlig og korrekt kundeservice. Jeg har handlet flere gange og er ovenud tilfreds.
Sidste gang gik det "galt" med en fejllevering af garn, og desværre var garnet ikke på lager, så der gik godt en uges tid før jeg havde det. Men pyt - jeg havde bestilt garn til flere projekter og gik da bare i gang med et af de andre. Garnet kom idag - og med returseddel til det fejlleverede, så jeg ikke skal betale porto - SÅDAN !!!
Jeg har kun ét klagepunkt: Som kompensation for fejlen (tror jeg) var det nye garn forsynet med en hel håndfuld af SALLOS karameller. Dét er jo ikke så godt - for nu er jeg lige ved at blive afhængig af dem ;-))
Hjemmesiden er også til top-points, og det aller, aller bedste ved den er, at hvis man logger ind, kan man fylde indkøbskurven og forlade hjemmesiden igen uden at købe - så står varerne der stadig når man kommer tilbage! Se, det er jo super, hvis man lige skal have tænkt sig om og bestille mere før man lægger sit køb.
Kan kun anbefale at handle her - super service, venlig korrespondance og hurtig levering :)
Jeg har handlet hos Krestoffer rigtig mange gange, og der er aldrig nogen problemer. Hvis varen ikke lige er hjemme, gør de et stort nummer ud af at gøre opmærsom på det, og de sender gerne de andre varer ud før, hvis man ønsker det.
Super god service, venlig betjening og en lyn hurtig levering. Kan absolut anbefales.
Lene Ehlert
Jeg har handlet et par gange ved Krestoffer, og har også denne gang, været det foretrukne handlested. Servicen er i top, priserne i bund, og i det hele taget bare et lækkert sted at handle. Også i deres fysiske butik i Odense
Jeg har købt garn hos Krestoffer flere gange, og jeg har aldrig nogensinde haft nogen problemer med hverken bestilling, betaling eller levering.
Det hele kører bare som smurt :)
Derfor anbefaler jeg også Krestoffer til andre, der skal købe garn mv., da jeg føler, at det er et godt, trygt og sikkert sted at handle, og servicen er helt i top :)
Uamindelig behagelig telefonbetjening og hurtig levering, trods manglende garn på lager og påskeferie hos leverandør.
Har kun bestilt 1 gang indtil videre og det kom dagen efter, garn og strikkepinde. Har allerede min indkøbsvogn fuld og bestiller når vi er færdige med stuen og jeg igen har tid til at strikke den fedeste sommerhvide bluse :-)
Har bestilt hos krestoffer nogen gange og er aldrig blevet skuffet.
Gode priser, god betjening og hurtig levering.
Kan det blive bedre...... :-)
Jeg har bestilt ved krestoffer tre gange nu og har altid fået super god service. Varerne bliver sendt meget hurtig og er pakket godt ind. Man får gode varer til en super pris og også selve kundeservicen er rigtig god. Og så skal man aldrig vente længe på sine varer :) 1000 Tak!
Svenja
Tak til Krestoffer for jeres gode betjening. Altid er i søde og venlige og giver jer tid. Varerne er altid pakket pænt ind endog med en lille godbid.
Det er et super sted at handle både på nette og i butikken.
Mette Laustsen
Svendborg
Jeg har bestilt garn til julegaver, hos krestoffer, 5 dage før jul om aftenen, og dagen efter sendte de pakken til mig, hvorefter posten
afleverede den her dagen efter igen, så var et par julegaver reddet,
hurtig service, og en fin betjening, både i butikken og pr. internet.
Har bestilt garn derfra et par gange efterhånden, og har kun været fuldt tilfreds. Stort udvalg af garn og farver på deres hjemmeside, og et nemt bestillingssystem. Min favorit garnbutik når jeg bestiller over nettet.
Det er nemt at handle hos Krestoffer. Både i forretningen og via hjemmesiden. Butikken er spændende og personalet meget hjælpsom.Når bestillingen er sket via hjemmesiden, kommer varerne hurtigt og i en sikker og pæn indpakning. Hvis jeg ringer, får jeg altid god vejledning og venlig betjening.
KreStoffer.dk kan varmt anbefales. De har et stort udvalg, og det er meget nemt at finde rundt på hjemmesiden.Når ordren er afgivet, er der altid meget hurtig tilbagemelding og ikke mindst levering. Du kan også altid finde gode tilbud - og for en jyde som mig er det jo vigtigt. Jeg har trods den geografiske afstand lagt vejen forbi butikken, og det kan absolut også anbefales. Jeg fik en service jeg vil kategorisere i topklassen.
Jeg har handlet der et par gange nu og alt fungerer fint og god hurtiog levering - fedt at man kan vælge billig fragt :-)
Jeg har for nyligt besøgt butikken KreStoffer i Odense og sikken lækker butik med en vildt stort garnsortiment. Der var inspirationsmodeller overalt, så man fik helt lyst til købe hele butikken. Efterfølgende har jeg så været inde på deres webshop www.krestoffer.dk, som er lige så lækker som butikken. Nem og hurtig at handle på, selv for en nybegynder som mig. Hos krestoffer.dk får man hurtig en meget sød dame i røret der fortæller om status på sit garn og allerede næste dag var min pakke ankommet i min postkasse. KreStoffer, i er bare for seje..
stort godt garnudvalg, hurtig levering, opmærksom og rar betjening....seks stjerner fra mig ;0)
Jeg har nu handlet hos Krestoffer flere gange og der har på intet tidspunkt været noget dårligt at sige......Har de ikke varen hjemme og det haster med at komme igang, så er de utrolig søde og gode til at vejlede med anden farvesammensætning....
Varen bliver altid sendt hurtigt (har faktisk altid modtaget mine varer dagen efter bestilling