[REPLY]
jeg har efterhånden handlet et par gange på krybdyrsiden.
Hvis der er noget jeg er i tvivl om, eller bare har brug for hjælp, så er Tonny altid god til at vejlede og anbefale produkter uden kun at tænke på profit.
Jeg plejer at hente vare ved ham, da vi bor i samme by, varen er til afhentning allerede dagen efter, hvilket gør det nemt og bekvemt at handle på Krybdyrsiden.
Kun professionel service og ingen ventetid!
God Hjemmeside, fedt med alle de nye varer som er kommet
Bestilte en termostat, deres it var så gået ned, så fik den en dag senere, men stadigvæk hurtigt, og det kan ske.
Fik besked over mail, så helt perfekt.
Gode priser og hurtig levering.
Bestilte gekko mad, morgen efter bankede det på døren, det var post DK med min pakke.
inden jeg bestilte smed jeg ham lige en mail for at forhøre mig om forventet leveringstid.
handler her klart igen
Jeg bestilte vare i tirsdags, alt var pakket fint ind, og pakken kom i går, så god og hurtig service.
Dog er der et kæmpe minus, som gør at jeg kun giver 3 stjerner. Da pengene blev trukket fra min konto stod der at et firma ved navn www.neglesiden.dk havde trukket de 649 kr. Da jeg ikke havde bestilt vare derfra, gik jeg i panik og ringede til banken, som spærrede mit kort, da jeg troede det var blevet misbrugt.
Det viser sig så, at neglesiden og krybdyrsiden har samme ejer, og at begge butikker har samme CVR nummer, hvilket jeg jo ikke vidste, og at pengene blev trukket i neglesidens navn.
Havde dette været oplyst i ordrebekræftelsen, havde jeg ikke frygtet at mit kort var blevet misbrugt, og jeg havde så heller ikke ringet til banken og fået spærret mit kort.
Nu kan jeg så gå og vente på at et et nyt kort dukker op med posten.
Der bliver altid besvaret på dine spørgsmål og han besvarer dine emails rigtig hurtig. Købte en DTC100 Termostat og den er super fedt,
Vil klart anbefale hans shop til andre!