We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (604)

god pris og god service

Hurtig tilbagemelding med chat-funktion, god pris og fin service

Der blev nyt lys

i min svigermors gang. Det var dejligt nemt at bestille hvide plisselamper på hjemmesiden og derefter kunne vi med sms følge pakken hele vejen til levering.
Eneste bemærkning er at der måske manglede en monteringsvejledning, hvis vi havde været nybegyndere.

Alt som forventet

Hurtig levering og alt som forventet

Super

Alt var perfekt.

Review by confirmed purchaser

Lyn hurtig levering og god kommunikation og information om varen, til den når frem.

Jeg fik min lysekrone allerede dagen efter, den blev bestilt. Det er hurtigt, og varen var i god stand. Desuden fik jeg mails om, at varen var afsendt og på vej, indtil den var fremme. Super god service.

Problemfri nethandel

Ingen dikkedarer. God værdi for pengene og fin information angående status på forsendelse

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering. Perfekt kundeservice.

Bestilte nogle varer, som ankom i løbet af få dage. En af varerne var dog defekt, men LampeGuru sendte straks en erstatnings vare - nemt og enkelt via reklamations delen på deres hjemmeside. Alt i alt en rigtig god service.

Review by confirmed purchaser

God webside, simpel og lige til... varen leveret to dage efter bestilling

Jeg er godt tilfreds med LampeGuru.dk.!
God hjemmeside, god leveringstid og god pris på den varer jeg søgte.
Enkelte varer har jeg fundet billigere, men ikke det jeg søgte.
Jeg er sikker på jeg vender tilbage en anden gang som kunde.

Tip top

Det fungere bare

Fantastisk service

At få hjælp til betaling kl 7.30 om morgenen, og modtage varer næste dag er vildt flot

Yderst tilfredsstillende

Ordren blev leveret hurtigt, og var forsvarligt pakket ind, således gaveindpakningen ikke tog skade. Kan sagtens anbefale andre at handle ved lampeguru.dk.

Leveret forsvarligt indpakket.

Det er første gang jeg har bestilt pærer over nettet, og jeg var lidt nervøs for pærernes tilstand efter en tur med posten. Men de var pakket pænt og forsvarligt ind. Kun en lille forsinkelse pga en pære der ikke var på lager, afholder mig fra at give 5 stjerner :-)

Fin handel

Jeg har aldrig købt noget på nettet, jeg har modtaget så hurtigt før....

Dælme hurtig ekspedition. Godt gået....

Seriøs

Hurtigt og efektivt levering

Min lampeguru:)

Stort udvalg, gode priser og fantastisk hurtig levering! Bestilte kl. 15.30 og modtog pakken kl. 9.15 dagen efter...

super handelssted

Kan kun anbefale lampeguru, de har en super service og hurtig levering

Super oplevelse

Hej lampeguru
Bestilte en loft lampe søndag formiddag og varen som var pakket rigtig forsvarligt ind blev allerede leveret tirsdag :) dejligt. Nu kan lampen som både er fin og var sat ned til under 1/2 pris hænges op og pynte over vores spise bord. Dejligt nemt og god hjemmeside med mange flotte lamper og gode besparelser. Kan anbefales at handle her.
Hilsen Pia

Super

God og reel butik hurtigt ekspedition, kan varmt anbefales

Jørgen Hansen
Nørresundby

Kan kun anbefale LampeGuru.dk

Leveringstiden var en smule lang, men de havde en go´ forklaring samt en æske chokolade 8-)

Hurtig, troværdig og professionel

Vil du have en god oplevelse når du handler på nettet, hvor der er en troværdig tilbagemelding og hurtig leverance – altså en handel uden problemer, så skal du handle hos Lampeguru :)

super service

Jeg bestilte lamper om eftermiddagen og næste dag kom de med posten. Hurtigere kan det ikke gå. Og alt var som det skulle være. SUPER:-)

God service.

Hurtig betjening og venlig korrespondance.
Virker som om sikkerheden ved bestilling er i top.

fantastisk service

Min ordre blev "væk" - men hele vejen igennem blev der kommunikeret, og fik pakken dagen efter ordren blev fundet igen. I pakken var også en æske chokolade som undskyldning for ventetiden. Ikke mindre end fantastisk service - og så var varen fuldstændig som beskrevet.

www.lampeguru.dk

Billig webshop og hurtig levering

Fandt lige præcis den stofledning, som jeg var på udkig efter til en god pris. Leveringen var hurtig, og jeg er meget glad for produktet.

Review by confirmed purchaser

Fin service, bøvlet med hjemmesiden

God personlige Service, bøvlet med bestilling.

Hej Michael

Tak for din anmeldelse.. :-)

Ja, det har været lidt mere omstændigt att skifte betalingssystem end først beregnet, men jeg kan - igen - kun sige tak for din tålmodighed :-)

Rigtig god aften

Venlig og imødekommende webshop

Tonen på hjemmesiden er varm og venlig. Nu blev der først lidt PayPal kludder og så et fortrydelse ud af mit køb hos lampeguru.dk, og korrespondancen herom var fortsat både venlig og imødekommende. Sådan skal det være. Så får man lyst til at vende tilbage en anden gang.

Super fine varer!!!

Fandt alt det jeg søgte. Desværre havde jeg problemer med den elektroniske betaling og i den forbindelse blev nogle af mine varer udsolgt imellemtiden. Men ellers super godt tilfreds og rigtig hurtig levering!!

Hej Anna

Tak for din anmeldelse :-)

Ja der var desværre lidt problemer, men de pærer du bestilte var ikke udsolgt - det så bare sådan ud. :-/
Rent teknisk reserverede den bare pærerne til dig i de 3 første bestillinger, indtil jeg slettede ordrene.
Jeg vil selvfølgeligt gerne tilbyde dig pærerne og vi skal nok betale fragten som undskyld for besværet
Send mig en mail og vi finder ud af det :-)

Rigtig god dag og tak for tålmodigheden

Super hjemmeside.

En god og hurtig handel. Super service.

Review by confirmed purchaser

Jeg bestilte en lampe om formiddagen og havde den i hus dagen efter uden nogle problemer :)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering på sikker vis

Pakken kom på 2, dagen. Varen var godt og forsvarligt indpakket. Vejledningen til opsætning kan godt være lidt mere præcis.

Hej Lisbeth

Som jeg vidst også skrev i mailen til dig, så er jeg ikke verdensmester i det tekniske omkring opsætning mv. Og det bliver jeg nok aldrig :-)
Det kan være jeg skal lave en opsætnings-guide i nær fremtid.

Men tak for anmeldelsen
Rigtig god weekend

Super!!!!!!!

Jeg er meget tilfreds fra de lamper,god kvalitet for pengene

Review by confirmed purchaser

Utrolig hurtig levering i god indpakning.
Bestilte mine lamper mandag og modtog dem allerede tirsdag.

Review by confirmed purchaser

Det er hurtig og nem og få varer på den måde. :-)

Det er nem og bestille varer på den måde, og det er i orden. Det gør jeg nok igen. :-)

holder hvad de lover.

bestilte ved middagstid og havde det næste dag med post danmark. Go' service

:-) den siger vel alt

har kun købt et par småting - men har fået en topfin behandling :-)

Review by confirmed purchaser

Nem måde at finde det man vil have

Vi søgte noget bestemt af en lampe, som vi ikke lige kunne finde i en normal butik, lampen som det blev vist på hjemmesiden , der levede det også op til forventningerne da vi modtog det.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering med lækre varer

Hej. Jeg fandt et rigtig godt tilbud på lampeguru.dk, hvor jeg har fået de lækreste lamper. Leveret to dage senere. Total anbefalelsesværdig.

Review by confirmed purchaser

Perfekt vare og hurtig levering.

Varen levede fuldt ud op til forventningerne, hurtig levering og ingen klager herfra.