[REPLY]
Nem handel, billigste pris for varen sammenlignet med mange andre netbutikker, og hurtig leverance. Kan klart anbefales.
Overskuelig hjemmeside. Det tog mig 2 minutter at bestille og betale mine varer. Levering med dags varsel og efter de foreskifter jeg havde bedt om
Super hurtig levering, varen var leveret efter en dag.
Jeg har købt et alive bord som min datter har ønsket siden hun prøvet det i sfoén nu vil jeg overraske hende med det i julegave.
Selve det at skulle købe det var lidt svære.
Jeg var først inde på www.europlay.dk og fik det i kurven og skulle så betale.
Jeg skulle betale med visa electron og hvad jeg ikke vidste så kunne man ikke betale med det i europlay selvom den satte et grønt flueben ud for kortnr osv. men den blev ved med at skrive et kortnr. var forkert så jeg prøvede ialt 5 gange ind til jeg til sidst ringede ind til europlay hvor jeg fik afvide at jeg skulle gå ind på legogsport.dk for at kunne købe det med electron.
Det gjorde jeg men var lidt skuffet over at der ikke stod nogen steder at man skulle over på en anden side for at kunne betale med speciel kort. Men hun var meget hjælpsom hende jeg snakket med i tlf og beklagede mange gange og ville se om der kunne komme en note på europlay om at man kun kan betale med dankort der og at man skal på legogsport for at betale med alle kort .
Dejlig hurtig levering men syntes det er træls når I skriver ang. levering at hvis der ikke er nogen hjemme at man så skriver hvor man gerne vil have at pakken bliver stillet, og så den bare bliver stillet foran vores hoveddør og jeg havde skrevet at den skulle stilles på terassen.
Det er legende let at finde og bestille hos leg & sport og de leverer hurtigt ... Nemt og bekvemt....
Nem bestilling og levering som aftalt. Kan kun anbefales...
Varen var på lager og blev sendt dagen efter vi havde bestilt den.
Nemmere kan det ikke være.
Hej
vi bestilte vores vare via den nemme web shop. betaling gik hurtigt og lige som forventet, samt levering kom 1 1/2 dag efter vores bestilling, meget positiv oplevelse.
super nem at handle med og fin ekspedetion.
Har kun brugt leg og sport en gang men det kunne ikke være bedre.
Bestilte varerne kl. 14 modtog dem dagen efter kl.11 med gls
jeg er fuldstændig tilfreds med mit køb hos Leg & Sport
Flot cykel, super hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale Leg & Sport og jeg handler her gerne igen.
Jeg kan varmt anbefale at købe varer hos Leg og Sport
Det er absolut ikke sidste gang vi har handlet hos Leg og Sport - super god service og vejledning - samt rigtig hurtig levering! Mange tak!
Man kan nemt og bekvemt købe varer hos dem. Bestilte varer en søndag eftermiddag, mandag formiddag fik jeg mail om at varerne er afsendt, og tirsdag modtog jeg/vi samtlige varer uden problemer.
Et site jeg vil benytte igen en anden gang, da alt er gået glat og uden nogen former for problemer.
Utrolig god kundeservice - levering allerede næste dag. Upåklageligt :)
Vi fik lovet en levering dagen efter bestilling efter god telefonisk kontakt. og næste dag havde vi vores fede løbehjul i hus.
Kan kun sige god for jer
Kan anbefales uden problemer. ;))
Nemt at bestille og hurtig levering uden problemer.
Vil anbefale LEG & SPORT til andre.
Det er et super hjemmeside at handle på, det er ikke sidste gang
Utrolig fin og hurtig behandling, varen stod i min carport som ønsket dagen efter, bedre kan det ikke være.
Er supertilfreds med hele forløbet, leveringstiden blev mere end overholdtnog pakken nåede frem i fin tid før den skulle bruges som gave. Højt informationsniveau så man hele tiden ved hvor langt ordren er i processen.
Jeg havde skrevet forkert lev. adresse, iht min egen adresse. den blev sendt retur med gls, og derefter sendt ud til min rigtige adresse inden for 24 timer. Det hastede da den var en fødseldagsgave. derfor SUPER service
Min pakke kom til tiden, og da jeg så at den ene skøjte var i stykker, var I hurtige til at svare tilbage.
Jeg har bestilt rulleskøjter to gange hos LEG & SPORT og må sige at, bestillingen levede fuldt op til forventningerne, både til leveringen og til produktet. Første gang jeg bestilte rulleskøjter, var jeg lidt i tvivl om, hvilken størrelse jeg skulle bestille. Jeg ringede til LEG & SPORT og oplevede en engageret medarbejder, der virkede oprigtigt interesseret i, at jeg bestilt det helt rigtige. Jeg bestilte varen over middag en mandag og pakken kom efterfølgende dag med posten. Jeg kan derfor varmt anbefale andre, at bestille hos LEG % SPORT.
Bestilte en vare. Varen blev modtaget hurtigt. Der manglede en del af varen. Kontaktede firmaet der beklagede og reagerede hurtigt ved at fremsende den manglende del. Helt igennem et pålifeligt firma.
Huritg levering og ok vare, men blev dog ringet op af et ærligt ældre ægtepar der havde fået leveret pakken til deres adresse men kunne se at varen var til os.
Hurtig levering. Alt i orden. Ingen problemer!