[REPLY]
Det er en overskuelig hjemmeside, hvorfra det er let at bestille linser billigt! Derudover er det god service og hurtig levering. Har bestilt linser derfra i nogle år, da det er det billigere end normalt, og har aldrig oplevet problemer med hverken bestillingen eller leveringen. Desuden er der ofte gode tilbud!!!!!
Det er nem hjemmesiden at bestille sine linser på, og linserne bliver leveret rigtig hurtigt.
Det er meget enkelt at genbestille, det er hurtigt at se nye tilbud, og levering er som den skal være.
Har lige genbestilt linser - super nemt! Kunne dog godt tænke en feature hvor man kunne søge efter egnede linser med de specifikationer som man nu har (diameter etc.)
Hej med jer,
fint med så hurtig en levering og at man båede bliver informeret på mail og sms...god service :-)
Hurtig levering. Fine priser. Altid hurtigt og nemt at bestille, plus man får en reminder når man skal til at købe linser igen. :-)
Jeg bestilte mine linser den 1/9-11 og opdagede at adressen ikke blev ændret, som der ellers står på deres webshop den gør, automatisk, når man bestiller og har en konto.
Skriver til dem med den nye adresse.
De skriver de har sendt linserne til den nye adresse.
Modtager dem ikke og skrive igen til dem med den nye adresse.
De skriver de har sendt en ny pakke. Den modtager jeg heller ikke.
Skriver til dem igen og igen med min adresse.
De skriver så tilbage at de har sendt den til min nye adresse og jeg se at de har sendt den til den nye adresse, men med det gamle postnummer.
Her stå sagen så i dag. 22 dage efter jeg bestilte. Ingen kontaktlinser og et firma som ikke kan finde ud af at skrive hele mine adresse, selvom jeg har givet dem den 3 gange.
Super enkelt, behageligt og lige noget for mig.
God interface på side, godt vare udvalg, og god information om varens forsendelse og hvornår den forventes leveret. Nemt at betjene. Lidt høje priser, men tilgengæld effektivt og varen leveret til tiden.
Syntes leveringstiden var lidt lang, men ellers et godt sted at handle.
Ingen problemer. Det tager lige et par dage med posten fra Sverige, men jeg står jo ikke og mangler linser fra dag til dag.
God pris.
Hjemmesiden er nem og overskuelig og gør det at finde ud af hvad man skal bestille.
Jeg har bestilt linser i to år fra LensOn.
Hurtigare måde at få sine linser på, findes ikke !!
Jeg rekommenderer denne netside til alle som bruger linser :)
Perfekt - nemt, hurtigt og effektivt
jeg er rigtig glad for jers side lenson og mine venner syns de sammen , så i skal bare bliver ved med at være som i jer :) rigtig dejligt at man kan få sine vare på den mod .
Bestillingen gik nemt og bekvemt. LensOn har billige priser og hurtig levering, så alt i alt en god oplevelse.
Det gik nemt og hurtigt med at bestille - og postvæsenet leverede inden for 3 dage.
Jeg er meget tilfreds med LensOn og kan godt anbefale LensOn til kunder, der foretrækker nem og hurtig betjening.
Fin og nem side med gode priser og hurtig levering. Fik mine linser dagen efter jeg bestilte dem - perfekt.
Nem side at overskue, og hurtig levering. Vil helt sikkert benytte siden igen!!
Ingen tvivl om at LensOn leverer hurtigt og har meget konkurrence dygtige priser, men for mit vedkommende blev denne oplevelse ikke, hvad jeg havde regnet med eller håbet på.
Jeg købte linser med farve - hvilket jeg også tidligere har benytte mig af uden porblemer - dog af et andet mærke end dette.
Linserne begrænser synsfeltet og føles ikke specielt behagelige at bruge over en hel dag
Har bestilt en del gange og har aldrig haft en finger at sætte på hverken service eller levering. Alt har været upåklageligt!
fantastisk, nemt at navigere rundt på hjemmesiden.
godt og højt infomationsniveau, både før og efter bestilling af vare.
og så får man sine vare inden for 2-3 dage efter betilling
Det er nemt at bestille, de er hurtig til at sende, og så er det billigt
Har kun haft positive oplevelser med Lenson. Hurtig bestilling, levering til tiden, og de billigste kontaktlinser på nettet.
Jeg bestilte linserne, og i løbet af næste dag fik jeg bekræftelse på, at de var sendt. Dagen efter modtog vi linserne, og det hele var som det skulle være.
Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg bestiller linser ved LensOn.
LensOn er en god alternative til at købe kontakt lenser hos optikeren. Det er billigt og vare leverance tage kun 3 til 4 dage.
LensOn har jeg brugt gennem længere tid nu. Altid hurtig levering, stort sortiment til lave priser og en rigtig god service.