[REPLY]
5 stjerner fordi
Lux-case har leveret hurtig og super fin personlig betjening da jeg ønskede en anden vare.
Bestilte er cover/case/pung til min iPhone 4'S og modtog den efter 2 dage. Den var mere eller mindre defekt, da designet gjorde at den ikke kunne holde på telefonen. Jeg skrev en mail, som blev svaret på under 24 timer efter - uden problemer ville varen blive ombyttet og jeg måtte vælge et andet cover, som jeg ville få tilsendt hurtigst muligt. Alt i alt en god oplevelse med at handle på denne side :)
Hurtig levering, gratis fragt og godt udvalg. Dog skete der en fejl under bestillingen, men supporten var hurtig til at svare og gøre det til en god oplevelse:
Pga. en fejlmeddelselse under bestillingen fik jeg dobbeltbestilt et mobilcover. Jeg skrev så dagen efter til supporten i håb om at kunne nå at stoppe den ene bestilling, men der var ordren afsendt. På trods af min sene reaktion, fik jeg svar om at beholde det ekstra mobilcover samtidig med at jeg hurtigt fik returneret pengene for varen. Fantastisk service!
The service was complete perfect.
The Lux case distribution is for free.
The service of international process is not a week.
Exchange is possible without added costs.
The whole time the service was directly friendly and professional.
My false order I'd change by assistance of Jakob. Our correspondence was amusing and helpful. The exchange was running trouble-free. Now, finished the order, I miss the kindly connection.
Jeg kan varmt anbefale Lux Case, både pga det utroligt store og brede udvalg af varer de tilbyder og også pga den super service de yder hvis man har brug for hjælp til valg af den rigtige vare og ved ombytning af varer
Vi fik varen 2 dage efter og var tilfreds med betjeningen.
Det var nemt at navigere rundt på hjemmesiden og efter jeg havde fundet min varer, var det jo bare at bestille.
Det var nemt, hurtigt og billigt... Og tilmed fragtfri... hvad mere kan man som forbruger forlange....
handler der gerne igen, hvis der kommer mere fedt til min telefon.
-Minus 1 stjerne for at love dag til dag levering og så bruge B post. B-post er defineret ved at tage op til 2-3 dage.
-Minus 1 stjerne for mangel på information. Der er ingen mails omkring hvornår og omkring hvorvidt varen er sendt.
-Minus 1 stjerne for at være et firma der lever i skatteskjul i Cypern og har returadresse i Sverige for egen regning
William Lykke Nielsen found this review useful
Bestilte mandag aften. Jeg forventede at det ville komme onsdag eller torsdag, men nej.
Skrev en mail torsdag men har ikke fået svar.
Ringede så fredag, langt om længe kom jeg igennem til dem. De sagde at det var sendt, men var væg i posten. Jeg tror nu at de havde glemt af sende min vare.
Har så fået varen i dag trisdag, altså 1 uge og 1 dag efter bestilinges dato.
Bestilte en mandag aften et cover, som skulle foræres som gave følgende fredag.
Bestilte hos lux-case.dk for at være sikker på at have varen i god tid ...de reklamerer jo voldsomt med dag-til-dag-levering. Jeg kunne have købt samme produkt billigere et andet sted, men med 3-5 dages levering.
Vi modtog det købte cover lørdag formiddag med posten - dagen efter, det skulle være brugt. Sjovt nok kunne lux-case godt finde ud af at hæve pengene dagen efter bestilling, altså tirsdag.
Henvendte mig hos kundeservice, som 'jo ikke kan gøre for, at posten svigter'.
Jo! - det kan de gøre for; hvis de ønsker at sælge varer ved at slå på tromme for dag-til-dag-levering, så må de sandelig også tilsikre, at produktet sendes på en måde, så de holder, hvad de lover!
Ikke godt nok - falsk reklame!
Jeg har handlet på Lux-case en gang. Det var nemt og hurtigt og jeg modtog varen i fin stand to dage efter.
Det ville dog være rart at få en meddelelse, når varen er blevet afsendt fra Lux-case.
Ellers ingen bemærkninger!
Jeg bestilte et læder etui med bælte-clips til min mobil telefon hos Lux-Case Danmark. Jeg modtog det i løbet af få dage og både etui og indpakning svarede til mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale Lux-Case Danmark.
Vh. F. Rasmussen
Anja Petersen found this review useful
Jeg ville have et cover og en beskyttelsesfilm til min nye Galaxy SII. Det viste sig, det forkerte cover kom ind ad døren - måske var det min egen fejl? Uanset, så skrev jeg det til Lux-Case, og de sendte mig straks det rigtige, som jeg modtog den efterfølgende dag - de har ikke krævet det andet retur endnu. Min beskyttelsesfilm var jeg dybt skuffet over, da der var kommet en masse bobler ind under, da jeg satte det på. Da jeg klagede min nød til Lux-Case, sendte de et nyt uden beregning. Jeg har ALDRIG OPLEVET BEDRE KUNDESERVICE!! Jeg giver 10 ud af 5 point :) :) :)
Jeg bestilte ved en fejl 2 covers og annullerede ordren efter få timer. Fik dagen efter en automatisk bekræftelse på at beskeden var modtaget, men derefter skrev en medarbejder på 3. dagen efter bestillingen at den ikke kunne annulleres da den allerede var afsendt. Jeg modtog først pakken 2 dage derefter.
Ved returnering skal dette ske til en svensk adresse, selvom den modtagne pakke så ud til at være afsendt fra Danmark, dette kostede mig så ekstra for portoen.
Fik fremsendt et forkert cover, og dagen efter havde vi det rette med beklagelse over fejlen. Det fungerer!
Første gang jeg fik mit cover var det gået i stykker allerede i posten. Anden gang gik det i stykker efter 5 minutter. Dårlig kvalitet!
Den flinke mand i kundeservice sørgede for at jeg fik et nyt hver gang, men jeg endte med et klumpet og grimt silikone-cover, som ikke er nær så pænt som det fremstår på hjemmesiden, og også kostede mindre end det oprindelige. Øv, så nu vil jeg købe et cover fra en anden side :(
fik et cover der var en lille fejl på det kan jo ske det er jo svært at se når det er pakket ind. jeg sendte en mail til dem.
de skrev jeg bare lige skulle sende et billede af fejlen efter jeg gjorde det fik jeg en mail kort efter,
hvor de bedte mig finde et nyt cover på hjemme siden og selvfølgelig kunne beholde det gamle cover også.
det er sku service efter min mening
Super god kundeservise hos Lux-Case.. Hurtig & effektiv respons på mail & en maget afslappet ”hyggelig” tone & fuld tilfredsstillende løsning på problemet.
Ingen tvivl de skal have 5 stjerner her fra – samt mine bedste anbefalinger…!
Handler meget gerne igen..
Jeg har aldrig oplevet bedre behandling end den jeg fik i kundeservice hos Lux-case. Ikke nok med at de løste mit problem helt perfekt og ydede en højere service, end nogen kan forvente. Efterfølgende kontaktede de mig for at høre, om den valgte løsning var tilfredsstillende.
Jeg vil varmt anbefale Lux-case til alle omkring mig..
Vi havde købt et cover til vores datters mobil til hendes fødselsdag. Coveret viste sig at smitte af, og hun havde derfor helt opgivet at bruge det. Henvendte mig til Lux-case tre uger efter hendes fødselsdag for at høre, om de ville gøre noget ved problemet.
Jeg fik svar inden for meget kort tid med besked om, at de bestemt ikke kunne leve med, at et af deres produkter var fejlbehæftet. Vores datter blev tilbudt at vælge nyt cover frit fra webshoppen - også selv om det var dyrere end det, vi oprindeligt havde købt. Ordren blev fremskyndet fra support-siden, så det blev afsendt samme dag,
En lykkelig datter og en meget tilfreds mor - kan bestemt anbefale andre at handle hos Lux-case og handler selv helt sikkert der igen!
Har bestilt der flere gange. Rimelige priser og fin kvalitet til prisen.
Alt gik stort set efter planen - dog blev dag-til-dag leveringen ikke overholdt, men har fået en fin mail fra support.
Jeg har generelt ikke den store fidus til internetforretninger, hvilket skyldes at jeg er blevet snydt et par gange.
Imidlertid syntes jeg at min spritnye iPhone 4S skulle have en ordentlig bumper i stedet for det gummi-pjat der følger med fra butikken.
Den slags kan man ikke rigtig få i butikkerne, så jeg måtte på nettet efter den.
Da jeg søgte på luksus iphone bumpers på google dumpede der et væld af links til lux-case ned i skødet på mig og jeg tænkte okay, så giver vi dem chancen.
Jeg bestemte mig for en alu-bumper i guld, som så skøn ud på billedet, men da jeg er vant til at billederne på nettet snyder, havde jeg ikke for store forventninger.
Men jeg må indrømme, mine bekymringer blev gjort til skamme.
Bumperen ankom et par dage senere i god ro og orden og efter at have fumlet lidt med at samle må jeg sige, at den sidder perfekt på iphonen og i det hele taget tager sig rigtig flot ud.
Bestemt det luksus-produkt som jeg blev lovet (og som jeg også betalte en pæn pris for).
Jeg er meget tilfreds og har netop lagt en ordre til hos dem på noget beskyttelsfilm.
Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Lux Case.
Jeg bestilte et flip cover. Jeg bestilte det lørdag og dog var det hos mig en fredag, men det kan jeg overleve. Men da jeg fik det var det ødelagt i den ene side. Jeg valgte så at kontakte Lux Case og høre hvad vi skulle gøre ved det. Og den besked jeg fik tilbage var at de GERNE ville sende mig et nyt, men de havde ikke flere på lager, så jeg måtte vælge et andet, og skulle hverken betale for forsendelsen eller en ny betaling på det cover. Så jeg valgte et cover, og modtog det ca. 3 dage efter valg af coveret.
Så jeg anbefaler denne side, de er søde og forstående og syntes det er en RIGTIG god kundeservice man får!
En internetbutik man har stor tillid til og som bytter med et meget stort smil. Man får oven i købet vejledning til de varer man gerne vil bytter til og for mere end man har betalt for i første omgang. Det er tredie gang jeg handler hos Lux - case og medgiver mine varmeste anbefalinger.
Mvh Anne Frederiksen
Hel perfekt havde mine vare 2 dage efter jeg bestilte. Er hel tilfreds!! Har handlet der før, og gør det igen. Er nemlig rigtig glad for at der er gratis fragt!:-)
Plus at varene ikke er dyrer end andre steder..
Kære Alle!
Jeg fraråder at købe dette produkt.
1) Den er af rigtig dårlig kvalitet.
2) Den bliver på under 1 uge misfarvet/gul-ligt.
Bestemt ikke noget der pynter på en ellers så fin Iphone.
Jeg bestilte et cover til min HTC ChaCha d. 13/2, og modtog det først d. 17/2, så man skal tage deres "Dag-til-dag" levering med et gran salt.
Da mit cover gik i stykker små to uger efter, skrev jeg en mail til Lux-Case's support side, og fik svar næste arbejdsdag (Jeg skrev lørdag, fik svar mandag).
Jeg blev med det samme tilbudt et nyt cover og, fik endda muligheden for at vælge et andet cover end det, jeg oprindeligt havde købt.
Alt i alt har jeg været meget glad for deres service, og den manglende stjerne er alene på grund af den ventetid der hørte med, da jeg bestilte coveret første gang.
Alt forløb dejlig hurtigt, bestilte noget beskyttelse til den Iphone jeg lige have bestilt 2 dage før.
Leveringen tog 4 dage, hvilket egentlig er okay når de ikke har leveringsomkostninger.
Det som er mest surt, er at Iphonen efter 1½ uge ikke er kommet endnu, men har intet med Lux-case at gøre.
Er tilfreds med jeres håntering af min ordre.
Jeg bestilte hos lux-case en onsdag og først tirsdag er varen havnet hos mig. Det lader til at være et velkendt problem, så lux-case's dag-til-dag-levering skal nok tages med et gran salt.
Da coveret nu er havnet hos mig, viser det sig at være af en noget dårligere kvalitet end forventet. Det er en smagssag, men det er nu returneret.
Man skal være opmærksom på at man skal returnere varen til en adresse i Malmö. Iøvrigt skal man ifølge regler for e-mærke udspecificere fortrydelsesprocessen i bekræftelsesmailen, hvilket lux-case ikke gør. Nu bliver det spændende om jeg får en mail om at de har modtaget min returnerede var, hvilket de også er forpligtet til ifølge reglerne.
først og fremmest: fedt, fedt udvalg! Aldrig set så mange fede covers og sådan et udvalg – det er super. har en iphone og en galaxy s2 (jo man kan godt have begge dele…:-0 og der er nærmest 1000-vis af forskellige covers til begge telefoner i, så mange at det nærmet er åndsvagt. Superfedt. jeg hyggede rundt på siden i en halv time eller noget og jeg fik ikke set halvdelen af det der vra tror jeg.
bestilte en håndfuld covers onsdag aften fik det fredag, det er godt nok, prisen ok, varerne var fine. Så 5 stjerner herfra – flot side, service god ---men først og fremmest det alt for fede udvalg i covers!!
Jeg skulle købe et cover til min søn, og jeg bestilte det tirsdag d.24 jan 12. Og har ikke set noget fra dem endnu.
Har prøvet at ringe en gang hvor de ikke tog telefonen, derefter har jeg prøvet at sende en email for at gøre opmærksom på at vi stadigvæk venter på det cover.
Jeg havde forventet at få det cover ons-tors da der står DAG TIL DAG LEVERING.
Men det mindste forventer jeg et svar fra dem!
Har modtaget mit cover, og det var det jeg bestilte, jeg kan godt forstå at der kan være problemer med posten, efter supporter Jakob startede eftersøgningen, kom der skred i tingene, super support og jeg vil købe varer hos Lux-cover igen uden tvivl.
Det er nu 5 dage siden jeg bestilte, og jeg har stadig ikke fået min vare, ligesom kundeservice-telefonen hos Lux Case er fuldstændig umulig at komme igennem til. Jeg har forsøgt af to dage at ringe nu, men enten er der optaget eller også tager de den ikke...
Jeg bestilte 2. januar et plast film til min LG Optimus Black, men har vi d. 16. januar og der er endnu ingen vare.
Jeg har forsøgt at kontakte Lux-case på tlf., men telefonen ringer bare, ingen tager den.
Da jeg fandt hjemmesiden, var jeg positiv, men da jeg modtog ordrebekræftelse og betalingsnota, blev jeg i tvivl. For det er ikke Lux-case' navn der er på alting. Timelor Company ltd. er navnet på De der tager pengene. Det er ikke betryggende og giver mistanke om svindel.
Jeg har bestilt fra lux-case 2 gange nu, første gang kom mine covers ca 2 dage efter, hvilket var fint og de så ud som de skal.
sidste gang jeg bestilte var mandag aften og jeg har først fået det idag torsdag middag. lidt for sent men mit cover er helt fint.
Jeg bestilte et cover til min nyindkøbte Iphone, jeg finder et jeg godt kan lide, og får det bestilt.
Forsendelsen forløb smertefrit, men varen lignede lort, et cover til 149,- ser ikke sådan ud !
Jeg vælger med det samme at sende det tilbage, og vælger at bruge min returret, men jeg har ikke set skyggen af penge.
Jeg vælger at ringe til dem, men der er ingen der tager telefonen, og nu står jeg her!
Vælg for alt i verden et andet sted at købe dine ting.
I mandags d. 21 bestilte jeg hos Lux-Case. I onsdags d. 23 trak de pengene og idag Fredag har jeg endnu ikke modtaget varerne.
Jeg ringede til tlf. nr i min faktura mail fra dem og til tlf. nr på deres hjemmeside, men ingen tog den, nu har jeg skrevet til dem via mail og venter svar.
Efter lidt søgen på nettet fandt jeg det store udvalg som lux-case har og der fandt jeg nogle covers som jeg bestilte til min bror og jeg.
De er super flotte, og var som forventet
Der er intet at sætte fingeren på, og der kan handles trygt, ikke så meget mere at sige :)