We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (11)

OK service

Meget brugervenlig og god internet side, hvor man kan følge sine opkald. Det har været god forbindelse indtil videre. Simkortet er brugt til at ringe til udenlandske mobiltelefoner fra Danmark.

Lycamobile

Hold dig væk!!! Selv 1-stjerne er for meget.....

Kom hjem til DK efter et længere udlands ophold, købte et sim-kort i lufthavnen, for lige at have et nummer de første par uger.
Efter ca. 2 uger skiftede jeg til et andet selskab (+nummer flytning).
Satte 100 kr ind på taletidskortet og skæbnen ville så at mit nr. blev overflyttet 3 dage efter, så jeg havde 110 kr på min konto!!! Nå ja, normalt bruger de 2-4 uger på at overflytte et nr. så regnede ikke med at det ville gå så hurtigt.

Da det blev overflyttede havde jeg stadigvæk +100 kr tilbage, smed en email til lycamobil.dk og bad om hvordan jeg kan få udbetalt restbeløb.
Men nej...... lycamobil betaler ikke en skid ud.
Normalt har jeg aldrig haft problemer med at få udbetalt restbeløb, evt. mod et mindre gebyr osv....

Så med mindre du står og skal bruge et sim-kort i 2-3 dage... så hold dig fra lycamobil.

Morten Dam-Larsen found this review useful

Lycamobile

Kan ikke ringe ud, nu på 3 uge !

Købte en såkaldt SUPERSAVER pakke, men pludseligt fandt jeg (selv) ud af at man skal forny den hver måned, ellers betaler man dyrere minutpris og datapris.
Der kom ingen besked om det og der står intet om det på hjemmesiden.
Det er fuldstændigt ligegyldigt at kontakte dem via hjemmesiden, for der kommer aldrig et svar.

Pludseligt kunne min tlf. ikke ringe ud. Det har den ikke kunne i mere end en uge. Jeg har ringet 5 gange til kundeservice og har haft laange samtaler, hvor deres "teknikere" efterfølgende skulle fejlsøge problemet. Intet virker.
Mistænker at der slet ingen teknikere er, men det er det som kunderne gerne vil høre.

Deres kundeservice har været flinke hver gang. men det nytter jo ikke noget når produktet ikke virker.

Nu har jeg sagt mit "abonnement" op og bedt om pengene tilbage.

Det er heller ikke muligt at sende sms med billede med lyca. Noget de arbejder på at få indført, i følge deres kundeservice.

Alt i alt et totalt useriøst og ukompetent selskab.
Måtte give dem 1 stjerne, da det ikke var muligt at give 0.

Lycamobile ligger i England, så det er nok derfor de er ligeglade.
I fremtiden handler jeg kun med et firma der har en fysisk adresse i DK.

Fandt lige en artikel om dette tvivlsomme selskab:
"Ny TDC-partner jages af telemyndigheder i udlandet"

Til TP:
Hvordan kan Lycamobile have 3.1 stjerner ud af 10, når ingen har givet dem mere end 1 stjerne???

Lycamobile

Problemer med Lyca Mobile online optankning og service i den forbindelse!

Vi har en oprettet en konto, og brugt den i et lille stykke tid, og der har vi tanket op online de sidste par uger, når det var nødvendigt.
Fredag den 3/8 om eftermiddagen forsøgte vi første gang at tanke op online, men det mislykkedes, og vi fik meddelse om at kontakte kundeservice, der fortalte at der somme tider var problemer med online optankning, og vi skulle prøve igen senere.
Vi har nu forsøgt med flere forskellige kort indtil tirsdag den 7/8 om morgenen, samt kontaktet kundeservice flere gange og der fået forskellig oplysninger, og her er det stadig ikke lykkedes at optanke online.
Vi fik blandt andet besked på, at vi så skulle købe et taletidskort og kreditere kontoen med det, samt skrive til Kundeservice, Salg og Marketing og der bede om at få de 10% kreditering på taletidskortet, som jo fås ved online optankning.
Jeg ringede så igen til kundeservice tirsdag den 7/8 kl. 9.57 og bad nu om at få krediteret de 10% ekstra taletid, men det kunne ikke lade sig gøre, men jeg kunne prøve at ringe igen kl. 11.00 og der bede om at tale med en befordret medarbejder som sikkert kunne hjælpe mig.
Jeg ringede igen kl. 11.10 og efter en del ventetid kom jeg til at tale med en engelsktalende medarbejder, som jeg forelage mine problemer, og han havde fuld forståelse for dem, men han kunne intet gøre i forbindelse med at give mig de 10% ekstra taletid.
Jeg er nu meget sur over denne "SERVICE" og kan ikke forstå, at det tilsyneladende er helt umuligt efter det er blevet den 3. august 2012 at lave online optankning med visa og/eller mastercard.
Jeg vil derfor stærkt anbefale alle, aldrig at benytte Lyca Mobile her i Danmark, da deres hjemmeside og service overhovedet ikke fungerer, og især at de ikke kan tilskrive ekstra tid, når vi har fået at vide, at det var muligt.
HOLD JER LANGT VÆK FRA "LYCA MOBILE", DET ER FUP MED DERES ONLINE OPTANKNINGER, DA DE JO SÆTTER 10% TIL HVER GANG NOGEN TANKER OP ONLINE.

Lycamobile

Firma med det værste service. ikke anbefales.

Jeg købte simkort fra en af deres gade sælger. 10 minutter efter opdager jeg at, personen jeg købte simkort for skal ikke bruge dem alligevel. Derfor gik jeg tilbage til sælgeren, som nægtede at tage imod dem og sagde at, han meldte til firmaet i England at, han har sold alle sammen dvs. at han ikke kan/vil tage imod dem igen. Jeg ringede med det samme til kundeservice for at forklare dem situationen og svaret var at, de ikke kan gøre noget ved det, hvis sælgeren ikke kan tage imod dem, og grundet var at, firmaet ligger i England.
Jeg hørte meget om lycamobile, men troede ikke på det. der er nogen der købte lycakort og da de skulle bruger den opdagede de at der ikke nogen penge i, selvom der stod på pakken at, der var. jeg overvejede at oprette et abonnement hos dem, men Lycamobile ALDRIG IGEN.

Elendigt

Jeg kunne oprette mig som bruger via deres hjemmeside, men jeg kunne ikke sætte penge ind på kontoen. Så nu kunne jeg modtage indgående opkald og sms'er, men ikke ringe ud eller sende sms'er!!
Formularen for henvendelser på deres hjemmeside, virker ikke.
Da jeg vil opsige abonnementet ringer jeg til dem. Her får jeg at vide, at jeg bare skulle lade være med at bruge nummeret i 3 måneder, så udløber abonnementet ad sig selv.

Virkeligt dårligt selskab

Intet fungerer, kan ikke modtage opkald, mine smser bliver ikke modtaget. Man kan ikke ringe til nummeroplysning, og kundeservice siger bare, vi beklager.
Har bedt om at få resten af mit tilgodehavende udbetalt, men igen, kundeservice beklager.
Dette selskab kan virkeligt IKKE anbefales.

Morten Dam-Larsen found this review useful

Lycamobile

hvad pokker er det for noget

Det er helt vildt få et gratis sim kort og tank op online få rabat 50 øre i opkaldsafgift. Send os en besked, Intet virker jo det er sandelig noget af et telefonselskab der er kommet til danmark

Lycamobile

Virker ikke "fup eller fakta"

Jeg købte et taletids kort på 50 kr. for at prøve firmaet.
Jeg gik ind på min konto og så at der var indsat 35 kr.
Ringede til kundeservise og får at vide at sådan var det bare
man fik ikke det beløb man betalte ?????????????? OK.
Så prøvede jeg at tanke op det kunne ikke lade sig gøre.
Ringede til kundeservise og prøvede en masse ting der ikke
virkede.De sendte en mail at deres suport ville se på sagen.
Har ikke hørt noget siden selv om jeg har rykket for svar.
Jeg ved ikke om det er et FIRMA eller om det er FUP.

Virker ikke

Jeg ville gerne købe et LycaMobile sim-kort for at kunne benytte data i udlandet på min iPad uden at skulle betale en formue til Telmore.
Jeg købte først et kort hos en fransk butik, hvor de i øvrigt var meget venlige. Den eneste måde at få data til at virke hos LycaMobile er ved at ringe til kundeservice, hvor man typiske skal vente 10 minutter for at komme igennem. Der fik jeg at vide at fordi jeg ikke kunne huske min PUK-kode kunne de ikke tilslutte data på min konto. De anbefalede mig at købe endnu et kort. Det gjorde jeg så. Da jeg fik det installeret ringede jeg igen til kundeservice og denne gang fik jeg tilsendt en opskrift og fik at vide at det var tilsluttet. De sagde også at det "måske ikke virkede endnu" med iPhones. Ganske rigtigt virkede det fortsat ikke.

Der er også en del andet at kritisere LycaMobile for, fx. deres website, men for mig var det ovenstående der virkelig ødelagde oplevelsen.

Virkelig ringe...

da min lyca mobile var løbet tør for taletid tog jeg mig en tur ind på deres hjemmeside og ville tanke op... prøvede at logge på men forgæves hvor jeg ringet ind til kundeservice, hvor kvinden som jeg fik i roeret ikke ville lade mig snakke. RULE NR 1) MAN LADER ALTID kunden snakke ud. Deres hjemmeside er meget misvisende, ved login feltet står der intet om at man skal taste '0' foran sit nummer. Så man sidder nærmest og banker sit hoved i muren. Dette ville man så aldrig finde ud af hvis man ikke ringede til dem. Jeg kom så videre i system og prøvet at taste 0 og endelig troede jeg der skulle ske noget. Jeg tastet mit kort oplysninger ind og ville sætte penge på... men kunne det lade sig gøre? NEJ.... jeg opgav det simpelthen... må drage ud og købe taletid på den anden måde eller skrotte lyca fuldstændigt....
for dårligt... !

Is Lycamobile your company?