We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (10)

Lækker tapas

Til vores bryllup valgte vi at være utraditionelle og køre tapas fra Madkonceptet - et valg vi er meget glade for !
Vi skal helt sikkert holde tapas aften igen , og vi skal helt sikkert have mad herfra igen ..

FANTASTISK SKØNT MAD.

Jeg holdt en lille festmiddag for 11 pers. på min 35 års fødselsdag i lørdags med en 3 retters menu fra MadKonceptet. Det var helt fantastisk og jeg kan slet ikke mindes hvornår jeg sidst har fået sådan en lækker MEAL. Vi spiser her i huset, ofte ude og jeg faldt over MK på nettet, hvor jeg læste anmeldelserne, som fuldt ud lever op til alle stjernerne! Alle mine gæster blev ved med at rose maden og vinen fra vi satte os til bords, til i går hvor de ringede for at sige tak for sidst. Jeg kan kun sige at man får en hel fantastisk oplevelse hvis man bestiller fra MadKonceptet. Det gør vi 100% igen fremover, alt var bare så perfekt.
Service og venlighed- 5 stjerner
Kvalitet- 5 stjerner
Kreativitet- 5 stjerner
Pris- 5 stjerner
Alle aftaler overholdt- 5 stjerner

Super super super

I søndags havde vi bestilt receptionsmenu, 6 forskellige anretninger, til 44 personer.
Anretningerne blev leveret super lækkert på fade og i skåle.
Smagen var forrygende og alle gæster roste alt til skyerne.
Vi takker for dejlig mad og god service.

• Frederiksberg, DK
  • 2 Reviews

Super lækker nytårsmenu

Vi fik nytårsmenuen fra madkonceptet og det var bare så super lækkert. Der var helt klart brugt de bedste råvarer og ikke gået på kompromis med noget. Det var nemt at anrette efter vejledningen som var meget udførlig. I det hele taget topkarakter hele vejen igennem. Vi kan kun varmt anbefale at benytte Madkonceptet. Man sparer virkelig tid i køkkenet, og får samtidig det dejligste mad i sit eget hjem.

• Frederiksberg, DK
  • 1 Review

Super god mad.

Nytårsmaden fra Madkonceptet var super god. Meget velsmagende, flotte farver og nemt at anrette. Vi kommer helt sikkert igen!

Perfekt Nytårsmad

Vi hentede maden til nytåret hos madkonceptet og kan ikke andet end at give topkarakter. Lækker mad, der holder hele vejen og nemme instrukser til at lave en flot anretning. Min kone sagde, at det var næsten som at være på en michelin restaurant - i vores eget hjem.

LÆKKER mad!

vi fik mad til nytår fra Madkonceptet, og jeg kan ikke andet end at rose det. Der var rigeligt mad, og det smagte skønt, vil helt sikkert benytte Madkonceptet igen, det kan varmt anbefales

Ulla Møland found this review useful

4 af 5 stjerner

Vi fik tapasbuffet´en fra "Madkonceptet", og var fuldt tilfredse, fint anrettede, velsmagende tapas, og så er der ingen risiko for at gå sultne fra bordet.

Storslået arrangement

Vi var så heldige at få mad fra Madkonceptet. Lækkert anrettet og velsmagende tapas. Det er ikke sidste gang at vi benytter os af dem. Tak for hjælpen med valg af vine.

Madkonceptet Aps

Firma tapas til perfektion ...

Virkeligt lækre tapas serveret for et firma-selskab på 30 personer. Det var lækkert og der var rigeligt.

Tak til jer!