We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (47)

Review by confirmed purchaser

Fantastisk hurtig ekspedition og fedt gear :-)

De er hurtige, dygtige og deres gear er fedt.. Bestilte Big Rig Tema pakke og den var over alt forventning.. Det blev en dejlig fødselsdag for min søn:)

OK og hurtig levering

OK og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Stort udvalg men ikke meget Info

Der er et stort og lækkert udvalg af produkter. Da jeg havde bestilt mine varer undrede det mig i høj grad at jeg ikke fik en kvittering på mail, og jeg blev i tvivl om jeg havde fået bestilt rigtigt. De var dog efterfølgende søde til at fortælle at leveringstiden blev lidt længere, da en af varerne først kom i den efterfølgende uge. Generelt en ok shop.

Uovertruffen service!

Jeg bestilte en masse forskellige ting til vores tvillingers fødselsdag, men det viste sig at servietterne var forsinket fra leverandøren og pludselig vidste leverandøren ikke hvordan han kunne skaffe dem hjem igen. Men Magiske Minder tilbød straks at sende de andre varer og eftersende servietterne når de kom hjem da ikke var noget jeg skulle bruge lige med det samme - det er super service!

Review by confirmed purchaser

Godt fornøyd med service og utvalg i nettbutikken.

Anbefaler denne butikken til alle som skal stelle til fest!

Perfekt

Bestilte varerne, der ankom i fin stand og god kvalitet dagen efter. Intet at udsætte på noget.

Review by confirmed purchaser

Rigtig god, hurtig og personlig service

Varene kom dagen efter min bestilling og jeg fik en rigtig god personlig service. Havde et spørgsmål til leveringen og fik svar med det samme. Det betyder meget.

Fantastisk og hurtig service

Stort udvalg og rigtig venlig service

Yderst filfredsstillende.

Det var nemt at bestille. Varerne kom ultra hurtigt dagen efter bestilling..
Vi var yderst tilfredse.

Review by confirmed purchaser

Varer du ikke finder andre steder

Service, tempo på levering og særligt udvalget af varer har jeg intet at klage over.Tværtimod. Priserne er dog i den høje ende. Derfor kun 4 stjerner.

Review by confirmed purchaser

Dejlig nemt og hurtig levering. Kan anbefales.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, og meget høj service.

Nemt og hurtigt

Overskuelig hjemmeside og varene blev leveret hurtigt

Review by confirmed purchaser

God kvalitet og hurtig levering

Produktbeskrivelsen var helt korrekt, og jeg modtog produktet 2 dage efter bestilling trods jeg bor i Sverige.

• København S, DK
  • 19 Reviews

Fin oplevelse

Rigtig fin og overskuelig hjemmeside - med MANGE lækre produkter. Jeg var fandt hurtigt hvad jeg søgte og kom nemt igennem bestillingsflowet. Leveringenstiden er meget hurtig, dog et lille minus omkring prisen på portoen. Jeg blev faktureret 35 kr. for porto på min ordre og da jeg modtager pakken, kan jeg se at den "kun" er frankeret med 25 kr. Det synes jeg er lidt ærgerligt man ikke lige sørger for at tjekke op på, så man ikke føler sig snydt som kunde.

Jeg vil dog gerne handle der igen og anbefaler også gerne siden til andre.

Reply from magiskeminder.dk

Hej Mette
Tak for din anmeldelse og de rosende ord om vores shop.

Det er rigtig fint du gør os opmærksomme på, at man som kunde kan føle sig lidt snydt, hvis man modtager en pakke/brev, hvor der er mindre porto på end man betalte for. Grunden hertil vil vi gøre mere tydeligt under vores vilkår.

Fragtprisen på 35 kr. er fastsat ud fra, at vi hverken skal tjene eller sætte noget til på fragten, det skulle gerne lige løbe rundt. Langt de fleste pakker vi sender ud koster omkring de 35 kr. Men nogle koster også langt over og nogle under. Desværre ville det være for omstændigt for os, som for de fleste andre netbutikker, at opkræve de faktuelle portobeløb. Derfor er det mest udbredt, at køre med en enhedspris på fragt.
Da vi forsat er en lille virksomhed er portoen den samme for os, som den er for privatpersoner. Men i takt med vi vokser, skulle vi gerne kunne forhandle os bedre priser hos Post Danmark og dermed yde en endnu bedre service overfor vores kunder. Så det glæder vi os naturligvis til :-)

Vi håber at se dig i vores shop en anden gang.

Magiske Minder

Super god & hurtig service

Super god & hurtig service

perfekt!

God, hurtig og nem shop og tjep ekspedering!

Super professionel service!

Uden sammenligningning en af de mest professionelle handler på nettet. Hurtig betjening, super service, imponerende kvalitet. Bedste anbefalinger herfra :)

Super hjemmeside - super service

Overskuelig hjemmeside og pakken kom dagen efter.

Reply from magiskeminder.dk

Tak ;-)

super

kom hurtigt og alt som var betalt var med i pakken og levede godt op til forventningerne.

Super fint

Super fine varer:)

Review by confirmed purchaser

God service - godt produkt. Vil købe derfra igen.

Hurtig forsendelse, god service. Vil bestille derfra igen, formentlig til min søns fødselsdag.

Fin service & hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Fine varer og hurtig levering

Fine varer der levede op til produktbilledet på nettet. Blev leveret hurtigt.

Super

Fine vare, hurtig levering.. Kan kun anbefales;0)

Flott

Leverte raskt og riktig

Hurtig & god service

Sjældent man modtager varer så hurtigt fra et netfirma.

super fin service og hurtig levering

super fin service og hurtig levering

God og hurtig service

God og hurtig service..

Review by confirmed purchaser

Jeg fik sendt mine varer, så jeg fik dem tilsendt dagen efter, jeg havde bestilt.

god service

Det var fint at handle med magiske minder.

Review by confirmed purchaser

Godt udvalg af varer - superhurtig forsendelse

Spændende lille netbutik med hurtig ekspedition og forsendelse

Review by confirmed purchaser

Hurtig service og fine varer!

Virkelig hurtig levering og varerne er præcis spm beskrevet. God service!

Rigtigt godt

lynhurtigt beskæftigelse via. mail og info om forsendelse på mail.
super godt og kan kun anbefales

Review by confirmed purchaser

God og hurtig betjening !!

Var rigtig glad for det jeg bestilte! Bestiller helt klart igen!

Review by confirmed purchaser

Spennende butikk der varene infrir forventningene.

Jeg er veldig fornøyd med varene fra Magiske Minder. Det er bra kvalitet, fine priser og rask behandling. Selv om jeg bestiller fra Norge får jeg varene raskt levert.

Review by confirmed purchaser

Yderst god service hele vejen

Da det kun drejede sig om et par enkelte grønne fødselsdagsduge, jeg skulle have, forestillede jeg mig i første omgang, at det var allemandseje i samtlige stormagasiner og lignende butikker - men udvalget var meget begrænset, og meget sæsonpræget.

Så jeg var glad for at blive henvist til Magiske Minder via Google - for hvert minut jeg brugte på min behandling af bestilling hos Magiske Minder, blev jeg mere og mere tilfreds over den service, de kunne tilbyde.
Deres design er ikke til at tage fejl af - de symboliserer at de sælger og leverer fødselsdagsfest-artikler i mange mængder.
Bestillingen var nem og overskuelig og lever op til alle standarder for online bestilling af småvarer.

Da jeg modtog varen på postkontoret, blev jeg atter overrasket over, hvor omhyggelige Magiske Minder behandler deres ordrer og sørger for at de forsvarligt bliver pakket og sendt - og til tiden! De lovede 2-3 arbejdsdages levering, og jeg fik det på 2.dagen.

Alt i alt er jeg ganske tilfeds ved at have handlet hos Magiske Minder - hvilket også er derfor jeg giver dem top-karakter 5 stjerner.
Nu har jeg et fast sted jeg kan købe og bestille artikler af lignende størrelse og genre, og jeg kan varmt anbefale denne butik til enhver der skulle stå med overvejelsen.

Magiske Minder - i er suveræne!

P.S. Prisniveauet er også godt lagt i forhold til hvad man beder om! :-)

fantastisk service

Rigtig venlig betjening, og super hurtig forsendelse :) kan varmt anbefales! :)

Review by confirmed purchaser

hurtig levering og ydede ekstra service.

Jeg fik pakken lynhurtigt, til trods for jeg bestilte nytårsdag. Og da en af varerne, fra fabrikkens side, ikke var iorden, da den kom ud af emballagen, sendte de en ny m det samme uden det kostede mig noget. Super service, synes jeg.