[REPLY]
De er hurtige, dygtige og deres gear er fedt.. Bestilte Big Rig Tema pakke og den var over alt forventning.. Det blev en dejlig fødselsdag for min søn:)
Der er et stort og lækkert udvalg af produkter. Da jeg havde bestilt mine varer undrede det mig i høj grad at jeg ikke fik en kvittering på mail, og jeg blev i tvivl om jeg havde fået bestilt rigtigt. De var dog efterfølgende søde til at fortælle at leveringstiden blev lidt længere, da en af varerne først kom i den efterfølgende uge. Generelt en ok shop.
Jeg bestilte en masse forskellige ting til vores tvillingers fødselsdag, men det viste sig at servietterne var forsinket fra leverandøren og pludselig vidste leverandøren ikke hvordan han kunne skaffe dem hjem igen. Men Magiske Minder tilbød straks at sende de andre varer og eftersende servietterne når de kom hjem da ikke var noget jeg skulle bruge lige med det samme - det er super service!
Anbefaler denne butikken til alle som skal stelle til fest!
Bestilte varerne, der ankom i fin stand og god kvalitet dagen efter. Intet at udsætte på noget.
Varene kom dagen efter min bestilling og jeg fik en rigtig god personlig service. Havde et spørgsmål til leveringen og fik svar med det samme. Det betyder meget.
Det var nemt at bestille. Varerne kom ultra hurtigt dagen efter bestilling..
Vi var yderst tilfredse.
Service, tempo på levering og særligt udvalget af varer har jeg intet at klage over.Tværtimod. Priserne er dog i den høje ende. Derfor kun 4 stjerner.
Produktbeskrivelsen var helt korrekt, og jeg modtog produktet 2 dage efter bestilling trods jeg bor i Sverige.
Rigtig fin og overskuelig hjemmeside - med MANGE lækre produkter. Jeg var fandt hurtigt hvad jeg søgte og kom nemt igennem bestillingsflowet. Leveringenstiden er meget hurtig, dog et lille minus omkring prisen på portoen. Jeg blev faktureret 35 kr. for porto på min ordre og da jeg modtager pakken, kan jeg se at den "kun" er frankeret med 25 kr. Det synes jeg er lidt ærgerligt man ikke lige sørger for at tjekke op på, så man ikke føler sig snydt som kunde.
Jeg vil dog gerne handle der igen og anbefaler også gerne siden til andre.
Uden sammenligningning en af de mest professionelle handler på nettet. Hurtig betjening, super service, imponerende kvalitet. Bedste anbefalinger herfra :)
Overskuelig hjemmeside og pakken kom dagen efter.
kom hurtigt og alt som var betalt var med i pakken og levede godt op til forventningerne.
Hurtig forsendelse, god service. Vil bestille derfra igen, formentlig til min søns fødselsdag.
Fine varer der levede op til produktbilledet på nettet. Blev leveret hurtigt.
Sjældent man modtager varer så hurtigt fra et netfirma.
super fin service og hurtig levering
Jeg fik sendt mine varer, så jeg fik dem tilsendt dagen efter, jeg havde bestilt.
Spændende lille netbutik med hurtig ekspedition og forsendelse
Virkelig hurtig levering og varerne er præcis spm beskrevet. God service!
lynhurtigt beskæftigelse via. mail og info om forsendelse på mail.
super godt og kan kun anbefales
Var rigtig glad for det jeg bestilte! Bestiller helt klart igen!
Jeg er veldig fornøyd med varene fra Magiske Minder. Det er bra kvalitet, fine priser og rask behandling. Selv om jeg bestiller fra Norge får jeg varene raskt levert.
Da det kun drejede sig om et par enkelte grønne fødselsdagsduge, jeg skulle have, forestillede jeg mig i første omgang, at det var allemandseje i samtlige stormagasiner og lignende butikker - men udvalget var meget begrænset, og meget sæsonpræget.
Så jeg var glad for at blive henvist til Magiske Minder via Google - for hvert minut jeg brugte på min behandling af bestilling hos Magiske Minder, blev jeg mere og mere tilfreds over den service, de kunne tilbyde.
Deres design er ikke til at tage fejl af - de symboliserer at de sælger og leverer fødselsdagsfest-artikler i mange mængder.
Bestillingen var nem og overskuelig og lever op til alle standarder for online bestilling af småvarer.
Da jeg modtog varen på postkontoret, blev jeg atter overrasket over, hvor omhyggelige Magiske Minder behandler deres ordrer og sørger for at de forsvarligt bliver pakket og sendt - og til tiden! De lovede 2-3 arbejdsdages levering, og jeg fik det på 2.dagen.
Alt i alt er jeg ganske tilfeds ved at have handlet hos Magiske Minder - hvilket også er derfor jeg giver dem top-karakter 5 stjerner.
Nu har jeg et fast sted jeg kan købe og bestille artikler af lignende størrelse og genre, og jeg kan varmt anbefale denne butik til enhver der skulle stå med overvejelsen.
Magiske Minder - i er suveræne!
P.S. Prisniveauet er også godt lagt i forhold til hvad man beder om! :-)
Rigtig venlig betjening, og super hurtig forsendelse :) kan varmt anbefales! :)
Jeg fik pakken lynhurtigt, til trods for jeg bestilte nytårsdag. Og da en af varerne, fra fabrikkens side, ikke var iorden, da den kom ud af emballagen, sendte de en ny m det samme uden det kostede mig noget. Super service, synes jeg.