[REPLY]
Billigt troværdigt produkt med dag til dag levering.
Flemming Lund found this review useful
Jeg købte 2 par sko og fik dem tilsendt dagen efter.
2. dag kom pakken med posten.
Jeg kan absolut anbefale Manifik.
Flemming Lund found this review useful
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos Manifik. Jeg fandt hvad jeg ønskede til en billig penge, varen blev sendt med det samme og jeg fik opdatering om hvor langt min pakke var. Bestilt torsdag aften og leveret mandag morgen. Samtidig levede varen op til mine forventninger.
Flemming Lund found this review useful
Hej ,jeg bestildte mine varer og fik dem dagen efter,det er fint service,det jeg bestilte levede helt op til mine krav,hilsen Inge
Flemming Lund found this review useful
Fine ting, god pris. Hurtig levering!
Flemming Lund found this review useful
Manifik fungerede perfekt, fik min vare dagen efter bestillingen.
Mona jensen
Flemming Lund found this review useful
Gode varer, gode priser og hurtig leverig.
Flemming Lund found this review useful
Det er både nemt og hurtigt at handle hos Manifik via nettet.
Flemming Lund found this review useful
Super hurtig ekspedition - det er god service. Vil sikkert anbefale til andre.
Flemming Lund found this review useful
God service og meget hurtig levering. Varen levede helt op til forventningerne.
Flemming Lund found this review useful
En god og overskuelig hjemmeside.
Super service og hurtig levering. :-)
Flemming Lund found this review useful
Bestilt søndag - leveret tirsdag - super.
Flemming Lund found this review useful
Det er en butik man skal besøge og se hvad de har at byde. Jeg blev ikke skuffet over det jeg købte, vil med bestemthed anbefale andre af mine venner at kigge, hvad de har at byde på.
Flemming Lund found this review useful
Jeg har kun godt at sige om Manifik. Hvis man ringer til dem får man en uanmindelig venlig betjening. De gange jeg har handlet hos dem, har jeg haft varene dagen efter. De er også billigere i forsendelsesgebyr en mange andre.
Flemming Lund found this review useful
Lidt ked af, jeg ikke kunne få den ønskede farve på Ilse Jacobsens klip klappere. I ringede til mig, at I ikke kunne "finde" den ene farve (army). Jeg havde bestilt tre par, det ene par var til min veninde. Måtte så tage en anden farve. ØV!!
Jeg er lige flyttet til Græsted, og snublet over denne skønne butik... og de to tøzer der er der er bare super ... Det er længe siden jeg har fået afvide " tag lige nummeret mindre, så stor er du altså heller ikke " og hun fik sørme ret, jeg gik hjem med en Large bluse eller rettere 4 stk og 3 par bukser ,
Kan varmt anbefale andre at handle hos Manifik. Bestilte mine varer en søndag aften. Tirsdag lå min pakke i postkassen.
Er ny kunde, så har kun handlet et par gange nu.
Men jeg blev utrolig overrasket over den store hjælpsomhed jeg fik, da jeg fik en vare som var en lille fejl på, som dog viste sig at være noget som ikke kunne afhjælpes pr tlf.
Der var en sød og glad medarbejder som hjalp med alt og mere til :)
Varerne blev også leveret så hurtigt, at jeg dårlig nåede at bestille dem:)
Så bare gå igang venner med at handle, det er godt og lækkert tøj man får.
Hilsen karin larsen
Flemming Lund found this review useful
Jeg har ikke handlet der så meget ( ny kunde ),men der er masser tøj og jeg vil fremover handle hos dem ,jeg fik min vare meget hurtigt .det er en god ting.
God internetbutik. stort udvalg i alle størrelser. Og så går det hurtigt.
Flemming Lund found this review useful
Jeg har intet at bemærke kvik og korrekt levering
Flemming Lund found this review useful
Det er et sted jeg vil købe fra igen , fandt hurtig det jeg søgte og jeg modtog allerede pakken dagen efter .
Flemming Lund found this review useful
Absolut den bedste og hurtigste service, jeg har oplevet og kvaliteten er helt i top.
Mine varmeste anbefalinger og absolut 5 stjerner :0)
Flemming Lund found this review useful
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Bestilte mine varer og modtog dem dagen efter - Fantastisk
Flemming Lund found this review useful
Jeg har handlet hos www.manifik.dk 3 gange og hver gang har det til fulde levet op til mine forventninger. Super fedt tøj, rigtig godt udvalg og lynhurtig levering faktisk allerede dagen efter jeg bestiller. Det har jeg aldrig oplevet noget andet sted hvor jeg har købt tøj på nettet.
Billederne svarer meget godt til det der bliver leveret.
Jeg handler meget gerne der igen.
Flemming Lund found this review useful
Jeg bestilt på Manifik.dk lørdag aften og allerede tirsdag fik jeg min pakke. Det er hurtigt og effektivt.
Jeg havde bestilt levering til døgnposten og butikken havde i første omgang overset det. De opdagede det inden pakken blev sendt og ringede mig op, for at gøre mig opmærksom på, at det tilsendte Track & Trace nr. var forkert og gav mig det korrekte. Det vidner om, at der er "rigtige mennesker bag skærmen", selvom det "bare" er en netshop. 1000 tak - vender helt sikkert tilbage, når jeg mangler noget mere :o)
Flemming Lund found this review useful
Jeg fandt det ønskede smykke til 1/4 af prisen. Bestilte, betalte og 3 dage senere havde jeg min pakke. Bedre kan det ikke gøres!
Flemming Lund found this review useful
God kundeservice med hjælp til at vælge de rigtige størrelser. Hurtig levering af varerne. Ingen problemer med at returnere. Alt i alt en god oplevelse, jeg gerne vil dele med andre.
Flemming Lund found this review useful
MAN SKAL TAGE OP TIL FORRETNINGEN FORDI MANALTID FOR EN RIGTIG GOD BETJENING OGSÅ KAN MAN OGSÅ SE DET TØJ MAN KØBER DA DERES BILLEDER PÅ HJEMMESIDEN IKKE ALTID LEVER OP TIL DET MAN FOR SENDT.
Jeg ledte efter en orange kjole/tunika, som jeg kunne bruge til min nieces dåb her til maj. Jeg - som stor pige - har svært ved at finde tøj, hvis jeg har nogle specifikke ønsker. Jeg faldt over Manifik's hjemmeside i en google søgning, og da jeg kom ind på siden fandt jeg ud af, at der - i modsætning til så mange andre sider for store piger - er noget for enhver smag og aldersgruppe. Tidligere har jeg på andre sider for tøj til store piger, udelukkende kun fundet tøj til en ældre generation, som jeg som 28 årig nægter at blive set i... dette mødte jeg slet ikke på Manifiks hjemmeside. Og da jeg modtog min tunika dagen efter (utrolig hurtigt!! thumbs up!) prøvede jeg den på, og manden proklamerede, at han har fået en ny yndlingstøjstykke til mig. :-D Jeg vender bestemt tilbage!
Flemming Lund found this review useful
Jeres varere er flotte på billeder, men det er ikke den vare man så får
Det tøj jeg har købt hos Manifik er noget jeg altid bruger, så det bliver næsten vasket istykker. Der er altid noget spændende og lækkert tøj til en god pris og til vi lidt større damer. Jeg elsker at besøge forretningen i Græsted, når jeg er derovre på besøg. God betjening/hjælp og altid en god stemning.
Det er kun banken der sætter en stopper for flere indkøb.
Vi ses snart.
Annette (Tønder)
Altid super handel her
Flemming Lund found this review useful
Manisk har et stort og flot udvalg til både unge og ældre. Samtidigt er de hurtige til at sende ens bestilling afsted så man hurtigt kan få glæde af sit nye tøj og tilbehør.
Flemming Lund found this review useful
Jeg bestilte 2 par shorts. Modtog det bestilte meget hurtigt men måtte samme dag reklamere via en mail, da det ene par shorts var i stykker. Modtog et nyt par shorts dagen efter, inden firmaet havde modtaget det returnerede par.
En virkelig fin og hurtig ekspedition. Firmaet kan varmt anbefales.
Flemming Lund found this review useful
Det var første gang, jeg købte tøj på nettet. Jeg var i tvivl om størrelsen, men da jeg opgav mine mål, var sælgeren sød og målte nederdelen, og den passede perfekt
Flemming Lund found this review useful
Jeg har handlet flere gange hos Manifik.. Altid en dejlig service.. Og hurtig levering.
Flemming Lund found this review useful
Jeg bestilte en bluse sent lørdag aften; mandag blev jeg ringet op af firmaet, der oplyste, at de ikke havde den model i det mærke jeg havde bestilt, men havde en magen til i et andet mærke.
Blusen modtog jeg tirsdag med posten. Rigtig go' og hurtig betjening!