[REPLY]
Kunne ikke få det jeg efterspurgte men imødekommende og hurtig betjening og lød til de havde undersøgt alle muligheder
God service og venlig betjening anbefaler gerne Meldgaard til andre.
Jeg er meget tilfreds med den service jeg har fået.
Vil varmt anbefale til mine venner og bekendte.
Mvh. Ignas
God og hurtig Service,Ved Melgaad,s IT. Ok
Fra
Egelund Erhvervsfoto.
Kan varmt anbefales
Kun ++++++ herfra.
Vedrørende min mening om firmeat, nu har jeg ikke været med så længe, men min vurdering er et godt sted at foretage sine indkøb, der er en hurtig og reel behandling efter min vurdering.
Vi kan anbefale Melgaards-It, man får en fin behandling.
Kære Peter
Da du før har tændt dig at købe en computer, fordi du synes,at det er nødvendig, på grund af at vi skal til at gøre alt digitalt, over Borgerservice skal du ikke være betænkelig på grund af din alder, 66 er ikke gammelt, og når du har købt den kan du gå til gratis EDB undervisning på Frivilligcentret i Tarm, da du jo bor i byen.
Jeg synde du skal besøge Melgaards IT Bredgade i Skjern her kan du vælge, om det skal være en stationær PS ekker en bærebar, personalet vil være dig meget behjælpelige på en høflig og sober måde, så de vil hjælpe dig til din fulde tilfredshed.
Kærligl hilsen og held og lykke, jeg glæder mig til at høre og se hvad du har valgt,
Christian
God service, som jeg ikke har oplevet andre steder. Alt kører som det skal.
Jeg har brugt Meldgaards IT når jeg ikke selv kan løse IT problemerne. Og de afhjælper hurtigt og effektivt.
Jeg synes at det er super dejligt at handle ved melgaard´s it da der er god service og god vejledning.
Skulle jeg sige noget negativ er det påklædning af medarbejderne, synes godt man kunne have noget pænt tøj på når man står i butik
Man kan tryg komme til Kennet Meldgaard`s IT og få hjælp,de er meget flinke.
Vi er endnu ikke gået til Meldgaard med et IT problem uden at få det løst, og altid indenfor den aftalte tid, og det er som regel hurtigt.
Tak for rigtig god service.
jeg har været i forretning flere gange og kan kun tale positivt om den ,, føler sig virkeligt hjulpet,, når man går derfra ,, er bare i orden!!
De er ekstremt venlig og vil finde alle problemer med dit elektronik.
Eneste problem er lidt at de ikke er så gode til at holde dig informeret!
De give sig tid til at besvare mine spørgsmål på et sprog jeg forstår det synes jeg er godt
Man kan ringe til Melgaard og få en melding på hvad der kan være galt, og når man så har været i butikken er man ikke i tvivl med den rådgivning man får. Jeg kan kun anbefale Melgaard.
Personalet har den fornødne tekniske viden og yder en god service.
dygtige og kompetent personale man føler sig velkommen i butikken
Har lige siden firmaet startede fået en god behandling og service.
Vil anbefale firmaet til alle.
Har lige været nede med den bærbare igen for at få lavet en reklamationsfejl fra fabrikken. Og igen viser Meldggard's IT sig fra den gode side.
De klarer alt, og laver de onsite reparationer der kan laves af dem. Ligeledes hvis mine fede fingre har lavet bliver de lavet hurtigt og effektivt. Uanset hvor dumme spørgsmål jeg har til computere har de altid et svar jeg kan bruge til noget, og forstå. Jeg handler kun hos dem i fremtiden.
Vi handler så meget lokalt, som muligt. Aldrig et nej ang. byttemuligheder.
Kanon butik
min Msi ge620 til 7600 gik ud lige pulselig da jeg sad og tjekkede Facebook, sendte den ind til Melgaards-it og fik af vide at bundkortet var Brandt sammen og det var en bruger fejl. spørger mig selv hvordan det kan være, da luft vejene ikke var blokeret
det vil koste mig 4800 at få den lavet...
og havde et halvt års garanti inu....
Det er rart med et sted hvor de ansatte virkelig kan bruges til noget.
Her er personlig rådgivning sat i fokus, så kunden får det absolut bedste besøg muligt. Service niveauet er i top og butikken er flot, let overskuelig og ganske hyggelig at besøge.
Et pragteksempel på hvordan man driver en forretning!
Det skal nævnes at dette ikke er en webshop, men en fysisk IT butik der ligger i Skjern.