We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (23)

Fint nok, men..

Har indtil videre ikke har nogle problemer med menuspot.dk - eller deres tilbud :-) Dog er dette eneste der genere mig at man modtager nyhedsmailen i mellem 2 & 4 om natten.. Og når man har sin mail på Iphone, er det sgu lidt irriterende at blive vækket af.

Fup og fiduser

Jeg købte et værdibevis hos Dagens Bedste til køb af jakke fra GNE. I første omgang fik jeg lovning på at jakken ville komme efter 10 dage. Da der var gået 17 dage havde jeg stadig ingenting modtaget, og klagede derfor til firmaet. Først efter 20 dage lå min pakke i døgnposten. Simpelthen uacceptabelt.
Men det bliver værre endnu. Da jeg modtog jakken kunne man tydeligt se på den, at der var noget galt. Den ægte pels, der vel at mærke var lavet af plastik, kunne rives af i store totter. Skriften på ærmerne var direkte sjusket og ulæsbar. Der hang store tråde rundt om på jakken og selve jakken var skæv i det.
Fik senere bekræftet af flere fagfolk, at jakken var sjusket og uægte.

Umiddelbart derefter gik min kamp mod GNE og Dagens Bedste igang. Det var direkte umuligt at få kontakt i GNE. Der står to telefonnumre på deres hjemmeside og ingen af numrene kunne jeg få kontakt til. De mails jeg sendte blev der ikke svaret på, ej heller sms'er.
Så klagede jeg til Dagens Bedste (Menuspot) og der blev der lovet at hun ville sende en klage til firmaet. Den blev ganske enkelt også sendt, men der skete aldrig mere. Men lige pludselig fik jeg fat på ejeren af GNE, der pustede sig meget op i telefonsamtalen og blev rigtig ubehagelig at snakke med. Blandt andet blev der sagt: "Hvad fanden bilder du dig ind, din lille snot tøs? Jeg sælger absolut ikke falske varer og hvis du nu er så utilfreds kan du jo bare melde mig til Forbrugerrådet!"
Sidstenævnte blev han også og nu venter jeg på svar derfra. Først blev jeg rådet til at sende klagemails til både GNE og Dagens Bedste og give dem en svartid på 14 dage, men denne frist blev ikke overholdt.
Nu kan jeg så kun vente på svaret fra Forbrugerrådet.

-------
UPDATE 26. MARTS 2013:
Fredag i sidste kom pengene retur på min konto, og sagen er nu lukket ved Forbrugerombudsmanden. Jeg synes at det er super ærgerligt, at jeg har skulle gå den vej i stedet for at vi fik løst problemet hurtigt og gnidningsfrist.
Jeg vil ikke ændre stjernerne i denne anmeldelse, da jeg ikke mener at Menuspot fortjener flere. Jeg vil ALDRIG købe noget ved dette firma igen.
GNE apS blev i starten af denne måned erklæret konkurs, så der havde jeg heller aldrig regnet med at høre noget.

P.S. Vil I ikke være venlige, at informere adm. direktør [private data removed] at jeg godt ved at han følger efter mig på bl.a. LinkedIn. Simpelthen usmageligt, at man liiige skal følge en utilfreds kunde på de sociale medier, og så endda gøre det flere gange om ugen. Så er det jo ikke bare tilfældigt!

Tina found this review useful

27/3-13

Hej Tine

Det skal slet ikke være nogen tvivl om at vi er meget kede af den udvikling sagen tog hos GNE. Og ikke mindst at du følte at du var nødt til at gå til Forbrugerrådet for at få afklaret sagen. Den eneste grund til at pengene ikke er refunderet før - er at vi ikke kan se at vi har modtaget en kvittering eller lign på at jakken var returneret, som vi bad dig om for at kunne tilbageføre pengene til dit kreditkort.

Men som sagt er sagen nu afsluttet og vi kan selvfølgelig kun håbe på at du på trods af denne oplevelse vil overveje at benytte Menuspot i fremtiden.

Vi ønsker dig en god Påske

28/1-13

Hej Tine

Vi er meget kede af at høre din oplevelse med denne leverandør, uanset årsag er det naturligvis ikke en acceptabel opførsel. Vi har tidligere kørt flere kampagner på disse jakker, hvor kunderne har været glade for produktet. Vores medarbejder der har stået for dette tilbud med GNE.dk har selv set jakkerne og der var de af den kvalitet man kunne forvente af de originale fra Geographical Norway. Hvis det viser sig du har fået en kopi - eller jakke af dårlig kvalitet har du altid 14 dages fortrydelsesret og ikke mindst 2 års reklamationsret i følge dansk købelov. Har du sendt den retur til GNE ?

Du må meget gerne kontakte os på kundeservice@dagensbedste.dk eller på 39 202 100

Helt i orden!

Jeg har gennem en periode på et par måneder købt nogle ting hos Menuspot, og har generelt intet at klage over. Har fået hvad jeg bestilte, til en fordelagtig pris. Det eneste jeg syntes der kunne gøres lidt bedre, er leveringstiden. To uger's levering, er ikke jordens hurtigste. Men hvad, når man får hvad man har bestilt før det skal bruges, går det hele jo alligevel :)

KØB IKKE NOGET UDEN DER ER MÆRKE PÅ

Du skal passe meget på med hvad du køber. Lige for tiden (7-12-12) køre menuspot med tilbudet"Giv den kræsne kender et digitalkamera i absolut topklasse til jul". Det er et kamera som koster med til 2299kr og normalt 4499kr. Det lyder fængende, men det er det ikke. Det er et kinesisk producent der har lavet kameraret ud fra nikon 810. Det vil sige 100% kopi. Selve Nikon 810 koster ikke mere ind 1999kr på en dårlig dag(mange gange 1599kr). Og det er ikke første gang. For noget tid siden havde de også en Android Note til salg. Også kinesisk junk baseret på Samsung Galaxy note I. Så pas på. Kig altid om der er et mærke, og om det er kendt eller ej.

Tina found this review useful

Hej Milad

Vi beklager hvis du har fået indtryk af at vi sælger kopiprodukter af Nikon og Samsung - det er ikke tilfældet. Fælles for alle, brand eller no-brand, er at 99% er produceret i Kina. Før-prisen på vores site er, og skal være, en gengivelse af normalprisen fra samme leverandør. Det er ikke en prisgaranti for at det ikke kan findes billigere andre steder på nettet, evt i udlandet.

Skal du finde bedre priser på disse produkter skal du oftest købe dem i udlandet. Og så skal du være opmærksom på evt. toldafgift og dertil kommer at du ikke er dækket af Dansk Købelov.

Køber du hos vores leverandører er du dækket af Købeloven og dermed bla. 2 års reklamationsret og 14 dages fortrydelsesret efter du har modtaget produktet. Skulle du derfor ikke være tilfreds med dit køb, er det bare at kontakte leverandøren og få det ombyttet eller pengene retur.

Okay når det fungerer.

Menuspot, virker fint så længe der ikke er noget galt med produkterne. Men hvis der er en fejl ved det produkt man modtager, eller der er andre komplikationer, er det virkelig dårligt. Godt nok står der på deres hjemmeside at deres ambition er at svare på alle henvendelser inden for 24 timer. Men det holder overhovedet ikke. Jeg har både prøvet at sende en mail til dem, og skrive til dem via deres system inde på hjemmesiden. Men der er nu gået langt over en uge, så jeg forventer ikke at få svar denne vej.

Hej Mette

Vi har pt lidt længere svartider på mailhenvendelser end normalt, pga overgang til nyt mailsystem. Men ring endelig til os på 39 202 100 så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

Menuspot

Nu sidder jeg du i saksen - kan ikke slippe for deres nyhedsmail

Jeg oprettede mig for ca. en uge siden som bruger hos Menuspot.dk.

Jeg oprettede mig da jeg gerne ville have en Nomad Beanbag, og med i bestillingen blev jeg skrevet på deres mailingliste...

Allerede ved første nyhedsmail kunne jeg se at det ikke var noget jeg gad abonnere på derfor afmeldte jeg mig via linket i bunden af mailen.

- Næste dag modtager jeg igen en nyhedsmail, jeg forsøger at afmelde mig igen.

- Dagen efter tikker en anden nyhedsmail ind i min indbakke, og med det samme skriver jeg til dem, og spørger hvor lang tid det skal tage at få fjernet mig fra deres liste. Jeg får svar om at det er blevet gjort med det samme, personligt af en medarbejder derinde.

- Dagen efter får jeg igen en nyhedsmail, og denne gang prøver jeg at bruge en anden browser, samt at afmelde mig 5 gange, for nu må de da fatte det, jeg sender samtidig nyhedsmailen til Menuspot.dk, for det ser ud til jeg har noget der er deres, så det må de hellere få tilbage....og det har jeg tænkt mig at indtil de stopper med deres pjat.

En anden ting der virkelig er tåbeligt fra deres side.

Når man ser hvor lang tid der er tilbage af et tilbud, kan man kun se hvor mange timer der er tilbage, men med meget lille skrift står der de dage der er tilbage af tilbuddet.
Det er tydeligt at det er lidt for smart at gøre når man gerne vil have folk rykker på det tilbud man har, og lader det se ud som om der kun er kort tid tilbage, så man giver folk illusionen af at de ikke har tid til at tænke sig om. det er nok ikke ulovligt, men trist markedsføring er det virkelig.....

- Og en sidste ting... Så en Anorak fra Gegraphical Norway til KUN TADAAAAA 998,- UHØRT BILLIGT BLING BLING.........

MEN MEN, søg lige på nettet, og du kan sagtens finde denne anorak, fra Geographical Norway, til 700kr plus forsendelse.

Hej Michael

Vi beklager du har haft svært ved at få afmeldt nyhedsbrevet, normalt sker det via et enkelt klik, som vi kan se du også har forsøgt. Vi får rettet fejlen der gør, at du alligevel har modtaget mailen, med det samme.

Med hensyn til nedtælling kan du se det fulde antal timer når du står på selve tilbuddet - det er kun når du ser i højre side under "Andre aktuelle tilbud" at der står dage, timer og minutter.

Vær meget opmærksom på når du finder billige jakker på nettet at det meget vel kan være kopivarer. GNE.dk som er vores leverandør har de danske engros-rettigheder på Geographical Norway. Det er vores kunders garanti for at disse jakker er de originale importeret fra Frankrig og ikke kopivarer fra Kina.

Uacceptabel kvalitet af produkter

Jeg har købt nogle få varer igennem deres rabatordning. Da jeg modtog varerne var de af så ringe kvalitet at de faktisk var ubrugelig. Indpakningen var meget primitiv og der var ingen følgeseddel eller kvittering med. Det eneste var en lille kommentar på en seddel, der lignede at det var klippet ud med en saks en 6-årig person.
Da jeg så overvejede at sende varerne retur, var der ingen information at hente samtidig med at jeg jo ingen kvittering havde. Så de penge var tabt. Sidder nu med nogle ubrugelig produkter.
Det har sendt et så dårligt signal at jeg ikke vil anbefale nogen at købe igennem menucard.

Hej Oskar

Først og fremmest vil vi gerne beklage, at dine produkter ikke har levet op til dine forventninger. Selvom Købelovens 14 dages returret er overskredet, har vi forståelse for dit ønske om at returnere produkterne.

Så hvis du kontakter kontakt@menucard.dk, refunderer vi pengene for produkterne til det betalingskort, som du brugte til at købe produkterne med.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

MenuSpot
Menuspot

Gode webtilbud, men få restauranter...

Finder mange spændende og sjove ting i dagens Menuspot, men synes det kniber med spisesteder i Århus og omegn.

Falsk markedsføring

Anmeldelse bedømt på salg af "Ekslusivt Napoleon herreur". Et lokkende tilbud, men et flot udseende ur til en lav pris:

Normalpris 1250kr. (PÅSTÅET pris, har ikke kunne findet dokumentation på eksistens af dette ur noget andet sted.)
Tilbudspris 279kr.+ porto.

På trods af den alamerende hjemmeside www.cocobe.dk valgte jeg at købe tilbuddet. Hjemmesiden virker til at være lavet specifikt til menuspot.dk[LINK] deals.
Jeg fandt INTET vedrørende Cocobe (påstået producent af uret), selvom reklamen for uret påstod at dette skulle være et ekslusivt ur af høj kvalitet.

Jeg modtog uret - efter en LANG leveringstid - i en æske, uden faktura eller modelnummer. Uret var af RINGE kvalitet og virkede til at være en billig kopivare.

Det eneste positive ved købet var refundering af pengene, som forløb uden problemer.

Overvejer at sende klage til forbrugerrådet.

Emil H. and Kasper K found this review useful

Falske tilbud

Fik via mail den 23/7 2012 mail tilbudt at købe små højtalere til telefon eller lignende til en tilbudspris på kr. 189 (nedsat fra 399). Problemet med tilbuddet er bare at jeg lige har købt de samme højtalere i Rema1000 til kr. 59,00.

Det er sku da et fantastisk tilbud - ironi kan være anvendt.

Emil H., Carsten Levin, Thomas Jakobsen and Tommas found this review useful

2 utilfredsstillende oplevelser - Menuspot kan ikke anbefales

Jeg har nu bestilt to ting fra Menucard.dk og har haft ufattelige dårlige oplevelser med dem begge. Der var utrolig lang leveringstid (en måned eller derover) og begge de ting jeg modtog var i stykker eller havde mangler og levede slet ikke op til billeder/beskrivelsen/prisen. Jeg kan bestemt ikke anbefale menuspot.dk til nogen - det er noget værre fusk!

Menuspot

Leverer konsekvent til en forkert adresse.

Jeg bestilte noget til min kæreste lige inden vi skulle på ferie. For at sikre, at han modtog den ændrede jeg på den ordre adressen til hans arbejde, men det skulle jeg åbenbart aldrig have gjort! De noterede ikke det c/o navn, jeg havde skrevet og derfor blev pakken sendt retur til dem. Det tog derfor over en måned at modtage den.

Jeg har rettet adressen og klagede og fik venlig besked om, at de ville undersøge og sørge for at rette fejlen.

Så jeg bestilte ting to gange til, hvor de skulle sendes til min hjemmeadresse, som tydeligt er, noteret under "min profil". Pakkerne var beget forksinkede, hvilket åbenbart skyldes at de begge gange er det blevet sendt til min kærestes arbejde uden c/o navn. Derfor er de gået tabt i postrummet, hvor de ikke ved, hvem jeg er.

Deres system med adresser virker ikke særlig hensigtsmæssig og det påvirker desværre at pakkerne sendes et forkert sted hen. Ikke nok med det, undlader de at skrive en del af adressen.

Menuspot

Dyrt sted at købe billigt.

Købte et armbånd der blev reklameret for at være 'det kendte skullarmbånd' set flere steder til 1000kr i butikkerne.

-Hvorhenne?

Kvaliteten er ikke i nærheden af de håndlavede skullarmbånd der blir produceret her i danmark - at yaik og cocobe så reklamere med en normal pris på flere 100kr og menucard så sælger dem for en slik, det kan man jo så sætte et mistænkeligt spørgsmålstegn ved, det var heller ikke muligt at få oplyst materialerne. få et navn på hvem der har produceret dem, så der skal man nok en tur til østen og lede.
Og så en måneds leveringstid ... aaarh?

Rasmus Grønning found this review useful

Menuspot

Tvivlsomme tilbud, men er det ulovligt?

Deres tilbud er plattenslageri (De ting du kan få igennem deres menuspot).
Det to hjemmesider www.cocobe.dk og www.yaik.dk som Menucard henviser til for normalprisen, er oprettet på samme adresse.
[link]

På samme adresse er Firmaet: [link] registreret.

Jeg antager at dette firma indkøber billige varer på diverse udelandske hjemmesider. Derefter sælger de dem via deres to hjemmesider som "luksuskvalitet", og til kunstigt opskruede priser som er 15-30 gange højere end på andre udenlandske hjemmesider, der tilbyder præcis det samme produkt.
De gode tilbud som Menucard.dk giver er ganske rigtig et godt tilbud, i forhold til de priser som hjemmesiderne henviser til, men tilbudene er stadig 2-3 gange så meget som på den udenlandske hjemmeside.

En hurtig søgning på nettet afslører at deres gode coctailshaker til 275 ,- [link] (faktisk er 10 cm høj....) og kan fås på en amerikansk hjemmeside til 35 kr stykket [link] (menucards tilbud er 105 ,-).

Så deres fidus: Køb stort lager af af billige varer på nettet. Tilbyd dem igennem ekstern hjemmeside som luksusvarer, og lav "gode" tilbud via Menucard.dk som stadig er minimum 3x så meget som du selv kan købe det for.. Så LAD VÆRE med at falde for Menucards "gode" tilbud, du bliver snydt, og de lyver om kvaliteten af deres produkter!
Det er IKKE eksklusive produkter, og vil aldrig komme i nærheden af at være det.

Kasper K, Rasmus Grønning, Jacob Werner Nielsen, Jeppe Andersen and Thomas Jakobsen found this review useful

Elendige produkter!

Hej alle der overvejer at bruge nogle af disse "fantastiske" tilbud! Lad være!!! Min bror købte en dyr designermus sat ned fra 700 til 350, som gave til mig. Der var for det første 3 ugers leveringstid og da den ankom pakkede jeg den ud og fandt ud af at det var en elendig legetøjsmus der maks havde kostet 20 kroner at producere. Vægten af computermusen er cirka på 20 gram uden batterier så man kan godt regne ud at der er ikke megen elektronik i... Og musen fungerer slet ikke, den hakker som en sindssyg og det er umuligt at ramme noget som helst med pilen.

Alt i alt HOLD JER LANGT VÆK! Der er en grund til at varerne er så meget sat ned og er blevet snydt så groft!

Jeppe Andersen found this review useful

dårlig kvalitet punge

Købte en "couture el elgance" pung for 225 kroner inklusiv fragt. Det tog 3 uger før jeg fik den. Jeg havde bestilt den i orange farve, men fik en rød en. Men farven er mit mindste problem; jeg forstår slet ikke hvordan den kan koste 200 kroner, og at originalprisen siges at have været 700? Den ser ud til, at nogle børn i Kina har prøvet på at sy den sammen.Den er simpelthen så pjusket syet sammen, for ikke at tale om materialet den er syet af...

Simone Bennedbæk found this review useful

Menuspot

systematisk svindel- Hold jer langt væk fra falske menuspot tilbud

Menucard reklamerede med nogle ekslusive punge, der normalt kostede 700 kr til en spotpris på 225 kr inkl fragt. På billedet så de flotte ud, og der var et link til en hjemmeside hvor de blev solgt til 700 kr. Kan dog regne ud nu at det var en hjemmside der var oprettet til lejligheden, for har aldrig set en pung der var så billigt lavet før. Den er lavet i noget ildelugtende plastik, fakelæderet er klippet meget skævt, og syningerne er også åbenlyst skæve. Det ligner mildest talt noget billigt kopi bras, som man ikke engang ville spilde en 20er på. Dum som jeg var har jeg ovenikøbet købt to punge, så har i alt spildt 450 kr. Jeg forventer virkelig at menucard vil rette op på fejlen og refundere det beløb jeg har spildt. Efterfølgende kan jeg se, at det med pungen ikke er et enkeltstående tilfælde, men at metoden virker til at være den samme med flere af deres tilbud: Der reklameres med et tilbud hvor der angives en meget høj før pris. Der henvises til en hjemmside der sælger varen til denne høje "falske" førpris, men i virkeligheden er det med stor sandsynlighed en hjemmeside der kun har til formål at verificere denne pris over for forbrugeren inden man slår til og køber tilbudet. Min mistanke begrundes med at siderne som de henviser til at produkter kan købes på, cocobe.dk og yaik.dk, kun har nogle ganske få produkter og at størstedelen er de samme som har været på tilbud på menucard. Priserne på disse sider er langt over markedspris: feks 1029 kr for en boumulds bh, 700 kr for et lille skellet tørsklæde, 1250 kr for et kopi ur osv og det er vel og mærke ikke mærkevarer, god kvalitet eller lignende, så der er intet der kunne forklare den høje pris. Jeg synes simpelthen det er så fusket, at de kan slippe afsted med at gøre det her systematisk, og vil advare alle mod at blive lokket af deres spottilbud.

Emil H. found this review useful

Meget tvivlsom kvalitet

Jeg bestilte et "Ekslusivt Napoleon herreur til uhørt lav pris" gennem virksomheden. Billederne så flotte ud, og de lokkede med en normalpris på 1250 kr. - nupris 279 kr. + 29 kr. i porto = 308 kr.

Siden hvorpå normalprisen er opført viste sig dog at være en side, som jeg umiddelbart tror er lavet til lejligheden, en påstand jeg dog ikke har dokumentation på [link].

Da jeg modtog uret, fik jeg et modelnummer på uret (u8018), og et hurtigt opslag på nettet viste at jeg kunne købe det til 135 kr. på en amerikansk hjemmeside - langt fra prisen på de 1250 kr.

Årsagen til at jeg alligevel vælger at give 2 stjerner, er pga. deres meget kompetente kundeservice, som har svaret venligt på alle mine mails og har refunderet hele beløbet (inkl. porto) uden problemer da jeg sendte uret retur.

Jeg er dog færdig med at handle med dette firma!

Emil H. found this review useful

Sælger kinesisk kopi til 350 når det koster 20 dollar

Jeg så nogen fortælle at de har et godt tilbud på en ur til 350 kr nedsat for over 1200 kr. Men efter at have set mange lave research på uret, har vi fundet ud af det er et kinesisk brand som laver urerne til 20 dollar. Og her sælger menucard dem til 350 og beskriver det som top kvalitet og stærkt nedsat fra 1200 kr ca. Med de 350 kr de sælger den til, fratrukket normalprisen * med antal solgte har de tjent over 200.000 kr på at sælge en kopivarer som de beskriver som top kvalitet.

Jeg vil tage kontakt til dem onsdag og bede om at få mine penge tilbage, pga jeg ikke gider have et kopi ur, som jeg desuden skal betale det dobbelte for, kontra hvis jeg bestilte andre steder fra.

Jeg overvejer virkelig at tage kontakt til forbrugerrådet og bede dem gå ind i sagen om at sælge kopi varer samt at opgive ukorrekte førpriser

Jens Hedelund Madsen found this review useful

Menuspot

snyd med rabatter på menuspot

I denne uge kan man finde følgende tilbud : "Mobil højtaler fra Kaidaer Design med fantastisk lyd" værdi 649,- kr. pris 229,- kr. spar 65%...

Et nærmere kig på udbyderens hjemmeside (der ligner noget der er klasket op på ½ time) afslører da ganske vist også at varen dér sælges for 649,-

Søger man lidt på amazon, kan man dog finde den til 13$ (80,- kr).

Idet menucard.dk formidler produktet og dermed højst sandsynligt får en bid af kagen, gør de sig medskyldige i godt gammeldags bondefangeri. Om de selv er bevidste om det eller ej skal jeg ikke kunne sige.. De burde isåfald tage deres kunders interesser lidt mere seriøst og sørge for at krydstjekke deres såkaldte tilbud.

Jens Hedelund Madsen found this review useful

Bestilte et par Rayban

Jeg bestilte et par Rayban solbriller hos menuspot til en fantastisk pris! Ordrebekræftelsen kom med det samme..

I går blev jeg så ringet op, og jeg skulle bestille dem igen fordi der var lavet en bestillingsfejl, det var meget nemt og god service at menuspot ringer og forklarer det hele i telefonen. 5 minutter efter fik jeg en mail med en guide.

Jeg bestilte dem igen, og pengene fra menuspot blev refunderet til min konto i dag :-)

MVH Jake

Wiliam Smith Bogø and Nicklas Stenfeldt found this review useful

Ray Ban Menu spot

Fik følgende mail:
"Der er dog sket en lille fejl fordi solbrillerne skal bestilles via deres hjemmeside, da de spanske leveringspriser er lavere!"

og dernæst

"3) Betal med dit betalingskort, helst med det kort du har bestilt med i første omgang, da dette gør det lettere at refundere pengene.
4) Så snart du har købt brillerne via onlinebriller med dit betalingskort, bliver dine penge refunderet fra MenuSpot."

Dvs. at man har beløbet to gange ude at svæve. Kan andre bekræfte at have været ude for samme?

Is Menuspot your company?