[REPLY]
Product werkt naar behoren.
Microfix had het onderdeel voor onze HP colorjet 3600 in huis en kon dit direct leveren.
Wij zijn dik tevreden.
ik ben erg tevreden over Microfix ik heb mijn Laptop op gestuurd en toen deze daar was aan gekomen gelijk een berichtje ontvangen wat er mee aan de hand was en wat ze er aan konden doen helaas voor mij konden ze mijn laptop niet repareren. maar de service is prima de laptop weer terug gekregen in een doos verpakt echt super
Werd behulpzaam ontvangen en de uitvoering was snel.
Denk niet twee keer er over na, (doen als het nodig is)
Je zou er geen spijt van krijgen
alles netjes gemaakt, werd duidelijk op de hoogte gehouden via mail, top
De oplossing duurde ff omdat het apparaat pas 1mnd op de ned. markt was.
Asus wilde mijn zenbook UX 31A Touch repareren zonder garantie tegen een prijs
die net zo hoog lag als de aanschaf prijs .
Het apparaat had nl vochtschade .
Ik heb diverse bedrijven gevr . om het apparaat te repareren o.a. Replace Direkt
Echter niet mogelijk .
Microfix heeft het met 1 jaar garantie op de geleverde onderdelen gefixt voor 3/4 van de aanschaf prijs.
Beste Sharon, mocht je een keer een probleem met je laptop hebben ga dan naar Microfix in Leiden. Vriendelijk en professioneel. Groet Marianne.
ALs je zelf de ballen verstand hebt van hardware zijn dit de mannen die je uit de brand helpen.
Ik kan Microfix aanbevelen voor de reperatie van je Imac. Uitstekende service en communicatie.
Mijn bijna dode Fujitsu Siemens Amilo P2550 werd gered van een gewisse 'dood'.
Al mijn data was nog intact.
De snelheid, betrouwbaarheid en onderlinge communicatie waarmee deze dienst verleend werd verdienen een bloemetje !
Snelle reparatie tegen een redelijke prijs, met zeer vlotte service !
Onderdelen afhalen bij de balie op rekening, dat doe ik met enige regelmaat. Dat gaat snel en makkelijk. Personeel kundig en vriendelijk.
In eerste instantie leek de service van Microfix goed. Echter met vijf laptops in behandeling wordt je per laptop wel 4 keer geconfronteerd met een mailtje, daarnaast wordt er ook nog over gebeld. Diegene die je belt kan alleen de laptop waarover hij belt behandelen. De rest dient dan via een portal waar ik op voorhand geen inlog code voor heb gekregen.
Kortom, ik ben een zakelijke klant en heb een vijftal machines ingeleverd en zou voor die vijf machine's in één keer de afhandeling willen doen.
Het bovenstaande wil ik niet nogmaals doorlopen.
reparatie acer laptop displaykabel, gerepareerd en dit alles binnen 10 dagen uit en thuis
Geweldige en enerverende afhandeling van problematiek aangaande mijn computertje.
Heerlijk om de status per email te verkrijgen.
De heer Jeroen Koster van filiaal Leiden behoord iedere maand een slagroomtaart te ontvangen!! (en opslag voor een nieuwe versterker)
De reparatie is goede afgehandeld
Microfix brengt kosten in rekening voor het vervangen van computeronderdelen die niet defect zijn. Hier heb ik Microfix meerdere keren op gewezen, helaas blijven ze van mening dat het ik de volledige onderzoekskosten moet betalen, ondanks de fouten die zijn gemaakt.
Harde schijf en houder werden als defect bestempeld en zou vervangen moeten worden. Achteraf bleken de betreffende onderdelen niet defect te zijn en had ik naast de onnodige kosten mijn data kwijt geweest wanneer ik de reparatie wel had laten uitvoeren. Harde schijf en houder zijn momenteel (8 maanden verder) nog altijd in gebruik en in goede staat. Overigens bleek bij een andere reparateur het moederbord defect te zijn; volgens Microfix zou deze nog in werkende staat zijn.
De klantenservice is onvriendelijke en traag. Een excuus voor de fout heb ik nooit ontvangen. Daarnaast heeft Microfix tijdens de behandeling van de klacht incassokosten in rekening gebracht, waardoor ik nu 99,29 euro dien te betalen voor een ondeugdelijk onderzoek.
Ik betreur de gang van zaken en raad Microfix af wanneer je op zoek bent naar een een reparateur die jouw macbook of andere elektronica degelijk en professioneel onderzoekt.
Ik ben zeer tevreden of de vriendelijke en correct manier van het afhandelen van onze aanvraag ter reparatie van een Design Plotter. Wat ook erg fijn is dat de reparaties voor een redelijke prijs worden gedaan.
De geboden service is erg goed en volgens verwachting. Online kun je de voortgang van de reparatie goed volgen. Tevens worden vragen snel en adequaat afgehandeld.
De harde schijf van mijn iMac begon kuren te vertonen, waarbij ik gelukkig gebruik kon maken van de verlengde garantie van Apple. Alles keurig opgelost en gerepareerd door Microfix. Omdat de voeding van de iMac ook nog begaf werd mij keurig een prijsopgave toegestuurd. Binnen enkele dagen bericht dat ik de iMac weer kon ophalen. Erg prettig dat je goed kan bijhouden wat de status van de reparatie is. Ik zou de genius bar laten voor wat het is en rechtstreeks microfix bellen! Aanrader!*****
Goede service en duidelijke informatie over status van product
Na het online contact via de website was exact duidelijk wat er moest gebeuren. De reparatie is snel afgehandeld.
Na telefonisch informatie verkregen heb ik mijn printer opgestuurd.
Alles wordt netjes bijgewerkt.
Printer volgens opgave gerepareerd en klaargezet voor afhaal.
Natuurlijk is de kwaliteit van reparatie prima.
Ik was heel positief gestemd totdat het apparaat weer in mijn bezit kwam. Het opladen ging niet goed, terwijl de PC dokter alles gecontroleerd had en goed bevonden. Ben nu nieuwsgierig wat welk oplossing gevonden wordt.
Tijdens de vriendelijke ontvangst (ik had mijn iMac zelf langs gebracht) werd al een eerste advies gegeven. Na vier dagen was de reparatie uitgevoerd en kon ik mijn apparaat weer ophalen. Prima service en zeer schappelijke prijs !!
Ik vind Microfix een zeer goed punt voor reparatie. Het heeft me every step of the way op de hoogte gehouden van wat er met mijn laptop gebeurde. Alleen zou ik ze wel adviseren om de website wat professioneler te laten ogen.
"Vanochtend melding gemaakt online, dezelfde dag nog opgehaald en binnen een week per UPS de laptop van Dell Vostro terug!" Super service!
Een perfecte service .
Eerst snel geholpen via Twitter. Toen opgestuurd en kreeg hem sneller dan verwacht weer terug! En alles werkt perfect! Wel aan de dure kant.
Ik had nog niet eerder gebruik gemaakt van de service van Microfix en wist dus ook niet exact hoe het werkte en daar ging het direct al verkeerd.., maar gelukkig werd ik goed geholpen via emailcontact en mijn laptop is weer gerepareerd!
Ik zal zeker, als ik weer problemen heb, weer gebruik maken van de service van Microfix.
de werkzaamheden netjes uitgevoerd, maar de kosten staan totaal niet in verhouding tot de werkzaamheden. de monteur is 3/4 uur bezig geweest, dat moet dan een ruim 300,- kosten ??!!
Bij mijn saus was er iets mis met het moederbord waardoor ik geen beeld meer had. hier heeft microfix een reflow oplosgelaten en nu doet hij het weer.
Dit was de eerste keer dat wij van de diensten van Microfix gebruik maakten.
Wij werden door de call-agent prima online geholpen. Er kwam een duidelijke omschrijving van de uit te voeren taken en er werd een vaste prijs afgegeven.
De monteur was hier keurig op tijd en na het onderhoud (en het schoonmaken) werkte onze hp laserjet 2420 weer perfect.
Bestellen gaat makkelijk en hulpvaardig en correct geholpen.