We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (140)

Review by confirmed purchaser

prima afhandeling na telefonisch onderhoud

was in eerste instantie verbaasd over de hoge administratiekosten.
na telefonisch onderhoud werd mijn bestelling direct via de telefoniste geregeld en hoefde ik de administratiekosten niet te betalen.
zal later zeker nog een bestelling bij u plaatsen

uitstekend afgehandeld

snel en goed geleverd

goed product, goede service

De verzendkosten zijn te hoog, jammer

Review by confirmed purchaser

Prima op tijd geleverd, goed product: kortom zeer tevreden.

Het was een eerste bestelling bij een bedrijf dat ik niet kende. De bestelling liep vlot, de plastic zakjes werden snel geleverd en zijn keurig verpakt. Prima.
Voor deze bestelling heb ik een mosterzakje gevraagd om zeker te weten dat de maat goed zou zijn. Dit monstertje zou gratis geleverd worden. Dat is echter niet gebeurd. Ik heb uiteindelijk de zakjes op goed geluk besteld. Dat is goed uitgepakt, maar toch: als je belooft om een proefexemplaar zonder kosten op te sturen, dan moet je dat ook doen.
met vriendelijke groet.
Jeanet de Jong
Persbureau Ameland

Review by confirmed purchaser

Snelle levering, alleen de transporter hield een doos achter, kunnen jullie niets aan doen, maar 4 sterren deze x

Wij zijn blij met de leveringen van Minigrip, vandaag besteld, dan hebben we het meestal binnen 2 dagen in huis.

zeer klantvriendelijk

Een zeer klantvriendelijke behandeling, meedenkend en servicegericht.
Snelle en adequate afhandeling. Degene aan de telefoon heeft het uitstekend gedaan. Normaal vul ik ook niet zo snel een beoordeling in, maar dit wilde ik graag laten weten!

Mooie enveloppen!

Precies wat we zochten. Na bestellen hadden we ze snel binnen.

prima service!

We hebben disposable afvalcontainers besteld. Of ze voldoen in de praktijk kan ik nog niet zeggen want ze zijn pas voor 24 mei op onze verwendag in de Daniel den Hoed kliniek. Ze werden wel keurig bezorgd volgens afspraak door een zeer vriendelijke chauffeur. Kortom...ik ben tevreden!
De vijfde ster hadden ze gekregen als ze iets minder duur waren geweest.

Review by confirmed purchaser

Minigrip voor meer grip op uw zaak

Jammer dat je aan een minimale bestelling zit om de verzendkosten te ontwijken
Verder prima bedrijf om zaken mee te doen

Groot in kleine zakjes

Goedemorgen, regelmatig hebben wij leveringen van Minigrip. Dat gaat altijd prima.
Fijn bedrijf om mee te werken, betrouwbaar en accuraat. Een fijne leverancier. Groetjes Yvonne

Altijd goede service

Ik krijg altijd directe de juiste persoon aan de lijn en direct reactie via de mail wat afgesproken of besteld is. Nette levering op tijd.
Deze keer had ik een bestelling gedaan die ik al eerder had gedaan, en blijkt dat de enveloppen iets in afmeting zijn verandert. Dat was niet doorgegeven, maar alles past nog dus het is geen probleem. Maar misschien wel goed als het even vermeld zou zijn.

Review by confirmed purchaser

Wij vinden de service uitstekend.
Komen het niet vaak meer tegen dat eerst het product wordt verstuurd en dan de factuur. Top!!

Goede service.

Snelle levering. Echt aan te raden.

prima artikel, goede levering

Mooie enveloppen, makkelijke betaling & snelle levering. Alleen jammer dat aantallen per 100 stuks gaan.

Super

Goede service, snelle levering, helemaal top!

Review by confirmed purchaser

Goede en snelle service, niets op aan te merken.

Na een gratis proefexemplaar te hebben ontvangen, een bestelling geplaatst. Contact en service ging allemaal heel goed en snel, vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Helemaal prima!

prima service

alles in 1 x goed.

grip op de situatie

goed tot zeer goed

Communicatie mag effectiever

De klant van Minigrip kan ene tussenschakel zijn van een ketting. Als de communicatie met Minigrip niet effectief verloopt dan gaat de levering mis en belandt de klant in een moeilijke situatie.
Dat is ons bijna overkomen. We konden het nog net optijd zelf ophalen om de levering te garanderen.
Ik heb uitstekende service gehad van Erwin die is ingevallen en de zaak heeft afgewikkeld.

Snel, communicatief, goed verpakt

Zeer prettig bestellingen doen, ze zijn snel, communicatief en Minigrip verpakt goed.

helemaal tevreden

Klant vriendelijke medewerkers en snelle bezorging

Review by confirmed purchaser

het bedrijf denkt met u mee.

Ik heb pas een keer bij hun besteld maar ik ga zeker vaker bij hun bestellen.
een week of twee geleden had ik een bestelling geplaatst via een eerdere bestelling gedaan door een collega van mij. Nu waren er wat dingen veranderd in naam van het betreffende artikel. Toen mijn bestelling behandeld werd was dit door minigrip opgevallen dat het artikel anders was dan wat wij normaal bestellen. Ik werd door hun gebeld om te controleren dat dit wel het goede artikel was. samen met de behandelaar dit besproken en het goede artikel besteld. die uiteindelijk goedkoper was en direct leverbaar.

perfecte service!

Bestelling geplaatst en binnen een paar dagen in huis!
Bestelling 2 keer misgelopen vanwege miscommunicatie met DHL , maar door snelle bemiddeling van Minigrip toch nog ontvangen!
Heel goede service!

Review by confirmed purchaser

zeer goede service, heel alert.

Door niet goed op te letten heb ik een verkeerde artikel nr besteld, ik ben door Minigrip.nl gebeld en gevraagd of dat dit wel het product was die ik wou hebben, als ze het niet hadden opgemerkt dan was er een verkeerde artikel bezorgd. Vind ik een heel goede zaak, het scheelt een hoop heen en weer bel. Het zijn de kleine dingen die voor een goede service zorgen.

Afspraak is afspraak!

Mijn bestelling was onvolledig geleverd! Kan gebeuren! 1 telefoontje en de volgende dag ontving ik keurig de rest van de levering! En zo hoort het! En ik werd zeer vriendelijk tewoordgestaan. Fijn gevoel bij zo'n firma!! Aanrader.

Review by confirmed purchaser

gewoon goed, al vele jaren lang

beetje duur voor wat plastik zakjes

Review by confirmed purchaser

alles snel en goed geregeld

Het was keurig om direct de volgende dag een monster te ontvangen, na de bestelling producten netjes en correct in huis, echt een aanrader. Groot voordeel is dat er ook kleinere hoeveelheden besteld kunnen worden. Een volgende keer kom ik zeker terug.

Review by confirmed purchaser

Snelle levering, kwaliteits product!

Wel is er nog een wens:

Ik had 70 micron zakjes in de maat 80-120 besteld en geleverd gekregen.
Daar is niks mis mee.
En deze zakjes blijven ondanks de regelmatige handling hun strakke vorm behouden.
Maar... zouden ze leverbaar zijn in bijvoorbeeld 90 micron dan zou daar mijn voorkeur naar uit gaan.
Dus mijn tip is: breng deze zakjes ook uit in een nog net iets dikkere kwaliteit dan blijven ze nog langer mooi!

Review by confirmed purchaser

Goede service en levering.

voor ons gebruik zeer goed

voor ons gebruik zeer goed

uitstekende snelle levering

Voor de kerstmarkt had ik leuke, stevige tassen nodig om de kadootjes in mee te geven. Op minigrip.nl vond ik mooie, rode, papaieren tassen met een stevige gedraaide grip. precies wat ik zocht. Gelukkig kon ik ook in kleine hoeveelheden afnemen en zat ik niet in één keer met heel veel tassen. Volgende keer kan ik dan weer voor een andere kleur gaan voor een gunstige prijs.

Review by confirmed purchaser

Op minigrip kun je vertrouwen.

Minigrip geeft prima service.

Review by confirmed purchaser

Prima meedenken! Mooi product, snel geleverd gekregen.

In eerste instantie gingen we voor een Giftbox. Die waren helaas uitverkocht. Dat werd telefonisch meegedeeld. We hebben direct gezamenlijk een alternatief gevonden in een bubbeltjes envelop. Prima alternatief. De bestelling is snel geleverd. Zo konden onze eindejaargeschenken op tijd de deur uit.

Relaxed gegaan allemaal.
Prima meegedacht door Minigrip.

snel correct en goede kwaliteit

snel correct en goede kwaliteit

Review by confirmed purchaser

Goed product en snelle levering

De wijziging van mijn adresgegevens is helemaal goed doorgevoerd en daarna kreeg ik mijn bestelling binnen een paar dagen geleverd. Gewoon zoals het hoort eigenlijk!

Prima service

Fijne service, snelle reactie en bezorging verloopt altijd soepel.

Minigrip, maar maxiservice

Na telefonisch navragen werden wij prompt voorzien van extra samples. De bestelling werd vervolgens snel uitgeleverd. Zo hoort het natuurlijk ook, maar het gebeurt nu ook.

mooie producten, perfecte service

Op de Macropack liep ik door de stand van Minigrip en werd aangesproken door een vriendelijke dame. Zij wilde mij met alle genoegen een set proefmonsters doen toekomen. Binnen een paar dagen in huis! Keus gemaakt en bestelling geplaatst, bleek er een artikel niet op voorraad te zijn. Word ik keurig gebeld of ik vast een deel van de bestelling wil ontvangen of dat alles ineens een aantal dagen later geleverd mag worden... kijk, dat noem ik nou service!

Review by confirmed purchaser

goed geholpen,ook nadat we wat problemen hadden

goed geholpen rede om weer te bestelle of door te geven aan derden

Review by confirmed purchaser

wordt goed met je meegedacht

Je wordt vriendselijk en goed geholpen ook bij klachten geen probleem.