[REPLY]
Halsbandet jag beställde, är så otroligt fint! Helt klart över mina förväntningar med tanke på det bra priset. Mycket snyggt gjort och sitter perfekt runt halsen. Rekommenderar verkligen andra att köpa ett sådant.
Jag köpte brythjärta med initialer till mig och min flickvän som en överraskningsgåva av det här nätföretaget.
Kan stark rekommendera detta smycke om du vill hitta något fint som ni båda kan bära som symbol för eran kärlek så som jag hade tänkt!
Detta smycke är så fint gjort så jag tar aldrig av mig det och inte hon heller!
Otroligt prisvärt och oerhört fint! Är otroligt nöjd!
Som sagt kan starkt rekommendera detta smycke! 10/10!
Leverans och service var också bra, helnöjd kund!
Vi har d. 18. juni 2012 bestilt og betalt for en navnehalskæde, som vi skulle anvende som fødselsdagsgave. Da vi erfter ca. 10 dage modtager en advisering om, at pakken er afsendt, kan vi på postdanmarks hjemmeside (under track'n trace), se at forsendelsen er blevet tilbageholdt af de danske toldmyndigheder, idet www.mittnamnhalsband.se havde 'glemt' - både at vedlægge faktura, og hvad endnu værre er, de havde også 'glemt', at der skal betales told, når en varer sendes fra Israel.
Derfor skulle vi oven i halskædens pris (1619,-SEK) tillige betale:
Told (53, DKR),
Importmoms (345,-DKR)
Skat (398 DKR)
ImportGEBYR (128,-DKR)
MOms 25% af Gebyr (32,-DKR)
Vi har efter ca. 13-14 rykkere fortsat ikke fået refunderet vores udgifter, om end virksomheden d. 2. juli stillede i udsigt, at vi inden 8 dage ville få vores udgifter refunderet. Vi har også forsøgt at ringe til virksomheden, som konsekvent ikke besvarer telefonopkald. I stedet henviser telefonsvareren til deres hjemmeside
Vi kunne efter denne kedelige oplevelse aldrig finde på at handle med www.mittnamnhalsband.se igen, og vil benytte lejligheden til at advare alle andre mod virksomhedens metoder.
Nu overvejer vi at kontakte de danske og svenske myndigheder, da virksomhedens metoder næppe kan være lovlige. Til det formål skal vi bruge virksomhedens adresse, hvilket www.mittnamnhalsband.se ikke har villet oplyse.
Hvorfor mon?
Jeg købte 2 stk navnekæder i sølv fra mittnamnhalsband.se før jul. De blev leveret få dage senere (til trods for at den ene skulle specialproduceres)
Meget flotte kæder, skrevet med de flotteste bogstaver. De var billigere end i DK. Og med gratis levering i DK. Jeg er meget tilfreds:))