[REPLY]
Jeg betalte 10.000,- + moms for en annonce på dgs.dk.
Nu, 1,5 år efter aftalens skulle være startet, er det endelig lykkedes at gøre en annonce klar.
Problemet er blot, at annoncen ikke stemmer overens med den aftale jeg indgik med sælger i tidernes morgen. Ligeledes stemmer den ikke overens med den række af kundeservicemedarbejdere der mundtligt har bekræftet hvad jeg har bestilt, og har lovet at sætte annoncen igang hurtigst muligt.
Nu må jeg så nøjes med en annonce der ikke ligner det jeg har aftalt og betalt for. I stedet henviser kundeservice til følgende i kontrakten: "Jeg har vedhæftet den kontrakt, der i sin tid er indgået. Her fremgår det af vores generelle leveringsbetingelser under pkt. 6, at vi forbeholder os ret til uden varsel at foretage ændringerne i medieprodukterne - f.eks. annoncens layout og indhold, udgivelsestidspunkt, oplag, dækningsområde, placering, kvalitet, størrelse, skrifttype, format, gyldighedsperiode, inddeling, søgestruktur/kriterier m.v."
Kort sagt vil det betyde, at DGS A/S kan gøre lige hvad de har lyst til uden at deres kunde på nogen måde kan indvende noget som helst imod dem.
Så næste gang en sælger fra DGS A/S ringer til dig, skal du overveje om du vil smide penge efter et produkt, som du ikke aner hvad er. De kan jo alligevel ændre det som de lyster, så snart du har betalt regningen. Mage til talentløse virksomhed med manglende forståelse for kundeservice skal man lede længe efter!
Grisen giver prisen. found this review useful
Super søgning da de startede ud, men hård konkurrence fra Google og lignende.
TAK
Efter at have valgt en status med udeladt nummer hos min teleudbyder, var der i flere omgange, en del problemer omkring det at ikke blive optaget i nogen telefonbog. Teleudbyderen prøvede men det hjalp ikke rigtigt, først da der kom en anmeldelse her hos Trustpilot.dk skete der noget. Det fik dgs.dk som VAR problemet op af stolene, de henvendte sig og der kom skred i sagerne. Stor respekt for insatsen, trods alt.
John Bashir found this review useful