[REPLY]
Fin leveringstid og varens pris var også OK. Den sidste stjerne bliver dog ikke aktuel. Det er useriøst at man skal betale 25,- i fragt, når den reelle omkostning i dette tilfælde, er 8kr + måske 1kr til en kuvert. Har man brug for mere avance, så læg det i varens pris og ikke noget uhåndgribeligt som 'leveringsomkostning' - man betaler jo heller ikke et gebyr i en butik, for at få lagt varen i en pose og langet over disken. (Jo man gør, men det er indregnet i avancen)
Jeg bestilte et cover, og da jeg modtog det var det knækket i begge sider af coveret. Jeg skrev til mobilcovers.dk og fik hurtig svar med at de ville sende et nyt. Det er dejligt med hurtig svar og god service.
Kan klart anbefale mobilcovers.dk
Levering og service i top klasse.
Jeg har købt to Covers til iPhone 4 og 4S på mobilcovers.dk. Virkelig nemt og overskueligt! Jeg blev virkelig overrasket over hvor billigt det var, og de covers jeg har købt er virkelig af god kvalitet. Kan klart anbefale siden, hvis man skal købe tilbehør til sin mobiltelefon.
Det bliver ærlig talt ikke meget bedre - pris og levering kan ikke blive bedre.
Siden er dog en lille smule uoverskuelig, men det har jo ikke noget med "trust" at gøre ;)
Overskuelig side med mange gode ting. Hurtig levering, og ved problemer, er der hurtig respons over mail. Rigtig god kundeservice
Butikken har et godt udvalg og siden er super lækker og brugervenlig. Bestilte et cover mandag og modtog det allerede tirsdag. Hurtig service og kvaliteten var i top.
Helt sikkert en troværdig virksomhed til konkurrencedygtige priser.
Bestilte 2 covers Torsdag aften - lørdag morgen lå begge i postkassen.
Begge Covers er i fremragende kvalitet.
1 . cover til Samsung Galaxy S3 - hvid
2. cover til HTC One X med glitter
Begge sidder tæt og har fin pasform.
Og Prisen var LANGT under hvad jeg kunne finde i fysiske butikker indtil videre - 1/4 af prisen.
5/5 til Mobil-covers.dk