We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (526)

Review by confirmed purchaser

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Geleverde Clingo telefoonstandaard prima product.

Zo hoort het!

2 bluetooth speakers en een 32 GB mini sd kaart besteld.
In de middag aangemeld en de volgende dag in de morgen door dhl besteld!
Das rap ja!

Extra betaald voor 24uurs verzending, 2 dagen later nog niets ontvangen

Bestelling geplaatst en betaald, en voor de duurdere variant DHL Express Delivery verzending gekozen omdat ik het zsm wil hebben.

Hierbij staat vermeld:
Een snelle getraceerde bezorgservice die levert in slechts 24 uur.
Gegarandeerde bezorging 24 uur na verzending.

2 Dagen later nog niets ontvangen...
Waar betaal ik dan extra voor?

Snel zoals belooft!

Producten zien er precies uit zoals op de website aangegeven.

elke keer weer verbaasd

De zoveelste bestelling bij deze website die gewoon de volgende dag aan de deur wordt aangeboden. Absoluut een top website met dito levering.

Review by confirmed purchaser

ALLES NAAR WENS VERLOPEN.

hET PRODUKT VOLDOET AAN DE BESCHRIJVING EN HET WAS EEN SUPER SNELLE LEVERING.

Nog geen bezorging

Ik heb op 25 april een mooi lederen case besteld voor mijn samsung google nexus.
Dezelfde dag nog een mail van mobile fun dat het verzonden was. Verzending zou 4 a 6 dagen duren. Echter nog steeds niet mogen ontvangen helaas. Ik hoop dat het eerdaags wel geleverd wordt.

Reply from MobileFun.nl

We geven voor standaard verzending uit Engeland 4-6 werkdagen aan dus het is nog een beetje te vroeg om je zorgen te maken, aangezien gisteren pas je 4e werkdag was. Je kan het pakketje ieder moment verwachten :)

Correcte en snelle levering

Ik had afgelopen woensdag een case besteld voor de nexus 4 en betaald via iDeal en donderdags is het artikel geleverd door een koerier. Kreeg van tevoren nog een sms-je dat deze onderweg was. Perfecte service en ik ben zeer tevreden. Zeker een aanrader wat mij betreft.

Review by confirmed purchaser

Bestelling en verzending in orde, product valt tegen.

Order afhandeling en verzending prima in orde. Echter het bestelde accessoire pakket (HTC One Ultimate pack) viel tegen. Omschrijving pretendeert HTC One producten te bevatten (bureaustandaard oa), maar het gaat hier om goedkope universele producten. De autohouder is van matige kwaliteit en de HTC One case van Flexishield is op de plaatjes doorzichtig (wat je natuurlijk graag wilt ivm het feit dat de HTC One van zichzelf al een prachtig toestel is), maar helaas is de case gewoon standaard wit (of zwart als je de zwarte besteld) en dus niet transparant.

Review by confirmed purchaser

Helft van bestelling niet leverbaar

Van de 3 flip covers zijn er maar 2 op de afgesproken datum bezorgd.
Er was verder geen melding dat de door mij bestelde zwarte flip cover niet leverbaar zou zijn.
Ook tijdens of na het betalen werd gewoon vermeld dat als een dag later bezorgd zou worden.
pas na het betalen blijkt dat 1 van de covers niet leverbaar is.

Jammer, want de overige 2 kwamen keurig snel.
laat ik de zwarte nu het snelst nodig hebben.

power pack voor Iphone 5 werkt niet

Hij laadt niet op. Balen want ik had gehoopt deze zondag mee te nemen op mijn fietsvakantie naar Mallorca. Dat gaat nu niet meer lukken.

Sneller dan verwacht

De ene dag pdair bescherm hoesje besteld voor de samsung S3 mini en de volgende dag al via de pakketdienst bezorgd.

Qi Wireless Charging Kit voor Sony Xperia Z

Beste Mobilefun, goede en snelle levering! dit nodigd uit tot meerdere bestellingen en aanbevelingen!

Review by confirmed purchaser

Ene apparaat werkt niet goed, andere was onvolledig (geen USB kabel)

Ik heb de SW 50 geïnstalleerd zoals beschreven. Werkte op zich prima. Muziek afspelen via Bluetooth gaat ook goed, geluid is prima. Alleen neemt het apparaat op geen enkele wijze mijn telefoongesprekken over en daar had ik het juist voor gekocht.

Ik had ook een 2e exemplaar besteld. Daar ontbreekt de USB kabel van.
Ook bij dit exemplaar geen telefoongesprek via de speaker.

Ik gebruik een Samsung Galaxy III, heeft iemand dezelfde problemen?

Na jullie antwoorden het nogmaals geprobeerd. Het eerste exemplaar doet het nog altijd niet (die laat ik eerst een collega even proberen), maar het tweede exemplaar doet het nu goed. USB kabeltje is direct verstuurd. Jullie service maakt alles weer goed! Vandaar 2 sterren erbij. Bedankt MobileFun.nl!

Reply from MobileFun.nl

Deze speakers zouden zeker ook telefoongesprekken via de speaker mogelijk moeten maken, als je telefoon via bluetooth met de speaker is verbonden. Je drukt op de knop aan de zijkant om op te nemen, deze video toont het:

Zou je dit met beide kunnen testen?
Mocht je problemen houden dan kan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice via klantenservice@mobilefun.nl, dan helpen ze je natuurlijk verder. We zullen ook een tweede USB kabeltje opsturen.

Erg goeie service

Een Sony XPERIA Z hoesje besteld, ik wist dat deze uitverkocht was, maar ik dacht ik bestel hem maar. Na een dag werd het gratis microvezel schoonmaakdoekje verzonden. Na nog een aantal dagen kreeg ik een mailtje over dat het niet op voorraad was, ik kon wachten of een ander product ervoor krijgen. Prima service dus! Ik koos er voor om even te wachten. Twee dagen erna lag alles in de brievenbus, netjes!

Kort - leuk - snel

Snellere aankomst vanuit Engeland verzonden dan ik dacht. Verpakking en aflevering goed verzorgd.
Prima.
Als de gebruikswaarde zo is, als de rest er uitziet, kei gaaf.

Review by confirmed purchaser

ging goed, en gemakkelijk. heel duidelijk..

De bestelling ging goed en gemakkelijk. De side is heel duidelijk. Kwa betalingen via internet goed te doen. Gr. Pascal Arends. Waalhalla-centrum nijmegen.

Toppiw

Snelle levering, goede producten...

MobileFun.nl

Prima webshop met super service!

Ik zocht een goede case voor mijn iPhone 5 van het merk Cygnett. Bij de concurrent in Nederland zou ik voor die case rond de 30 euro uitkomen. Bij mobilefun.nl was dit veel goedkoper. Ik direct de case besteld en de volgende werkdag was het al verzonden. Een dag later was per toeval hetzelfde artikel in de uitverkoop en daarom nog goedkoper. Ik had even een mail gestuurd met de opmerking dat ik dit wat zuur vond. Als reactie kreeg ik simpelweg dat het verschil weer was overgemaakt naar mijn rekening. Grote klasse!
Inmiddels heb ik het hoesje in prima staat mogen ontvangen en het bevalt prima. Ook zat er nog een gratis schoonmaakdoekje bij wat altijd van pas komt.

Hier ga ik zeker te weten nog een keer bestellen!

Goede service, snelle levering

Goede site, snelle levering, echter geen duidelijke handleiding bij het product gesloten

dure maar snelle verzending

De snelle levering kost behoorlijk wat, maar is dan ook echt heel betrouwbaar. Blij er mee.

Gemakkelijk en snel

Zocht een nieuwe accu voor HTC Sensation, MobileFun had als een van de weinig de gewenste accu.

Woensdag besteld, donderdag in huis.
Alles netjes verpakt.

Prima snelle service

Gister besteld vandaag in huis. Jammer dat als je iets de volgende dag in huis wilt hebben dat je dan 11,- transport moet betalen (DHL express). Dit komt omdat het uit het buitenland moet komen volgens mij.

Een aangename ervaring.

Sierlijke bumper voor mijn galaxy s3 binnen binnen 16 uur perfect afgeleverd
Ook goed: de waarschuwing om de verpakking goed te controleren op beschadiging.

Review by confirmed purchaser

Delivery in one day as expected, product NOT as described.

Payed for next-day delivery, and it was so. However, product description in the website was not correct. The product is Cellular Line CRAB Tablet Auto Houder. The website said you could use the product without damaging the car dashboard, but the product instructions clearly state that it might cause damage. Also slightly disappointed with the product in general, but cannot blame MobileFun.nl for it. USB OTG cable and auto charger work great.

snelle levering, alles was in orde

snelle levering, alles was in orde

snel en goed

Snelle en goede levering door Mobilefun. Prima!

Perfect!

Alles verliep prima

Snel geregeld

Supersnelle levering van bestelde producten. Fijn dat je het via track&trace kunt volgen.

Review by confirmed purchaser

Je word goed op de hoogte gehouden ,snelle levering en goede prijzen.

MobileFun.nl is een mooie duidelijke site met interessante prijzen, heb daar een bestelling gedaan en werd goed op de hoogte gehouden qwa levering.

Alles wat beloofd word is ook nagekomen. Top!!

Excellent job

Fast delivery even from the UK.

Trustworthy and fast!

Supergoede levering en juiste product!

Supersnel geleverd!

Gelijk na bestelling verzonden met DHL.Binnen een dag vanuit Engeland naar Nederland. Binnen twee uur van Amsterdam naar Leiden. Goede samenwerking tussen Mobilefun en DHL

Review by confirmed purchaser

klant betaalt de kosten voor webwinkel's magazijnlokatiekeuze.

Mobilefun.nl pretendeert een Nederlands bedrijf te zijn, maar dat is het niet. Distributie vindt plaats vanuit Engeland, waardoor standaardverzending dagen langer duurt dan bij de vanuit Nederland distribuerende aanbieders. Dit kan slechts worden ondervangen door voor zo'n 12 euro DHL-Expressverzending te kiezen in plaats van het standaardtarief à euro 3,50.
Navraag bij DHL leerde dat voor dit tarief ook nog eens geen dagdeel van aflevering wordt aangeduid ( wat voor dat bedrag echt wel zou mogen), hetgeen heeft geresulteerd in gedwongen thuisblijven van 8u23 (moment van overdracht aan koerier) tot 16u30 (tijdstip van afleveren). Ik zou me doodschamen.

Review by confirmed purchaser

Snelle levering tegen goede prijs, producten perfect!

Snelle levering tegen goede prijs, producten perfect!

goede service

het is een duidelijke website met een goede zoekfunctie.

Review by confirmed purchaser

Topklasse en volgende dag in huis

Alle producten netjes afgeleverd, volgende dag in huis en supergoedkoop!

Snel en goed

Op een zaterdag besteld. Moet uit Engeland komen en werd op dinsdag al afgeleverd.

Review by confirmed purchaser

Goede snelle webwinkel met een hele slechte bezorger (DHL)

De bestelling in de webwinkel ging erg vlot en de bestelling werd snel behandeld. Binnen een dag werd het opgestuurd. Op de winkel zelf heb ik dan ook niks aan te melden.

Op de bezorger daarentegen (ik kon niet voor een andere kiezen vanwege de waarde van mijn pakket), bezorgt enkel en alleen op werkdagen op werktijden. Na een mislukte poging belde ik ze op, en vroeg of ik het bij een DHL punt kon laten bezorgen. Zij vertelden mij dat dat met mijn pakket niet kon, en dat ik maar moest regelen dat er iemand thuis was. Zeer slechte service van DHL. Ik raad aan: Alleen bestellen via DHL als je werkeloos thuis zit... dan krijg je het misschien wel.

Ik bestel niet meer bij deze winkel tot er een andere bezorger is.