We are hiring!

Reply from Modekup.dk - Modetøj til halv pris!

[DATE]

Most recent review
Review company
  • Reviews (5)

SUPER SERVICE !

Er overrasket over hvor god service de har, jeg havde nogle bukser som jeg ikke kunne passe som jeg sendte retur og det gik smertefrit og de blev hurtigt leveret igen i større størrelse..

Takker for den gode service.

Nemt Hurtigt Billigt

De ting som jeg har købt, er kommet til tiden, og varerne har været i orden.

Modekup.dk

Veldrevet virksomhed med en pærenem brugerflade

Da jeg en del år har handlet med mange internetvirksomheder, er det min opfattelse, at denne på en skala fra et til fem ligger på et femtal, derfor de 5 *. Vareudvalget er godt sammensat og aktuelt samtidig med at priserne er meget overkommelige. Desuden giver beskrivelser og billeder en god fornemmelse af varens kvalitet inden køb, hvilket er vigtigt på nettet.

Modekup.dk

Okay levering men elendig kommunikation

Firmaet var fuldstændig umulige at komme i kontakt med og der blev ikke sendt bekræftelse på modtaget bestilling. Varen kom dog frem inden for et par dage, men det havde været rart, om der blev sendt en ordrebekræftelse samt besvaret telefon og mails...

Reply from Modekup.dk

Hej Jette. Vi beklager meget den dårlige kommunikation du har oplevet i forbindelse med dit køb. Vores telefoner var desværre nede omkring jul og nytår, det er selvfølgelig meget beklageligt. Mvh. Modekup.dk

Køb hos modekup.dk VIA dealsales.dk

Købte en Badevægt m. Væske- fedt- & muskelanalyse-ring (http://www.dealsales.dk/deals/past/badevaegt_258.html) d. 23. juni 2012, da vi synes det var smart. MEN pakken kom i en jysk sengetøjspose og tapet til med tape fra Tiger. I øvrigt havde æsken med vægten i været pakket op!! - Der var ej heller nogen dansk brugsanvisning i!

I vejledningen som følger med vægten er der en hjemmeside adresse www.fitnesskonto.dk men den virker ikke, eksisterer ikke.

Vi kan stadig ikke bruge vægten, den skriver ikke hvad vi vejer! - Vi er blevet lovet en DANSK brugsanvisning d. 7. august 2012, den venter vi stadig på!

Reply from Modekup.dk

Denne vare er købt gennem dealsales.dk, hvor vi har været firmaet bag dealen. Jeg kan dog garantere vægten ikke har været åbnet/brugt. Hvis man ønsker det, kan man blot returnere vægten og få sine penge retur uanset hvad inden for 14 dage jvf. fortrydelsesretten. Varen var pakket ekstra godt ind for at undgå den nogle gange hårde håndterering hos PostDanmark for dermed at undgå skader på varen. Brugsanvisning findes desuden her: http://www.modekup.dk/brugsanvisning_vaegt.pdf