[REPLY]
Er overrasket over hvor god service de har, jeg havde nogle bukser som jeg ikke kunne passe som jeg sendte retur og det gik smertefrit og de blev hurtigt leveret igen i større størrelse..
Takker for den gode service.
Da jeg en del år har handlet med mange internetvirksomheder, er det min opfattelse, at denne på en skala fra et til fem ligger på et femtal, derfor de 5 *. Vareudvalget er godt sammensat og aktuelt samtidig med at priserne er meget overkommelige. Desuden giver beskrivelser og billeder en god fornemmelse af varens kvalitet inden køb, hvilket er vigtigt på nettet.
Firmaet var fuldstændig umulige at komme i kontakt med og der blev ikke sendt bekræftelse på modtaget bestilling. Varen kom dog frem inden for et par dage, men det havde været rart, om der blev sendt en ordrebekræftelse samt besvaret telefon og mails...
Købte en Badevægt m. Væske- fedt- & muskelanalyse-ring (http://www.dealsales.dk/deals/past/badevaegt_258.html) d. 23. juni 2012, da vi synes det var smart. MEN pakken kom i en jysk sengetøjspose og tapet til med tape fra Tiger. I øvrigt havde æsken med vægten i været pakket op!! - Der var ej heller nogen dansk brugsanvisning i!
I vejledningen som følger med vægten er der en hjemmeside adresse www.fitnesskonto.dk men den virker ikke, eksisterer ikke.
Vi kan stadig ikke bruge vægten, den skriver ikke hvad vi vejer! - Vi er blevet lovet en DANSK brugsanvisning d. 7. august 2012, den venter vi stadig på!