[REPLY]
jeg bestilte d 30. april et kostume fra Narremissen. Pengene blev trukket umiddelbart efter men kostumet er stadig ikke kommet! Det er ikke engang sendt endnu. Jeg har kontaktet Narremissen med den besked at varen ikke er på lager (hvilket der ikke stod noget om da jeg bestilte). Jeg synes ikke det er i orden at trække pengene på min konto før i overhovedet har sendt varen! Det sætter nu mig i den rigtig dumme situation at jeg ikke ved om kostumet overhovedet nårat komme inden jeg skal bruge det til karneval, og om jeg overhovedet kan passe det når/hvis det kommer! Jeg håber at modtage mit kostume i denne uge, ellers vil jeg meget gerne have mine penge tilbage.
Jeg skulle bestille et sygeplejerskekostume til min kæreste, og kom desværre til at bestille et med en leveringsfrist på 10-14 dage. Jeg skrev derfor til Narremissen.dk for at jeg evt. kunne få annulleret min ordre, og fik i løbet af få minutter svar fra dem. De gav mig den mulighed, at jeg selvfølgelig kunne annullere min ordre eller ombytte til en anden vare, der kunne blive sendt afsted selv samme dag. Jeg valgte derfor et andet kostume til 30 kr. ekstra, som de venligt gav i rabat.
Super god og hurtig kundeservice!
Bestilte i sidste uge et kostume fra Narremissen, hurtig levering og mit kostume var så smukt og sad helt perfekt ! De har en rigtig gode størrelse guide på hjemmesiden og fandt derfor den helt rigtige størrelse. Alt i alt en rigtig god oplevelse!!
Pakken kom til tiden, rigtig vare osv.
Pasformen er dog helt af helveds til, min kæreste var i hvertfald ikke tilfreds med det... Det sad ikke pænt, noget var for stort, andet for småt. Stor ulempe ved one size.
Jeg modtog i dag min pakke fra narremissen.. Desværre var varen defekt og ikke som forventet.. Bestilte en corsagekjole, men har fået et corsage (med ødelagt lynlås) og et meget gennemsigtigt tylskørt som på ingen måde kan sættes sammen til en kjole.. :( dette kunne ikke ses på billedet, og der stod bare at det kunne skilles og bruges som to dele..
Bestilte præcis denne, da jeg skal bruge det som en samlet kjole, så blev rimelig skuffet..
De skal dog have et plus for hurtig levering..
Jeg bestilte et kostume som lå i cellofan og var yderligere pakket ind i lyserødt silkepapir og sendt i en kuvert. Ser jeg bort fra silkepapiret var det er en temmelig kedelig indpakning og kunne gøres bedre, mere elegant og mere i stil med de flotte ting der sælges hos dem.
Kostumet er super fedt til prisen. Rimelig kvalitet og udførsel. Og så er jeg vild med det store og stadigt voksende udvalg.
Det blev leveret vildt hurtigt, god service og super god kvalitet ! Vil helt sikkert handle der igen ! :)
Sjove og frække produkter til meget rimelige priser. Levereing dagen efter bestilling. Webside fungerer som forventet. Flink og venlig betjening. Glimrende kommunikation om ordrestatus. Intet at udsætte.
Købte en corsage. Fik det jeg bestilte. Den blev sendt i en kuvert, det kan gøres bedre, men det var dog en neutral indpakning. Hurtig process, nice...
har bestilt her mange gang og er tilfreds. billige ting og super til prisen. kan nemt anbefale dette sted. den eneste grund til at de ikke får 5 er pga jeg betalte 43 kr i forsendelse men kunne se at de kun havde betalt 25 kr, så lidt øv, men det kan jeg godt se gennem finger med når jeg nu fik min vare 2 dage efter jeg havde bestilt det.
Købte et corsage efter de mål som var angivet på hjemmeside, modtog det også hurtigt. Men målene på corsaget stemte overhovedet ikke overens med målene på hjemmeside, de kunne ikke være længere fra virkeligheden.
Derudover havde firmaet også opkravet 8 kr for meget i porto. Sendte det retur via vedlagte returskema, samt frimærker der beviste at jeg havde betalt for meget i porto. Dagen efter jeg havde sendt det retur, blev jeg gjort opmærksom på loven omkring fjernsalg, at jeg faktisk skal have HELE beløbet retur og ikke kun varens beløb. Sendte en mail til firmaet, som gav et halv surt svar tilbage og satte pengene ind på min konto. Men jeg mangler stadig de 8 kr, jeg har betalt for meget i porto.
Har ikke så meget positivt at sige, da jeg synes det er under alt kritik at et firma ikke kan tage korrekte mål, tager for meget i porto og ikke kan loven omkring fjernsalg. Jeg kommer helt sikkert, IKKE til at handle her igen.
Helene and CBL found this review useful
Jeg har handlet her over flere gange og hver gang er bestillingen kommet den efterfølgende dag.. Super fedt..
Jeg fik bestilt et corsage i en forkert strørrelse og sendte det retur og 3 hverdage efter havde jeg et i den rigtige størrelse..
Kan kun sige thumbs up her fra :)
der er rigtig god service og ingen slinger i valsen... har købt flere gange derinde og det er nemt at bytte hvis størrelsen ikke er rigtig
Anbefalder overhovedet ikke denne hjemmeside som et sted at handle!
købte en corsage og følte i starten jeg havde gjort et godt kup!
troede jeg!! Corsagen vidste sig at være for lille og troede egentlig det var meget nemt og få den ombyttet til en større størrelse.
Så kigger man nærmer på sin corsage og ser at corsagen er beskidt?
ikke mere end det er det china produceret ?! og kan findes på EBAY!?!?! til en lavere pris.. føler mig godt og grundig røv rendt.
Og deres porto frem og tilbage kan de fandme stik en finger skrot op i røven med! Tabte 111,- på denne lorte corsage fra denne elendige
NET SHOP! ........
Der mistede i mig 100% som kunde! og istedet fik en DISLIKE! på facebook i stedet for en LIKE med jeres reklamer! FUCK JER!
ikke mindre end det skal ALT kontakt forgå via deres EMAIL!
sådan noget amatør SJUSK!
Sanne Kjærulf Madsen, CBL and Pernille Andersen found this review useful
Bestilte for lidt over en uge siden en corsage...hvor lev.tiden er 4 dage. Har stadig intet modtaget..!!!!!!!! Har mailet til dem men ingen svar. Men pengene har de søreme trukket !!! Hvis ikke der meget snart sker noget går jeg videre med det til Fraud Management afdelingen i min bank....det er bare for dårligt!!!
ØV, hvor er i tarvelige!!
Min kæreste havde (som en overraskelse) bestilt en kjole til mig i går, som jeg så lige har modtaget i dag med posten (det må man dog give jer, i levere hurtigt) - men hvad kan jeg bruge hurtig levering til, når den kjole jeg modtager, er beskidt?
Nu sidder jeg her med en hvid blonde kjole, med SORTE mærker, fra guderne må vide hvad!
Min kæreste bad i hvert fald ikke om den skulle test prøves af en mekaniker med beskidte fingre inden i sendte den til mig, hvilket det ligner den er!!
ØV, hvor blev min kæreste skuffet da jeg for lidt siden ringede, og fortalte ham, at hans ellers fantastiske overraskelse er ødelagt.
Jeg er også skuffet!
Ud over det, finder jeg det meget besynderligt at man ikke kan kontakte firmaet via. telefon, kun mail.
Kan i øvrigt heller ikke se noget E-MÆRKE, noget sted på siden.
Det lugter lidt af fusk - og dårligt lavet kina tøj!!
Helene found this review useful
De skal have, at de levere hurtigt.
Men kvaliteten er ringe. Begge kostumer jeg bestilte gik op i syningen. De tog dog kostumerne tilbage uden problemer. Deres str. svinger urimelig meget !
Det er et billigt sted at handle. Men det er en god ide, at du selv kan svinge en nål og tråd.
Jeg bestilte to corsager i 2 forskellige str.
Den ene kunne jeg ikke passe. Havde dog ikke læst at ejg skulle sende et udprintet papir fra deres hjemmeside. (havde håndskrevet en ombytningsseld i stedet for).
Men de satte bare penge tilbage på min konto med det samme, og så kunne jeg selv gå ind og bestille en anden på deres hjemmeside.
Hurtig levering og rigtig fin service, selv på trods af at jeg klumrede i den.
Ikke sidste gang jeg handler der! :-)
Jeg kan kun være tilfreds med behandlingen i forbindelse med mit køb.
Hurtig levering!
Jeg kan passe det - hvilket ofte kan knibe!
Varerne er som forventet, dog en lidt 'rå' elastik i tangatrusserne tilhørende corsagerne. (men de sidder jo ikke på så længe;-)
Tak for en god oplevelse!
Tina
Jeg bestilte allerede mit produkt sent på eftermiddagen på en onsdag og det kom allerede torsdag morgenen! Det er god betjening.
Dog vil jeg sige at størrelsen ikke passer. Jeg købte en onesize, som skulle gå fra 34-40. Kjolen er alt alt alt alt for kort og kan kun lige dække ned over mine hofter. Ellers er pasformen rigtig god, med en masse elestik. Men til dem som tror at kjoler er ligeså lange, som på billederne inde på hjemmesiden, kan de godt tro om igen.
Jeg er selv en størrelse 38.
Jeg handlede hos narremissen.dk små 10 dage før jul, og var lidt nervøs efter at have set en del dårlige kommentarer herinde. Men jeg må sige jeg er 100 % tilfreds, varen kom 2 dage efter den aften jeg havde bestilt den og indholdet var præcis som det skulle være. Havde også læst at der havde været lidt problemer med indpakningen, noget om at den ikke var diskret nok, men det må være noget der er lavet om på i firmaet i mellemtiden. Jeg mener ikke engang jeg kunne finde deres firma navn på pakken! Så super forretning, kan kun anbefales, og specielt til de priser.
Fik leveret hurtigere end lovet og super fin kvalitet til prisen.
Desværre passede en af varerne ikke, som jeg returnerer idag. Retur politikken er meget nem og ligetil :)
super fin butik med fantastiske priser, fik leveret til tiden og skulle bytte et enkelt produkt, den nye artikel kom inden for få dage, super god og kvik service. Kan kun anbefales.
2 ud af 3 varer var enten deffekte eller passede ikke. Vi bestilte 2 ens kjoler i forskellige farver, begge var onesize men der var stor forskel på dem i størrelsen.
Den sidste vare var iturevet i syningen ved modtagelse.
Dybt kritisabelt at der ikke er tilknyttet et telefonnummer til firmaet, det virker lusket. Ikke et sted vi handler igen.
CBL and Helene found this review useful
Jeg modtog aldrig min bestilte vare, da der var gået 14 dage ringede jeg til dem og annullerede min ordre, så kunne det da være fuldstændigt lige gyldigt med det jeg havde bestilt!
jeg kan kun sige godt om hjemmesiden, har aldrig set så gode priser og kvaliteten på varen var også top :D bliver hvert fald ikke sidste gang jeg køber noget der :) derudover er de rigtig gode til at vejlede i forhold ti størrelser.
Modtog min corsage på en ret pinlig måde, bestemt ikke diskret pakket - pænt æv at komme og finde posten med et klamt smil på læberne og give mig forsendelsen, mens naboer også stod der og tydeligt kunne se NarreMissen - øv. Men ok det gik da. MEN så opdager jeg at der er hul i. Jeg får efter flere dage svar om at jeg kan sende den retur, men det har jeg ikke lyst til, da jeg ikke gider at se postens lumre smil igen. Det er simpelthen for indiskret. OK af skade bliver man klog men sjælden rig. Handler bare ikke her mere !
hej
jeg har før køb en del korsager, dog ofte kun en af gangen. men denne gang har jeg købt tre og to af sammesalgs i hversin farve men de ser ikke lige store ud elller de er ikke lige store det undre mig dog lidt...
undre mig bare meget!!
men er og var ellers yders tilfreds med mine dejlige corsager:D
osse den hurtige leverning..
Nu er det ganske vidst sidste år jeg handlede hos narremissen.dk (29. august 2010) og jeg kan sige så meget:
Varens tilstand var perfekt. At varen så blev kaldt for PVC, og i virkeligheden var en dårligt erstatsnings lignende produkt, ser vi bort fra - det lignede godt nok.
Leveringen kan jeg ikke sætte finger på.
Men indpakningen. Den var overhovedet ikke OK, hvis man bor som jeg. Det var ikke særlig anonymt, overhovedet, og jeg måtte udsættes for en ret pinlig aften. Skrev efterfølgende en mail til firmaet, og svaret var, at det skulle jeg have skrevet i "Bemærkninger" - aaaarh, det burde være standard, når man handler hos sådanne firmaer. Det en om'er.
Varen kom lyn hurtigt og var som beskrevet :) Dog synes jeg at der mangler at blive sendt en afsendelses bekræftelse når narremissen.dk har sendt varen
For lidt over en månede siden bestilte jeg et kostume, har hverken hørt eller set noget til dem eller mine penge.
selv om der stod 10-14 dages levering, har jeg altså venter 1 månede og 1½ uge. Jeg syntes det er for dårligt
jeg har endda skrevet til dem 2 gange uden at have fået svar.
sidste gang jeg bestiller derfra.
Jeg bestilte et corsage og et par stay-ups onsdag aften, og allerede her fredag morgen kom det ind af min dør !
Super hurtig levering, kombineret med gratis fragt-tilbud, begge ting er i rigtig god stand, og er pænere end på billedet.
Dertil kom det i en diskret pakke.
Alt i super leveringstid, super service, super priser, super produkter.
Kan varmt anbefales, og det er nok ikke sidste gang, jeg handler derfra.
Jeg bestilte et politikostume og fik det leveret allerede dagen efter.
Desværre manglede der noget i leveringen.
Skrev med det samme til narremissen pr. mail og fik hurtigt svar.
2 dage efter havde jeg de manglende effekter med posten og fik oven i købet lidt ekstra med som "plaster på såret".
Super service.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der.
Kunne bare godt ønske mig at man kunne kontakte dem pr. telefon.
Ellers er jeg helt bestemt en tilfreds kunde :-)