We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3)

Virker fake. Utroværdigt.

Det er meget svært at finde de ting man søger efter, og virksomhedsoplysningerne er også godt skjult. Alt i alt virker det langt fra betryggende at handle der. Og så er deres gebyrer til levering/betaling m.m. horrible. Nej, det findes langt bedre andre steder. Kan ikke anbefales.

Mads Thomsen found this review useful

Kanon god side :D

jeg stolede ikke helt på siden til at starte med .. Men der gik under en uge så kom mine ting til døren , i pæn stand :D kan klart anbefales :D

Nded

Ekstremt billigt Konad og negle tilbehør til f.eks gelé negle!!

Jeg handlede på nded.dk fordi negleting er meget billigere dér end i de danske butikker/online shops. F.eks. købte jeg et Konad nail stamping prinsessesæt (Classic collection 1) til ca 660kr (inkl fragt og kreditkortgebyr), hvor det på tilbud i Dk og på Konads egen dk-hjemmeside kan fås til ca 965kr ekskl fragt! (normalpris 1299kr)
Leverancen fra nded.dk kom efter 5 dage og de svarer straks hvis man har spørgsmål. Dog skal man nok samle sine køb og købe stort ind, for fragten ret dyr og det er visa kort gebyret også! Deres hjemmeside er også rigtig dårligt oversat til dansk, men det forhindrer ikke køb.

Is Nded your company?