[REPLY]
Bestilte to neglelakker via et tilbud over nettet. Tænkte, at der nok var mange andre, der også havde gjort det, og at jeg nok skulle vente nogle dage, men nej, to dage efter kom posten med gaver :)
Og at få et lille håndskrevet kort med er da bare kært!
Bestilte en pakke med 3 lakker i fredags, så pengene gik ind fredag eftermiddag. Mandag fik jeg så en mail om at pakken nu var sendt, og her i dag tirsdag kom pakken så, det var bare super! Og fin detalje med den personlige hilsen :) Bestemt ikke sidste gang jeg handler her!
Lækre produkter som ikke er fyldt med skadelige kemikalier. Flotte lakker i lækre kvaliteter og farver. God service. Let overskuelig hjemmeside med god beskrivelse af produkterne.
Fedt med en webshop med så uførlige beskrivelser af produkterne. Jeg synes, at det er rart, at man kan læse så meget om de forskellige mærker, og at der er mulighed for at vælge neglelak, der ikke er skadelig for din krop.
Ud over det, er der et bredt udvalg af farver, god service og reelle forsendelsesomkostninger. Super shop!
Jeg kan kun anbefale neglelak.com til alle neglelak-elskere! De har de bedste produkter - masser af øko-neglelak, som jeg ikke har fundet andre steder i Danmark. Altid et stort udvalg i farver. Intet problem at bytte en vare, hvis jeg har fået en farve hjem, som jeg alligevel ikke ville have. Fantastisk service: kompetent, venlig og hurtig! Billig leverance er altid et plus i min bog.
Kan klart anbefale at købe neglelak/neglepleje hos neglelak.com!
Leveringen var utrolig hurtig - 1-2 dage, samt fragten er super billig! Deres kundeservice er venlige, samt man får god service. Let at finde rundt på deres hjemmeside. Dog når man skal bestille varer fra neglelak.com skal man sørge for at bruge Internet Explorer da betalingen ikke kan gennemføres med Google Chrome. Jeg synes rigtig godt om, at man får en lille personlig "hilsen" med når pakken når frem. Et lille kort hvor der stod "Kære Simone. Tak for din ordre. God fornøjelse med produkterne! - Neglelak.com -".