We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (112)
Nelly

Holder ikke hvad de lover

Hold nu op, hvor har det været besværligt at handle med Nelly - det er første gang jeg gør det, og sikkert også sidste!

Jeg bestilte et par sko mandag morgen, jeg skulle bruge til bryllup lørdag aften. Jeg vidste godt, at det måske var lige det seneste, jeg bestilte - så jeg skrev til deres (iøvrige meget åndssvage) kundeservice på hjemmesiden. De lovede, at skoene ville være fremme inden da.

Derudover ville jeg have leveringsadressen ændret fra den, jeg er oprettet som bruger under. Det var heller ikke noget problem, sagde de.

Det bliver torsdag, og jeg begynder at blive urolig. Har ikke hørt om pakken er sendt eller hvad. Jeg skriver til dem igen, og spørger efter et track and trace nummer. Det får jeg - men det virker ikke. De bliver ved med at sige til mig, at det vil virke inden for kort tid, men nej

Til sidst får de så sagt til mig, at det jo forresten ikke var Postdanmark alligevel, men det svenske postvæsens side, jeg skulle søge på. Pakken er ikke sendt! Spørger til den, og de siger nu, at den nok ikke vil være fremme til tiden.

Mandagen efter får jeg en sms, men pakken er ikke blevet sendt til den leveringsadresse, jeg ønskede.

Hvor er det dog irriterende, at man ikke kan klage telefonisk! Du skal sidde og vente og skrive til dem flere gange inden svar, og du kan ikke bruge svarene til noget alligevel. Jeg er meget utilfreds.

UHA - Det er bare ikke godt nok - HOLD JER VÆK FRA NELLY

4 juli:
Bestiller jeg 6 varer. Ordrebekræftelse kommer prompte, med besked om varerne leveres "som regel" inden for 3-7 dage. Der er 12 dage til jeg skal på ferie, så det går fint.

9 juli:
Får jeg mail, at mine varer nu er på vej. Der er link til TT med.
På det link står der, at data om forsendelsen er modtaget (det betyder, at de elektroniske data er sendt, men posten har endnu ikke modtaget pakken.

Sådan står den nu i ca. 12 dage.

Jeg kontakter Nelly, via deres meget irriternende formular på hjemmesiden. Svaret er, at jeg må forvente at der kan gå op til 3 uger endnu, fordi POSTEN er længe om det. Jeg opgiver at kommunikere med em, for man kan ikke svare på mails man får fra dem. De gør det meget besværligt at være kunde der.

22 juli:
Nu hjemvendt fra ferie, er pakken endnu ikke kommet (hvad skal jeg nu med min bikini).

23 juli:
Modtaget mail fra Nelly, IGEN skriver de at varerne er på vej. Også nu er der TT med, men der står stadig kun, at Posten har modtaget data om forsendelsen. Så der er IKKE nogen pakke på vej.

OG, iflg. ordre leverancen er KUN 3 ud af 6 varer sendt. De andre er i restordre, Bl.a. min bikini top.

Iflg dem selv, kan der gå op til 3 uger fra de har afleveret forsendelsen til posten, så der er lange lange udsigter til jeg ser mit tøj. SOMMERTØJ, som jeg nok får til vinter.

Hos Nelly er de åbenbart totalt latterligt ligeglade med kunderne, bare de får deres penge ....

Det er den værste gang makværk jeg har oplevet på nettet.

Det er under al kritik, en skandaløs behandling af kunderne.

ALDRIG MERE NELLY - eller nogen af deres andre firmaer, som er CDON.com, bodystore.dk, lekmer.dk, heppo.dk, room21.dk, tretti.dk, members.com

Hold jer laaaangt væk fra internetbutikker man IKKE kan komme i forbindelse med telefonisk. Hvis en internet shop ikke har et telefonnummer på hjemmesiden, handler jeg ikke med dem.

Ida Valentin

aldrig mere

Jeg har haft samme problem som andre hernede mht levering. Der er gaaet 3 uger og jeg har ikke modtaget min pakke og hvergang naar jeg skriver til kundesrevice faa jeg samme svar og hele deres argument mht forsinkelse er loegn. De siger at det er post sveriges skyld , men jeg har kontaktet post severige og fik at vide at det hele er loegn. ALDRIG MERE.

trille found this review useful

Nelly

Det værste jeg har prøvet uden sammenligning!!!!

Man bestiller en pakke og forventer, som der står at modtage inden for 1-7 dage men der fungerer ikke og når man skrive får man et flabet svar at de først kan begynde at søge efter den om 3 uger??? Og giver ellers det svenske posthus skylden. Dem siger de, de ikke kan ringe til, ja men det kan jeg og har gjort og fik lys over sagen. Pakken som de sendte leveringsinfo på for 12 dage siden ligger stadig hos Nelly for posten har den ikke og har ikke haft ergo den er aldrig blevet sendt. Jeg videresender mailen fra posten til Nelly som kvitterer med samme standart svar," vi kan først lede efter den om 3 uger, ja men de har jo ikke sendt den!!!!! Det her fortagende er bare ikke i orden. De er flabede og frække når de svarer på forspørgelser på vare man ikke har modtaget, de skulle skamme sig . Jeg vil stærkt fraråde at handle der. Der findes flere andre med rigtig god service hvis man vil shoppe på nette..........støt ikke dette du blir skuffet og ikke mindst irriteret og den usle behandling de giver kunder

Handler der HELT SIKKERT IGEN

Stort udvalg! Billige priser og hurtig levering.
Super godt!

Nelly

Ok, men dårlige ang. retur

Jeg har mange gange bestilt hos Nelly. Og har ikke haft brug for at sende noget retur. Men det har jeg desværre haft de sidste 2 gange. Det er let og sende noget retur, men at få sine penge igen tager bare SÅ lang tid. Det burde de virkelig lave om på....

Nelly

Kvalitet og levering er ikke godt nok

Meget lang levering og jeg fik ikke at vide hvorfor. Da jeg modtog var de fleste af tingene i meget dårlig kvalitet . Men alt jeg har bestilt fra Nelly, som er deres eget mærke, har været ret dårlig kvalitet.

Langsom levering!!!!!!!!!

Venter altid flere uger på mine vare.
Undgår desværre at bestille hos Nelly, fordi jeg ikke orker at vente 14 dage 3 uger på mine vare. øv

sidste gang !!!!

De starter med at trække 511 kr mere end jeg har bestilt for.De overholder bestemt heller ikke leveringstiden. Værre er det, at man ingen melding får om hvorfor. Prøver så at kontakte deres ringe, meget ringe kundeservice, man kun kan kontakte via mail, altså ingen telefonisk kontakt! De svarer kortfattet og undlader ens spørgsmål. stort set alt jeg har bestilt er i restordre,få af varerne kan ikke skaffes mere af deres leverandører , jeg får ikke melding om hvornår resten vil komme. beder om mine penge retur, og kundeservice responderer at nu var varene afsendt.Jeg tjekker dagligt track & trace på min pakke, men der sker intet ?
Jeg vil absolut ikke anbefale nogle at handle derfra. jeg gør det ALDRIG IGEN !!!

God levering

man får det man forventer, levering indenfor 3 dage.

Nelly

Super webshop med gode priser :-D

Har handlet en del gange på nelly's nu og synes nu deres service fungere okay. Jeg har selv prøvet at sende tilbage et par gange, og der har aldrig rigtig været noget.

Love it!

Klart min favorit shopping side! Der er altid lækkert tøj, og de får hele tiden nyt hjem! :-) jeg er klart stor fan af Nelly!!!!

Nelly

Første og sidste gang jeg handler hos Nelly

Jeg bestilte en kjole over Nelly, og den dag jeg skulle modtage kjolen, får jeg en mail om at den pludselig var blevet udsolgt, og at jeg ville modtage mine penge indenfor de nærmeste.
Kjolen var også fjernet fra deres hjemmeside.

Dagen efter, kigger jeg på deres hjemmeside igen, og nu er kjolen der så sandelig igen, og enda i den størrelse jeg bestilte. Virkelig utroværdig lagerstatus..

I den efterfølgende tid, må jeg kontakte Nelly flere gange, da jeg ikke får mine penge tilbage, som de bliver ved med at love mig.

En måned efter lykkedes det mig, med hjælp fra min bank.

Altid tilfreds!

Jeg bestiller næsten månedligt fra Nelly.dk og min levering kommer altid inden for få dage! Er altid tilfreds med servicen og der har aldrig været noget galt med leveringen eller varerne. Der kommer ofte nye varer og hvis noget skulle være "out of stock" kan man stortset altid regne med at det kommer igen. Desuden er hjemmesiden veldesignet og overskuelig.

Er rigtig tilfreds med nelly.dk :)

God hjemmeside

Siden er rigtig god - det er nemt at søge og finde, det er nemt at købe og der går ikke lang tid før man modtager sin pakke. Pakken er godt pakket ind og tingene ligger pænt lagt sammen. Er ved at have købt fra Nelly nogle gange nu, og jeg er kun tilfreds :-)

utrolig langsom levering!

utrolig langsom levering!
Bestilte Søndag - og den er først i göteborg fredag. Det er godt nok ringe!

Skulle bruge det til en konfirmation. Nu må jeg finde på noget andet...

Godt

Masser af tøj på tilbud, god og hurtig levring.

Ikke værd at anbefale

De har total rod i deres sager, leverer ikke hurtigt, skal man bytte er der kun problemer, især hvis man skal have penge retur. Jeg har ventet i over 1 mdr. på penge til trods for de lovede jeg ville få mine penge inden 24 timer.
Hold jer væk fra denne virksomhed hvis i vil undgå problemer.

God hjemmeside

Jeg har været tilfreds med alle mine handler - i skulle få jeres tøj ud i en fysisk butik :-)

Dårlig service. SPAM!!!

EDIT:

Jeg har nu frameldt mig deres nyhedsbreve mange gange, men får stadig spam fra dem!

Man ville have kunnet leve med at siden er uhyggeligt dårligt oversat, de genrelle fejl og diverse småting. Men... Det har ved flere lejligheder været decideret umuligt at bestille fra siden. Hvadenten det er vha. de gavekort de selv har udstedt eller kreditkort!

Værst er det, når snakken falder på kundeservice. Nelly langt fra den service, man kan opleve - endsige forvente - hos konkurrerende sider.

Punkt 1: Ingen telefon! Man kan simpelthen ikke ringe til dem, hvilket er grænseløst irriterende, når fx Gavekort-koder ikke virker i deres shop. En simpel bestilling ender med at tage al, al for lang tid.

Punkt 2: Når man så endelig har kontakt med dem per Email, så er de så forhippede på at svare hurtigt, at de overser spørgsmålet, eller svarer så kort, at man ikke blev klogere.

Punkt 3: Ok, ja, en mindre detalje, men retursedlerne er på svensk.

Punkt 4: SPAM! Jeg har forlængst frameldt mig alle services fra Nelly, men modtager stadig SMS-reklame fra dem. Sidste chance -næste gang ryger de til ombudsmanden!

5 Stjerner

Jeg er altid tilfreds med med de varer jeg får fra Nelly. Det er god kvalitet, og varene kommer hurtigt hjem til en. Jeg synes ikke at der overhovedet er noget at klage over, og servicen er virkelig god. Har man spørgsmål så svare kundeservice super hurtigt med et svar der er til at forstå!! Elsker at købe tøj og sko fra Nelly!!!

Blandet fornøjelse!

Jeg har handlet et par gange hos nelly, og har flere gange oplevet at pakkerne aldrig er dukket op. Men de skulle vidst bruge postdanmark nu, så det er vidst iorden.
Men deres kundeservice er total i bund! Det er bare nogle standard svar man får tilbage!

Super side

Jeg er simpelhen så glad for Nelly's hjemmeside, har handlet der nogle gange nu og de er altid ret hurtige til at levere og levere også om aften, hvilket jo er super godt for det er der man er hjemme og ikke klokken 11 om formiddagen.
Er også glad for at de så tit opdatere og hele tiden får nyheder ind, så jeg tjekker gerne deres side flere gange om ugen. Jeg benytter også gerne deres super gode tilbud da de ofte har ret høje rabatter.
Alt i alt rigtig god side, god service og også fine varer.

Fantastisk side!.

Jeg handler ofte på Nelly, og synes siden er fantastisk! Den er nem at overskue, der er altid et kæmpe udvalg, portoen er overkommelig og varen bliver altid leveret super hurtigt!. Skulle der være en reklamation får man oftest hurtigt svar på hvad der sker med varen... Top, top, top!. (:

Super side

Desværre foregår kundeservice/faktura/returnering gerne på Svensk - selvom siden skriver på dansk, tager imod danske kroner, osv. Ellers fungerer siden og leveringen upåklageligt - i hvert fald efter jeg ikke længere får levering med Bring.

Super god side

Jeg har godt nok kun handlet hos Nelly en gang, men de levede fuldstændig op til mine forventinger, og jeg modtog de fedeste fedeste sko.

Værste kundeservice nogensinde

Nellys side og levering er super god, men kundeservicen er dog den værste, jeg nogensinde har oplevet. Havde købt 5 værdibeviser gennem gosave.dk, som jeg anvendte. Jeg måtte returnere nogle af varerne, og og måtte efter flere henvendelser, vente meget lang tid på at få mine værdibeviser igen, ellers havde jeg nok aldrig fået dem, da de ikke kunne "se", at jeg manglede nogle.. Desuden er det kun standard svar, man får igen, og de kan KUN svare på ét spørgsmål af gange. Jeg måtte flere gange spørge, om de ikke nok ville svare på alle mine spørgsmål i stedet for et af gangen. Det kunne de ikke finde ud af.. Måtte til sidst opgive at stille et at spørgsmålene.. Det med at man ikke får sine penge igen, medmindre at man spørger 1000 gange, er simpelthen for latterligt. Og det, at man skal bruge så meget af sin tid, på at få et ordentligt svar, er trættende og især, når det typisk er standard svar man får igen, er yderst belastende.. Det er hidtil den værste kundeservice, jeg har oplevet og vil utrolig gerne handle hos Nelly, men har desværre været alt for meget i kontakt med deres kundeservice, at jeg snart opgiver.. Deres leveringstid og produkter burde få topkarakter, men kundeservicen trækker alt for meget ned, og håber inderligt, at de revurderer deres kundeservice.. Synes det er yderst pinligt for dem..

Bare ikke godt nok!

Jeg har "anmeldt" Nelly på min blog, giv indlægget et kig, INDEN du bestiller !

KAN KUN ANBEFALE

jeg købte 2 kjoler i uge mandag i uge 8, og fik det torsdag i uge 8.
alt passede. de har en overskuelig hjemme side.

kan kun anbefale nelly.

Alletiders

Hurtig levering, og hvis der er fejl i prisen, sælges den til prisen på købstidspunktet! Super service og support!

thumbs-up

Bestilte et par ting derinde og fik det som aftalt 2 dage efter. Er rimelig tiltreds. Dog er priserne lidt for høje engang imellem.

En af favorit shoppe-siderne

Nelly.dk er en af mine yndlings shoppe-sider.
Der er altid tilbud på et elle andet, og der kommer hele tiden nye vare. Det bedste ved siden er, at man på en eller anden måde altid kan spare penge - gratis fragt, gratis 100 kr, eller rabat.
Fragten er hurtig, taget i betragtning af at det kommer fra Sverige. (for det meste)

De seneste par gange, har jeg dog oplevet at først efter jeg har betalt for mine varer, sender de en mail hvor der står, at varen ikke er på lager - og det er ret så træls, når det netop var pga. disse varer at jeg valgte at ville købe noget. En anden gang har jeg også skulle bruge en hel time på at få dem til at føre pengene tilbage på mit gavekort, nu hvor jeg ikke fik den varer de ikke havde på lageret. Super ærgeligt, når det er noget de burde gøre af sig selv, og ikke først når man beder dem om det.

Trods disse problemer, skal Nelly.com alligevel have 4 stjerner pga. de gode priser, udvalget og alle deres gode kampagner. :-)

Helt umulig - advarsel.

sender kun 3 ud af 5 købte produkter - jeg rykker 3-4 gange for svar - skriver til alle de mail adresser jeg overhovedet kan finde - udfylder deres tossede kontakt-os side på deres website - får aldrig andet svar end at "dette er et automatisk svar, vi kommer tilbage". Men de kommer aldrig tilbage - jeg fatter simpelthen ikke at så stort et firma kan køre så ringe. øv øv øv - mit ordre nummer er: 26 91 26 08. ordren blev lagt: 2011-02-23, og har STADIG ikke hørt noget...!!!

Mvh
Nicolai

er ikke tilfreds

Bestilte nogle neglelakke og fik også en mail om at jeg ville ha dem mellem 4-6 hverdage. Da der var gået 10 hverdage, skrev jeg til dem og spurgte hvor mine vare blev af. Svaret der kom tilbare var at der kunne gå op til 3 uger inden jeg kunne få mine vare...... Det undre mig at der intet står op deres hjemmeside eller i mailen man får når man har bestilt...
Nå men det er sidste gang jeg handler der

Over middel =)

God kundeservice selv sent på aftenen =)

Dog er det lidt problematisk at der stadig ofte er billeder på siden af tøj der er udsolgt =/

Men ganske god side....

Nelly

Har kun bestilt 2 gange, og gør det ALDRIG igen!

Den første gang jeg bestilte noget badetøj og shorts, gik der 10 dage, og der var badetøjet en forkert størrelse, det sendte jeg godt nok tilbage og fik den rigtige størrelse 3 uger efter..

Anden gang bestilte jeg en kjole, som jeg kun brugte en gang og mistede nogle store palietter kun en halv time efter jeg havde taget den på, VIRKELIG skod! Og bestilte kjolen i go' tid fordi jeg skulle bruge den en bestemt dato (halvanden måned ca.), og fik den fire dage inden.

Kvaliteten af det tøj jeg bestilte første gang, var simpelthen SÅ GODT, det må jeg gi' dem :-)
Men bestiller ikke tøj derfra mere, det er spild af tid efter min mening.

Is Nelly your company?