We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (29)

Svarer ikke!!

Jeg bestilte forskellige ting og fik mine vare efter får dage - jeg havde bestilt en drikke dunk 750ml til min kæreste - da jeg fik pakken var det den lyserøde drikke dunk på kun 600ml jeg havede fået - fair nok alle kan fejle - jeg sendte en mail og hvori jeg skrev de havde lavet en fejl om de ville være søde at sende mig den rigtige drikkedunk og en retur seddel til den forkerte. Det gjorde jeg fredag til to forskellige mail adresser, samt jeg prøvede og ringe til det nummer på hjemme siden, uden held. jeg har STADIG ikke hørt noget tilbage på mine mails, ligesom det stadig ikke er lykkeds mig at komme igennem på telefonen.
Jeg vil på ingen måde anbefale folk at handle hos et firma der ikke er til at få i tale!

Acceptabelt.

Bestilte nogle varer en fredag eftermiddag. Nedtællingen ude i højre side indikerede at hvis jeg bestilte dem nu, ville de nå at blive afsendt samme dag - dette var dog ikke tilfældet, pakkerne blev først sendt om tirsdagen. Da jeg fik indtrykket af at pakken ikke var blevet afsendt hverken fredag eller mandag ringede til nummeret på hjemmesiden hvor jeg dog bare løb ind i en telefonsvarer som åbenbart tilhørte en Jakob. Fik produkterne om onsdagen og der var absolut intet galt med kvaliteten af produkterne.

Første gang jeg har købt noget der gratis...

Bortset fra porto var varen gratis.
I vælger at sende det som pakke hvilket undre mig for dels var det så småt at det kunne være i et brev, og ville have lettet leveringen.
At post danmark er næsten en uge om at levere en pakke kan Nemhelse ikke gøre for , desværre tilføjer det til min irritation over valget at pakke frem for brev.
Så vidt jeg ved er det billigere at sende det som et brev frem for som pakke.

Hurtig og effektiv levering. Ved en fejl var der en vare med hvor sidste salgsdato lige netop var overskredet. Jeg fik dog pengene retur og en undskyldning da jeg skrev og gjorde opmærksom på det, så alt i alt var det er god oplevelse at handle med firmaet.

Meget hurtig levering

Jeg købte en fedttang og fik den dagen efter, god service og overskuelig hjemmeside :) kan anbefales!

Hurtig og effektiv!

Jeg bestilte en GRATIS fedttang (hvem giver ting ud gratis i dag?), og slap med fragtomkostningerne.
Varen var ved mig et par dage efter, og var som beskrevet, så jeg er mere end tilfreds!
Kan varmt anbefales!

8 dages leveringsstid på en fedttang.

Jeg startede med at bestille søndag den 11. november. Hørte ikke noget fra Nemhelse inden onsdag, hvor jeg selv tog kontakt. Der var åbentbart sket en fejl i systemet, hvorefter jeg bestilte varen igen torsdag. Den blev først sendt fredag og modtaget af mig mandag. Overordnet set er 8 dage alt for lang tid, men de skal have credit for at være nemme at få fat på og fortælle mig hvad der var galt. Der er plads til forbedringer men er tilfreds med den service jeg fik. Kan godt anbefales :-)

Overskuelig, hurtig

Superfint udvalg, vel beskrevet og hurtig levering
Kam anbefales

jeg bestilte og fik hvad jeg bestilte :)

bestillingen kom efter 3 dage og jeg kan godt anbefale at handle der :)

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Kan helt klart anbefales

Proffesionelt - hele vejen igennem!

Jeg har handlet kosttilskud på nettet i flere år, ved forskellige forhandlere. Priserne var ofte min motivaton for at skifte forhandler, men andre gange har det været useriøse forhandlere.

Jeg har nu handlet hos Nemhelse i over 1 år, og det er bare en helt igennem proffesionel forretning, også på den lange bane.
Priserne er altid opdaterede til dagspriser, så her har jeg altid fået mine vare til den bedste pris. Få gange har prisen lagt 5-10 kroner over, men den gode service og den hurtige og sikre levering, har bare gjort at jeg alligevel ikke har bestilt andre steder.

Jeg syntes dem bag Nemhelse skal have den ros de fortjener, derfor tænkte jeg at Trustpilot var det rigtige sted at gøre dette.

Jeg kan give dem mine bedste anbefalinger!

God kundeservice og godt produktudvalg

Jeg har handlet hos Nemhelse.dk ved flere lejligheder og jeg har kun det bedste at sige om firmaet. Hvis jeg har haft spørgsmål til produkter har jeg kunne få kompetent rådgivning. Kompetent rådgivning, bredt produktudvalg og hurtig levering gør, at jeg handler hos dem.

Rigtig fin service - gode priser

Hej.

Jeg har handlet Ved Nemhelse.dk 4 gange nu, og har altid fået mine varer maks 2 arbejdsdage efter jeg har bestilt. Kommer an på om man fx bestiller klokken 19 om aftenen.
Jeg har primært købt slankepille Trimlet, men også deres vitaminpiller og koffeinpiller. Havde nogle spørgsmål til Trimlet og vægttab og ringede til deres telefonsupport, hvor manden bag telefonen kunne give gode, klare og letforståelige svar på mine spørgsmål. Derfor er det thumbs up herfra.

Nemhelse.dk har virkelig leveret en tilfredsstillende service overfor mig.

vh Marianne.

Rigtig god service, og hurtig levering!

Har handlet rigtig mange gange hos Nemhelse, og har kun positivt at sige om dem. Er aktiv inden for kampsport og styrketræning, så jeg bestiller ofte kosttilskud derfra . Der er altid en super hurtig levering, samt gode tilbud. Og så er de også rigtig flinke :)

Super service og god vejledning

Jeg har været kunde hos www.nemhelse.dk i over et år, og køber ca. hver 2. måned mine kosttilskud derfra. Jeg er meget tilfreds med deres produktudvalg, og specielt deres Trimlet slankepiller, som har hjulpet mig, til at få vægten ned, hvor den er allermest perfekt.

Tak for god support og en super lækker side, der er mega nem at handle på. Det spiller bare!

Super produkter til nettets god pris og super service!

Hej.
Jeg har handlet hos www.nemhelse.dk flere gange, der jeg er aktiv motionist. Alle gange jeg har bestilt får jeg det næsten altid dagen efter. En enkelt gang var en str. variant i træningshandkser udsolgt, og Nemhelse.dk ringede mig op, og spurgte om jeg ville have en dyrere model - uden beregning i den rigtige størrelse! Det er super service. Endvidere har de en meget kompetent telefonsupport, så hvis man har spørgsmål til produkter eller levering, får man altid lynhurtige og klare svar på deres tlf!

Jeg giver Nemhelse.dk mine bedste anbefalinger

Super udvalg og flot overskuelig side.

Dejligt med en hjemmeside, der er nem at gå til, og med et bredt udvalg af varer, så man ikke skal til at købe flere steder fra :-)

Super god service. Nemhelse.dk kan kun anbefales

Jeg har bestilt fra nemhelse flere gange og har kun fået den bedste service og super hurtig levering. Levering tog max 3 dage. Produkterne fra nemhelse er i høj kvalitet og proteinpulveret smager virkelig godt. Super service og får min bedste anbefaling.

Hurtig levering, fine priser

Jeg fik leveret mit protein pulver efter 3 dage, prisen var blandt de billigste jeg kunne finde, og pulveret smager fremragende :)

Kan kun anbefale Nemhelse.dk

Jeg har kun positivt at sige om nemhelse, har bestilt flere gange og der har været lynhurtig levering hver gang.
Der har en enkelt gang være et produkt i restordre, men fik en mail om det inden for 30 min.
Så super service.

Find et andet sted at handle

Bestilte nogle handsker og læste at levering var 2-3 dage. Efter 4 dage mailede jeg dem om hvor min pakke blev af,men fik først svar 2 dage efter, om at pakken ville blive sendt om mandagen. Om tirsdagen ringede de at varen nu pludslig var i restordre så de ville sende en anden model samme dag . Men der gik yderlig et par dage før jeg modtog en mail om at pakken var sendt afsted.
Det er bare ikke godt nok nemhelse.I skal være langt mere serviceminded ellers finder folk bare andre steder at handle.

Reply from

Kære Jette.
Det er tirsdag idag, og det var mandag igår. Det var igår vi ringede og igår pakken blev afsendt, så forstår ikke lige hvor du får: "Men der gik yderlig et par dage før jeg modtog en mail om at pakken var sendt afsted." Da det jo som sagt kun er 24 timer siden vi snakkede sammen og også der pakken blev afsendt. Det er selvfølgelig meget beklageligt at størrelsen var i restordre, men samtidig så må I da erkende at det er fint, at vi så ringer og tilbyder jeg DELUXE modellen til samme pris, som vi så afsender samme dag? Endvidere var det ikke "Jette Skotte Bryder" som vi snakkede med i telefonen, men en "Anders Bryder" som også er ham der har bestilt ordren.

Venlig hilsen Jacob - Nemhelse.

Er meget tilfreds!

Jeg bestilte fra nemhelse.dk, efter en uge havde jeg stadig ikke modtaget min pakke, jeg var meget frustreret og beklagede mig til dem.
Blev ringet op af en medarbejder, og 5 dage efter jeg burde have modtaget sendte de en ny pakke til mig! som jeg modtog efter 2 dage! Så det er i postvæsenet noget er gået galt.
Synes det er utrolig god service at de sendte mig en ny levering uden ekstra omkostninger!
Vil uden tvivl bruge siden igen :D

Ubrugelig varer og intet svar ved kontakt

Varen jeg modtog havde overskrevet udløbsdatoen, og på trods af at jeg har kontaktet dem for 3-4 dage siden, har jeg intet svar fået :(

Hurtig og nem levering. Det var en billig fedt tang.. der stod at den var gratis, men ikke helt, da levering koster 49,-. og det koster den helt sikkert ikke at sende.. . men man kan jo ikke få alt gratis her i livet.. så jeg er godt tilfreds.. men man skal nok lige vurdere om skal kalde det gratis.

Martin Munéz and Dan Christensen found this review useful

Dyr porto!!

Betalte 49,- for pakkebrev. Men kan se det kun koster 25,- ifgl. postdk hjemmeside.

God support

Hej. Jeg har forgårs handlet ved Nemhelse efter først at have sendt dem en mail med mine spørgsmål til træning og kosttilskud osv. Jeg fik en god og udførlig email tilbage med links til en masse gode artikler, så nu har jeg siddet hele formiddagen og er blevet meget klogere - og er alt i alt rigtig glad for at have handlet ved Nemhelse.

Dan Christensen found this review useful

God og hurtig service

Jeg bestilte koffeinpiller og andre vare hos nemhelse. Fik super hurtig levering, og varende var som de skulle være.

Jeg kan varmt anbefale at hande hos nemhelse.dk

Brian madsen and Dan Christensen found this review useful

Overholder ikke hvad de lover

Jeg har bestilt nogle tabl. hos dem og der står på deres hjemmeside at hvis man bestiller inden kl. 14, bliver de sendt samme dag. Nu er det over 1 uge siden jeg bestilte og jeg har endnu ikke modtaget noget. Jeg har endda kontaktet dem i dag pr. mail men har intet hørt. Det virker meget mistænksomt at de ikke engang svarer på kunders henvendelser. Der er masser af andre hjemmeside at købe sådanne tabl. hos så jeg vil ikke handle hos Nemhelse mere.

Reply from

Kære Lene.
Du har selv per email, vedkendt at du HAR modtaget pakken, men nægtede at modtage den ved døren, hvorefter den blev returneret til os. Vi er selvfølgelig kede af at du ikke fik svar på den mail du sendte til os i forløbet, men det skyldes at vi i den periode konverterede fra Magento til en Dandomain, shop - og derfor var der nogen dage hvor email var nede. Du er ALTID velkommen til at ringe. Vores telefon er åben hver dag, og svarer vi ikke, så ringer vi tilbage hvis der bliver lagt besked med navn og nummer på telefonsvarer.