[REPLY]
Vi brugte nemprints design selv funktion til vores indbydelser til barnedåb. Vi har prøvet på flere forskellige sider, men nemprint.dk havde den kortestes produktionstid og kortest leveringstid.
Vi sad i går formiddags og arbejdede med at designe. Det viste sig at være ret nemt at designe selv på siden. I bemærkningsfeltet skrev vi haster, da vi ikke var ude i alt for god tid. C. 1 1/2 time efter betaling fik jeg en mail om at ordren var afsendt. I dag har jeg modtaget pakken med de fineste invitationer samt en lille overraskelse ;)
Endnu et plus ved nemprint er at man ikke nødvendigvis skal bestille 40 hvis man kun skal bruge 35... Du betaler kun for det du bar brug for..
Vil klart anbefale dem og det er ikke sidste gang jeg bestiller her...
Benyttede mig af deres designselv funktion, Fik lavet nogle fine invitationer. De skal have ros for deres hurtige levering, men deres hjemmeside trænger til en opstramning og en søgefunktion.
Dog ikke bange for at handle her igen.
Det er til dato den bedste service jeg har oplevet.
Bestille, betalte og overfører min kalender filer Onsdag den 19. december 2012 ca. 13.00 og modtager det færdige resultat dagen efter den 20. december.
Det er flot. Jeg siger manget tusind gange tak for det
Vi stod lidt med en haste sag, hvor vi skulle bruge et stort butiks skilte samt åbnings tider skilt til vores nye butik og en masse små ting. Det hele kom til tiden og alt var som det skulle være så det var perfekt.
Vi har bestilt rigtige mange ting hos dem og kan kun sige gode ting om deres firma, de gør det sku godt. Hver gang vi har lavet en bestilling har det kommet til tiden og priserne på deres produkter er jo fantastiske.
Jeg bestilte hos Nemprint, da de havde det bedste design-værktøj på deres hjemmeside samt dag til dag-levering, som var vigtigt grundet en meget stram deadline. Mine visitkort skulle være færdige onsdag kl. 15, men det viste sig at der var lavet fejl på kortene (logo manglede) fra Nemprints side. Jeg blev lovet at de nye ville være færdige kl. 17.30 samme dag. Shit happens, men tidsplanen røg i vasken. Næste dag havde jeg afsat tid om formiddagen til at køre forbi Nemprint igen for at hente de nye kort, men beskeden var: "Dem skal vi lige ha' printet først, de er færdige om et kvarter". Igen, shit happens, men det var 2. gang de ikke holdt hvad de lovede, og set i forhold til min ekstremt pressede tidsplan er det bare ikke godt nok at jeg endnu engang ikke kan holde tidsplanen. Da jeg venligt gjorde Nemprint opmærksom på, at jeg var glad for de nye kort, men jeg var utilfreds over at få rykket min tidsplan fordi jeg havde forventet dag til dag-levering, var kommentaren: "Det må du snakke med grafikeren om, det er jo ikke mig der har printet dem". Ekspedienten var overhovedet ikke lydhør overfor, at jeg var blevet lovet dem færdig to gange og ingen af delene var overholdt, og antydede endda at det nok var mig selv der havde lavet fejl i filen til kortene. Det er i mine øjne uprofessionelt og dårlig stil ikke at tage ansvar og sige: "Beklager, vi har lavet en fejl - vi tager naturligvis din kritik til efterretning".
Buttomline er, at jeg er tilfreds med det fysiske resultat af kortene, men servicen var (i mit tilfælde) ikke tilfredsstillende.
Jeg fik printet og indbundet min specialeafhandling hos Nemprint. Jeg lavede lidt research for at finde frem til den bedste pris, og jeg fandt ud af, at Nemprint havde en meget fornuftig pris ifht konkurrenterne. Jeg valgte at få printet i farver på papirtypen 100g TrueColor Glittet, og resultatet er simpelthen bare så flot - det oser af kvalitet! Det gik tilmed meget hurtigt - jeg kunne hente de indbundne specialer samme dag, som jeg havde uploadet dem.
Mine varmeste anbefalinger...!
John found this review useful
Bestilte 2x A1 som skulle lamineres og have 2 bestemte mønstre. Fik præcis hvad jeg manglede, det var inden for tidsgræsen og meget prisvenligt i forhold til andre firmaer der udbyder samme service
Har bestilt 10. stk A2 plakater og de var klar dagen efter. Flotte og billige til kvaliteten.
Bestilte 10 A1 plakater til fredagscafeen på vores skole. 3 timer efter jeg havde bestilt fik jeg en mail om at de var klar. Super fedt at de gør det så hurtigt, og prisen var iorden!
5 stjerner herfra!
Bestilte 500 A6 flyers på deres hjemmeside for min boligforening, nemt og lige til. jeg valgte 170g papir, og fik en mail 1 time efter med at min ordre var sat i produktion. 3 timer senere fik jeg en mail med at min ordre var klar til afhentning.
Jeg afhentet i deres butik i Århus, og resultatet var i top..
Det fortjener lidt stjerner. :O)
Vi bruger som mange andre arkitekt firmaer mange skumpap til konkurrencer. Dem er vi begyndt at bestille hos nemprint.dk
Nu er det gået godt så mange gange at jeg lige ville skrive tak for altid fin service.
Det dur bare,
Bestilte 600 stk. A6 300g. poskort på deres hjemmeside kl. 11.00 jeg afhentet kl. 17 samme dag.
Dette var normal leverings tid. dvs. ingen Express gebyr eller noget..
John Poulsen.
Søren Hedegaard found this review useful
Er begyndt at bestille A4 + A3 plakater jævnligt hos nemprint, da jeg er fotograf og ofte skal bruge små oplæg med hurtig levering. Deres Kodak print er fuldt ud i samme kvalitet som jeg er vandt til hos min gamle foto leverandør, og de bliver afsendt samme dag som jeg bestiller. - Man får en mail når ordren bliver sat i produktion, og en når den bliver afsendt,. Det kan ikkes gøres bedere. :)
Ida Holm
John found this review useful
Bruger jævnligt nemprint.dk bestiller flyers, postkort og plakater bestilt direkte på deres hjemmeside, kvalitet og pris er fair, og de afsender somregelt altid samme dag hvis jeg bestiller om morgen, især hvis jeg har skrevet at det haster.
De tager ikke ekstra for hurtig levering, og kvaliteten er mærkbar bedere end hos min gamle leverandør. Dette er ikke et discount produkter.
John found this review useful
Har brugt dem et par gange, og har været meget tilfreds begge gange.
Kan varmt anbefales!
John found this review useful
Har jævnligt brugt nemprint.dk -hver gang lynhurtigt og godt resultat. De gange jeg har været inde i butikken og selv printet har jeg fået god vejledning. Andre gange bare ringet, spurgt om råd, mailet en pdf - og klar til afhentning lynhurtigt efter. Det er skønt at kende et sted man vil bruge igen og igen, hvor det går hurtigt, prisen er fair og hvor man ved det bare er i orden!
Hurtig og effektiv ekspedition af tryksager!
-og endda i et meget prisvenligt leje...
Meget enkelt at bestille via hjemmesiden, hurtig behandling og helt ok kvalitet.
Alt foregik som det skulle og til tiden. God information undervejs. Dog fik jeg den forkerte kvittering med hjem - med en andens navn og bestilling på.
Jeg har brugt Nemprint en enkelt gang. Kvaliteten af produktet var helt i top. Det havde jeg sådan set også forventet. Men dertil fik jeg en personlig og god service pr. mail med ekstra tjek af min ordre. Det var meget betrykkende.
benny found this review useful
Altid kvalitet og service til billige penge og ikke mindst hurtig levering. Mit favorit kopicenter... :)
Nemprint, er hurtigt effektivt, og der er kanon service når man kommer for at afhente sin ordre.
2 timer fra upload til færdige posters. Tak for hurtig ekspedition!
god kommunikation. svarer hurtigt tilbage!
nemprint.dk er stedet, hvis du skal bruge print og posterprint. Kvaliteten er iorden, og de har som få, en rigtig god service, hvor du altid kan få fat i dem, hvis der er problemer.
Kan stærkt anbefales!
Kåre ;-)
Bestilte over nettet et print af klistermærker. Det var relativt let og ligetil. Hentede selv mærkaterne dagen efter, men fik besked om at de var klar allerede inden for en time. De var præcist som jeg havde bedt om det.
Prisen er måske lidt mod den høje ende af skalaen, men hastighed og kvaliteteten vejer fint op for dette.
Jeg har kun haft gode oplevelser med Nemprint. De gange jeg har skulle haft printet noget, har de været meget behjælpelige, og har haft ringet til dem flere gange, hvor de alle gange har været rigtig dygtige og søde. Udover dette er de også rigtig hurtige. Skulle have lavet noget print inden for en time efter jeg havde bestilt det, og det var færdigt 20 min efter.
Super service!
John found this review useful
De udførte min opgave med meget kort varsel (1 dag), hvilket var perfekt. Og så er det en god og billig løsning i forhold til at skulle lave en aftale med et trykkeri. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Bestilte 5000 offsettrykte postkort. To timer efter fik jeg en bekræftelse på at ordren var i gang. En uge senere havde jeg mine postkort hvilket var som aftalt. Må sige at kvaliteten er særdeles for i forhold til lasertryk..
benny and John found this review useful
Skulle bruge 10 plakater til en messe. Var lidt i tvivl om de kunne nå det, da de skulle bruges næste dag. Men det kunne de heldigvis sagtens, og printet blev super flot! Jeg vil helt sikkert bruge dem igen!
Efter et par timer var mit print klar til afhentning i flot kvalitet.
Simon K. Nielsen found this review useful
Bestilte 50 postkort, sammen med 300 flyers, og 2 A1 plakater, rigtigt flot resultat. vi afhentet det hele samme dag...
ros her fra.
Erik Bendsen.
Bestilte 40 postkort som indbydelse til en barnedåb. Havde dem dagen efter, havde ikke troet de ville blive så fede.