[REPLY]
Har haft netflix i et halvt år og der kommer bare ikke noget nyt syntes virkelig at det er ringe der mangler større udvalg i både nye og gode gamle klassikere og flere komedie serier ville heller ikke være i vejen.
Som overskriften lyder så er det for dårligt at Netflix har en nærmest ikke eksisterende kundeservice. Ingen mail??? Hallo, vi lever altså i 2013!
Har længe haft det problem at de danske undertekster ikke følger filmen, men både de norske og svenske gør. Og hvorfor kan man ikke vælge om man overhovedet vil have undertekster på? Hvorfor får i ikke styr over dette problem? Hvorfor fatter i ikke når man endelig kommer igennem pr tlf at vi vil have en dansk medarbejder? Fik fat i en der kun snakkede engelsk og hun fattede ikke en brik. Try again later and it will work. AAARGGHH jeg betaler sgu 79kr pr md så vil jeg også have et produkt der virker.
nu har jeg haft netflix i næsten 2 måneder og det med at ses film er i top men udskifte de film man har med nogen ny det er langt fra i top jeg ringe ind til dem og fik en medarbejder som næsten ikke forstod dansk eller snakke det så jeg opgave at forklar mig tro jeg forsøgt en par gang men så skifte de et par film ud men nu da de har lavet det system med at bedømme de film man se skulle de tage de ny film ud fra det vil man da mener men nej og så kun de godt lave en system så man kun skrive fra sin side som man er log in på hvis man have nogen ønsker med film men så kommer det nok til at man skal til at finde noget ny i sted for.
M.V.H
Jan Ad
købte netflix for at se hele house of cards serien
den var FREMRAGENDE!
desværre fandt jeg at jeg ikke fik brugt servicen særligt ofte, så afmeldte det igen.
når netflix alligevel får fire stjerner er det fordi afmeldingen skete super nemt og uden dikkedarer. Når der kommer en ny sæson house of cards melder jeg mig nok til igen :)
Synes at indhold og pris er fair.
At leje 3 nye film koster eks. 100 kr... Eller at købe en film koster typisk 25 - 170 kr. alt efter om det er en gammel film eller en nyhed... Netflix er en udmærket alternativ og mit pt. foretrukne.. Genre indeling, god social integration med Facebook, stjerne angivning af serie/film og mulighed for at læse andres anmeldelser..
Netflix giver streaming af gode serier og film imo. for de 79 kr. det koster mdr... Serier som eks. Jericho, Prison Break, Breaking Bad, Lost, House of Cards, osv...
Desuden er det super at jeg både kan se Netflix på min laptop, smartphone og PS3 right away...
Grunden til at tjenesten ikke får de 5/5 er fordi der ikke er nok helt nye film og at nogle serier ikke er komplette.. Men tjenesten er stadig mit foretrukne til en god pris!
Netflix virker som en meget tom virksomhed. Kan ikke rigtig komme i kontakt med dem. Man får ikke e-mails om hvad der kommer af nye film. Til sidst, der kommer jo stort set aldrig noget Netflix. Nye tilføjet der er film der er sat på for måååååååååneder siden.
De får 2 stjerner fordi tingene virker, men der er intet nyt der kommer. fatter ikke folk gider at betale 80,- om måneden for ting som ikke kommer. Mest triste er deres serier. Hvis der er en serie der har 8 sæsoner, har de måske kun 3, og der kommer ikke nye. Er virksomheden ved at gå ned? Hvis der er folk der arbejder på Netflix, hvad med at skaffe nogle rettigheder??
Har heler ikke se dem skrive her inde. Man kan ikke sige Netflix har service
'Jane Mark found this review useful
Nu har jeg brugt netflix i et par måneder og det kører upåklageligt på alle mine enheder. Men efter den første måned har man set alle de gode film og serier og så må man vente på at der kommer nye sæsoner af dine serier, men man venter forgæves. Det er kun få tv-serier hvor der er mere end de første 2 sæsoner.
Det er også derfor jeg har afmeldt mit netflix abonnement indtil de får et større udvalg af film og flere sæsoner.
Det er begrænset HVOR meget underholdning der er på den side af film.
For det første er det halvgamle film. For det andet får man de bedste set ret hurtigt, da der ikke er særlig mange af dem.
Når man kigger under "tilføjet for nylig" er det jo måneder siden de blev tilføjet.
Så ja.. lige i starten var det fin underholdning, men allerede efter en måneds tid bliver det Zzzzzzz kedeligt og intet NYT!
Alt alt alt for lille og dårligt udvalg.
Kasper Blomberg found this review useful
Jeg finder netflix ret bittert.. I Danmark altså med en ip fra usa får man meget mere og nyere film.. Så ærligtalt netflix i er ikke meget værd her i dk og vi danskere burde betale mindre end de gør i usa når i holder os sådan for nar...
Udvalget på Netflix er efter min mening efter 2 ugers brug okay, omend det sikkert bliver noget mangelfuldt i længden. Men man kan jo håbe på hyppigere opdateringer og lidt nyere film/serier med tiden. Selve streamingen foregår dog problemfrit, både på PCen og smartphonen. Herligt.
Et stort (og meget irriterende) minus er dog al den spam-mail man efter tilmelding modtager på den mailadresse man anvender ved oprettelsen. Jeg gik fra stort set ingen spam-mails til 10-15 spam-mails pr dag fra den dato jeg tilmeldte mig Netflix..... Det må kunne gøres bedre.
Kort fortalt. Man kan ikke slette sit kreditkort fra deres server. Det ligger der med sikkerhedskode og hele molevitten og venter på at de bliver hacket.
For meget gammelt lort.
Serier der ikke bliver fulgt op på.
Gamle B film mm.
Bare at opsige sit abonnement, og så købe det igen om et par år hvor de måske har opdateret m nye serier og film.
Abbey Arletto found this review useful
Er man til gamle film er Netflix det rigtige sted
der er ikke mange nyere film og kan man lide at blive vred
skal man bare starte en af de mange Tv serier, mange af dem kan
du nemlig ikke se afslutningen på da de ikke er komplete.
Det ville være bedre at have færre komplette serier end et kæmpe
udbud du ikke kan se slutningen på.
Inbydende emballage men mælken er sur!
Abbey Arletto found this review useful
Der kommer simpelthen for lidt nyt - tænker på at stoppe mit Abb, har kigget dagligt efter nye film men det er gamle 80 film og besynderligt udvalg - tilmed er filmene begyndt at hakke og stamme sig igennem - føler efterhånden det er spild af penge
Abbey Arletto found this review useful
Netflix er klart min favorit, når det gælder streaming. Rigtig mange film findes i HD og tilmed surroundsound! Det er et sjældent syn hos andre udbydere, og er to faktorer, der betyder meget for mig, der har setup'et, men ikke altid har økonomisk overskud til dyre bluray-film. Det giver for mig ingen mening at sidde og se film på min mobil fx, så det er lækkert, at der også er noget for os med tv, receiver og højtalere.
Indholdet kunne være bedre, men til min smag er der nok underholdning til mange timer. Og så kan man jo håbe, at der kommer nogle opdateringer snart og løbende, i og med at aftalerne falder på plads. 3D til Danmark er mere end velkommen!
Vi har været godt tilfredse med netflix som sådan.
Kvaliteten har været fin på både pc,apple tv og wii.
Der er en del forskel på opsætningen, hvilket er forvirrende.
Efter et halvt år med netflix, synes vi ikke rigtig, der er mere at komme efter.
Der kommer kun ganske lidt nyt, og det er til stor irritation, at især britiske serier kun findes i første sæson. Det virker underligt amputeret, når nu samme serie kan hentes gratis i hæderlig kvalitet på youtube.
Det skal blive bedre og der skal kontinuerligt føjes en del flere nye film til, før vi melder os som kunder igen.
Gode film, men der mangler stadigvæk et par stykker. Til 79,- om måneden synes jeg godt man kan forvente lidt mere, men ellers okay :)
Netflix er en super streaming tjeneste med noget for alle aldersgrupper. Jeg savner dog flere nyere film titler. Men kvaliteten er som den skal være, og har aldrig haft problemer med udfald eller langsom streaming.
jeg har haft netflix et godt stykke tid men ønsker nu at opsige mit abonnement men kan ikke finde et link hvor jeg kan melde mig ud så hvis i vil være så venlige at oplyse mig om hvad jeg skal gå ind på ville jeg blive glad.
mvh. per
Oplevelsen er dog først rigtig sjov når man tilgår indhold via VPN og udenlandske IP adresser ...
Netflix er i udgangspunktet en rigtig god tjeneste. Men for dem der ser mange film og TV serier virker udvalget meget begrænset. Da jeg startede med at bruge Netflix anmeldte jeg desuden alle de titler jeg i forvejen havde set, med den tanke at Netflix ikke ville præsentere mig for dem igen på startsiden, da jeg jo allerede havde set dem. Det virkede ikke.
Mit medieforbrug er ret højt - det tæller både Netflix, HBO Nordic og Spotify Premium, så derfor er jeg måske en atypisk bruger og tæller ikke så meget i statistikken.
Måske skulle Netflix tilbyde et Premium abonnement for det er jo ikke dyrt som det er, og hvis der skal flere penge til at skabe et bedre udvalg, så kunne det måske hjælpe. Alternativet er jo at sætte abonnementet i bero og genopgave det senere, når udvalget har vokset sig stort nok. Det er jo ikke så attraktivt at betale for en tjeneste man ikke længere bruger.
HVOR ER 5. SÆSON AF DEXTER? Bare det faktum, at i ikke har 5. sæson fortæller mig at i er fuldkommen ligeglade med jeres kunder, argh hvor det gør mig sur!!
Nej, seriøst, jeg er rigtig glad for at have Netflix, det opfylder nemlig lige præcis mine tv- og film behov. Er ikke lige typen som sætter sig for at se Tv, så derfor har jeg den mest basale tv-pakke her i boligforeningen. Netflix giver mig mulighed for at se de programmer mine venner længe har anbefalet mig. Bruger jeg det hver dag? Næ. Men det behøver man heller ikke, synes jeg. Hvis man har det på 3 platforme som jeg (pc, tablet & ps3), er det altid inden for rækkevidde, og til 79 kroner om måneden er det ikke så slemt endda.
De 5 stjerner giver jeg, fordi der ikke er noget ved Netflix som nager mig, hvilket står i skarp kontrast til min oplevelse med Viaplay, men det er en heeeelt anden sag! Udråbstegnet antyder seriøsiteten.. For de er virkelig f*c*ed.
Til sidst vil jeg lige komme med et ønske: Hells Kitchen sæson 9.
efter en måneds prøve var valget oplagt , der er tonsvis af tv serier , ikke så mange film endnu , men der kommer nyt hver måned , billedkvaliteten er fin med min smart tv app, og de sender i sourround . Jeg er fuldt ud tilfreds med netflix , og for kr 79 om mdr er det til at have med at gøre. et godt produkt
Det er lidt en skam at siden ikke har mere indhold. Hvis dette var tilfældet, så ville det være helt perfekt.
Ja, måske er indholdet ikke det helt store endnu. Men det virker altid og der er aldrig problemer. Ingen bindingsaftale eller leje af boks. Tro mig med tiden skal netflix i dk nok udvide sig og blive bedre .
...og jeg kan da allerede se, at jeg ikke fornyer mit abonnement efter endt prøvetid. Indholdet er simpelthen forældet. Vi lever i internettets tidsalder. Hvorfor skal jeg betale 79 kroner om måneden for at se gamle første sæsoner af serier, når jeg kan finde de sidste nye sæsoner alle mulige andre steder?
Med mindre danske Netflix bliver ligeså aktuel og opdateret, som amerikanske netflix (der ovenikøbet er billigere), ser jeg ingen fremtid for denne tjeneste i DK. Den vil simpelthen bliver overhalet inden om af andre, bedre streamingsites.
Abbey Arletto found this review useful
UPDATE.: Er nu nød til at revidere min anmeldelse. Ikke fordi jeg har oplevet dårligt service. Tværtimod, den er i top. Men man føler efter at have haft Netflix siden starten, at der SLET ikke kommer nyt materiale eller episode i den danske udgave.
Savner et index, så man f.eks. som ved Viaplay fra a-å kan se hvilke film de har. Man kan godt føle nogle gange at det drejer sig om få 100 film... Og så er 79 kr vel billigt, men hvis man ikke får noget nyt at se af og til... Så er det penge ud af vinduet.
Giver det lidt tid endu. Har droppet yousee og har Spotify, ViaPlay, Netflix og TV2 Play. Stadig SUPER meget billigere end at have YouSees pakker. Men udvalget begynder at skuffe hos NetFlix - Der sker ikke noget.
F.eks. BURIED ALIVE. 2 sæsoner :-( Der findes over 10 - og der er slet ikke mere af den slags på Netflix. Feks udsendelser fra Investigation Disovery eller lignende. Det er rigtig æv :-(
Altså man kan jo kun sige positivt om Netflix. Sølle kr. 79,- og man kan se ALT det man vil - Relativ ofte nyt materiale. Og så noget for en hver smag. Håber på flere sæsoner af Buried Alive og måske mere i den stil, som noget fra Investigation Discovery.
Og så måske tilføje Little Britain US til sæsonerne af samme serie ?
Havde en chat med kundeservice idag. Normalt driver den slags en til vanvid. Men her sidder man med et kæmpe smil bagefter. Perfekt hvis dansk chat også var en mulighed, men man kan jo ringe.
Ventede kun 1 minut på support.
Masser af stjerner herfra :-)
Jeg har intet at sætte på selve oplevelsen.
Netflix er enkelt at bruge og kører fejlfrit.
Udvalget er dog yderst begrænset.
Jeg kan kun tale godt om billedkvalitet, lyd, og streaminghastighed, men som mange andre har nævnt lader udvalget meget tilbage at ønske.
Det er virkelig ærgeligt at et ellers glimrende produkt svækkes så markant ved ikke at være tilnærmelsesvis up-to-date mht. indhold, dette er dobbelt så tydeligt ved serierne.
Abbey Arletto found this review useful
Inden jeg starter, vil jeg lige gøre opmærksom på, at jeg har set via nedenstående anmeldelser at I ikke giver respons på jeres kunders anmeldelser. Det kan betyde tre ting:
1. I er fuldstændig ligeglade med de forbrugere, I lever af.
2. I ved ikke at trustpilot eksisterer, og dermed har et problem i en total manglende kontakt med jeres livsgrundlag.
3. En kombination af begge.
Nu til vurderingen af jeres firma:
Til at starte med vil jeg gøre opmærksom på, at denne anmeldelse ikke berører jeres katalog hvad angår film. Anmeldelsen her vedrører den del af kataloget, der omhandler serier.
I har et bredt og enormt udvalg af serier. Uanset hvor gamle disse serier er, har I kun en halv sæson eller en snert mere af den givne serie.
Jeg smider en sum penge hver måned for at kunne se netop serier. Hvordan kan I forsvare, at I kun har de tre første sæsoner af Sons Of Anarchy, og ca. halvdelen af Fringe liggende på jeres betalingssite, når disse serier er over fem år gamle????
Det er snyd! Det er snyd med snyd på. Det er at tage røven på sin kunde. Det er for dårligt, amatøragtigt og for plat.
Hvis man skal lancere et produkt som fortjener reklametid i prime-time på landsdækkende tv, bør man tænke jer godt om; for I har solgt skindet før bøjrnen er skudt, og jeg har været så dum at betale for det.
David Moser found this review useful
Jeg har været fuldt tilfreds med Netflix og dets funktioner. Man kan fortsætte serier og film, hvor man slap og man kan nemt finde lignende film og serier. Desværre er indholdet ret begrænset.
"Steam alle de serier og film du vil"... Mja men udvalget af film er altså ikke så stort, på nær hvis man er stor fan af gamle (halvdårlige) film.
Udvalget af serier er heller ikke for godt og ofte har de kun en enkelt sæson selvom der måske er lavet 4-5.
Så altså ideen er god nok, men i praksis... ikke så godt :-)
Alt fungerer bare, der er intet bøvl overhovedet. Der er bare en masse kedelige film, serier og dokumentarer som jeg VIRKELIG tvivler på at nogle mennesker har lyst til at se. Så der trænger til nogle klassikere, nye film, nye serier og måske formindskning af dokumentarer. Ellers er selve siden overskuelig, det er nemt at finde ud af og det fungerer helt vildt godt :-)
Har op til flere gange været i kontakt med netfilxs kundeservice gennem den online chat til en medarbejder som de tilbyder, og har aldrig oplevet så god kundeservice før. De er høflige, servicemindet og hurtige til at svare!
Det eneste minus der er ved netflix er at de er bagud i forhold til serierne samt et tyndt udvalg af nye film
Egentlig et fint produkt til prisen.
Men jeg savner altså flere sæsoner af f.eks. Modern Family, Glee og How I Met Your Mother.
Kundeservice har jeg kun ros til, jeg fik fat i dem en sen aften (og fik dermed fat i en amerikansk medarbejder), og de var meget behjælpelige.
Rent teknisk fungerer siden rigtig fint. Den er overskuelig og meget brugervenlig
Dejligt, at det endelig kom til Danmark. Men der mangler lidt indhold, gør der ikke?
En del serier er der slet ikke og de fleste andre har kun sæson 1.
Det var tanken kun at have Netflix og DR programmerne, men den plan er udskudt. :)
Der mangler alt for mange serier på netflix
og mange hvor i de kun har 1 seson
Har haft det i små 3 mdr. nu. Det virker altid, hakker ikke og vi er godt tilfredse med udvalget af film og serier.
Jeg har en enkelt gang ringet til kundeservice vedr. AppleTV. Der fik jeg en god og hurtig betjening.
Netflix fungere.. Designet, indholdet, måden at navigere rundt på siden. Et plus er også at hvis man følger med i en serie derinde, og stopper midt inde i et afsnit, husker den hvor man er kommet til når man logger ind igen. Det er helt fantastisk.
MEN.. Udvalget er bare ringe.. Der mangler noget mere af det nye (eftersom man betaler for det.....) Jeg har spurgt Netflix om man kan tilmelde sig den amerikanske netflix da der er et MEGET bedre udvalg, men dette er ikke muligt.
Desuden vil jeg også sige at ham jeg fik fat i i kundeservice ikke virkede som den skarpeste kniv i skuffen.. Det lød som om han sad og ramsede op fra et papir når jeg spurgte ham om noget.. Ikke særlig personligt og han virkede også meget ligeglad med min forespørgsel, og ville bare have at jeg skulle være kunde hos netflix (trods et par måneders medlemsskab jeg lige har sagt op pga. det dårlige udvalg)..
Så hvis udvalget blev bedre ville det være perfekt :)
Efter at vi fik netflix har vi opsagt vores tv pakke. Der er et kæmpe udbud af film og serier og ja, jeg ved godt at det ikke er de nyeste men for 79,- pr. mdr. så kan man altså ikke klage, og jeg har overhovedet ikke mulighed for at nå at se det hele, da jeg også har et arbejde at passe hehe.
Vi har nu kun de gratis kanaler som ligger i luften og netflix og vi er fint dækket ind.
Netflix har en god kundeservice og opdatere jævnligt deres indhold så der er nyt at se hele tiden, og et stort plus er at de er tilgængelige på mange platforme såsom appletv, tv, pc, ps3 osv.......jeg kan kun anbefale dem ;-)
Meget kompetent hjælp fra deres kundeservice.
Fungerer perfekt på både PC, smartphone og PS3!
Passende udvalg til min families behov.