We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (116)

Netflix - Min ven!

Meget kompetent hjælp fra deres kundeservice.
Fungerer perfekt på både PC, smartphone og PS3!
Passende udvalg til min families behov.

Netflix

DE er jo ligeglade med mit privatliv!

JEg har brugt det noget tid og er ganske glad for deres service.
Men at mine venner skal komme og fortælle mig, at Netflix deler alle mine views på facebook uden jeg selv har vidst det eller kan se det på min egen wall, det er jo for langt ude.

6 stjerner for et godt produkt
-6 stjerner for en facebook integration, der er en tand for hovmodig.

For at sige det lige ud, blev jeg satme pissed, da jeg fandt ud af, hvordan de har løst den med deres facebook integration. Share/unshare my ass.

Tak Trustpilot. Så blev der ren luft.

Netflix

Ikke for folk med en xbox

Har lige afmeldt mit abonnement, var sådan set fint tilfreds med udvalget af film til 79 kr på mdr... men når man så pludselig også skal betale 500 kr årligt for at have xbox live ved siden af så blivet det squ for dyrt...

Netflix

Bedre end HBO, for lille udvalg

Det virker fint og der er da en del film og serier, men det skal være meget meget bedre hvis jeg skal blive som fast kunde. Det er dog langt bedre en HBO Nordic, som jeg vil fraråde alle fra at bruge.

Jeg skrev en negativ anmeldelse på Netflix om serien "Andromeda" som lige pudselig trak 3 positive anmeldelser til serien fra andre "brugere" som man jo ikke kan se hvem er(Her kunne de lære lidt af Trustpilot). Undrede mig så en del, da min negative anmeldelse blev fjernet, så det fremstod som om serien var god....

Lille udvalg

Det er fedt at de har kundeservice som har åbent 24/7. Dog er deres''dansk talende'' medarbejder fra Sverige, og det fatter jeg hat af. De de har et meget lille udvalg af film i forhold til konkurrenterne.

Vælg Youbio i stedet...

Filmene er fra den gamle DVD samling jeg har sendt til Afrika...
Har valgt Yousee bio i stedet.. hvor det da i det mindste kun er 1 år gamle film de nye..

Netflix er uacceptabelt!

Jeg har været Netflix kunde i snart 3 måneder. Jeg har aldrig oplevet så dårligt udvalg før. 9 ud af 10 søgninger på film er slået fejl. Disse film er meget kendte og populære film, men de har intet! Råder jer til at bruge blockbuster, viaplay eller andet, fordi Netflix har intet!

Frederik Ploug Søgaard and Megan June Jorgensen found this review useful

Netflix

Godt tilfreds, meeen der skal nok snart nogle nye film og serier til.

Har været kunde hos netflix siden de startede i dk, er fortsat godt tilfreds - men udvalget er gode film er ikke ret stort, snart har jeg set alt hvad jeg gider at se derinde.

Så håber at der snart kommer et væsentligt bredere udvalg - så man fortsat kan føle at prisen på 79kr. er godt givet ud.

Trænger til fornyelse.

Jeg så reklamen i tv om denne "nye" side, dengang den kom frem og tænkte "dét der er lige mig!", jeg fik min første måned gratis men på den måned fik jeg så også set alt hvad der var at se, det var tilbage i oktober 2012 og kun MEGET lidt er der kommet nyt ind af, og endda ikke noget jeg gider at se.
Min kæreste bruger også siden og siger tit at kvaliteten er dårlig, og der af og til ikke er sammenhæng i teksterne.
Min søn bruger siden, og det er helt fantastisk! Der er meget til børn derinde, og det fungere trods alt ok men også dét trænger til fornyelse.

Miriam Hinz found this review useful

Fantastisk tjeneste.

bruger det på både mobil, ipad og tv.
Virker altid

Bredt indhold, mangler fornyelse

Netflix, er på nuværende tidspunkt den bedste udbyder af streaming af film, hvis man ser overordnet på indholdet, bredden og bruger fladen. Kører virkelig godt (via PS3) nemt at bruge og komme rundt i de forskellige kategorier. Serier, dokumentar osv. er dejligt delt op i sæson og afsnit, noget som jeg personligt godt kan lide.
Måden systemet finder frem til dine fortrukne typer af film og serier virker også rigtig godt, og er nemt at finde frem til sin personlige smag af film og serier.
Der hvor Netflix halter, er halve sæsoner af serier, manglende nyheder/blockbusters og de gule undertekster. Så længe licenserne er omkostningskrævende, vil nyere film halte på Netflix og ventetiden kan være lang.
Klassiske film, hvis man er til det… der er indholdet super godt. Kill Bill, Traffic, Bronx Tale osv osv. Det er alligevel film, som bliver sendt på Tv2, Tv3, 3+ og de andre TV kanaler i weekender eller i den bedste sendetid og lign. Nu kan man endelig se filmene når man selv ønsker og ikke bruge penge på at købe filmene. Der kan mærkes på pengepungen, at man ikke længere behøver at bruge penge på at købe ”klassikerne” eller ældre film man godt kan lide at se. Så det er bare med at komme af med sin DVD rack på hylden og få lidt skillinger for dem i den nærmeste Blockbuster el. lign. ingen grund til at have dem liggende.
Plus:
+ ”Smagsdetektor”
+ For børn

Minus:
- Gule undertekster
- (indhold), igen skal der tænkes på omkostningskrævende licenser i DK
- Manglende sæsoner af ældre serier

Det burde være gratis...

Når man ser på billed og lydkvalitet. Så burde det være gratis. Udvalget af film der er lavet efter at Berlinmuren er faldet er ikke overvældende. Og så fatter jeg ikke meningen med de ringe gule tekster. Det er dårligt oversat og nogen gange kommer teksterne hurtigere end man kan nå at læse dem.

Andreas Møller found this review useful

Netflix

Hidtil har det virket upåklageligt.

Mine små børn er glade og da er farmand glad.
Indhold for voksne er ikke ok, men 79 kroner pr. måned er billigt.

Miriam Hinz found this review useful

Irriterende

Tænkte jeg ville købe en måneds adgang, da jeg så de havde et par film jeg gerne ville se igen. Jeg får dem fundet og starter dem hvor på jeg ser de hæslige undertekster pryder skærmen - Jeg går ned i undertekst boksen for at slå dem fra men DET KAN MAN IKKE?! Der er 4 nordiske sprog men ingen "fra", på alle de film jeg gerne vil se og jeg orker simpelthen ikke undertekster.

Tak Netflix, 79,- ned i lokummet.

Forresten, udvalget stinket.

Andreas Møller and Laila Nielsen found this review useful

Gammelt udvalg

- det irriterer mig at serier flere år gamle, især når man så kan se at de samme serier sagtens kan ses på den amerikanske udgave. Eksemplet kunne være 'Drop Dead Diva' der er 2 sæsoner på den danske netflix, men der er vist 4 i USA. Rigtig mange af filmene er så gamle at jeg har set dem for flere år siden, desuden er der en del B-film på repetoiret. Når/hvis man gerne vil ind på det danske marked må man have noget der er bedre...
Det skal så lige siges, at jeg er meget tilfreds med at jeg kan se det på mit tv via PS3 uden at skulle betale et gebyr som man f.eks. skal på viaplay.

Udbud ringer end forventet

Har ameldt mig igen da jeg synes udbudet af programmer er væsentlig ringer end forventet, det meste er noget gammelt noget. Men tilmelding og afmelding fungerede upåklageligt og app til Samsun TV, Ipad 4, Samsun Galaxy 2 og Xboks virkede også super.

Rimeligt user-interface, rimeligt udvalg i serier og super god App til PS3

Så kom det til en sammenligningstest af YouBio og Netflix.
Med Netflix kommer vi nu endnu tættere på en udfasning af det klassiske program-tv, og her vinder Netflix klart over YouBio, men det piner mig, at jeg kan se at udvalget hos moderselskabet i US er klart opprioriteret - serierne er bare nyere - hvorfor det? Hvorfor skal vi ikke have de samme serier i DK, og hvorfor virker min Netflix ikke når jeg er på Hotel i udlandet?
Min 13-årige søn og jeg har nu Netflix og YouBio i godt en måned, hvor Netflix er klar vinder hos min søn, mens YouBio vinder hos mig. Netflix vinder hos sønnike pga udvalget i serier, mens YouBio vinder hos mig pga filmudvalget og de ekstra muligheder med PPV af kvalitetsfilm.
Samlet set vinder Netflix dog pga "accessability.
- Netflix har en PS3 App som bare spiller
- Netflix mobile App virker og fylder hele billedet ud, men der mangler et bede tekstoverblik over udvalget (måske for at dække over at udvalget på film faktisk er ret tyndt). Til gengæld virker den "Cross-platform - man kan faktisk bruge sin iPad eller iPhone som remote til PS3 App'en - smukt
- Hverken Netflix eller YouBio har udviklet App til SmartTV - her dumper begge leverandører stort

Konklusion - Begge parter kan stadig gøre det meget bedre, men NetFlix vinder på funktionalitet, og en smuk film på YouBio kan altså ikke kompenserer for at mit 42" TV viser et billede i 26" størrelse.

De tre stjerner er for funktionalitet, nytænkning og tilgængelighed

Netflix

Ok, men ringe film udvalg

Det er kedelige gamle film og deres interface er virkelig dårligt og uoverskueligt...
Men men, i forhold til fx Viaplay, som kræver Playstation Network Plus abbonnement og streamer i virkelig dårlig kvalitet, så er det ret godt...

Suzy and Andreas Møller found this review useful

Gaaaaamle film

Jeg har haft Netflix i omkring 2 måneder nu, og overvejer kraftigt at opsige mit abonnement.
Jeg synes ikke der er mange nye film på siden! Alle "nyheder" er op til flere år gamle.
Synes ikke jeg får noget ud siden når jeg alligevel skal leje nye film ved siden af.

Suzanne, Miriam Hinz and Andreas Møller found this review useful

• København, DK
  • 1 Review

Utrolig dårlig og tvivlsom kundebehandling!

Jeg er meget skuffet over netflix' kundebehandling.
Min kammerat var på besøg og valgte at logge ind på netflix på min tv-boks, så vi kunne se en film sammen. Efter at have oplevet netflix, tænkte jeg, at jeg ligeledes ville oprette en profil så jeg kunne benytte mig af deres service. Jeg ser nu film fra min nyoprettede konto, men erfarer nogle uger senere at der er blevet trukket et beløb på 79,- fra min konto. Eftersom at de reklamerer med en gratis prøveperiode , mener jeg at der er sket en fejl, og jeg kontakter straks deres kundeservice. Det viser sig, at hvis man har logget på en boks i en husstand med en netflix-konto tidligere, så kan man ikke modtage den gratis prøveperiode. Jeg finder dette meget uretfærdigt, da jeg pludselig ikke er berrettiget til en prøveperiode, som i første omgang fik mig til at tage skridtet og oprette mig som kunde.

I kundeservicen bliver jeg modtaget med en tvivlsom hjælp, hvor jeg ingen informationer kan få, andet end at prøveperioden KUN gælder for de, som ikke har logget på tidligere- også selvom det er fra en anden konto. Jeg bad om at lade dette gå videre, men igen bliver jeg ladt tilbage med ingenting. Kundekonsulenten fortæller mig, at han godt kan lade det gå videre til behandling, men han kan ikke give mig en direkte kontakt til de som skal behandle min sag, og han kan heller ikke fortælle mig, hvor lang tid der vil gå før den bliver behandlet og hvornår jeg vil få svar på denne uheldige episode - eller om jeg overhovedet får svar.

Det eneste jeg ønsker er, at få refunderet beløbet på 79,- så jeg kan få min prøveperiode som alle andre, og så jeg herfra kan være en tilfreds kunde.

Andreas Møller found this review useful

Netflix

Virker upåklageligt, men mangler indhold

Hidtil har det virket upåklageligt.

Jeg mener dog at "alt" indhold burde være HD billede og 5.1 lyd, hvis det er muligt.

Desuden er der bare ikke nok indhold.

Suzy found this review useful

Aaarh, det var dejligt!

Min erfaring med Netflix gennem et års tid både herhjemme og i udlandet er, at de er en no-bullshit leverandør af tv-serier og film.
I modsætning til streamingudbydere som TV2 og ViaPlay, som er personlige abonnementer (der kan kun streames til én enhed ad gangen), fungerer Netflix som et husstandsabonnement, hvor jeg kan streame Netflix til stuealteret, samtidig med at ungerne streamer Netflix til deres computere og PlayStations og iPads.
Udbuddet kan diskuteres. Det kan udbuddet altid. Tænk bare på TV2s udbud. DRs. TV3s. Tyske, franske, svenske og norske kanaler, som du får med i dit dyre abonnement hos tv-udbyderen, men som betaler for, men aldrig ser. Udbuddet kan altid diskuteres. Og tænk så: Nul reklamer. Masser af serier og film. Der kan ses, når det passer dig. Til 79 kroner om måneden.
Når det kommer til streamkvalitet, er Netflix det bedste, jeg har set endnu. Ikke HD eller noget der bare ligner HD, men bedre end alle de andre. Bedre end DR, TV2, ViaPlay, HBO, Vudu, Hulu, BBC, og hvad de ellers hedder. Og jeg har ikke endnu været ude for, at et Netflix-stream hænger eller lagger eller går ned i kvalitet, når jeg streamer via min 30/30 Mbit-forbindelse. Det har jeg til gengæld oplevet fra samtlig andre streamudbydere. For nogles vedkommende ofte.
Hos Netflix betaler jeg for en måned ad gangen. Ikke noget med at binde mig til x antal måneder. Og når det bli'r sommer, og jeg ikke gider se tv, går jeg ind og afmelder Netflix - så betaler jeg ikke fremover. Punktum.
Den sidste stjerne havde Netflix fået, hvis streamkvaliteten havde været endnu bedre, og hvis Netflix havde haft flere nye serier/sæsoner af serier.

Anstændigt udvalg. God support. Solid service

Netflix skal forhandle aftaler med samtlige rettighedsindehavere i Danmark. Af denne årsag kan de ikke tilbyde samme enorme udvalg som fra USA.
Det som Spotify gjorde for musikken er Netflix ved at gøre for filmbranchen. Netflix er uden tvivl de bedste til det, men det tog også Spotify noget tid at komme op i gear.
Jeg har afmeldt mit YouSee abonnement til 333 kr om måneden og nyder nu at se TV serier, film og dokumentarer uden reklamer, forstyrrelser og i langt højere kvalitet end før.
Netflix er her for at blive. Supporten er seriøs. Servicen er gennemtestet og fuld ud stabil (hvilket er mere end hvad man kan sige om DK-konkurrenterne). Prisen er i bund. 4 stjerner for det hele. 5 uden at blinke, hvis udvalget havde været halvt så godt som det amerikanske og nye sæsoner i TV-serier var nemmere at få øje på.

Netflix

Et lille udvalg, prisen taget i betragtning

Netflix skuffer fælt ifht. hvad det bliver lanceret som.

I USA er udvalget større og prisen billigere.

Mange af filmene er af ældre dato, som man sagtens kan finde for en 10-20 kroner stykket i diverse butikker, og derfor bliver det for dyrt at abonnere på Netflix i længden.

Sammenlignet med andre film/serie streamingtjenester i Danmark (Viaplay, YouBio, Filmstriben) er Netflix langt fra anbefalelsesværdigt.

Filmstriben er endda gratis (6 udlån om måneden), hvis man har et biblioteks-login.

Hvis jeg skulle ud og investere i en streamingtjeneste i dag, ville det helt klart blive YouBio.

(Og så lige en "advarsel" her til sidst. Jeg fik nogle måneder gratis, til Netflix, af Spotify, og prøvede det, endvidere fik jeg tilsendt en gratis personlig gavekode af Netflix, som jeg har aktiveret for nyligt, og alligevel har de opkrævet 79,- for en måned. Jeg har dog fået pengene retur, efter jeg har kontaktet dem, så derfor trækker dette ikke ned på bedømmelsen. Dette er bare en "advarsel" til andre)

Torleif Restorff and Suzy found this review useful

Dejligt.

Til de penge pr. Måned får jeg mere end jeg turde håne på.,;)

Seph Soliman found this review useful

Thumbs up

I får den sidste stjerne når I laver flere abonnementer, samt mulighed for flere brugere (så jeg ikke bliver tilbudt at se Snehvide og de 7 små dværge, frem for en psykologisk thriller)

forslag til abonnementer:
79,- normalt udvalg
99,- bedre udvalg
149,- super udvalg

Netflix

Er overvejende begejstret :)

I første omgang installerede jeg netflix på computeren, det virkede overhovedet ikke. Men da jeg fandt ud af at køre det over min WII, kørte det perfekt!
Jeg syntes, der er masser af gode serier og film på netflix, men jeg savner mere information ; f.eks, hvornår man kan forvente nye sæsoner af de forskellige serier man ser, og hvornår der kommer nye film o.l. "Netop tilføjet" kan godt se ud som om, den er gået helt i stå til tider.
Samtidig kunne det være rart at kunne oprette en liste over ting man vil se, eller at kunne slette ting fra "set for nyligt", når de viser sig, ikke at være værd at se alligevel. Men overordnet er det et hit herhjemme.
Iøvrigt er jeg også super begejstret for at slippe for reklamer, har først rigtig opdaget hvor stresende reklamer er, ved at skifte fra tv til netflix :)

Netflix

Fungerer perfekt, men mangler indhold!

Jeg har afprøvet Netflix i 2 måneder.

Rent teknisk har jeg kun positivt at sige om Netflix, der hos os kører på et trådløst netværk via en PS3. Der er super billedkvalitet og ingen ventetid.

Jeg mangler dog noget nyere og mere interessant indhold, gerne tv-serier. Så når det bliver bedre vender jeg helt sikkert tilbage som kunde.

Torleif Restorff and Suzy found this review useful

Mens vi venter...

... på at Netflix kommer op at kører, kan det ikke blive til mere end to stjerner. Har ikke fundet et par film om måneden jeg gad se - og så er 79 kr. jo ikke så billigt. Vender måske tilbage - men ærgerligt at lancere en tjeneste med så tyndt et udvalg. Har kun oplevet tekniske problemer een enkel gang - så den uheldige oplevelse ikke at kunne se slutningen på en film tæller ikke med i bedømmelsen.

Torleif Restorff found this review useful

Netflix

Teknisk fint, men meget begrænset udvalg.

Nu har jeg haft Netflix de sidste 2-3 måneder, og jeg ville virkelig gerne elske det. Teknisk set fungerer det helt som det skal. Brugerinterfacet er rigtig fint og overskueligt og streamingen kører mere eller mindre fejlfrit. Det hjælper bare ikke på at der næsten ikke er noget, der er værd at se!

Hvad film angår virker det hovedsageligt til at være gamle anden rangs film og nogle enkelte klassikere. TV-serierne er gode nok, men det er tilsyneladende kun gamle sæsoner fra et eller to år siden. Det er simpelthen for sløjt.

Netflix har rigtig meget potentiale men med det nuværende udvalg er det ikke anbefalelsesværdig.

Ny på Netflix

aner ikke om det er godt eller dårligt --- mangler noget seriøst anmeldelse , syntes der er for mange for - imod ., min umiddelbarre mening er at det virker

Seph Soliman found this review useful

Teknisk godt..

Det virker fint rent teknisk, men hold da op et tyndt udvalg. Jeg glemte at afmelde min gratis prøveperiode, så jeg hænger på den lidt endnu, men så er det også slut. Ville gerne have det. Men så skal der åbnes for sluserne og være valgfrihed og ikke 10 år gamle hits, der i forvejen er set 10 gange. Serierne de har hos Netflix køre på mange af de danske seriekanaler. Det virker bare lidt tyndt og uden rigtig kvalitet...

Netflix

Fungerer, men alt for få serier og film.

Hvor er de film og serier, jeg gider at se? Alt sammen er noget af ældre dato og så ikke en gang de gode - hvor er Die Hard, Ringenes Herre eller The Sound of Music? Også serierne har kun de tidligste sæsoner. Så kan jeg jo lige så godt se genudsendelserne på tv(som jeg jo i forvejen betaler for). Kom med noget mere udvalg. I kan da starte med at fyre dem ind uden tekster, hvis det er problemet?

Fungerer bare – igen problemer

Glad for netflix.dk – stort udvalg af film og serie.
Streaming via Apple Tv, iPhone og bærbar fungerer bare.

Kim Skammelsen found this review useful

Netflix

Mangler indhold og kvalitet, men mange danske tekster

Et plus til dem der søger dette, er at der er danske tekster, dog mangler der meget indhold. Især serier er der tit kun få sæsoner, film mangler der også mange fx alle Die Hard filmene. Kvaliteten af streamet er desværre ikke særlig god, ikke i nærheden af, hvad man oplever på en BluRay, men højeste kvalitet bliver selvfølgelig også kun streamet med ca 1-2gb pr time.

Hvis du bare skal se lidt serier eller film engang imellem på den bærbare, er dette fint, men ikke et alternativ til din filmsamling.

Netflix

Fin tjeneste med begrænset udvalg

Har været tilmeldt Netflix siden første dag i DK. Jeg er glad for tjenesten som er 100% integreret i mit Samsung tv, hvilket er ret fedt. Har hjulpet flere med opkoblinger til NF, og min erfaring er at alle tekniske problemer bunder i brugerens udstyr, især lav båndbredde på eget trådløst net (bemærk her, at du SAGTENS kan have en 20/20 forbindelse, men har du dårlig dækning af dit trådløse net, er det eet fedt)

At jeg ikke tildeler alle stjerner, skyldes desværre det faktum, at jeg her efter små tre måneder, er ved at løbe tør for film.
Det er simpelthen GROTESK så få film NF lægger ud!!
Fred være med at de ikke har de nye præmiærefilm, men sammenligningen med Blockbuster holder ikke! - ikke engang med rummet med farvoritfilm :-)

Suzy found this review useful

Serier uden afbrydelser

Rigtig fornuftig streamingtjeneste til film og serier
Godt udvalg af serier - udenlandske som danske.
Fint udvalg af film til børn.
Halvskidt udvalg af film. Primært film af ældre dato.

Foreløbig ok

Det første jeg lagde mærke til var hvor let læselig betingelserne var. Der er intet at misforstå, og for mit vedkommende synes jeg det er lettere at jeg ingenting skal gøre hvis jeg vil fortsætte efter en måned. Og hvis man vil afmelde sig er det meget simpelt. Det må være en generations ting. Jeg har meget svært ved at fatte systemet i "hvorfor er det ikke gratis". Jeg synes 79 kr er helt utrolig billigt. Det næste jeg lagde mærke til var selvfølgelig udvalget. Det synes jeg også var ok. Som "til at begynde med" selvfølgelig. Så valgte jeg en film. Den kom med det samme, let og elegant. Spillede knap 2 timer, uden problemer overhovedet. Jeg var lidt salig må jeg indrømme: ingen reklamer, ingen små skilte med jævne mellemrum i hjørnet. Slutningen kunne jeg se uden at blive forstyrret med(lige idet filmens løsning/forløsning eller opklaring kommer)med "NÆSTE HOPSALA FRA HØJHUSET". Der er heller ikke noget ekstra materiale eller bonus. Det kan jeg finde andre steder. Det er som jeg kan lide det. Jeg vil se en film. Jeg får en film. Hvis de vokser i udvalg i et tempo man kan forvente, så bliver jeg her. Der var lige underteksterne der er gule. Jeg kan bedst lide hvid, som er neutral.

Netflix

For dyrt i forhold til udvalg

De siger man skal droppe BlockBuster. Men jeg har altså ikke lyst til at droppe BlockBuster, når Netflix ikke engang har premierefilm. Det gør mig irriteret at de ikke engang har simple serier, såsom South Park - og at deres film er fra 2009 og nedaf.

80 kr - nej tak. Det burde være en gratis tjeneste, da filmene og serierne er yt.

De får dog én stjerne, fordi at produktet virker - og det er en hurtig streaming-tjeneste.

Velkommen til.

Synes lige folk skulle give Netflix en chance. En helt ny tjeneste til 79 kr i måneden. Jaja, udvalget kunne være bedre men mon ikke det kommer efterhånden. Netflix er jo åbenlyst ikke løsningen på nuværende tidspunkt hvis du vil se de nyeste film og tv-serier. Alle dårlige karakterer givet på det grundlag finder jeg ganske useriøse. Jeg byder desuden alle velkommen som har lyst til at træde ind på det danske marked og gå i krig med de overkorupte tv-udbydere der sidder i deres karteller og skruer priserne urimeligt højt op.

Sidsel Marie, Kim Skammelsen, Michael Nielsen, kunde and Præsten found this review useful

Is Netflix your company?