[REPLY]
Gode tilbud og super hurtig levering, ingen fragtgebyr!
Som altid,super hurtig levering.
Varen iorden,ingen problemer
Handler gerne igen og anbefaler gerne andre til samme..
Urskiven fungerer fint, med hurtig forsendelse og jeg vil da bestemt bruge siden igen.
Kanon god service, hurtige svar på alle mine "dumme" spørgsmål, gode forklaringer og ingen problemer med betaling eller levering.
Kan varmt anbefale Guldsmykket
Hej -
det var en god oplevelse at handle hois Guldsmykket.dk - hurtig respons på bestillingen - og levering til den lovede tid - varerne forsvarligt pakket ind, så der handler jeg gerne igen!
hilsen Karen
Har købt halskæde til en god pris i forhold til andre på nettet.
Hurtig besvarelse vedrørende lagerbeholdning og forventet dato for modtagelse af varen.
God pris - hurtig behandling - svarer på både e-mail og telefon
Bestilte et Zeppelin Ur Til min søns 18 Års fødselsdag hos urskiven der var de eneste i Danmark der havde den,
Den var lidt dyre end i udlandet, men fragten var inkl. og så er meget nemere hvis der skulle opstå en reklamation
jeg var lidt sent på den så det var vigtig at de overholdt at sende samme dag
Jeg kunne følge uret hos posten med det nr. jeg fik på ordrebekræftigelsen
Så det var virkeligt skønt da vi som lovet, modtog uret dagen efter vi havde bestilt
JUST IN TIME
Første gang jeg handler her og det kunne meget vel ske igen.
Bestillte Seiko ur- og selvom den ikke var på lager modtog jeg den indenfor 5 dage!! Gode services + venlig betjening per telefon!! BRAVO!!
Super betjening ... hurtig og produktet lever op til forventningerne!! Siden er givet videre til venner ;-)
Kvalitet og pris er som forventet. De siger at de kan levere indenfor et par dage, selvom varen ikke er på lager. Der skulle gå 10 tage og 2 telefonopkald før jeg fik min vare.
bestilte da der var sommerferie, og da ferien var slut fik jeg hurtigt varen og endda et gavekort på 10% af næste køb også efter deres ferie leverede de hurtigt og godt.
Fantastisk hjemmeside, bestilte et ur og trods ombytning af to leveringer, fik jeg uret indenfor en uge... Handler igen hos Urskiven.dk
Alle oplysninger om levering passer, kvalitet og troværdighed er ordet. God respons på e-mail.
Begge seiko ure er som beskrevet og er flotte.
Prisen var den bedste i nettet.
smykker til rigtig god pris. bestilte og modtog dagen efter - perfekt
Hvis alle webshops var som Urskiven, så var verden et meget bedre sted. Go' service man har næsten ikke trykket på send før svaret er der. Alt er gået som smurt de gange jeg har handlet der!
Priserne er til at forstå og finder du det billigere et andet sted, er de til at handle med. Alt-i-alt en gennem behagelig oplevelse!!
OG så har de altså nogle fede URE ;O)
Morten Bech Vestergaard found this review useful
Købte ud i ferietiden men blev sendt selv om der var ferielukket. Kun gode anbefalinger.
God overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og til den rigtige pris.
Det fungerer bare, ringe og fik hurtigt svar, bestilte på nettet den ene aften, næste dag var varen afsendt og dagen efter
lå den i postkassen. Helt perfekt.
Den vare jeg bestilte var ikke på lager, så det tog 3-4 dage før de kunne sende pakken, men da de fik den på lager havde jeg pakken næste dag, så det var super hurtigt.
Bestilte et ur torsdag og allerede fredag formiddag, havde jeg mit nye ur. Den danske brugsanvisning er fremragende, den hjalp mig næsten smertefrit igennem urets avancede indstillinger. Da jeg så også sparede 1000 kr i forhold til butiksprisen, kunne det ikke være bedre. Det er det andet ur jeg har købt hos jer, og jeg har været fuldt ud tilfreds begge gange.
Jeg kan kun anbefale andre at handle hos guldsmykket, hurtig levering og god service.
Gode billeder af varen på hjemmesiden som stemmer overens m virkeligheden når man har varen i hånden.
Rart m besked om at ordren er modtaget og derefter besked når varen er afsendt. To dages levering som lovet blev overholdt.
Meget tilfredsstillende ar handle her.
Jeg bestilte et ur på urskiven.dk - ved levering var skiven en anden farve end forventet. Men problemet blev løst let. smdigt og hurtigt...
Jeg bestilte mine varer en søndag aften og der var 3-5 dages levering, fik pakken allerede tirsdag middag, det dur i min verden, og min vare lever helt sikkert op til mine forventninger, så kan varmt anbefales at handle der, vil selv i fremtiden handle ved Guldsmykket...
Bestilte et Jacob Jensen ur -- urskivens chat funktion fungerede udmærket og jeg fik besvaret mine spørgsmål med det samme. Uret kom i løbet af få dage efter bestillingen. Upåklagelig service! God pris i forhold til andre websider, hvor samme ur bliver tilbudt til en væsentlig højere pris.
Jeg bestilte fredag og havde varen mandag morgen...
God service, hurtig levering og prisgaranti! Vil altid handle ure der! :) Meget tilfreds.
Det gik hurtigt og varen lever op til det den er.
Jeg bestilte et par øreringe og fik dem ret hurtigt. Jeg havde dog bedt om at få pakken leveret til en anden adresse, men pakken kom hjem til mig selv, hvilket var lidt ærgerligt.
Men øreringene er super fine og lever helt op til beskrivelsen :-)
Jeg fik hurtige svar og god service hele vejen igennem processen.
Desværre nåede ikke frem til den aftalte dato, men vi fandt en løsning. El havde det været 5 stjerner
Nemt at bestille på Urskivens netshop og varen blev leveret meget hurtigt og i forsvarlig indpakning.
Dog mangler der at medfølge en anvisning til urets forskellige funktioner.
købte et ure der ikke lige levede op til mine forventniger da jeg modtog det så ønkede at sende det tilbage og få pengene igen og var ingen problem vil forslå siden. super hurtig levering og go service.
Købte en guldring, fin fin fin!
God pris og kvalitet.