We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (109)

Review by confirmed purchaser

Raskt, rimelig og god kvalitet

Jeg har bestilt en gang fra Outnorth og synes varen var bra, leveringen var rask og servicen har virket kjempebra. Anbefaler å bruke Outnorth.no!

Størrelsen

Varen eg kjøpte var nok ikkje heilt xl synes eg,men den var av bra kvalitet

Review by confirmed purchaser

Bra utvalg, men litt sen tilbakemelding på utsolgt vare

Utvalget i nettbutikken er bra, men det tok nesten en uke før jeg fikk tilbakemelding om at varen jeg hadde bestilt likevel ikke var på lager.

rask sending

Lett nettside med god oversikt og enkel betalingsløsning

veldig bra service

Jeg anbefaler å handle fra Outlook. Det kommer jeg til å gjøre. Kvaliteten på varene er super bra. Jeg har kjøpt en flott bag som jeg skal ha med meg på reise.

Litt lang leveringstid...

Varene kom, men mangelfull sporing og lang transporttid ødela litt. Ellers fornøyd.

Review by confirmed purchaser

Bestilte varer på lager og til riktig pris

Rask levering. Riktig pris. Fraktfritt.
Meget godt inntrykk av dere.

Treg behandling.

I går,17.mai, var det 2 uker siden jeg mottok 1 par Lundhags Professional høy 44.
Disse viste seg å være i trangeste laget- alle veger. Jeg kontaktet da Lundhags i Jerpen,og der anbefalte dem meg optimodellen. Jeg returnerte støvlene samme dag med utfylt skjema om at jeg ønsket Professional opti mid 44 i stedet. .
Siden har jeg ikke hørt noe fra dere. Torsdag den 16. om morgenen ringte jeg dere, ble satt over et par ganger og fikk snakke med en som sa at jeg skulle bli oppringt når det var en saksbehandler ledig. Jeg hørte ingen ting, så på ettermiddagen ringte jeg i gjen, og AKKURAT det samme gjentok seg.
Jeg lurer nå på om jeg får mine ønskede støvler, eller pengene tilbake snart?
Jeg har full forståelse hvis støvlene har manglet på lager, og det har vært tilfelle her har jeg forstått. Imidlertid må det gå an å få svar på mine henvendelser.
Hilsen fra
Nils-Petter Pettersen

raskt og strømlinjeformet service

flott service, varen raskt levert - svarte raskt på e-post ang spørsmål

Rask levering

God pris og rask levering

Review by confirmed purchaser

Lang leveringstid, ellers bra.

Brukte lang tid fra bestilling, om lag 12 dager. Ellers var alt bra.

Waiting with anticipation!

So far order is not received, awaiting with anticipation for it to arrive as we should be camping this weekend! Looks like we'll have to use the old backpacking tents.

Treg

Det er mulig outnorth har varene de selger, men det tar virkelig lang tid å få dem sendt. Hvilken leveranse de bruker som må bruke en uke på å få varene fram, skjønner jeg ikke. Ikke er det tilgang på sporingsnr, eller ingen informasjon, bare noen intetsigende e-poster som er noreply

Review by confirmed purchaser

Leverer som avtalt, frakt og tid før sending av varer kan ta noe tid.

Gode priser og godt utvalg. Noe ventetid før varer sendes og frakt tar tid kontra andre webshops.

Review by confirmed purchaser

Billig og kjapp service! Gratis retur og 365 dager åpent kjøp.

Alt i alt veldig fornøyd med Outnorth.no, kjapp levering og bra priser.

Skulle man ombestemme seg så er det gratis returlapp med i forsendelsen og man har 365 dagers åpent kjøp.

Eneste - som ikke trekker nok for å ikke gi 5-stjerner er lavere "gratis frakt"-nivå. Kunne Outnorth.no tilbudt gratis frakt på alt, hadde de oppnådd alt.

Rask og flott service..

Kan anbefale alle å handle på Outnorth....

Review by confirmed purchaser

Top info og updatering på levering

Varen passer perfekt med beskrivelse på net side, meget tilfreds med track and trace. Meget tilfreds med hele forløbet, vil handle der næste gang og kan anbefale dette sted.

Strålende!

Uproblematisk bestilling og levering. Utmerket oppfølging med bekreftelse av bestilling. Kjapt levert. Utmerket produkt.Strålende!

Review by confirmed purchaser

Svært godt og ergonomisk utformet for damer.Svært godt utformet når det gjelder lommer og viktige reguleringer som gjør denne sekken genial til en hver sporty kvinne.Bærekonstruksjonen er særdeles god

Hagløffs Oxo 70 er absolutt en sekk jeg vil anbefale. Den er svært godt utformet både når det gjelder lommer ,reguleringer og praktisk utformet spesielt med tanke på mulighetene for å åpne sekken på forskjellige måter.Den svært godt tilpasset for damer.
Sekkens bæresystem er svært god og veldig grei å regulere. Denne reguleringen gjør sekkens tilpasningevne svært god.

Review by confirmed purchaser

Kvalitetsvarer til latterlig lave priser. Rask levering.

Kjøpte Gore-Tex hatt og Fjällreven vinterhatt til under 450 kroner - til sammen. Gode tilbud.

Review by confirmed purchaser

Var veldig fornøyd, men nå er jeg blitt skuffet!

Var veldig fornøyd med handlen på siden, det gikk fort og var enkelt og forstå hva jeg skulle. Men Nå har jeg ventet i 2 uker, og det står fortsatt at varen avventer lager, Dette syns jeg er dårlig, og jeg har ikke fått noen informasjon, utenom når jeg sendte mail på egenhånd for et par dager siden. Med tanke på at jeg trenger denne sekken, syns jeg det er kjedelig og litt dårlig at det tar så lang tid, spesielt siden det står at dere har leveringstid på 3-5 dager.

Varene levert

Varene levert som bestilt, innen rimelig tid.
De burde kanskje pakket inn det inne i esken litt bedre, ellers alt ok.

Review by confirmed purchaser

Bruker alt for lang tid å sende varen.

Outnorth bruker alt for lang tid på å sende varen. Over to uker fra du bestiller til du mottar varen. Bruker nettbutikker i usa /asia neste gang.

Review by confirmed purchaser

Bra, nice price, rask leveranse!

Bra, nice price, rask leveranse!

tungvint,og lang postgang

Tungvint å sende varene i retur, når man først må kontakte kundeservice.
Utrolig lang postgang med Tollpost.
Skal vurdere to ganger om jeg enda engang skal bestille her.

Review by confirmed purchaser

Verste opplevelsen på nettkjøp ever!

Nå er det ca 1 mnd siden jeg bestilte, har enda ikke fått pakken. Har sendt flere e-mail for å høre om status på bestillingen, ingen svar. Absolutt verste service jeg har vært borti noen gang. Aldri mer outnorth!!

Review by confirmed purchaser

Dårlig oppfølging ved utsolgt vare.

Estilte 6 ulike varer. Dere var tydelig vis utsolgt for en av varene. De 5 andre enhetene sendes dermed ikke ut... Venter fortsatt etter 10 dager på forsendelsen. Mener dere burde ha informert om dette.

Review by confirmed purchaser

men jeg hsr jo ikke fått noe?

Står fremdeles avvent lager. 13 dager siden jeg bestilte det....

Review by confirmed purchaser

Manglende levering, ingen orientering om leveringstidspunkt

Bestile et Thule sykkelstativ 14. april. Da 10 dager var gått uten at jeg hørte noe,
sendte jeg en mail og etterlyste ordren. Fikk til svar at den var forventet inn til lager ca. 24. april.
Idag skriver vi 3. mai, og jeg har ikke hørt et ord.
Handler en god del på internett, men dette er det dårligste jeg har opplevd.
Her må det en kraftig skjerping til. Dårlig kundeservice, og prioritering.
Har fått en 2-3 mailer med reklame, men ingen orientering om min ordre.

Review by confirmed purchaser

Väldig bra. Allt gick som förväntat.

Beställning och leveringstid gick strålande. Bra.

Review by confirmed purchaser

Dårlig info om vare på lager

Fikk beskjed om at varen skal gå ut mellom 5 og 10 dager. Fikk ikke beskjed om at varen tydeligvis ikke var på lager. Dette er dårlig, da jeg skal ha den som gave til en spes dato.....

Godt utvalg, konkurransedyktige priser

Anbefales, relativt rask levering. Skal vurdere å bruke Outnorth igjen.

Raskt og enkelt!

Gikk raskt og enkelt! Fornøyd, gikk fort, og fikk akkurat det jeg bestilte. Lå også return lapper i esken, slik at retur også skulle være enkelt.

Meget rask levering!

Outnorth leverte varene morgenen etter at jeg bestillte. Det eneste jeg har å utsette er at et spørsmål jeg sendte på E-mail for 3 uker siden enda ikke er besvart . . . På dette området må de skjerpe seg!

Bra!

Rask levering.

Review by confirmed purchaser

Problemfritt og hurtig som vanlig.

Dette er min favorittbutikk for friluftsliv. Anbefales på det sterkeste.

håpløst!

Hei. Leveringen deres har vært forferdelig treg. Det er dumt, men det som er ille er at jeg ikke kan finne utleveringstedet deres. Og adressen som er listet er er stor parkeringsplass nå! Nå har jeg brukt to halve arbeidsdager, altså to separate forsøk i å finne utleveringsstedet. Uten hell. Hvorfor ikke sende i posten som alle andre?

Dette går ikke!

Varen kommer antagelig ikke til å bli hentet, og jeg nekter straffegebyr for dette!

Review by confirmed purchaser

har ikke mottatt det jeg har bestilt.

Tar utrolig lang tid. Ingen svar på mail jeg sendte
Fikk ingen svar når jeg ringte dere. Meget dårlig service. Dere får ingen vurdering av meg

Review by confirmed purchaser

Produkter som tiltaler en som streber etter forbedret feltkapasitet

Mange og nye produkter. Presentert på en frisk måte.
Første plass å lete nådd en er ute etter noe nytt

Bra respons på kundeservice

Bra produkter, men litt lang ventetid på ikke lagerførte produkter som batteri til Shunto klokker.