We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (7)

For dårligt.

Man kan overhovedet ikke få konktakt til butikken.
Jeg har skrevet adskillige emails og har ALDRIG fået svar.

Ingen Kritik herfra!

Bestilte et par røde linser fredag eftermiddag, og lørdag var de med posten. Jeg modtog dem mandag formiddag, og pengene blev først hævet da jeg havde modtaget min vare. Godt udvalg, hurtigt levering. Så ingen kritik herfra. Intet problem med at handle der. Forstår heller ikke alle de negative anmelderser.

Hold jer langt væk !!

Det er nu et år siden jeg bestilte kontaktlinser og væske ved dem. Jeg fik kun et ud af to par linser og så 2 stk. etui til at opbevarer dem i, dog fik jeg aldrig væsken dertil.
Jeg har sendt over 20 mails på kort tid og fik intet svar fra dem. De er nogle fuskere så hold jer langt væk. Køb ikke noget derfra de hapser bare pengene i stedet for og ignorere dine mails !!!

Virkelig dårlig service

Jeg valgte at bestille fra siden fordi de havde hurtig levering. Jeg bestilte en mandag, jeg skulle bruge linserne fredag. Jeg har aldrig modtaget dem (og det er godt et år siden nu). Jeg har adskillige gange prøvet at skrive til deres kundeservice, fordi jeg ville have mine penge tilbage, men jeg får intet svar. Min veninde bestilte fra samme firma dagen før mig, hun modtog sine omkring 2 uger senere. Hvis jeg kunne have jeg givet dem 0-stjerner.

Lisa found this review useful

Party Lenses

Fed side & super service!

Party-Lenses har et rigtigt fedt udvalg af linser - Jeg bestilte 3 par farvede her igår(tirsdag), som jeg skulle bruge til en fest på fredag. Allerede i dag(onsdag) kom de med posten, det er altså hurtig levering- Linserne har jeg på lige nu og de er KANON. Super hjemmeside, forstår ikke de negative anmeldelser!

Køb ikke derfra

Jeg købte et par linser, men modtog dem dagen efter jeg skulle bruge dem, så jeg sendte dem tilbage. Fik aldrig mine penge tilbage og kunne ikke få fat i kundeservice. Virkelig virkelig dårlig service! Køb ikke derfra.

Dårlig

Modtog kun halvdelen af varerne. Skrev på deres kundemail, fik aldrig svar.

Is Party Lenses your company?