We are hiring!

20 Trustpilot review(s)
Most recent review
Review company
  • Reviews (20)

Imødekommende, professionel og god kundehåndtering

Meget positivt indtryk som første gangs kunde i dette firma. Imødekommende , venlig, hurtig med svar og opdateringer pr mail og en fornemmelse af at ville yde lidt ud over det der forventes.
Anbefales gerne til andre der har behov for kvalitets gaver eller til eget brug.

Super kundeservice

Rigtig god kundeservice og fint produkt, der lever op til forventningerne :-)

Fantastisk

Super sød betjening og rigtig god service. Kan bestemt anbefales og det er ikke den sidste gang jeg handler der.

God service.

Jeg havde en peberkværn, hvor beholderen gik i stykker. Sendte en mail til Peugeot for livet, for evt. købe en aden beholder. Det kunne jeg ikke, men blev tilbudt en ny kværn med rabat i forhold til prislisten. Det sagde jeg ja til. Fik allerede dagen efter tilsendt ny peberkværn, samt en krydderikontainer.
Det må man da kalde service. Det er ikke sidste gang, jeg køber noget derfra.

FANTASTISK service

Jeg har idag modtaget mine Peugeot kværne :-)
Jeg har i længere tid overvejet om jeg skulle vælge netop denne kværn.
Jeg fandt så peugeotforlivet, og er glad for at jeg valgte at handle netop dér.
Jeg bestilte i torsdags, og blev senere på dagen kontaktet, og fik at vide at mine kværne ikke var på lager, men at de ville komme på onsdag.
Jeg fik en rigtig god snak og en super god vejledning.
Fredag morgen ombestemmer jeg mig, mht. på farven på mine kværne, jeg sender en email og bliver kort efter igen kontaktet pr. tlf. Der var ingen problemer i at ændre i min bestilling, de farver jeg valgt var på lager, og de villle blive afsendt med det samme. Jeg har idag modtaget mine varer, og kassen indeholdt også lidt ekstra :-D TUSIND TAK for god service.
Vil helt klart anbefale andre at købe her !

Vi havde fået en peberkværn i gave af vores datter, men synes ikke den virkede som den skulle. Efter kontakt til PeugeotForLivet.DK sendte hun den ind til reparation. Efter kun tre dage modtog vi en helt ny kværn retur og nu har den virket perfekt siden. Det synes jeg er en super service som jeg varmt kan anbefale til andre. Og så får man lyst til at handle endnu mere på internettet.

Supergod betjening

Jeg har ikke andet at sige, end der bare er super betjening og herlig tone i telefonen.
så min næste peberkværn køber jeg her igen:)

Perfekt service

Jeg havde bestilt en karaffel fra hjemmesiden og fik en email hvor de sagde hvornår de selv ville modtage den og sende den videre og at jeg ville få en email mere når den blev sendt. Jeg blev dagen efter ringet op hvor de sagde at de havde lidt internet problemer men at de ville sende den afsted hurtigst muligt, fordi de tænkte det var en gave og at den måske ville komme for sent. De har helt igennem ydet 100% service synes jeg og pakken jeg nu har modtaget var pakket MEGET godt ind. Ville helt sikkert handle der igen.

Snorre Kold Liljegren found this review useful

Super service, hurtigt svar, hurtig levering

Kort og kort - hurtigt svar,super betjening, hurtig levering - kan klart anbefales
Venlig hilsen Kaj Ottesen

Herlig oplevelse med denne forretning.

Skrev til Samja grundet en holder hun havde som jeg håbede passede til mit kværnesæt. Holderen var i restordre men hun ville kontakte mig når varen var på lager igen. 2 dage efter fik jeg svar om, at hun havde testet og at mit sæt passede som fod i hose. Havde en kort dialog med Samja pr. mail og fandt ud af, at hun skulle til Odense samme dag og da hun alligevel skulle forbi hvor jeg boede fik jeg leveret til min bopæl og en god forklaring omkring saltkværne, hvordan man renser, hvad man skal gøre hvis skruen går løs og ikke mindst. HUSK fransk middelhavssalt. Sikke en service.

Sebastian Bech-Terkilsen found this review useful

Unik personlig service

1)Bestilte en salt og peberkværn søndag aften og fik straks efter personligt svar fra Samja at hun havde modtaget mailen.(og den var IKKE automatisk!!)
2)Mandag kontakter Samja mig og beklager at kværnene er i restordre, men som kompentation vil hun sende noget peber med kværnene når de kommer i det nye år.
3)Da jeg fortæller det er ærgrerligt, fordi min søster kommer over til jul og jeg ville gerne dupere hende, forsøger Samja at løse problemet ved at tilbyde alternative kværne - andre farver størrelser. Vi bliver enige om, jeg nok desværre må vente.
4)Kværnene når alligevel hjem langt tid før jul - og jeg er sikker på Samja har en finger med i spillet :-)

1000 tak Samja for super personlig service!! Og god jul til alle (23/12/12)

Dorte Pedersen

Super god service

Indleverede en defekt to år gammel saltkværn. Blev ringet op og blev meddelt, at defekten desværre ikke faldt under garantien, men at peugeotforlivet.dk per konduite alligevel gerne ville give mig en ny saltkværn. Det kalder jeg tip top service :-)

Fantastisk service og god opfølgning

Jeg bestilte en saltkværn for mine forældre, så betaler- og modtageradresse var forskellige. Samme aften, som jeg havde indgivet ordren, lå der en mail fra butikken, hvor indehaveren spurgte, om den ikke skulle pakkes ind som gave. Det kunne godt lige nås inden afsendelse. Det var nu ikke nødvendigt, men sikken service alligevel. Og pakken nåede selvfølgelig frem dagen efter bestillingen, uden problemer.

super service

så god kundeservice skal man lede længe efter i dag,
plus hurtig levering
plus hurtig bytteservice med smil
plus hurtig svar ved henvendelse
nå ja, varene er jo også lækre ;-)
alt i alt en god oplevelse!

Mvh
Bjarne

Alt OK

Bestilte et salt- og peberkværnssæt 1/6, varen blev sendt samme dag, varen helt OK, alt til et UG, 13-, eller 12- tal, afhængig af hvornår man gik i skole;-)

utrolig god service

Vi sendte vores ældre peperkværn over til "peugeot for livet" da indmaden ikke virkede,men da post danmark skulle ha`over kr.200,00 i porto,skrev jeg en mail til firmaet at vi droppede sagen,et minut senere
ringede de fra firmaet og sagde,"vi finder ud af noget" som sagt så gjort
har nu modtaget peperkværnen og den virker som ny.

SE DET ER SERVICE :-)

så det er topkarakter og 10 roser

Rigtig god service.

Jeg fik en saltkværn i julegave, desværre var malingen krakkeleret lidt i bunden, så jeg sendte den tilbage og bad om en ombytning. De sendte en ny nogle dage senere, og jeg fik endda en bøtte sydhavssalt som en slags kompensation.

Ualmindelig god service

Jeg skrev et spørgsmål til en vare kl 21.45 torsdag aften. Kl 21.47 (eller deromkring) var der svar igen; "Jeg går lige ud og tjekker med det samme, hæng lige på"...
Det er ikke almindelig service i en nethandel. Fredag kl 10 var min ordre afsendt, og ankom i perfekt stand, og fuldstændig forsvarligt indpakket. Det var en glaskaraffel, så indpakningen er ikke uvæsentlig.
Ydermere var der en lille ekstra gave med i pakken, så det er topkarakter herfra. :)

Godt tilbud - god kundeservice.

Købte en Peugeot Peberkværn Model "Paris" i lørdags til god tilbudspris.
Lørdag aften ved 20-tiden kom vi i tanke om at vi ville købe endnu en kværn, og sendte en mail. Kl 21 blev vi ringet op med bekræftelse på at Peugeotforlivet.dk ville tilføje den ekstra kværn til den første ordre.
Varene kom tirsdag.
Rigtig god kundeservice

God kvalitet

Har købt en elektronisk peberkværn, virker som god kvalitet og den funger godt. Den var meget flot indpakket.
Bestilte den søndag og modtog den med posten onsdag, hvilket er helt OK