We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (115)

skuffende oplevelse

jeg købte 10 stk NY CE4 V3 MED UDSKIFTELIGT ATOMIZERHOVED og op til flere af dem duer ikke og de væsker vi har købt er lige til at smide ud, de smager forfærdelige, men det er nok en smagssag.
vi handler ikke derfra mere ihvertfald

Pink Mule S.L.

This review has been reported to customer service by the company for violating other Trustpilot Guidelines.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Top Dollar

Handler kun ved Pink-mule fremover

God service, hurtig afsendelse, samt gode varer

GODT

Jeg skrev en anmeldelse tidligere hvor jeg ikke var så begejstret for pink-mule.
De ringede så til mig og forklarede hvorfor og det hele, og informerede mig om alt!
Jeg fandt så ud af at fordi at der er helligdage i andre lande, så sender de ikke i de lande.
Tak pink-mule for at have forklaret mig det!

Rigtig go stil!

Har bestilt nogle gange ved Pink-mule og hver gang har produkterne levet op til mine forventninger! Servicen er osse totalt iorden. Havde idag lidt forvirring ang en leveret pakke mens jeg ikke var hjemme men på 5 minutter fik jeg opkald fra Pink-Mule som fandt min pakke og fik orden på det hele.

5 stjerner for kanon go service 6 hvis jeg ku
5 stjerner for udvalget
5 stjerner for priserne

Handler med garanti ved Pink-Mule igen!

rigtig godt!

Jeg har bestilt her rigtig mange gange og det er billigt og godt!

Pink Mule S.L.

så godt som det kan være

det er helt fint service, og de har nogle videoer, der viser hvordan man gør, og det en super hjælp, nogle steder er prisen meget god, og nogle andre virker det dyrt, men alt i alt, god service til okay pris, og det tager jo lidt tid og sende, men det er jo også fra Spanien, taget i betragtning af det, er det god og hurtig levering ! :-)

Pink Mule S.L.

Virkelig god service med hurtig levering

Først var vi lidt forsigtige med at købe noget fra Spanien, for flere e-cig shops havde rådet os imod det. Men online-svarene på vores forespørgsler var kvalificerede og responsen lynhurtig, selv om vi havde en masse af dem. Så vi bestilte (omend med track-and-trace der er ca. 100 kr. dyrere) og fik varerne i løbet af 2 dage. Bare i orden og fem stjerner hvis ikke det var fordi laderen til e-cigbatterierne kun var "Made in China" og ikke CE-mærket. Det er uansvarligt af sikkerhedshensyn, men ellers er Pink-mule.com et supergodt sted at handle. Websiden kunne være mere overskuelig, og der burde ikke være ventetid på produkter, man egentlig gerne ville købe her og nu, priserne er ok, ikke mere end det. Det er nogle af minusserne, men hellere give en realistisk pris for en god oplevelse, som vi fik, og igen: Brug track-and-trace og få levering hurtigere end moster Grethe i Tønder kunne nå at sende et almindeligt brev.

Super service igen!

Skrev tidligere et indlæg vedr. langsom forsendelse, det viste sig dog at postvæsenet havde lavet en bommert, og ikke kunne finde min adresse på grund af hvordan jeg havde angivet etage osv. (komplet latterligt)

Pink-Mule sendte mig dog endnu en pakke, selvom den oprindelige pakke allerede var på vej retur, og jeg blev MEGET pænt kompenseret for ventetiden..!

Efter omstændighederne, en rigtig god oplevelse..!!

(Har lige bestilt en masse væske igen :) Glæder mig til at se om forsendelsen forløber fejlfrit denne gang!!) :)

Opdatering: De inkompetente mennesker i Postdanmark evnede endnu engang ikke at fremsende min pakke, og pakken er hverken kommet retur eller nået frem (nu efter snart 3 uger)

Jeg tilbød at betale endnu engang for at få det tilsendt, da jeg simpelthen mistede tålmodigheden med postdanmark og deres lorteservice, men Pink-mule medarbejder Christian, satte de penge jeg havde brugt ind på min konto, så jeg kunne bestille engang til, selvom pakken endnu ikke var dukket op.. Stort thumbs up for den service!

Tjoooo

Lidt af en rodebutik i shoppen og ustabil forsendelse. Ellers er produkterne helt i orden og jeg handler der tit.

Helt perfekt

Ikke noget at sætte en finger på her.
Alt forløb perfekt, og selvom det jo ikke just er fra nabo byen de sender fra, så kommer ens vare hver gang inde for få dage som lovet.
Har handler der nogle gange nu - og der kommer helt klart også flere ordre fra mig.

Pink Mule S.L.

WoW og så lige lidt mere WoW!!

Jeg er ny damper, og smed en ordre afsted, d. 26 lige op til påsken, og regnede faktisk først med og modtage varene en sidst i denne uge, men var heldig og få det Tirsdag, var jo fantastisk, når man bare gik og ventede på det.

Alt var pakket perfekt, jeg fik enda tilføjet til ordren efter bestilling, da jeg dummede mig, og glemte og bestille drip tips, dem fik jeg så smidt i.

Desværre var en cartomizer defekt, samt den ene af drip tips, manglede sin pakning, smed en mail afsted samme aften, og fik dagen efter besked på, de ville sende noget nyt afsted.

Det er sku service!!

Virkelig, virkelig service!

Jeg kan virkelig ikke andet end at skønrose Pink-Mule! For det første er det en utrolig hurtig levering i forhold til virksomhedens placering i Verden. For det andet er det nok den bedste service jeg har oplevet ved køb over nettet. Jeg bliver overrasket hver gang jeg har bestilt noget nyt fra Pink-Mule (hvilket er en del gange efterhånden).

Fantastisk!

Har bestilt fra Pink Mule 5 gange, og det er en dejlig oplevelse hver gang!
Deres priser er gode og varerne kommer altid inden for den tidsramme de har sat.

Pink Mule S.L.

KANON service. ( Christian )

Har handlet ved Pink Mule flere gange. Mine ordre er leveret få dage efter bestilling. Har haft en enkelt reklamation og er derefter blevet ringet op fra Spanien for, at få klarhed over tingene. Det kan simpelthen ikke være bedre. Stor tak til Christian/Pink-mule.

Christian Holm-Jensen found this review useful

Ingen skuffelser - positivt overrasket

Jeg ville kvitte mine smøger. Jeg blev anbefalet at købe et startsæt hos pink-mule.com. Jeg sad og læste lidt - så at produkterne ville blive sendt med spansk post - tænkte - uhhh .... ikke godt.

Men jeg må tage alle mine betænkeligheder tilbage! Begge mine ordrer er gået lige i gennem på kort tid. Alle produkter svarer til mine forventninger.

Jeg kan klart anbefale denne side.

Du bliver ikke skuffet

God og hurtig levering (Når man tænker på, at de er lokaliseret i Spanien)

Varene kom pænt indpakket, og alt virkede.

Bestiller med garanti herfra igen.

Super Super

Hvad skal jeg sige :)
Jeg har prøvet at blive snydt af et andet firma og det er bestemt ikke sjovt, men Pink Mule har bare styr på alt: Svar hurtigt, lever hurtigt, gode priser, og alle nye produkter, de andre først får om et år :)
Det er en forventning at få sine vare, men bestemt ikke alle firma som forstår det.
Pink Mule er 100 % i orden og du skal ikke være bange for at købe der.
Hvis jeg skal sige en dårlig ting så er deres fragt lidt høj, men heller det er det og man så få sine vare ;)

God dag der ude damper

Rigtig god service

Har handlet flere gange hos pinkode mule og jeg er fuldt ud tilfreds. Desuden har jeg netop afprøvet deres kundeservice i forbindelse med en reklamation og den fungerer særdeles upåklageligt. Lynhurtige svar på henvendelser og en ny vare tilsendt med det samme.. Du kan trygt handle her!!

Pink Mule S.L.

Super oplevelse - hver gang!

Har handlet her flere gange og alle gange super oplevelse. Hurtig levering uden fejl eller mangler. Min seneste oplevelse bestod i at bestille væske til min E-cigaret. Bestilte fredag formiddag, fik en mail søndag om at varen var afsendt og modtog min bestilling i mandag - fra Spanien!!! Jeg kender danske webshops, der ikke kan klare sådan en leveringstid. Kunne jeg give ti stjerner, gjorde jeg det.

Fantastisk hurtig levering

Jeg bestilte for første gang en E-cig og væske tirsdag aften, og jeg har sør'me modtaget min pakke i dag, og jeg havde endda valgt den billigste forsendelse! Jeg handler ofte på nettet og har aldrig før modtaget mine varer så hurtigt. Alting var pakket pænt og ordentligt.
Nu lader dimsen så op, og så snart den er klar, er jeg klar til at dampe derudaf , og virker det her for mig, vender jeg helt sikkert tilbage :-)

Pink Mule S.L.

Pink-mule.com har et godt udvalg af kvalitetsvare og en super service og hurtig levering. Er der en fejl ved et produkt bliver det byttet uden problemer. jeg handler for så vidt mulig alt mit damp legetøj der.......

Perfekt

Fine produkter. Lynhurtig levering (2 hverdage)

Hjemmeside & Levering i top

Det kan siges med få ord; pris - udvalg - levering i super klasse

Levering som lovet.

Pris, levering samt vare, alt inden for de lovede tidsrammer og forventninger. Kan sagtens handle her igen, hvis behovet opstår.

Super hurtigt

Fantastisk hurtigt på kun 2 hverdage. Fatter ikke det går så hurtigt. Varene var perfekt pakket og man kunne se at de havde gjort sig umage med at pakke varene - for at sikre at der ikke skete noget noget under transporten.
Jeg må sige det er sku´ til at tage hatten af for.
Godt gået.
//Lene
Nb. Har allerede sendt min næste ordre:-)
Og for øvrigt - Hvis Marianne er alene om alt dette her. Så bliver hun stresset og jeg står gerne til rådighed og hjælper hende - For hendes mission er sku´ super...

SUPER SERVICE/ Lyn Hurtig Dampende Levering

Har handlet på Pink Mule og det er BESTEMT IKKE sidste gang her kommer lige et par Bullets .

Svare på Mail: Lyn hurtigt
Super hurtig Levering: Var meget overrasket over det kunne gå så stærkt fra spanien
har hafr en mindre reklamation:Fik svar og ny vare på vej fra pinkmule inden for 1½ time.

Der er ingen tvivl om jeg handler hos Pink-mule i fremtiden

5 stjerner til pinkmule

Kun gode oplevelser, hurtig levering!!!
Kun kvalitets produkter og gode smage. kan se en har skevet at han mister stemmen og får ondt i halsen??? Har jeg aldrig oplevet og har købt meget væske hos pink-mule. dog kunne det være fedt med 30ml. væsker også.

En lidt sløv kundeservice til tider, men fortvivl ikke!!
Alt løser sig, bare bliv ved med at spørge og vupti en dag er der svar på spørgsmålet og en løsning på problemet :-)

Super oplevelse

Har bestil fra 5 andre netbutikker. Pink mule slår dem alle. Fik mine varer allerede efter 2 dage fra Spanien...super! Ps. Deres lakrids juice er bare den bedste. Prøv den!!!

Top Top Klasse !!!

Bestilte varer for 1200 kr fra Pink-Mule som blev sendt mandag den 4, og modtog til min store overraskelse allerede varerne igår...altså 2 dage fra Spanien...det er temmelig godt klaret.
Alt var i den fineste orden, skulle jeg være en lille smule kritisk så var det måske over jeg havde foretrukket mine ting havde været sendt i en kasse, meeeeen det er måske også at være en smule pernytten for den tykke bubbleplastkuvbert havde ikk så meget som et tryk.
Dette var sendt via Correos uden track and trace, men man kan mod merbetaling få track and trace.
Havde enkelte spørgsmål både før jeg modtog varer og efter og disse blev besvaret indenfor henholdsvis 1 time og en halv time...ret flot.
Ser frem til at handle med dem igen og vil helt klart anbefale dem.

EDIT. Jeg havde et lille problem med et produkt men det endte ud i at blive løst på fineste vis, må tilstå jeg ærgrer mig over ikke at kunne give dem en xtra stjerne for det.

Pink Mule S.L.

Snakkede med pink mule tirsdag og modtog pakken torsdag.. Det kalder jeg hurtig levering.. :) kan god anbefale at bestille bestille her fra..

Camilla Jørgensen found this review useful

Sådannnnnnnnnn

Kanon hurtig betjening og levering. Mere kan man ikke forlange :-)

Pink Mule S.L.

Imponerende levering og gode priser!

Har idag, mandag, modtaget min pakke fra pink-mule.com.
Jeg bestilte torsdag, så jeg er meget imponeret over deres hurtige leveringstid, på trods af at varene bliver sendt fra Spanien.
Stort udvalg og noget for en hver smag!
Næste gang bestiller jeg helt sikkert fra Pink Mule igen.
Har intet negativt at sige om virksomheden!

Perfekt!

Det var med en noget skeptisk følelse at jeg bestilte hos Pink-mule.com, efter at have læst på trustpilot og deres facebook profil.
Jeg valgte derfor at sende en mail til PM inden jeg færdiggjorde min bestilling, ikke mindst fordi jeg havde nogle spørgsmål. 2-3 min. senere kom der svar, allerede der var jeg overvældet. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål, ingen udenoms snak.
Straks efter bestilte jeg.
Jeg bestilte i onsdags, og idag fredag har jeg modtaget varene (og det var uden track'n'trace)! Det er topservice, og jeg kan ikke finde nogen grund til hvorfor jeg ikke skulle bestille derfra igen.
Tak PM!

Super service!

Jeg bestilte i mandags 3 forskellige væsker og to ce5'ere. Det hele ankom igår, torsdag formiddag - så leveringen er altså virkelig hurtig. Stort plus!
Desværre virkede mine to ce5'ere slet ikke, og jeg skrev til PM via deres kontaktformular på hjemmesiden og forklarede problemet. Jeg tilføjede at da jeg hældte den nye væske på en gammel ce4 var der ingen problemer.
Der gik nøjagtig en time, trods det at jeg skrev efter kl 18.00, så fik jeg et svar retur. PM foreslog at de sendte to ce4'ere til mig og sørgede for at differencen på en ce5 og en ce4 ville blive modregnet mit næste køb.
DET er god kundeservice, og jeg kommer helt sikkert tilbage :)

Pink Mule S.L.

Handlet mange gange - aldrig problemer

Jeg har efterhånden handlet en del gange hos Pink Mule uden problemer. Et batteri gik for et stykke tid siden i stykker - Skrev en mail til kundeservice, og fik nogle dage derefter et nyt - uden at jeg behøvede at returnere det defekte. Det er god kundeservice.

Hurtig levering, fantastisk kundeservice

2 dages levering med det spanske postvæsen, virkeligt positivt.
Meget overrasket over nivauet af service, regelmæssige opfølgninger. En webshop som den skal være. Er man damper, er dette stédet at handle !

Pink Mule S.L.

Den bedste e-cigaret shop på nettet...!!

Har nu handlet hos pink mule pr. gange efter hånden. Og det er perfekt hver gang. Plus som et lille ekstra ting, får man altid næsten en ekstra væske med sin ordre. Det er fandem super service. Deres leveringstider er typisk 3-4 hverdage. De sender med det spanske post væsen til Danmark, hvor Post Danmark overtager pakken derfra. Deres kunde service er i top. Man får email's fra dem om, ordren er modtaget, ordren er afsendt osv. Typisk bliver ens pakke afsendt samme dag, når man har bestilt noget hos dem. Min sidste ordre var på 1.716,00kr.- hvor jeg købte en eVic mod med en masse Viva Nova tanke, samt nogle trips og en masse væsker. Alt dette er modtaget idag med post Danmark, hvor jeg bestilte det i Torsdags dvs 3-4 dage om at sende det fra Spanien til Danmark. Det er fandem iorden. Har virkeligt ikke noget at sætte en finger på dette firma. Marianne som står for deres shop, har virkeligt styr på sagerne. Kan varmt anbefaledes at emaile hende, hvis man er itrivl om noget. Da de har meget travlt, kan det være de svare først dagen efter. Men til gengæld får man et serøst svar. Og man kan også kontakte dem via deres telefon. ( men det koster at ringe til Spanien. ) så derfor er en email meget bedre. ;) Anbefaler pink mule til alle jeg kender efterhånden. Da alt de har er billigt, samt kvaliteten er iorden. Vil helt sikkert handel her fremover og for altid.

Imponerende kundeservice.

Jeg har ved flere tilfælde handlet hos Pink-Mule, og det har gået lige smooth hver gang. Desværre var jeg så uheldig at min iTaste VV gik i stykker efter kun en måneds brug. Jeg kontaktede herefter kundeservice, og fik hurtigt svar.
Det endte med at en af deres kundeservice agenter skriver: "Jeg skynder mig at sende et nyt batteri til dig.".
Helt vidunderligt.
Det eneste jeg er lidt skuffet over, er at jeg har brugt lang tid på at tage det perfekte billede af det defekte batteri, men aldrig fik lov at vise det. :P

www.pink-mule.com kan absolut anbefales.