We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4)

Hvor blev sutterne af?

Bestilte bæresele, net til barnevogn og sutter.
Da pakken kom manglede sutterne - de blev så heller ikke afregnet. Men man skal bemærke, at da hjemmesiden er tysk, har de et lidt andet koncept, så det kun er et bud man laver ved bestilling og enten kontakter de én eller også sender de pakken (hvis de er enige i en bestilling). I mit tilfælde var prisen fastholdt på de enkelte dele, så det var vel derfor det ikke var nødvendigt at kontakte mig. Jeg vil sagtens turde handle der igen, men jeg er glad for at det ikke var bæreselen, som de undlod, da det var den primære bestilling for mig.

Kanon hjemmeside.

Ingen problemer med denne side, gode varer, og mange gode tilbud, har allerede bestilt hos dem igen ;)

Pinkorblue

Gode priser og god behandling

Jeg købte en kravlegård på denne side, da jeg syntes at prisen var rimelig med gratis forsendelse og der stod at der var hurtig levering.

Der gik en uge før jeg modtog den og så var den desværre skrammet :-(
Jeg orkede ikke bøvlet med at returnerer den.

Jeg blev efterfølgende kontaktet af pinkorblue, og de baklagede selvfølgelig fejlen. De tilbød en rimelig løsning. Tør godt handle der igen.

Pinkorblue

Fantastisk service og billiger produkter.

Service besvarelse næsten med det samme.
Bestiller man over 500kr. er porto enda gratis.
Gode uge tilbud som ren faktisk er brugebare. :)
Mærkevare så som BabyBjörn meget billiger end i DK.
Hvad mere kan man ønske sig. :)

Is Pinkorblue your company?