[REPLY]
En udmærket butik hvor man samtidig kan tjene point, dog meget høj pris for fragt hvis man ikke er vip.
Jeg vil varmt anbefale Pointdeal. Jeg har godt nok kun handlet der en enkelt gang, men det var nemt, hurtigt og bekvemt.
Fint site som har gode priser på deres varer.
Hele konceptet lugter dog langt væk af at man forsøger at forvirre folk. Eksempelvis kan man ikke få lov at afmelde sit VIP medlemskab før der er gået 24 timer af 'tekniske årsager'. Der er sjovt nok ingen andre internetsider der har samme 'tekniske årsager', så det lugter langt væk af at man satser på at folk glemmer det, og derved bliver tvunget til at betale 250,- kroner om måneden i VIP medlemsskab.
Rigtig god hjemmeside med billige priser og gratis fragt hvis man er VIP.
Købte Bülow lakrids med 60 pct. rabat.
Levering var hurtig og varen som forventet.
Jeg bestilte et af de fede og MEGA billige tilbud og fik det kun få dage efter. Ønskede jeg ikke at fortsætte mit VIP-abonnement, kunne det afmeldes direkte på siden 24 timer efter oprettelsen af min bruger - Dog efter lidt besvær med at finde ud af hvordan :)
Alt i alt et fedt koncept, hvor man kan finde mange fede tilbud!
jeg købte deres super tilbud: 10 poser slik for 29kr - også skulle jeg skrive mig op til deres VIP, som giver gratis fragt og koster 5kr/for 5 dage(hvorefter man bliver auto tilmeldt for 270kr/md).
Jeg forsøgte samme dag at logge ind, men den bad om en universal kode, som jeg ikke har, eller har fået. Jeg fik dem med lidt besvær til at sende mig en ny, hvor efter jeg fik "logget ind" men fik beskeden (man kan af tekniske grunde ikke afmelde de første 24 timer ... )
HVILKET DE IKKE HAVDE OPLYST OM
Jeg fik afmeldt mig, idag, 24 timer efter tilmeldingen, men underligt nok havde mit password ændret sig og først på det 3. forsøg fik jeg en kode som virkede.
Opsumeret er min oplevelse af firmaet:
1. dårlig vejledning
2. lang leveringstid, men pengene blev hurtig trukket
3. man kan ikke følge lev.
4. leverede forkert antal( i mit tilfælde talte de forkert til min fordel 11poser, havde det været modsat havde det ikke været nem at få det rettet)
5. Deres FaceBook side spærre for dem der skrever andet end godt om dem
Hold jer langt langt langt væk.
Jeg har nu prøvet at bestille et produkt (el-tandbørste) fra PointDeal.
Umiddelbart virker det fint og billigt, og jeg ringede også til dem for at høre, om de overhovedet eksisterede: Efter kun få ring blev telefonen taget, af en meget venlig pige (Maria), som bare lige skulle stille mig om. Så røg jeg ud af systemet og talte med en ny medarbejder (call center?). Jeg sagde, at jeg ikke havde fået nogen mail, så jeg kunne jo ikke afmelde mig VIP, men jeg ønskede ikke at betale 270,- for at være medlem. Svaret kom prompte "Jeg afmelder dig bare". Super - kan jeg få en kvittering på det? "Ja, ja - jeg sender dig lige en mail på det".
Gæt om jeg blev afmeldt... Og gæt om jeg har fået enten den første mail med VIP-kode - eller kvittering på at jeg var afmeldt. Næ, nej.
Nå, så prøver jeg at logge ind og få sendt ny kode, og det lykkedes faktisk, og nå har jeg afmeldt mig, så bliver det jo spændende, om der:
A) Dukker et produkt op...
B) Bliver trukket for nyt VIP-medlemsskab inden tandbørsten finder vej...
Indtil videre er jeg ikke utilfreds - men absolut skeptisk.
Det bliver spændende at se...
OPFØLGNING
Nu har jeg fået pakken og alt er i orden. Jeg har minsandten også fået en mail om at jeg er afmeldt "VIP-tjenesten".
Grunden til at jeg ikke giver mere end 3 stjerner er, at jeg stadig synes at forretningsmodellen er på kanten af det etisk forsvarlige.
For den kritiske forbruger fungerer det, men jeg tror at mange glemmer at få afmeldt "VIP-medlemskabet", og så bliver det hurtigt en RIGTIG dårlig forretning.
Men ret skal være ret - varen kom frem, og det ser ud til at jeg er afmeldt.
john found this review useful
pointdeal er super fedt da man kan købe fede gadgets og tjene point til pointshop.
på pointshop kan du bruge dine point til at købe film, gadgets, spil, O.S.V.
jeg har selv brugt pointdeal til at købe nogle poser slik...
Og jeg må sige at det var bare et godt køb. Jeg fik 10 poser til 29 kr!!!
Pakken kom efter nogle dage....
men alt i alt er det bare en god hjemme side, bare standart, billigt...
Men der er en ting jeg godt kunne tænke mig de fik...
Faktura!!! altså jeg behøves ikke en faktura til 10 poser slik, men jeg kan se at man nu kan købe iphones og det er jo en lidt dyre ting og så syntes jeg bare at man kunne bruge en faktura.
Hej! Havde lige nogle point i overskud, så kunne jeg lige så godt købe noget nyttigt til min nye bærebare. Bare helt OK.
Efter at have bestilt en vare til 24,- + 5,- for et fem dages VIP medlemsskab er der ud over de 24+5 kr. trukket 270,- uden at jeg har modtaget nogen mails hvor det beløb er nævnt og hvad det er for.
Handler der aldrig igen
john found this review useful
Jeg har købt et produkt på pointtrade, som jeg er glad og tilfreds med
Pointdeal er et super fedt sted at handle især efter der er kommet en masse nye vare det er helt givet en side jeg vil informerer min familie og venner om tak for en super fed side.
Det er helt vildt fedt at man som Vip medlem på pointdeal kan handle og få gratis fragt og dermed spare 80 kroner. Og de varer man efterhånden kan få derinde er altså ikke ren fis, det er virkeligt nogle super gode kvalitets varer og jeg sparede i sidste måned i fragt alene 320,- ved at være vip og dermed havde mit månedabonnement betalt sig selv så rigeligt ind, det synes jeg bare er et fedt koncept, synes du ikke også? Jeg har forøvrigt også købt de fedeste, vildeste tilbud, man ikke ville kunne forvente at kunne købe så billigt.
Elsker at kunne købe ting ekstra billigt og samtidig tjene point til Pointshop. Og med VIP medlemskabet er der endda gratis fragt
Hejsa kære pointdeal. jeg syntes det er vildt godt det i laver. Det kunne ikke være bedre.
Syntes også at det er vildt med de vilde tilbud.
mvh christina g nielsen
Jeg købte 2 controllere til Nintendo Wii, som blev afsentd d. 11. marts.
Da pakken kom, var der kun 1 controller.
Efter mange henvendelser, fik jeg endelig d. 25. marts en beksed om, at der nu var afsendt endnu en controller. Jeg har dags dato d. 3. april endnu ikke modtaget det sidste sæt, og der en ingen reaktion på mine henvendelser.
Som en krølle på historien kan nævnes, at en del af betalingen var med et gavekort. Det har man i firmaet set bort fra og har trukker mig for det fulde beløb.
Jeg har endnu 2 gavekort, men har ikke til hensigt at bruge dem, når man får så dårlig en behandling.
john found this review useful
Jeg købte 3 id hair voks til 99 kr! Super godt tilbud. Dog skal man bare huske at læse betingelserne.
Efter at have været i kontakt med deres kundesupport har jeg fundet ud af at de har kunderne i højsædet og yder en god service.
Pointdeal har en masse sjove produkter som jeg ikke har set før andre steder, priserne er rimlige og så er det jo kun et plus at man optjener point på køb som man så kan bruge til andre varer på pointshop.
pointdeal.dk, virker som en rigtig god hjemmeside og det var også nemt og hurtigt at bestille derfra. godt nok har jeg endu ikke fået min vare, men det tror jeg skyldes jeg jeg bestilte den tirsdag aften inden påsken, og de sender jo nok ikke pakker i påsken , men nu må vi se.
det er i hvert fald nogle gode tilbud :)
Jeg har og kan kun varmt anbefale pointdeal da det er så god en side og flere sf mine venner har gjort brug af denne side så den er et stort hit venligst lene
Du kan sagtens benytte dig af pointdeal for det er nogle søde mennesker du kommer til at snakke med hvis der er problemer og jeg siger dig man kan få de fedeste ting. Så tjek det ud.;D
Jeg er lidt bekymret - jeg købte deres super tilbud: 10 poser slik for 29kr - også skulle jeg skrive mig op til deres VIP, som giver gratis fragt og koster 5kr/for 4 dage(hvorefter man bliver auto tilmeldt for 270kr/md).
Jeg tænkte at det var da hurtigt afmeldt igen. ...
Jeg forsøgte at logge ind, men den bad om en universal kode, som jeg ikke har, eller har fået. Jeg fik dem med lidt besvær til at sende mig en ny, hvor efter jeg fik "logget ind" men an kan af tekniske grunde ikke afmelde de første 24 timer ...
Jeg forsøger igen i morgen, men erfarninger siger at det nok ikke er så let :)
Jeg fik afmeldt mig, idag, 24 timer efter tilmeldingen, men underligt nok havde mit password ændret sig og først på det 4. forsøg fik jeg en kode som virkede.
Hold jer væk.
Mathias Kannegaard, Martin Wagner and john found this review useful
Jeg synes det er en ret god anordning, bortset fra at det kan være svært at logge ind (finde ud af hvor man gør det). Ellers er det rimeligt.
To bøtter ID-voks for 59 kr lød næsten for godt til at være sandt. Men det var ikke! Havde oven i købet gratis fragt pga. mit VIP-medlemsskab hos Pointshop. Bestilte i weekenden og modtog varen i dag.
Konceptet er måske en smule udspekuleret, og jeg kan forestille mig at der er mange der ryger i "VIP-medlemskabs-fælden" fordi de glemmer at afmelde det. Men ét eller andet skal de jo tjene på når de sælger ID-voks til 30 kr stykket! Og så må folk jo bare lære at læse betingelserne.
pointdeal er rigtig nemt, og det fungerer bare!
Jeg er glad for at jeg benyttede dette tllbud.
jeg har flere gange handlet hos pointdeal og fundet rigtig gode tilbud, især til mine 3 knægte. Det er nemt og så lever de rigtig hurtigt. En god siden jeg klart kan anbefale
Jeg har egentlig aldrig brugt de sådant, der er for lidt til mig, men jeg tjekker da en gang imellem, det kunne jo være ........... ?
Så egentlig udmærket !