We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (146)

Review by confirmed purchaser

Handlen gik som forventet.

• Slagelse, DK
  • 16 Reviews

Perfekt

Hurtig og god service.

Nemt og super hurtigt

At bestille på Poshpeople er super nemt, og leveringen kom før den lovede tid.
Nemt bekvemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

Prisen på de sandaler jeg købte var super fin, men de andre varer er ret dyre.
Forsendelse var ret hurtig, men da jeg spurgte om noget vedr. en vare inden bestilling måtte jeg spørge to gange, da jeg ikke fik svar første gang. Kunne godt finde på at handle der igen.

Super

Jeg synes det var rigtig let at handle og følge min varer i leveringen.. Super godt og hurtig

Review by confirmed purchaser

Chikt tøj til store kvinder

Jeg er glad for min kjole, men det ærger mig, at jeg ikke kan finde den kjole, der er beskrevet sammen med cardigan i sidste reklame.

Nesten perfekt!

Varene kom raskt og var kjempefine. God kvalitet. Det eneste som trekker ned er at frakten er dyr.

Fuld tilfredshed.......

Jeg har købt en rigtig flot kjole hos Poshpeople. En god kvalitet til billige penge.
Fik pakken inden for et par dage.
Så bestemt et sted jeg vil handle igen.

Hurtig levering, god information

Dejlig hurtig levering til aftalt tid, god information ang. de bestilte ting, hurtig e-mail om størrelse ikke var der, alt i alt en god oplevelse.

positiv første møde

Alt virkede efter hensigten og varerne var super fine.

Review by confirmed purchaser

Alt som det skal være :-)

Hurtig svar på besked på ordren (samme dag), hurtig levering :-)

Review by confirmed purchaser

Gode varer +god service og hurtig forsendelse...

Nemt at bestille og hurtig levering..varerne er af god kvalitet.

FØRSTEKLASSES !

Venlig, fyldestgørende løbende information om levering, som i øvrigt skete superhurtigt. Fine varer til rimelige priser.
STOR tilfredshed herfra - det er ikke sidste gang jeg handler hos PoshPeople :-)

Super god service!

Jeg havde bestilt noget tøj hos Poshpeople, og det viste sig, at et af de stykker tøj, jeg havde bestilt, var udsolgt. De ringede derfor direkte til mig for at høre, om jeg var interesseret i noget andet, der mindede om det, jeg havde bestilt. Den nye top kostede endda 30 kr. mere, end den jeg havde bestilt i første omgang, men jeg fik den til samme pris, som den først bestilte. Super service!

Hurtig som lynet.

Handler der helt sikkert igen.

hurtig som lynet!

Posh People er se overskriften, men det kniber mere med Post Danmark. Eks. varen bestilt fredag, sendt fredag, men først onsdag kom varen! Kontaktede Posh People som fandt ud af hvad der var sket. Fin service og hjælp.
Råd: bestil i god tid.

Review by confirmed purchaser

Ualmindelig god respons og betjening

Jeg har kun ros tilovers. En ualmindelig god service. Hurtig respons. Varene kom hurtigt og uden problemer.

Fantastisk service

Poshpeople er nok den bedste internetbutik jeg nogensinde har handlet i, selvom det er over nettet føler jeg at jeg har fået en personlig service.
Helt klart en hjemmeside jeg vil anbefale til alle.

Fantastisk kundeservice!!

Jeg blev ringet op af Poshpeople samme dag jeg havde afgivet ordren over hejmmesiden, fordi de ikke havde den ene af varerne hjemme og ville høre om de skulle sende det i to omgange, eller jeg ville vente 1-2 dage med så at få det hele tilsendt samlet.
Det har jeg aldrig oplevet før!
Da min bestilling kom, var hver vare pakket fint ind i lilla silkepapir og på følgeseddel var der en håndskreven hilsen: "Tak for ordren, håber du bliver glad for varerne" Mvh. Poshpeople Alt i alt en ret fantastisk oplevelse!!

Review by confirmed purchaser

Nemt hurtigt og billigt!!

Jeg syntes, at det var nemt, hurtigt og billigt at handle med Poshpeople. Jeg købte mine vare om tirsdagen og torsdag havde jeg mine vare.

Review by confirmed purchaser

Nemt at bestille. hurtig levering.

Ingen stjerner fra mig

Posh People får ingen stjerner fra mig da de havde glemt at oplyse mig om at de holdt ferie, så varen blev ikke afsendt før over en uge efter bestilling og der var ingen form for kompensation af nogen art.

Hej Lilje.

Mange tak for din feedback omkring din oplevelse hos os. Jeg beklager naturligvis at du ikke med det samme blev orienteret om at vores leverandør var på ferie og vi derfor ikke kunne opretholde vores alm. leveringstid,det er en beklagelig fejl fra vores side. Desværre yder vi ikke nogen kompensation i disse tilfælde. Jeg håber at du til trods for denne oplevelse har lyst til at besøge vores shop igen. MVH Carina -POSH PEOPLE

Review by confirmed purchaser

Kvalitet og levering lever ikke op til forventningerne

Leverancen var noget forsinket på grund af en enkelt vare i restordre - uden at butikken gav besked herom. Kvalitet på de leverede varer er ikke god. Så her handler jeg ikke mere

Hej Charlotte

Mange tak for din feedback omkring din oplevelse hos os. Vi er altid glade for at få at vide hvor vi kan gøre tingene bedre. Jeg beklager naturligvis, at du ikke med det samme blev orienteret om den forsinkede leveringstid. Normalt kontakter vi altid vores kunder, skulle vores leverance være forsinket. At kvaliteten på de varer du har købt ikke er i orden ligger os naturligvis meget på sinde. Vi er meget omhyggelige med at udvælge varer af høj kvalitet så vi er kede af at høre at du ikke har samme oplevelse. Hvis der er tale om direkte reklamation, er du altid velkommen til at returnere det retur til os. Jeg håber du til trods for denne oplevelse, vil overveje at besøge vores shop igen.

MVH Carina -POSH PEOPLE

Fantastisk kundeservice

Jeg har aldrig før handlet på nettet hvor jeg har fået en opringning fra netbutikken. Det fik jeg hos Poshpeople - tænk de ringede og spurgte om de kunne hjælpe med noget andet - idet det jeg havde bestilt i mellemtiden var udsolgt - helt fantastisk. Jeg returnerede så noget af det bestilte og der gik kun 1 dag inden mine penge var tilbage på min bankkonto FLOT FLOT

Smart tøj og hurtig forsendelse

Smart tøj og hurtig forsendelse

Review by confirmed purchaser

Super pris og super hurtig ekspedition

Fedt at I forhandler Carmakoma, og endda til super gode tilbudspriser billigere end Carmakomas hjemmeside :) Meget tilfreds med mit køb!
Og fedt, at I er med i gode rabatordninger som sweetdeal :)

I øvrigt lynhurtig levering.

Anbefales!!

Review by confirmed purchaser

Det virkede upåklageligt - let og nemt at have med at gøre !! hander der gerne igen.

Det virkede rigtig fint, det var let at bestille, der var mange varer at vælge imellem, fin information om at varerne var registreret, hvornår den blev afsendt, da pakken så var fremme fik jeg en sms om at den kunne afhentes, det var så nemt.... Og så lå der en lille personlig, håndskrevet besked på ordresedlen, det synes jeg var sødt og gjorde det hele lidt mere personligt.

Helt i orden

Jeg bestilte en nederdel og fik den hurtig leveret. Og nederdelen fra Carmakoma er så fantastisk, sidder som en drøm.

Kommer helt sikkert tilbage.

Review by confirmed purchaser

Fik bevidst ikke tilsendt den bestilte str.

I et misforstået forsøg på kundeservice fik jeg en anden størrelse end den jeg havde bestilt, da det pågældende produkt er småt i størrelsen. Der stod i kommentaren på fakturaen, at jeg bare kunne returnere det, men der var ingen returslip vedlagt. Nu var det bare sådan, at jeg skulle bruge præcist det, jeg havde bestilt, og det virker lidt sært at sende noget andet uden returslip, så jeg selv skal bøvle med det.

Reply from www.poshpeople.dk

Hej og mange tak for din feedback omkring din oplevelses hos os. Jeg skal starte med at undskylde for, at du har fået tilsendt noget andet end hvad du bestilte. Det er bestemt ikke vores normale procedurer og vi udsender aldrig noget andet uden vores kunde accept, så jeg skal beklage at dette er sket. Jeg håber du til trods for denne oplevelse har lyst til at kigge forbi vores shop en anden gang. Endnu en gang en stor beklagelse herfra. MVH POSH PEOPLE

Review by confirmed purchaser

Et super godt sted for os store piger, nemt og handle.

Jeg fandt jeres side ved et tilfælde, skulle Selvføldig kigge hvad det var for noget. Købet en julegave til min datter, som jeg selv blev vild med og bare måtte eje selv. Det er en side jeg vil holde øjne med og gerne handler der igen.

Review by confirmed purchaser

Tryg og professionel handel.

Fantastisk service med en opringning om, at min vare var lille i størrelsen, om de skulle sende en i et nr. større? Størrelsen et nr. Større var perfekt, og jeg undgik at skulle returnere og bytte.

Super netbutik

Poshpeople er et af de bedste steder jeg endnu er faldet over på nettet. Nemt at navigere på siden, lækre varer og en superhurtig og god service, selv her i julemåneden havde jeg min kjole dagen efter bestillingen

Fin levering

Fin levering trods uoverensstemmelser som blev løst tak :)
Vil gerne anbefale jer til andre og handler selv gerne med jer igen.
God Jul
Kærlig Hilsen
Jacqueline

superfin.

Super fin og hurtig netshop.Også når det gælder retunering af mine varer.

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig betjening

Købt værdibeviser på sweet deal. Ingen problemer med at bruge flere på engang

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering af lækre bukser!

Bukserne blev afsendt samme dag som jeg bestilte.
Lidt forviklinger om GLS levering, men klaret hurtigt via mail og telefon.
Lækre bukser. Så jeg kan sagtens anbefale butikken igen.

Posh oplevelse.

Kanon oplevelse at handle hos poshpeople.dk, ingen restriktioner fordi man handler med en sweetdeal, derimod fin hjælp til at indløse 3 gave beviser i et køb. Tøjet er af høj kvalitet, sidder perfekt og er lækkert. Carina var utrolig hjælpsom, og jeg glæder mig til at vende tilbage og bruge hendes webshop igen snart. Altså 5 stjerner herfra.

Mona Lauridsen

TIP TOP

Poshpeole, lyn hurtig levering og supert tøj

Mona Lauridsen found this review useful

Review by confirmed purchaser

God side til os med former !

Siden er rigtigt god for os med former, men det er lidt dyrt. Selvfølgelig er meget af det kvalitet, men for én på SU, så er nogle af tingene lidt dyre... Derudover så skrev jeg en mail for at få noget vejledning - og efter kort tid, så fik jeg svar! Virkelig fedt !