We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (46)

Review by confirmed purchaser

Havde brug for ombytning af str og det gik som smurt....

...dejligt at købe en gave, som man kan ombytte til anden størrelse uden problemer. Hurtig leverance på 2. Bestilling (ombytningen).
Glad kunde.

Den optimale handel!

Jeg fandt PROTECTY på nettet da jeg ledte efter en forhandler af arbejdstøj til kvinder. Helt konkret manglede jeg et par gode have-bukser som jeg fandt hos PROTECTY til en rimelig pris, sammenholdt med andre forhandlere af arbejdsbukser.
Jeg modtog bukserne efter kort tid og jeg er simpelthen SÅ glad for dem. Det er super kvalitet og perfekt pasform.

Kan varmt anbefales :-)

Bestilte en vest til arbejdsbrug. Den kom efter 2 arbejdsdage. Meget fin kvalitet til en særdeles fornuftig pris.
I skal især have ros for jeres hjemmeside. Overskuelig og meget brugervenlig.

Det er klart her der i fremtiden købes arbejdstøj :)

Upåklagelig service

Mægtig flot gul sydvest og forsendelse med beskeder om forsendelsens status

Perfekt.

Ganske enkelt perfekt!
Gert C. Larsen

Det er som forventet

Det er som forventet

Review by confirmed purchaser

Efterligning i stedet for mærkevare til fuld pris

Har købt kansas arbejdstøj og fået noget kinesisk efterligning men betalt fuld pris.
selvfølgelig ikke tilfredsstillende.

Tak for jeres svar men har lært at jeg ikke skal købe på internet, så jeg ikke kan se varen før køb. Blev skuffet da jeg stod med varen og det ikke var Kansas, selvom jeg havde googlet ind på jeres side med søgeordet kansas. Varen svarede ikke til de tidligere kansasbukser jeg havde.

Reply from PROTECTY Danmark

Hej Jørgen, vi avvisar bestämt ditt påstående om att du har fått "noget kinesisk efterligning". Vi är auktoriserade återförsäljare för Fristads Kansas i alla nordiska länder och skulle ALDRIG leverera något som inte är utvecklat och producerat av Fristads Kansas. Dina varor är 100% äkta Fristads Kansas, det kan jag gå i god för utan tvekan. Sen kan det vara så att Fristads Kansas själva har ändrat något på en produkt som du tidigare har använt och att du därför inte känner igen den. Men det är likväl en äkta Fristads Kansas produkt, 100%.

Vi är mycket måna om att du ska vara 100% nöjd med allt du köper från oss. Jag ber dig därför kontakta oss om du har några frågor så att vi kan reda ut dina klagomål. Är du inte nöjd med dina varor har du alltid fri returrätt och full återbetalning. Mvh Peter

Review by confirmed purchaser

Hurtig og sikke levering.

Dejligt sted at handle god kvalitet og service og super priser.

Rigtig god service

Jeg købte 3 ting hos Protecty. De 2 var på lager ,men den 3 var udsolgt.
Jeg modtog en anden vare istedet for den udsolgte, og dette var uden beregning.
Så jeg vil varmt anbefale Protecty.

OK i alt!

intet at udsætte, fin betjening - alt OK

nærkelige mål

Mystisk at et par 156c ikke er 156cm i liv nen 116 skal nu bruge tid og penge på at sende retur

Reply from PROTECTY Danmark

Hej Flemming, du kan se Mål & Størrelser på plaggen här: https://www.protecty.dk/mal--storrelser-i-76.aspx Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp med att välja storlek. /P

Ikke handle der mere

Kan ikke skrives, men i er velkommen til at kontakte mig pr. telefon +45 25 41 94 81

Reply from PROTECTY Danmark

Hej Morten, glad att allt löste sig till slut och att du är nöjd med dina skor. /P

Review by confirmed purchaser

Imødekommende pr. tlf., hurtige og effektive :)

Det er en flot og god service i har i firmaet. Ordren bliver hurtigt sendt og i er meget søde og imødekommende, når man bestiller pr. tld.

Upåklageligt

Ingen problemer overhovedet,

Helt igennem en DÅRLIG oplevelse

vente på dem!

Bestilte varen Tirsdag morgen.
Ordren blev først behandlet Torsdag.
Ordren blev først afsendt Fredag fra Sverige!
Varen leveret til posthus, uden omdeling (Dette fremgår ikke ved bestilling)
Varen afhentet på Posthus Onsdag Dvs. 8 dages leveringstid.
Ordren skulle have været brugt til gave om lørdagen, hvorfor vi måtte forklare at den desværre ikke var nået frem!
Selvom vi rykkede for varen Torsdag, kom der intet svar fra kundeservice!!!

MEGET DÅRLIG KUNDESERVICE. KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES.

Reply from PROTECTY Danmark

Hej Allan, mycket beklagligt att du inte är nöjd med vår service. I våra Köpvillkor framgår det att vi sänder en order inom 5 dagar. Din order sändes efter 3 dagar. Din order behandlades inom två timmar (290113 kl 08.57) från att den togs emot (290113 kl 07.12) vilket också bekräftats till dig via epost till den epostadress som du uppgav vid ordertillfället. Vi kan heller tyvärr inte se att du kontaktas oss angående din order, varken via telefon, epost eller livechat. Om så skett hade vi givetvis besvarat din förfrågan. Det är sen beklagligt om Posten inte har hanterat leveransen av ditt paket på ett korrekt sätt vilket då lett till en längre leveranstid är normalt men tyvärr ligger det utanför vår kontroll. Men oavsett vad som hänt i ditt ärende så förstår jag att du inte är nöjd vilket vi beklagar. Vår 100% nöjd kund garanti gäller i alla ärenden och vi menar allvar med den. Vi kommer därför att återbetala 25% av din köpeskilling på 230,- dvs 57,50,- på ditt kort inom kort. Vi hoppas hoppas att det är OK. Om inte så tveka inte att kontakta oss igen. Mvh Peter

For lang ekpeditionstid

Jeg sendte for 10 dagesiden en thermovest ind, som jeg ville have byttet til en fiberpels. Jeg Havde telefonisk fået at vide, at de så bare ville sende en følgeseddel, så jeg kunne betale differencen. Men jeg har endnu ikke modtaget hverken det ene eller andet. Jeg begynder at blive lidt ærgerlig.

Reply from PROTECTY Danmark

Hej Morten, beklagar att du inte är 100% nöjd med hanteringen av ditt ärende. Vi vill dock inte sända en faktura innan vi kan leverera varan och därför har det blivit en försening. Vi har nu sänt både vara och faktura på differensen och hoppas att du blir nöjd. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Nemt og bekvemt

Der er hurtig levering og forrygende bytteordning.
Returporto og adresseseddel for returvarer/byttevarer medfølger.
God hjemmeside med flere gode tilbud.
Tak til PROTECTY og det er ikke sidste gang jeg har købt varer der.

Review by confirmed purchaser

God service med ekstra hurtig leveringstid op til jul

Skærebukserne blev leveret lidt ekstra hurtigt fordi det var til julegave og jeg mailede til protecty. De svarede hurtigt på mail og dr var ingen problemer. Produktet passede og var gode ( og ikke for varme) at have på jvf min kæreste

supper

god og hurtig , intet at klage over

• Ølstykke, DK
  • 6 Reviews

Review by confirmed purchaser

Alt i orden og servicen var mere end i top. Arbejdstøj mm vil jeg aldrig købe et andet sted.

Fin Webshop

Købte termotøj som levede op til min fulde forventning, kan varmt anbefales.

Review by confirmed purchaser

Ok hurtig leverance med få mangler

Ved bestilling manglede man lidt info om leveringstid. Måtte ringe ind til Protecty for at få bare lidt info om leveringstid. Fik varerne efter 6 dage (incl weekend).
Har aldrig modtaget en faktura - kun en bestillingsbekræftelse.

Men ellers var alt fin og ligetil - og varerne stemmer overens med det bestilte og forventede.

Review by confirmed purchaser

Pakken nåede frem inden jul!

Fin service. Imødekommende og hjælpsommme medarbejdere !

God Service

Her kan du roligt handle rigtig god service

Alle tiders handel

Jeg bestilte og varen blev sendt. Da jeg ikke kunne passe den bestilte vare, sendte jeg den tilbage og fik pengene retur uden problemer.

Super service fra Protecty

Nemme at bestille fra og hurtige til at sende.

Godt

Ingen problemer alt var som det skulle være. Kunne dog godt ha brugt en forventet leveringstid.

Review by confirmed purchaser

Trækkede pengene uden at sende varen, som i øvrigt ikke længere fandtes.

Protecty spildte ikke tiden. I samme øjeblik som jeg bekræftede bestillingen på hjemmesiden blev mit VISA-kort debiteret. Derefter fik jeg en ordrebekræftelse og en mail hvor der stod at jeg ville få en leveringsbekræftelse/mail om hvornår varen var på lager.
7 dage gik uden vare og en slunken konto. Jeg fik intet svar på mine gentagne henvendelser. Først da jeg ville ændre varen fik jeg svar at den ikke længere fandtes. Jeg sendte en mail om at annullere min ordre og få min penge tilbage. jeg rykkede efter 3 dage. og så skete der noget. min ordre blev annulleret. og jeg fik mine penge tilbage efter i alt 14 dage fra bestillingen.
ikke godkendt, brud på købeloven og dårlig kommunikation. Emærket har kontaktet forretningen og udbedt sig en forklaring.

Reply from PROTECTY Danmark

Hej Nikolai. Tack för din kritik. Vi uppskattar det i vårt arbete i att ständigt förbättra oss. Vi beklagar det som skett i hanteringen av din order. Det har inte fungerat på ett korrekt sett vilket vi ber om ursäkt för. Vi har också varit i kontakt med Emærket för att förklara vad som skett.

100% nöjd kund garanti gäller alltid hos oss oavsett om köpet avbrutits eller om varan returnerats. Om du vill ha ersättning för ditt besvär eller en bra kompensation till ditt nästa köp hos Protecty är du varmt välkommen att kontakta oss så ordnar vi det.

Godt tilfreds

Jeg bestilte arbejdsskjorter til min mand, de passede perfekt og de kom til tiden men farven var en anelse for mørkeblå.

ufattelig langsom levering

jeg bestilte en jakke til efteråret, og der stod intet om at en ikke var på lager. Jeg modtager efter et par dage en mail, hvori der står at min bestilling er "forsinket" i 3-6 uger (!!!) og endda måske mere afhængigt af leverandøren.

Reply from PROTECTY Danmark

Hej Kristine, beklagar leveransförseningen av din jacka. Tyvärr är den slut i lager hos tillverkaren och inkommer igen i början av 2013. Om du kan/vill vänta tills dess så levererar vi den utan frakt och till ett riktigt bra pris. Vänligen sänd oss ett besked på om du önskar behålla eller avsluta din beställning. /P

Review by confirmed purchaser

Fin service og hurtig levering

Hurtig levering - ingen problemer

Produkt og pris passer

God kvalitet til rimelige penge.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Billig men ikke hurtig shipping.

Superb

Rigtig god service.
Jeg spurgte ind til et par ting og fik lynhurtigt svar på mine spørgsmål

Perfekt service!

Nem bestilling, hurtig mailfeedback og kun 3 dages levering. Der var ingen problemer ved returlevering/ombytning. Kan kun anbefales.

Hej Helga,

1000 tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du er glad og tilfreds - og at ombytningen gik fint :-)

Dejligt

God kontakt, dejlig service, leveringstid lidt i den lange ende, men det er kun i forhold til dag til dag levering man nogen gange møder.

Hej A.J.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det varmer på en ellers skyet sommerdag, når der løber gode anmeldelser ind i mailboxen. Ha' en rigtig god dag :-)

Høreværn med FM-radio

Faldt over et kampagnetilbud på høreværn med FM-radio og tog chancen, selvom jeg ikke kendte firmaet. Bestilling, betaling og levering gik smertefrit og produktet lever i høj grad op til mine forventninger. 5 stjerner herfra.

Hej JCH,

Mange tak for den fine anmeldelse. Godt at høre, at høreværnet lever op til dine forventninger, og alting forløb smertefrit. Det skulle det jo helst... :-)

Review by confirmed purchaser

Super produkter til fornuftige priser

Alt i alt en god oplevelse. Lang leveringstid, hvis man står og skal bruge noget nu og her. (6 dage)

Hej Mads,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig meget, at du har haft en god oplevelse, og at bukserne passer og lever op til dine forventninger :-)