[REPLY]
...dejligt at købe en gave, som man kan ombytte til anden størrelse uden problemer. Hurtig leverance på 2. Bestilling (ombytningen).
Glad kunde.
Jeg fandt PROTECTY på nettet da jeg ledte efter en forhandler af arbejdstøj til kvinder. Helt konkret manglede jeg et par gode have-bukser som jeg fandt hos PROTECTY til en rimelig pris, sammenholdt med andre forhandlere af arbejdsbukser.
Jeg modtog bukserne efter kort tid og jeg er simpelthen SÅ glad for dem. Det er super kvalitet og perfekt pasform.
Bestilte en vest til arbejdsbrug. Den kom efter 2 arbejdsdage. Meget fin kvalitet til en særdeles fornuftig pris.
I skal især have ros for jeres hjemmeside. Overskuelig og meget brugervenlig.
Det er klart her der i fremtiden købes arbejdstøj :)
Mægtig flot gul sydvest og forsendelse med beskeder om forsendelsens status
Har købt kansas arbejdstøj og fået noget kinesisk efterligning men betalt fuld pris.
selvfølgelig ikke tilfredsstillende.
Tak for jeres svar men har lært at jeg ikke skal købe på internet, så jeg ikke kan se varen før køb. Blev skuffet da jeg stod med varen og det ikke var Kansas, selvom jeg havde googlet ind på jeres side med søgeordet kansas. Varen svarede ikke til de tidligere kansasbukser jeg havde.
Dejligt sted at handle god kvalitet og service og super priser.
Jeg købte 3 ting hos Protecty. De 2 var på lager ,men den 3 var udsolgt.
Jeg modtog en anden vare istedet for den udsolgte, og dette var uden beregning.
Så jeg vil varmt anbefale Protecty.
Mystisk at et par 156c ikke er 156cm i liv nen 116 skal nu bruge tid og penge på at sende retur
Kan ikke skrives, men i er velkommen til at kontakte mig pr. telefon +45 25 41 94 81
Det er en flot og god service i har i firmaet. Ordren bliver hurtigt sendt og i er meget søde og imødekommende, når man bestiller pr. tld.
vente på dem!
Bestilte varen Tirsdag morgen.
Ordren blev først behandlet Torsdag.
Ordren blev først afsendt Fredag fra Sverige!
Varen leveret til posthus, uden omdeling (Dette fremgår ikke ved bestilling)
Varen afhentet på Posthus Onsdag Dvs. 8 dages leveringstid.
Ordren skulle have været brugt til gave om lørdagen, hvorfor vi måtte forklare at den desværre ikke var nået frem!
Selvom vi rykkede for varen Torsdag, kom der intet svar fra kundeservice!!!
MEGET DÅRLIG KUNDESERVICE. KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES.
Jeg sendte for 10 dagesiden en thermovest ind, som jeg ville have byttet til en fiberpels. Jeg Havde telefonisk fået at vide, at de så bare ville sende en følgeseddel, så jeg kunne betale differencen. Men jeg har endnu ikke modtaget hverken det ene eller andet. Jeg begynder at blive lidt ærgerlig.
Der er hurtig levering og forrygende bytteordning.
Returporto og adresseseddel for returvarer/byttevarer medfølger.
God hjemmeside med flere gode tilbud.
Tak til PROTECTY og det er ikke sidste gang jeg har købt varer der.
Skærebukserne blev leveret lidt ekstra hurtigt fordi det var til julegave og jeg mailede til protecty. De svarede hurtigt på mail og dr var ingen problemer. Produktet passede og var gode ( og ikke for varme) at have på jvf min kæreste
Alt i orden og servicen var mere end i top. Arbejdstøj mm vil jeg aldrig købe et andet sted.
Købte termotøj som levede op til min fulde forventning, kan varmt anbefales.
Ved bestilling manglede man lidt info om leveringstid. Måtte ringe ind til Protecty for at få bare lidt info om leveringstid. Fik varerne efter 6 dage (incl weekend).
Har aldrig modtaget en faktura - kun en bestillingsbekræftelse.
Men ellers var alt fin og ligetil - og varerne stemmer overens med det bestilte og forventede.
Kan helt sikkert anbefales.
Fin service. Imødekommende og hjælpsommme medarbejdere !
Fint udvalg hurtig ok levering
Jeg bestilte og varen blev sendt. Da jeg ikke kunne passe den bestilte vare, sendte jeg den tilbage og fik pengene retur uden problemer.
Nemme at bestille fra og hurtige til at sende.
Ingen problemer alt var som det skulle være. Kunne dog godt ha brugt en forventet leveringstid.
Protecty spildte ikke tiden. I samme øjeblik som jeg bekræftede bestillingen på hjemmesiden blev mit VISA-kort debiteret. Derefter fik jeg en ordrebekræftelse og en mail hvor der stod at jeg ville få en leveringsbekræftelse/mail om hvornår varen var på lager.
7 dage gik uden vare og en slunken konto. Jeg fik intet svar på mine gentagne henvendelser. Først da jeg ville ændre varen fik jeg svar at den ikke længere fandtes. Jeg sendte en mail om at annullere min ordre og få min penge tilbage. jeg rykkede efter 3 dage. og så skete der noget. min ordre blev annulleret. og jeg fik mine penge tilbage efter i alt 14 dage fra bestillingen.
ikke godkendt, brud på købeloven og dårlig kommunikation. Emærket har kontaktet forretningen og udbedt sig en forklaring.
Jeg bestilte arbejdsskjorter til min mand, de passede perfekt og de kom til tiden men farven var en anelse for mørkeblå.
jeg bestilte en jakke til efteråret, og der stod intet om at en ikke var på lager. Jeg modtager efter et par dage en mail, hvori der står at min bestilling er "forsinket" i 3-6 uger (!!!) og endda måske mere afhængigt af leverandøren.
God kvalitet til rimelige penge.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Billig men ikke hurtig shipping.
Rigtig god service.
Jeg spurgte ind til et par ting og fik lynhurtigt svar på mine spørgsmål
Nem bestilling, hurtig mailfeedback og kun 3 dages levering. Der var ingen problemer ved returlevering/ombytning. Kan kun anbefales.
God kontakt, dejlig service, leveringstid lidt i den lange ende, men det er kun i forhold til dag til dag levering man nogen gange møder.
Faldt over et kampagnetilbud på høreværn med FM-radio og tog chancen, selvom jeg ikke kendte firmaet. Bestilling, betaling og levering gik smertefrit og produktet lever i høj grad op til mine forventninger. 5 stjerner herfra.
Alt i alt en god oplevelse. Lang leveringstid, hvis man står og skal bruge noget nu og her. (6 dage)