[REPLY]
Jeg har drukket kaffe fra rombouts&malongo i et halvt år nu. Det eneste minus er at jeg ikke kan lide almindelig kaffe mere
har kun positive oplevelser kaffen kommer til tiden altid en smagsoplevelse god kunde service dans talende og en god sælger har lært mig mange nye måder at drikke caffe på
nemt når jeg laver is og kage med mocca smag
fuldt ud til freds
min kone og jeg kommer hjem fra arbejde samtidig fortiden og det første vi gør når vi kommer hjem er at vi laver en super god cafelaté og espresso samtidig med at vi får snakket dagens begivenheder igennem
Jacob Schou found this review useful
Der tegner sig desværre en tendens til, at folk på Trustpilot skriver, før de tænker.
En person der kalder sig for Dolph Flodhest påstår, at han ved noget om jura og at der er tale om et farligt spil. "Spillet" har kørt siden 2005 og er børsnoteret, så jeg har ikke som kunde haft nogen problemer med at drikke den kaffe, de har solgt mig.
Til gengæld smager den så godt, at jeg drikker det ALT for hurtigt! :)
Sådan er det jo at arbejde i IT-branchen.. kaffe, kaffe, kaffe.
Mvh. Jonas
NB. Martin Dalhoff Knudsen skriver, at det er snyd, men har ikke handlet hos firmaet. En kommentar, som Trustpilot derfor burde slette.
Daniel Billbo Salvesen and Jacob Schou found this review useful
kaffen god maskiner ok bare for dyrt billigere at få sent kaffen fra frankrig
Det er bare gennemført! :). Kaffen kommer på præcist samme tidspunkt hver gang.
Kundeservice der pakker lige præsis de typer kaffe jeg ønsker gang for gang.
Evig kalk garenti, og service.
Og til en pris der slår min gamle nespresso med længder.
At Zinzino arbejder som et networkmarketing firma ser jeg kun positivt, da jeg får meget mere for mine penge, og aldrig skal i supermarkedet fordi jeg mangler kaffe.
Jeg ejer to maskiner købt gennem Zinzino, nemlig den mindste model og så den halvautomatiske sorte, der står Rombouts på.
De har indtil videre virket upåklageligt og der er INGEN smag af kaffe, når man laver te på dem.
Det er ellers ofte tilfældet med store industrimaskiner ude på arbjedspladser, men ikke her. Og så er kvaliteten af kaffen rigtig glimrende taget i betragtning, hvor små maskinerne er.
At kaffen smager dårligt er tydeligvis skrevet af folk, som ikke har specielt veludviklede smagsløg eller folk, der sværger til tynd termokandekaffe og slet ikke kan lide espresso i det hele taget (eller konkurrenter ...).
Kaffen stammer fra Rombouts, et stort belgisk firma der er kongelig hofleverandør og både leverer bønner og kaffepuder. Bønnerne er håndplukkede og kommer fra små plantager rundt omkring i verden. Så det er kvalitet. Hvorfor aktierne i Zinzino også står tårnhøjt. De er steget 800 % over det sidste halve år!
Mette Darre and Jacob Schou found this review useful
Super service og rigtig god kaffe og gode produkter.
Mette Darre and Jacob Schou found this review useful
Fatastisk kvalitet, super service, rigtig god vejledning :) kan anbefales, kvaliteten er hver en øre værd!!!
Jacob Schou and Mette Darre found this review useful
Startede med at købe den lille manuelle Oh espresso og har så sidenhen opgraderet til fuldautomatisk maskine. Virkelig et fantastisk produkt, nemt, hurtigt, ingen rengøring og så er kaffen bedre end på de fleste caféer ude i byen, men til 1/10del af prisen. 100% tilfreds. Kan varmt anbefales.
Jacob Schou and Mette Darre found this review useful
Har lige købt en maskine med abonnement for 2 uger siden, og maskinen kom meget hurtig. Elsker den kaffe, og er allerede løbet tør, men intet problem, bestiller bare noget mere:)
Jacob Schou and Mette Darre found this review useful
Dog skal man læse sin lektie ordentligt, hvis man vil have en funktionel maskine. Der står at den skal afkalkes hver 3 mdr. Der står også ved forbrug på 2 kopper om dagen. Altså 4 kopper, så er det hver 1,5 mdr. osv osv. Simpel hovedregning. Og vi har sjovt nok også forskellige hårdhedsgrader i drikkevandet, rent lokalt, hvilket også kan have noget at sige. Og den advarsel står på alle andre hvidevarer der har med vand at gøre. En espresso maskine er bare lidt mere fintfølende, da de små huller vandet skal presses igennem, er helt afhængig af at afkalkningen foretages med de rigtige intervaller, hellere for tit end en uge for sent. Hvad end jeg har haft af problemer med min maskine, så er den altid blevet repareret, for småpenge eller gratis. Der er en fin service, men de kan ikke opretholde garantien på misligehold og de bruger alt for meget tid på det. Det er der heller ikke andre der gør.
Men jeg er tilfreds, ovenud, lækker kaffe, espresso, latté, cappucino og hvad de ellers hedder, som kan laves på under 1 min. pr kop.
Bliver du tilbudt at blive partner, så prøv og hør efter hvad der bliver sagt. Det er faktisk en kompliment som, hvis man ikke er interesseret, bare kan sige nej tak til. Jeg siger tak til min ven som gav mig valget.
Kan se der nogen som ser pyramider her. Hm, prøv at tegne dit eget firmas organisation op på en skive papir. Lur mig, den ligner mere en pyramide, end noget andet, men der er det ikke dem, der arbejder hårdest der tjener pengene. Men dem der har magten i din organisation, har også magten til at få dig fyret. Ingen kan fyres fra et MLM firma. Det er nemlig helt frivilligt.
Jacob Schou and Mette Darre found this review useful
Som kunde hos Zinzino kan jeg kun give mine bedste anbefalinger til firmaet.
Det er den mest eksklusive kaffe jeg nogensinde har smagt, og servicen som jeg har fået har været upåklagelig.
At produkterne sælges via et network marketing firma, ser jeg kun som et stort plus, da det netop har betydet, at jeg har fået/får en fantastisk service som en traditionel forretning vil have svært ved at konkurrere med!
Dennis Bjørn and Mette Darre found this review useful
Jeg har også været uheldig med min maskine. Den 1. gik i stykker, hvorefter jeg fik leveret en ny på garantien. 3/4 år efter strejkede den også, og denne gang ville Zinzino ikke hjælpe. De hævder, at den ikke er afkalket, hvilket den i aller højeste grad er, blot ikke med deres afkalker, men det stilles der heller ikke krav om i brugsanvisningen. Jeg har også haft problemer med at komme ud af den faste levering, og det endte med, at de sendte en inkassovarsling. Jeg fik dog forklaret dem sagens sammenhæng, men jeg føler, at jeg har brugt RIGTIG meget tid frem og tilbage med klager, mails m.v.
Swimmer Dan, Marina Christensen and Martin Dalhoff Knudsen found this review useful
Vi har haft abonnement nu i ca. 1 år og har aldrig haft andet end positive oplevelser. Min kontakt er Morten fra www.zinzinokaffe.dk. Han har sikret at der altid er højt service niveau.
Mvh Eva
Jacob Schou and Mette Darre found this review useful
Vi har haft et abbonnement i godt 3 år nu tror jeg, og har kun været tilfredse.
Vi har maskinen ståeende i min kones butik, hvor der tilbydes kaffe til hendes kunder, og den fungere stadig fint.
Cappuccinomakeren gik dog i stykker her i foråret, hvor jeg meddelte dem det, og fik at vide at jeg bare skulle sende knappen tilbage for at få en ny tilsendt.
Inden jeg nåede at sende knappen tilbage havde de dog allerede sendt mig en ny og endnu bedre version af maskinen, men fik dog en reminder om at jeg skulle sende knappen tilbage, da jeg ellers ville blive faktureret for den nye cappuccino maker.
Jacob Schou and Mette Darre found this review useful
Vi er en boligforening der i 2008 indgik en kontrakt med firmaet ZinZino angående levering af en kaffemaskine og medfølgende kaffepods.
Maskinen levede ikke op til det der var blevet lovet os. Maskinen var ekstremt langsom i forhold til den lånemodel vi havde til afprøvning. Salgskonsulenten gav os endda ret og vi sendte maskinen retur. Efter 14 dage fik vi maskinen retur fra ZinZino med besked om at den intet fejlede……
Maskinen var fortsat ikke i orden og vi meddelte dette til ZinZino men dette blev ignoreret af ZinZino.
Maskinen samt kaffepods blev derfor pakket ned og sendt tilbage med besked om at købet blev betragtet som ophævet, da den var ubrugelig. Vi vedlagde et girokort hvor ZinZino skulle tilbagebetale det beløb vi havde givet for maskinen, samt den tilhørende kaffe.
Dette blev blot mødt med besked om at hvis vi ønskede den defekte maskine retur ville det koste ca. kr. 295 i fragt.
Det abonnement vi havde tegnet kunne kun stoppes ved at vi klippede foreningens dankort i stykker og bestille et nyt, – det blev naturligvis gjort med det samme. Herefter hørte vi ikke mere fra ZinZino og modtog aldrig nogen kaffepods via abonnementet.
Nu (april 2010) har ZinoZino imidlertid valgt at sende regninger for et års forbrug af ”leverede” kaffepods. Således har foreningen modtaget regninger på i alt kr. 3045 for kaffepods som vi ikke har modtaget og i øvrigt ikke noget at bruge til, da maskinen jo er sendt retur. Da vi købte maskinen kostede den kr. 2910 og vi har ikke tænkt os at smide flere penge i det fup firma.
Foreningen har sendt sagen til advokat og vil samtidig advarer alle mod at købe noget fra firmaet ZinZino.
Mvh.
En skuffet bestyrelsen i Kastrup
Swimmer Dan, Aske Walther Hansen, Marina Christensen and Martin Dalhoff Knudsen found this review useful