[REPLY]
Bestilte d. 30/12 og fik min vare idag d. 08/01 og varen har en super kvalitet. og de trak først pengene d. 08/01
Jeg må tilslutte mig de andres kvaler.. Jeg bestilte min julegave d. 5 dec. og har endnu ikke fået den.. Jeg kan hverken kontakte den på telefonen eller på deres mail..
Så hvis du ønsker at købe en pung, vil jeg råde dig til at vælge en anden udbyder.
Har købt en pung 6 Dec. men har ikke fået den tilsendt endnu, 13 dage efter, og de skriver 5-7 dage, men pengene har de trukket den 8 Dec. Har sendt mails til dem som ikke bliver besvaret og deres telefon nr. eksisterer ikke når man ringer
Jeg har købt en pung på nettet, som ikke er kommet.
Jeg skrev en mail om det den, som de besvarede med at forsendelsen vare 3-7 dage. Og på daværende tidspunkt var der gået 11 dage.
Nu er der gået 18 dage og jeg jeg har intet hørt.
Jeg vil aldrig bruge så dårligt fungerende firma.
Købte Securid pung på pungebutikken - og fik en kvittering for købet på engelsk - efter nogle timer dukkede en DK version op. Efterfølgende var kommunikationen skiftevis på DK og på engelsk, hvilket ikke var særligt betryggende... Og da jeg opdagede at tingene sendes fra Malta blev jeg bekymret.
Jeg fandt ud af, at pungebutikken ejes af http://www.walletking.co.uk/ - og da jeg tog fat på dem via Facebook blev mine bekymringer gjort til skamme. Jeg vil anbefale dig at handle her - og jeg vil anbefale pungebutikken.dk om at stramme op i forhold til at holde fast ved enten det ene eller det andet sprog.