[REPLY]
Kan kun anbefale denne forretning, både for de virkelig gode og kvalitets rige produkter og for deres høje service niveau.
At modtage pakker med biologisk nedbrydeligt materiale som fyld og genbrugt pap er første gang jeg overhovedet oplever dette, så kæmpe "thumbs up" til jer.
Vil helt klart handle hos dem igen og kan varmt anbefale deres produkter.
Har handlet dér to gange nu og været fuld tilfreds med produkterne, plus man får vareprøver og opskrifter med. Kan klart anbefales.
Hurtig levering. Hurtig respons fra kundeservice og man får ofte en lille prøve med :-)
Varerne er lækre og flot pakket.
Hurtig levering og god service. Selv emballagen var skøn. Fik tilmed en lækker vareprøve med. Bestemt et sted jeg vil vende tilbage til.
Jeg har kun haft ovenud gode oplevelser, når jeg har handlet hos rawandmore. Indehaverne er fantastisk søde og hjælpsomme, og varerne/produkterne skønne og lækre.
Leveringen har været hurtig og let alle gangene og så har jeg endda fået ekstra "smagsprøver" med hver gang - gratis!
Jeg elsker rawandmore´s hjemmeside, og det er en ren fornøjelse at shoppe rundt derinde. Der sker altid fornyelse og der kommer rigtig ofte nye, spændende produkter.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til rawandmore!
Levering af produktet tog et par dage og var forsvarligt pakket ind med en lille hilsen og en produkt smagsprøve.
Super side med gode produkter, som jeg ikke kan finde andre steder. Det eneste minus er portoen.