[REPLY]
Bestilte varer over nettet en lørdag.og kunne allerede den efterfølgende mandag afhente pakken på posthuset.
Fantastisk service, som man nuomdage oplever yderst sjælden.
Tak fra Uwe
Alt kørte som smurt, havde min bestilling i løbet af et par dage.
Super billige priser, super hurtig levering.
Godt udvalg også.
De gange jeg har benyttet Rundtombilen har jeg hver gang fået varen leveret
prompte, til døren uden nogle problemer.
Varene har væet korrekt indpakket og derfor aldrig været skadet under transport.
Super service. De havde ikke den olie på lager, jeg havde bestilt, men de kontaktede mig pr. telefon og tilbød mig en olie som var dyrere, til samme pris.
Har modtaget den korrekte vare, inden for kort tid, så det bare iorden.
Det eneste problem var, at posten ikke forstod "flexlevering", men det kan man jo ikke give "rundtombilen" skyld for. Alt i alt som det skal være og kan anbefales
Jeg bestilte olie og krydsede af, at posten gerne måtte sætte pakken i carporten. Pakken eller dvs. sedlen med, at der er kommet en pakke, kom inden for de angivne dage. ( Men ingen pakke i carporten) Jeg ringede til "Rundtombilen", og indtalte en besked, inden for en 1/2 time blev jeg ringet op, hvor det blev bekræftet at jeg havde krydset rigtigt af. Jeg var så nødt til at starte bilen, og køre efter mit olie. (hvilket jeg ellers havde betalt 10,00 kr ekstra for IKKE at skullle gøre) På notaen fra Post Danmark stod der, at pakken kunne hentes samme dag efter kl. 17,00 i en pakkeautomat. Jeg prøvede at ringe til det angivne nummer til post danmark, men kom aldrig igennem :-( Jeg var ved automaten kl 18,45, men jeg kunne ikke få min pakke!!! Næste dag efter arbejde ringede jeg igen til post danmark, men efter at have hørt på alle deres tilbud og melodier i 20 minutter gav jeg igen op. Jeg sporede pakken på track og trace, og kunne der se, at pakken først var blevet afleveret i pakkeautomaten kl. 8,17 den næste dag. Det er bare ikke godt nok af post danmark. På min nota fra dagen før, kunne jeg læse, at posten allerede havde været her omkring kl 12,00. Så er det mere end "træls" at man skal bøvle så meget, når man havde bestil med aflevering i carporten.
Lisbeth Groth - en tilfredes kunde, som gerne bestiller olie en anden gang :-) :-), bare post danmark strammer op.....
Har lige haft bilen på værksted, fik bl.a. skiftet olie, værkstedspris for olien 140 kr. + moms = 175 kr. pr liter ( olieskiftet 238 kr + moms) Havde brug for nogle ekstra liter til efterfyldning, fandt Rundtombilen på nettet :-) 65 kr. pr. liter for helt nøjagtig den samme olie + 40 kr. i fragt. 5 x 1 liter dunke + fragt = literpris 75 kr. incl. moms. :-)
besparelse 100 kr. pr. liter.
Super god service. jeg bestilte 2 stk. 5 liters speciel motor olie, og fik det til døren næste formiddag med posten... skide godt...
Nemt at bestille, hurtig levering og ikke mindst gode priser - når behovet melder sig vil jeg helt sikkert handle her igen.
Jvf. hjemmesiden (og ordrebekræftelse) fremsendes bestilte varer i løbet af 2-3 dage. 8 dage senere har jeg endnu ikke modtaget noget. Det er for ringe.
Jeg føler, at det er det rigtige sted at handle .
Hurtig betjening !
Rigtige priser!
Olie til alle biler, også dem der klæver de bedste olier.
Jeg kan anbefale alle, at handle her ! Glem allt om BILKA OG FØTEX
der snyder os med priserne.
Jeg har fleregange forsøgt at råbe BIlka op , men de gider ikke svare på mails, selv om at man fremsender materiale til dokumentation.
Min anbefaling støt rundt om Bilen :
Lynhurtig, alt virkede, til den annoncerede pris.
Lige hvad man skal bruge til den årlige service af bilen
Skarpe priser og nem hjemmeside. Man får masser af information undervejs, fra ordre afgivelse til pakken er modtaget :-)
Jeg har kun fået en god oplevelse med dette firma, virkelig hurtig forsendelse, super varer, virkelig anbefalelsesværdig.
Klaus
ordren blev eksspedret lynhurtigt,allerede næste dagom formidagen var varerne ankommet.
tak for god service
Her får du en superhurtig og effektiv betjening, som tillige er billig.
4 liter motorolie leveret som aftalt til tiden
Bestilte fredag eftermiddag - varerne var klar til afhentning da postbutikken åbnede mandag morgen. 5 stjerner!!!
Førstegangs køber af 4x5 liter 5W/30 low SAPS olie.
Prisen var betydeligt lavere end andre steder og pakken blev leveret 2 dage senere.
Eneste savn var, at firmaet ikke har så stort udvalg i filtre.
Derfor 4 stjerner. Hvis man også kunne få oliefiltre samme sted, så kommer den sidste stjerne på :o)
Jeg vil helt sikkert anbefale firmaet til andre.
Det er første gang jeg handler hos jer. Helt perfekt service trods der blev glem 1 koli.
Jeg bestilte en dunk Elf olie, noget motorrens + aircon desinfektion - Modtog pakken under 24 timer efter. God service.
Bestilte vare om søndagen og mandag over middag fik jeg leveret mine vare. Det kalder jeg super hurtig levering samt rigtig god service. Og priserne er meget konkurrence dygtige. Jeg kan kun anbefale andre og handle der. Det er anden gang jeg handler der og det er bestemt ikke den sidste.
Bestilte elf olie til bilen torsdag kl 12 15.
Allerede næste formiddag kl 10 15 var det afleveret som aftalt, det kan man da kalde hurtigt og effektivt.
Fin hjemmeside men var det evt muligt i fremtiden og fører originalt olie samt andre ting bla.. viskerblade til mercedes ville det være helt PERFEKT. men ok det var kun et forslag, jeres service er der intet i vejen med.
kan HELT SIKKERT anbefale jer til andre,
Bestil kl 15.15, modtog så en mail kl. 16.03 med trackingnr. og varen stod hjemme i garagen dagen efter. Det er sådan nethandel skal fungere!
Samtidig fås varerne til en fornuftig pris. Absolut ikke sidste gang jeg køber der.
Varen bliver sendt hjernedødt hurtigt.. Super lækkert :)
Og priserne er jo helt i bund så der er heller ikk noget at klage over der..
Postdanmark var dog desværre en tand for akrobatiske med pakken, så der gik hul på et af oliedunkene jeg købte, men dette klarede rundtombilen super flot og er yderst tilfreds med løsningen :)
Langt fra sidste gang jeg skal handle hos jer :)
Efter at have kigget hos en større Reservedelsgrosist, fandt jeg den gearolie jeg manglede (TransElf NFJ specielt til Renault) til under den halve pris hos rundtombilen.dk!! Det er mange penge at spare når det skal 3,4 liter til!
Alt var som det skulle være, og vejledningen på hjemmesiden var god, så man ikke var i tvivl om at man havde fat i det rigtige type af gearolie
Har ikke haft brug for kontakt, så derfor kun 4 stjerner
Hurtig og kvik levering, blev 1 dag forsinket pga. travlhed med juleposten