[REPLY]
dejlig med den personlige hilsen på kortet, man får lyst at bestille igen
Altid en hurtig forsendelse,pakket fint ind med en håndskrevet hilsen.
Hurtig ekspedition - og der er da ikke noget bedre end en personlig hilsen samt små godteting som overraskelse sendt med pakken - super service ;-)
Klart et stort plus at man altid får en hurtig respons vedr. spørgsmål til Serafine.
Gaveindpakning og håndskrevet hilsen der følger pakken er rigtig fin.
Jeg har allerede anbefalet Serafine til mine kolleger.
SUPER hurtig levering - trods det er midt i udsalgstiden ... Fin og nem webshop ;-) Kommer helt klart igen !
Sarafine har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor det er nemt at se produkterne. Bestilling og levering fungerede perfekt og hurtigt. Jeg har ikke skulle sende noget retur, men det virker som om at der også er tænkt på dette rent praktisk!
hurtig ekspedition. Desværre var bukserne for små, men super service vedr. returnering.
Super hurtig levering og var lige så hurtige og effektive, da jeg var nødt til at bytte.
så helt klar en side, der kan anbefales.
mvh Inge
Denne butik er altid super hjælpsom med spørgsmål til varer, og svarer hurtigt tilbage på mail. Forsendelse er også helt i top.
Det var en fornøjelse at handle hos serafine!
Hurtig service og personlig hilsen der kun ku give et smil på læben...
Der kigger jeg nok ind igen:))
Super sted at handle. Modtod pakken dagen efter, og der var ingen problemer. Alt var i orden og der var ligefrem et lille personligt kort med :-) Kan varmt anbefales til andre
Har modtaget min pakke fra Serafine, og det var bare super. Fin indpakning og dejligt med et personligt kort, viste det straks til mine teenager piger. Og det allerbedste, bukserne passede perfekt. Så nu er jeg bare klar til en god sommer.
Hos Serafine finder man en masse lækre mærker og gode ting. De er super hurtige og hjælpsomme, hvis man har brug for hjælp over mail eller telefonen. Har bestilt tøj hos dem flere gange og det er klart et af favorit stederne på nettet at handle. Modtager bestillingen med posten dagen efter, tingene er bestilt. En sand fornøjelse at handle hos Serafine!
Kan varmt anbefale at handle hos serafine, lækkert udvalg og hurtig levering
Super hurtig levering og rigtig go' service.
Hyggeligt med en personlig hilsen. Godt med kommentarer ved varerne - nemmere at finde størrelse mm.
Alletiders service, og hurtig betjening , kan kun anbefales
Det spiller bare at handle hos Serafine - hurtig og god service - både ved levering og returnering!
Har kun godt at sige om Serafine.dk :-)
Smidigt og hurtig som altid :-)
Det har god service og de er meget hurtige til at sender pakken.
Jeg kan kun anbefale Serfine, deres betjening er helt i top og meget professionel!
God oplevelse, modtog den fineste pakke, og alt foregik hurtigt og professionelt
Det gik stærkt med at få min vare, som lever helt op til mine forventninger. Her handler jeg nok igen.
Fik god vejledning, hurtig service, incl.et personligt håndskrevet kort med i pakken med kærlig hilsen.
Bestemt ikke sidste gangjeg handler her:)
Meget effektiv og behagelig virksomhed! Vil helt klart handle her igen :-)
Det var nemt og hurtigt at handle hos og modtage varen fra Serafine. Jeg vil klart handle der igen.
Bestilte de fedeste Mos Mosh bukser torsdag kl. ca. 15.00 - de ankom allerede næste dag, pænt pakket ind OG fragtfrit! Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der!
Super fantastisk handel og super flot vare, som jeg desværre ikke kunne passe og måtte sende tilbage igen. Dejligt med en lille personlig hilsen i kassen :-). Handler gerne hos Serafine igen :-).
Meget positiv oplevelse :-) Sammen med varen lå der et håndskrevet kort med en lille hilsen.
Hurtigt, nemt og med en lille personlig hilsen fra Serafine
Et rigtig godt sted at handle . Gode priser og fin service . Kan varmt anbefales .
Da jeg modtog min ordre , var der et sødt håndskrevet kort med ;-))
Alt gik som smurt og varerne ankom som lovet og var helt som de skulle være. Perfekt!
Super hurtig ekspedition - havde min vare dagen efter bestilling.